23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
rarma #11124 Hali Skramy !
nézd meg ezt :
link
-
kinai35 #11123 köszi
-
#11122 -
kinai35 #11121
haladtam egy kicsit megint lassan kész lesz -
Skramy #11120 Sziasztok!!!!!
Valaki tudna nekem ajánlani 1 jó mapot ami szépen meg van csinálva és nem olyan nagy jó méretű földek mire megunnád végzel vele ???
Előre is köszi!!! -
#11119 Kérdéses a sorsa! -
Shirocco #11118 Én szívesen és türelmesen várok, már ha egyáltalán meg fogod osztani velünk. és meg köszönöm HA megkapom akárcsak az egyiket is majd. :) -
#11117 Sziasztok komlót mivel lehet leszedni? -
#11116 Muddy map! -
mtz 82 zts #11115 Tudtok nekem olyan mappot ajánlani amin nincsnek azok a batár nagy földek és van rajta sok sár -
Ha már kamov Készületében vagyok akkor itt van egy kamov :) -
Jelenleg még vannak gondok velük,mármint a terménymegtöltéséve.Igazitás ra gondolok csak!.Ezek az ifák kékben,zöldben vannak csak.
-
#11112 Majd lesz vagyis készül zöldben is ami gy platós és szállítani fog magot! Ezt csak gyors rádobtam! -
Shirocco #11111 Gyááá, egy ilyen hosszú platós ifa kellene nekem is magasított, hátrafelé billentős platós. 1 színű kékben de csak natúr billencseket találok, mint amit betett ide egyik srác. :(( -
#11110 Na gogabi hosszú platós ifája már jó lesz vegyszer szállítónak a kamovhoz :)
-
mtz 82 zts #11109 Akkor az lesz -
#11108 Hát ezt haver újra kell majd textúrázni,Ha majd nem lesz nekem és gabinak dolgunk megcsináljuk! De csak te kapod el mert nem én csináltam a gépet és szólnak érte,majd a többit priviben! -
krisztián1998 #11107 cső kész van már a mód? -
#11106 Ezt a kivevés hogy érted? -
bordanattila #11105 Megmondaná valaki hogy lehet Giants Editorból kivenni gépekket és pályát? -
#11104 Nem tudom! Majd ha kész lesz meg jó lesz a permetezés! Meg majd ha a videó kijön róla!
Mtz: Scriptet kell rá írni! Szóval azt hagyd!
Vagy lopod abból a gépből amiben mozog a kardán! -
mtz 82 zts #11103 Nem tudja valaki hogy egy kardánt hogy lehet megcsinálni úgy hogy forogjon? -
kiskopi #11102 igy jártam egyébként a helikopter mikor készül el? -
Shirocco #11101 időbe fog telni gondolom mire véviv nézed egyesével, de másképp nem tudod meg. én is épp a minap szedtem ki vagy 8 gyanús modot, jobb is lett a játék.
-
#11100 Szerintem! Rosszul raktátok fel az oprdenszert,meg a hardvereket és több mod miat kék halál jön létre,vagy az mg-packal egy szép kis tójai vírust szedtél le ami okozhat ilyet,Szóval oprednszer csere! -
kiskopi #11099 valszínű h a modokkal van gond mert pl a 353-as Wartburg hiba nélkül fut -
Shirocco #11098 Nincs mit, Szívesen. -
Shirocco #11095 Hali.
Tuti h kék halál! Eredeti az Oprendszered? Mert ha nem, akkor már van egy Ok rá. Másik, hogy nem stimmel valami Hardveresen, lehet ez Pl a videó kártya, de az is lehet, hogy azokat a gépeket ki kellene dobnod. Bár, kérdés, hogy most kezdte e el miután ezekkel a modokkal elkezdtél játszani, vagy h betetted a játékba. Szerintem próbáld meg egyesével kiszedni a gépeket, vagy szedd ki mindegyiket, és egyesével tedd vissza, játsz velük egy ideig, és amelyik után kék ablak, azt dobd ki. Egy próbát megér. -
#11094 Én kékhalálra gyanakodok :S! Így szerintem tedd újra a gépedet! Vagy próbáld ki a játék újra telepítését! -
kiskopi #11093 de valami ilyesmi hogy a rendszer...a fél másodperc alatt kb ennyit sikerült elolvasni amig ott volt -
#11092 A kék képen nem jelenik megy pár sor kód?
Mert ha igen akkor az kék halál! És újra kell telepíteni az operációs rendszert! -
kiskopi #11091 dávid001!tudnál segíteni a problémámon:
a modoknal van néhány magyar vonatkozású gép(mtz,rába stb.)és ha a farmer shopban ezek közül mondjuk megveszem az mtz néhány perc játék után megakad elkékül és újraindul a számítógép. miért van ez?? nem tudtam saját kezűleg orvosolni a problémát.segítségedet köszönöm -
#11090 Üdv-a rotor rajta van,már csak a scriptet kell ráírni hogy foroglyon(45%hogy jó lesz)
MEg majd a permetező scriptet,és akkor bevetésre képes!
Irányítás egy kicsit fura de majd szokjátok!
-
#11089 Hy topik,egy kis délelőtti munka.
-
kiskopi #11088 sziasztok volna 1 problémám: az fs (ha van fenn a modok közül mondjuk 2 mtz) akkor pár perc játék után megakad,elkékül a képernyő és ujraindil a számitogép. mitől van ez??? segítségeteket köszönöm -
pepe0225 #11087 Sziasztok,tudna nekem valaki mondani egy olyan kanalat,vagy gépet ami pakol búzát-árpát-kukoricát...stb.Mert sehol nem találok feleslegesen meg nem töltögetek le!Elöre is köszönöm.További jó napot,és sok modot a népnek! -
kobi14 #11086 -
#11085 köszi szépen esetleg egy packban lesz lesz elérhető?:):) hoyg könnyebb legyen a letöltése?:):) -
#11084 szép kis IFA csapat
grat a munkához -
roby2011 #11083 KÖSSZ