23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
krisztián1998 #11218 oké köszi -
CB Csipi #11217 Üdv Topik!
Leírás szerint kivettem az árnyékolást a játékból, de csak az eredeti mapon működik, amit úgy raktam be azon mindennek van árnyéka... Mi lehet a baj? :O
Amikor elszeretném indítani a játékot ezt írja ki:
Error: CRC64 files chech failed. Data files are changed. Please reinstall application. Continue anyway?
Rámegyek, hogy igen és működik is végül a játék, de akkor ezt miért írja ki, mibaja? -
#11216 -
#11215 szó mi szó érdekes módszerek ezek élőbe nem igazán láttam még ilyen borítási dolgot...
Nah de pár kép tőlem hátha valaki megjegyzi hogy újabb értelmetlen kimentett kép...:D
-
rarma #11214 ezt az oldalt nézted már ?
mtz -
#11213 Na, előtte pórbáj normálisan írni :D
2 nem nehéz beírod farmin... 2011 mtz és bead egy rakat mtz-t! -
ekepista #11212 sziasztok mtz traktorokat honét tölthetek le afarming szimulátorhoz asegítséget előre is kösszi -
jófiu76 #11211 Köszönöm. -
rarma #11210 Itt egy másik fajta is .
link 1
-
kinai35 #11209 belinkelném de még nemenged url t beszurni az oldalra majd ha letelik a 30 nap nemrég regiztem -
rarma #11208 Szia jófiu76 !
innen : link -
jófiu76 #11207 Szia és honnét tudom megszerezni? -
kinai35 #11206 orosz cucc már nemostani de jó -
rarma #11205 Üdv mindenkinek !
Egy új termény üritési mód , egy lift-el .
-
kisspeter1979 #11204 Köszi nem kell! Már rájöttem! -
kisspeter1979 #11203 Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy miért jelenik meg a farmsilója a pda képen? Azt saját tárolásra állítottam be és nem értékesítésre. Nem is tudok ott értékesíteni, ezért is nem értem, hogy miért jelenik meg a pda-n!
Segítségeteket előre is köszi!
[IMG][/IMG] -
kinai35 #11202 nem majd felrakom
-
bordanattila #11201 Köszi -
#11200 Ge-ben rákattintasz az emberrel és lejeb húzod és elmented majd felülírod és már lejeb is van! -
bordanattila #11199 Meg tudná valaki mondani hogy hol és hogy lehet beállítani azt hogy amikor beülök egy gépbe a pilótám feje ne a lelőn legyen hanem jóval lentebb, magyarul az üléspontot hol lehet beállítani? -
#11198 helikopter! Már nagyából kész,már csak azt kell megoldani ne akadjon el az objektekben! -
CB Csipi #11197 Igen ezt tanácsolta Jófiu76 is, és működik. Köszönöm szépen azért neked is a segítséget! -
krisztián1998 #11196 a rába utáni tárcsa az vip?? -
#11195 CB CSIPI ÉS SCHIROCCO- nak én úgy csinálom hogy: első lépes a letöltött map ot kicsomagolom és a kicsomagolt map ot átnevezem cb csipi vagy schirocco map nak
Második lépés: a letöltött map ZIP filéjét átrakom a mód mappába
Harmadik lépés: a kicsomagolt és átnevezett map-ot módosítom és mentem
negyedik lépés: a mód mappába megnyitom az eredeti map ot és a módosított map ban lévő dolgokat átmásolom és felülírom -
#11194 -
kinai35 #11193
egy kis meló az uj mapomon -
kisspeter1979 #11192 Csak kérdés, hogy mit? -
Shirocco #11191 Lehet hogy valamit át kellene írnod valahol
-
kisspeter1979 #11190 Gabi!
Mi lehet az oka annak, hogy már harmad érésben zölden is le tudom aratni a búzát meg az árpát? A kukoricát meg a repcét csak ha beérett. Saját térképemen. -
-
#11185 Semmi baj! Nyugodtan tehetsz fel kérdést csak létszi a válaszgombot majd használsz akihez akarsz írni! -
kisspeter1979 #11184 Kiskopi!
Itt találsz sok multifruitos mapot!
multifuit maps -
#11182 Válasz gomb! -
#11181 Nah. letöltöd a növényt van hozzá egy szöveges dokumentum amiben a parancsokat találsz leszeded a nootpad++-t és megnyitod a map i3d-jét a nootpadal és bemásolod a megfelelő helyre, meg a textúrákat bemásolod és elmented azt benne is van a gameban -
Shirocco #11179 Ez az a map amin játszom. -
jozsy barat #11177 Köszönöm a tanácsot, majd kisérletezek! További kellemes estét az itt jelen lévőknek! :) -
CB Csipi #11176 Köszönöm szépen a segítségedet! -
Shirocco #11175 Én ezen játszok, és ezt fogom kicsit Holnap még alakítgatni. :)
Bocs ha Én nem használtam a válasz gombot, véletlen volt. -
#11174 Légyszi olvasd el a szabályzatot a válasz gom használata véget! -
Shirocco #11172 Hali.
Szerintem kapcsold be az élsimítást minimum 4-re meg a másikat is amit kikapcsoltál, felbontást vedd kicsit visszáb, mentsd, aztán szedd ki az összes általad betett Módokat, utána ha ez megvan, EGYESÉVEL, tedd vissza, úgy, hogy több mint 5 percen keresztül járasd azt. Pl tárcsát köss egy alap játékbeli gépre ami elbírja húzni, és menj vele szanaszét amerre épp akarsz. kapcsold be a világításokat egyesével és stb stb. Így teszteld mindegyiket. Nekem 130 nál is több betett módom van, de nincs akkora gond vele. Bár, nem eredeti mapon tolom hanem egy 175 megáson. sőőt, egy segítségnek köszönhetően, sikerült már betennem a Glóbuszt és a Rádió tornyot. :)) Az mellesleg oké hogy szeretnél már vele ezerrel játszani meg a jó kis betett módokkal, de sajna ez nem megy olyan könnyen. Ezeket próbáld meg remélem megoldja a gondod. :) Nekem bevált!