23897
  • gogabi79
    hol találhato aza szántás mod vagy mi?
  • kinai35
    semmi köze hozzá saját mapájába kell a models mapába berakni ha nem magyar a neve ne ird magyarra hagyd ugy vagy amit leszedel objektumot és igy jársz hogy fehérlesz amit leszedej és mapba van megnyitod ami benne van másold egy másik objekt mapájába ojanba ami amodejs mapába van és onnét rakd bele
  • zsoca94
    Hello!
    Valaki tudna segíteni a multiplayerbe?Fel patcheltem 2.2-re a játékot leszedtem a multis crack-et beírtam az eredeti cd kulcsot és amikor szerverre akanék belépni akkor azt írja ki ,hogy Játékverziód régi telepísd a frissitéseket!Mi lehet a gond ?
  • kisspeter1979
    Akkor én sajnos nem tudok segíteni. :(
  • xaxoimi
    Eleve angolul van írva a szöveg is és a mappa neve is
  • mtz 82 zts
    Tudtok valamit erről a szántás mod-ról hogy borozda lesz meg minden?
  • xaxoimi
    Valaki még esetleg valami más ötlet nagyon megköszönném mert nagyon fontos lenne!!!
  • xaxoimi
    Hát úgy se működik gy
  • kisspeter1979
    A mappa nevében ne legyen ékezet. Csak angol abc betűit használd.

Nálam legalábbis ez okozott hasonló problémát.
  • xaxoimi
    Hali:D
    Valaki nem tudja véletlen ha beállítom hogy mennyi pénzt szeretnék akkor miért nem annyit tesz be???
    Csak egy nagyobb beruházást akarok csinálni:D
  • mtz 82 zts
    Valaki tudja hogy az mért van hogy a mappra beimportáltam egy épületet a helyére igazítottam ahova szeretném rakni elmentem az i3d fájt belépek a játékba és nincs rajta az épületen a skin ...Ez mért van vagy hogy kell úgy berakni hogy rajtalegyen a skin ?
  • gogabi79
    hol?
  • jozsy barat
    Kihalás van itt is mint a dinoszauruszoknál...XD
  • kinai35
    jólenne már tudnák cuccokat megosztani ez a 30 nap sok
  • dávid 001
    Le van zárva,vagyis rejtett fájl!
    Nem nehéz de nekem most azt nincs időm leírni:D
  • roby2011
    Van 1 mappom amit át szeretnék tenni a data maps-ba de amit átmásol mappát azok üresek amivel meglehetne nyitni a szerkesztéshez ikon az meg nincs ott valaki megtudná nekem mondani hogy mi a gond és hogy hogy lehet ezt a hibát orvosolni
  • talloli
    Tudnátok ajánlani egy jól működő, nagy kapacitású cukorrépa kombájnt?
    Köszönöm!
  • kinai35
    megy azélet a portálon ezért utasitottam vissza annak idején egy felkérést hogy legyek tag lényegtelen hogy meik oldalra nevetséges érdemes megnézni a portált hehehe
  • boky84
    hy all

érdeklődnék hogy tud e valaki segíteni hogy az újonnan betett növényeim miért nem nőnek??
  • jófiu76
    Sziasztok akit érdekel multi a pro farmon írjon.
  • boky84
    kösz

az odáig oké hogy erre rájöttem de jobban izgatott volna ha a .lua-ban találtam volna meg amit át kellett volna írni
  • kinai35
    ügyes látod rálehez jönni mindenre énis igy keztem legaláb igy te magad jösz rá
  • kinai35

ami aképen van zölden jelölve át irod pl: 6 ra és akkor aval indul
  • bakter985
    milyen tipus,mikori a gép?neked ment egyből?
  • boky84
    na megoldódott a legnagyobb gondom

emlékeztek hogy többször is feltettem a kérdést hogy miként lehet beállítani a fendt 939 est hogy ne dupla kerékkel induljon kezdéskor

a megoldás a következő lett előszedtem a régi 8530 asom és átmásoltam a 939 be a Einblendung.lua Setblends1Event.lua Setblends2Event.lua file-kat

és egyből szimpla kerékkel indul

volt olyan gondom is hogy duplán kellett 8 és 9est nyomni hogy eltűnjön a dupla kerék ez is megoldódott
  • LilWayne7
    hogyan érted hogy milyenen?
  • bakter985
    hali.bocs hogy kérsem,de milyen laptopon játszol,mert én nem birom.Betöltés kezdete után kilép azzal hogy nem megfelelő a felbontás,állítsam át,de azon a beállításon van amit kér
  • rarma
    Hali xaxoimi !

Írtam neked privátban ! megkaptad ?.
  • LilWayne7
    helló,Lehúztam egy John Deere 9880i sts-t de az a gondom hogy numpaddal kell beindítani és a laptopomon nincs olyan,szóval ha tudja valaki hogyan kell a startolást áttálítani egy számra vagy betűre az légyszi írja le
  • kisspeter1979
    Nagyon szépen köszönöm!
  • boky84
    szerintem a traktor kameráját vidd közelebb a géphez

mert:
    ha azt csinálod amit én kérdeztem akkor kell egy kisebb erőmű a számítógép házába

mert én átállítgattam a cuccokat és még az editor is akadt de rendesen a játékról meg főleg ne beszéljünk

szóval én megpróbálnám a traktor külső kameráját közelebb vinni

azt hiszem hogy 35 méterre van állítva alapból a nézet én nem bántanám
  • karesz1000
    köszi de nekm nem lehet az options ba ezért megcsinálom a modesc-be
  • marko37
    a játék options menüjében megkeresed azt a sort: MISSING IGNITION KEY EZ INDITJA A MOTORT
  • marko37
    <inputBindings>
    <input name="ESLimiter_PLUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pageup" key2="" button="" device="0" mouse="" />
    <input name="ESLimiter_MINUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pagedown" key2="" button="" device="0" mouse="" />
    <input name="IGNITION_START" key1="KEY_KP_enter" button="" />
    <input name="IGNITION_STOP" key1="KEY_KP_enter" button="" />
    vagy az mtz mód desc xml ben megkeresed ezt
  • karesz1000
    oké megpróbálom. de hol irjam át a 4-esre? a modesc-be? és ha igen mék sort? nagyon köszi hogy segítesz
  • marko37

vagy ide irb be a 4 est vagy hozz létre az asztalon 1 mód mappát abba másolj át mindent utánna töröld a mód mappádat kezd el a játékot kapsz 1 üres mód mappát csak az mtz t rakd bele és kezd el megint a játékot
  • karesz1000
    oké köszi a segítséget
  • marko37
    várj 1 kicsit
  • karesz1000
    nem a mod zavar be hanem hiába nyomon a 4-est nem indul.én azért kérdem hogy irjam át a betűt??de azt sem tudom hogy meik sort kell vagy hogy hol kell átirni.ebben kelen a segítségetek
  • xaxoimi
    Hali!!!
    Valaki tudna nekem segíteni a játékban hogy lehet pénzt szerezni és ha egy modellt letöltök az internet-ről azt hogy kell aktiválni a játkba vagy berakni???
    Előre is köszi és aki tud segíteni írja meg privátban