Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használatba vettem egy remeknek ígérkezõ gépet. Ez a kombájn speciálisan fûaratásra van kialakítva. Nagy elõnye, hogy önállóan (dolgozóval) is mûködik. Tehát elindítom és ha ráérek összeszedem utána a füvet.
De! Közben a terménytárolójába is felszed valamit, amit nem tudok mibe üríteni. Eddig nem találtam olyan pótkocsit amibe bele tudom rakni.
Van valakinek ötlete, esetleg egy linkje?
Elõre is köszönöm!
New Holland CR9090 SPECIAL GRASS v 1.1
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Remélem nem gond hoyg picit sok lett a kép<#lookaround>#lookaround>
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Megint van egy problémám..
letöltöttem egy ugynevezett billlentõ modot amely lehetõvé teszi akárhova letudjam bilenteni a silot,trágyát,gabonát..
csak a baj hogy a trágyát fel tudom venni ahova leboritom ,de a sillot nem.,
szedtem le külön sillonak rakodo villát de azzzal se engedi..mit tegyek?
Subaru Impreza & Hummer
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
/www.ls2009-mod 2011-es modok meg 2009 modok is vannak
Itt sokminden van de nagyrésze landw..
lsportal hazai nagy oldal én ezt használom
lshungary ezis nagyon faja oldal csak nekem nincs engedéjem mert nem engednek be
Én ezeket használom tessék használd egészséggel
Igen mindent lehet csinálni ezen a mapon úgy mint a többin.De fõleg trágyázni.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
ezen a pályán is ugyanugy lehet szantani vetni aratni minden???
Képet a kép beszurása
http link pedig url beszurása!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
<#worship>#worship>Elõre köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)