23843
  • rarma
    Hali Skramy !

nézd meg ezt :
    link

• kinai35
    köszi
  • dávid 001
  • kinai35

haladtam egy kicsit megint lassan kész lesz
  • Skramy
    Sziasztok!!!!!

Valaki tudna nekem ajánlani 1 jó mapot ami szépen meg van csinálva és nem olyan nagy jó méretű földek mire megunnád végzel vele ???

Előre is köszi!!!
  • dávid 001
    Kérdéses a sorsa!
  • Shirocco
    Én szívesen és türelmesen várok, már ha egyáltalán meg fogod osztani velünk. és meg köszönöm HA megkapom akárcsak az egyiket is majd. :)
  • Charly
    Sziasztok komlót mivel lehet leszedni?
  • dávid 001
    Muddy map!
  • mtz 82 zts
    Tudtok nekem olyan mappot ajánlani amin nincsnek azok a batár nagy földek és van rajta sok sár
  • dávid 001

Ha már kamov Készületében vagyok akkor itt van egy kamov :)
  • gogabi79

Jelenleg még vannak gondok velük,mármint a terménymegtöltéséve.Igazitás ra gondolok csak!.Ezek az ifák kékben,zöldben vannak csak.
  • dávid 001
    Majd lesz vagyis készül zöldben is ami gy platós és szállítani fog magot! Ezt csak gyors rádobtam!
  • Shirocco
    Gyááá, egy ilyen hosszú platós ifa kellene nekem is magasított, hátrafelé billentős platós. 1 színű kékben de csak natúr billencseket találok, mint amit betett ide egyik srác. :((
  • dávid 001
    Na gogabi hosszú platós ifája már jó lesz vegyszer szállítónak a kamovhoz :)

• mtz 82 zts
    Akkor az lesz
  • dávid 001
    Hát ezt haver újra kell majd textúrázni,Ha majd nem lesz nekem és gabinak dolgunk megcsináljuk! De csak te kapod el mert nem én csináltam a gépet és szólnak érte,majd a többit priviben!
  • krisztián1998
    cső kész van már a mód?
  • dávid 001
    Ezt a kivevés hogy érted?
  • bordanattila
    Megmondaná valaki hogy lehet Giants Editorból kivenni gépekket és pályát?
  • dávid 001
    Nem tudom! Majd ha kész lesz meg jó lesz a permetezés! Meg majd ha a videó kijön róla!
    Mtz: Scriptet kell rá írni! Szóval azt hagyd!
    Vagy lopod abból a gépből amiben mozog a kardán!
  • mtz 82 zts
    Nem tudja valaki hogy egy kardánt hogy lehet megcsinálni úgy hogy forogjon?
  • kiskopi
    igy jártam egyébként a helikopter mikor készül el?
  • Shirocco
    időbe fog telni gondolom mire véviv nézed egyesével, de másképp nem tudod meg. én is épp a minap szedtem ki vagy 8 gyanús modot, jobb is lett a játék.
  • dávid 001
    Szerintem! Rosszul raktátok fel az oprdenszert,meg a hardvereket és több mod miat kék halál jön létre,vagy az mg-packal egy szép kis tójai vírust szedtél le ami okozhat ilyet,Szóval oprednszer csere!
  • kiskopi
    valszínű h a modokkal van gond mert pl a 353-as Wartburg hiba nélkül fut
  • Shirocco
    Nincs mit, Szívesen.
  • Shirocco
    Hali.
    Tuti h kék halál! Eredeti az Oprendszered? Mert ha nem, akkor már van egy Ok rá. Másik, hogy nem stimmel valami Hardveresen, lehet ez Pl a videó kártya, de az is lehet, hogy azokat a gépeket ki kellene dobnod. Bár, kérdés, hogy most kezdte e el miután ezekkel a modokkal elkezdtél játszani, vagy h betetted a játékba. Szerintem próbáld meg egyesével kiszedni a gépeket, vagy szedd ki mindegyiket, és egyesével tedd vissza, játsz velük egy ideig, és amelyik után kék ablak, azt dobd ki. Egy próbát megér.
  • dávid 001
    Én kékhalálra gyanakodok :S! Így szerintem tedd újra a gépedet! Vagy próbáld ki a játék újra telepítését!
  • kiskopi
    de valami ilyesmi hogy a rendszer...a fél másodperc alatt kb ennyit sikerült elolvasni amig ott volt
  • dávid 001
    A kék képen nem jelenik megy pár sor kód?
    Mert ha igen akkor az kék halál! És újra kell telepíteni az operációs rendszert!
  • kiskopi
    dávid001!tudnál segíteni a problémámon:
    a modoknal van néhány magyar vonatkozású gép(mtz,rába stb.)és ha a farmer shopban ezek közül mondjuk megveszem az mtz néhány perc játék után megakad elkékül és újraindul a számítógép. miért van ez?? nem tudtam saját kezűleg orvosolni a problémát.segítségedet köszönöm
  • dávid 001
    Üdv-a rotor rajta van,már csak a scriptet kell ráírni hogy foroglyon(45%hogy jó lesz)
    MEg majd a permetező scriptet,és akkor bevetésre képes!
    Irányítás egy kicsit fura de majd szokjátok!

• wanlo
    Hy topik,egy kis délelőtti munka.
  • kiskopi
    sziasztok volna 1 problémám: az fs (ha van fenn a modok közül mondjuk 2 mtz) akkor pár perc játék után megakad,elkékül a képernyő és ujraindil a számitogép. mitől van ez??? segítségeteket köszönöm
  • pepe0225
    Sziasztok,tudna nekem valaki mondani egy olyan kanalat,vagy gépet ami pakol búzát-árpát-kukoricát...stb.Mert sehol nem találok feleslegesen meg nem töltögetek le!Elöre is köszönöm.További jó napot,és sok modot a népnek!
  • kobi14
  • gyurka666
    köszi szépen esetleg egy packban lesz lesz elérhető?:):) hoyg könnyebb legyen a letöltése?:):)
  • boky84
    szép kis IFA csapat

grat a munkához
  • roby2011
    KÖSSZ