23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11855 hol? -
jozsy barat #11854 Kihalás van itt is mint a dinoszauruszoknál...XD -
kinai35 #11853 jólenne már tudnák cuccokat megosztani ez a 30 nap sok -
#11852 Le van zárva,vagyis rejtett fájl!
Nem nehéz de nekem most azt nincs időm leírni:D -
roby2011 #11851 Van 1 mappom amit át szeretnék tenni a data maps-ba de amit átmásol mappát azok üresek amivel meglehetne nyitni a szerkesztéshez ikon az meg nincs ott valaki megtudná nekem mondani hogy mi a gond és hogy hogy lehet ezt a hibát orvosolni -
#11850 Tudnátok ajánlani egy jól működő, nagy kapacitású cukorrépa kombájnt?
Köszönöm! -
kinai35 #11849 megy azélet a portálon ezért utasitottam vissza annak idején egy felkérést hogy legyek tag lényegtelen hogy meik oldalra nevetséges érdemes megnézni a portált hehehe -
#11848 hy all
érdeklődnék hogy tud e valaki segíteni hogy az újonnan betett növényeim miért nem nőnek?? -
jófiu76 #11847 Sziasztok akit érdekel multi a pro farmon írjon. -
#11846 kösz
az odáig oké hogy erre rájöttem de jobban izgatott volna ha a .lua-ban találtam volna meg amit át kellett volna írni -
kinai35 #11845 ügyes látod rálehez jönni mindenre énis igy keztem legaláb igy te magad jösz rá -
kinai35 #11844
ami aképen van zölden jelölve át irod pl: 6 ra és akkor aval indul -
bakter985 #11843 milyen tipus,mikori a gép?neked ment egyből? -
#11842 na megoldódott a legnagyobb gondom
emlékeztek hogy többször is feltettem a kérdést hogy miként lehet beállítani a fendt 939 est hogy ne dupla kerékkel induljon kezdéskor
a megoldás a következő lett előszedtem a régi 8530 asom és átmásoltam a 939 be a Einblendung.lua Setblends1Event.lua Setblends2Event.lua file-kat
és egyből szimpla kerékkel indul
volt olyan gondom is hogy duplán kellett 8 és 9est nyomni hogy eltűnjön a dupla kerék ez is megoldódott -
LilWayne7 #11841 hogyan érted hogy milyenen?
-
bakter985 #11840 hali.bocs hogy kérsem,de milyen laptopon játszol,mert én nem birom.Betöltés kezdete után kilép azzal hogy nem megfelelő a felbontás,állítsam át,de azon a beállításon van amit kér -
rarma #11839 Hali xaxoimi !
Írtam neked privátban ! megkaptad ?. -
LilWayne7 #11838 helló,Lehúztam egy John Deere 9880i sts-t de az a gondom hogy numpaddal kell beindítani és a laptopomon nincs olyan,szóval ha tudja valaki hogyan kell a startolást áttálítani egy számra vagy betűre az légyszi írja le -
kisspeter1979 #11837 Nagyon szépen köszönöm! -
#11836 szerintem a traktor kameráját vidd közelebb a géphez
mert:
ha azt csinálod amit én kérdeztem akkor kell egy kisebb erőmű a számítógép házába
mert én átállítgattam a cuccokat és még az editor is akadt de rendesen a játékról meg főleg ne beszéljünk
szóval én megpróbálnám a traktor külső kameráját közelebb vinni
azt hiszem hogy 35 méterre van állítva alapból a nézet én nem bántanám -
#11835 köszi de nekm nem lehet az options ba ezért megcsinálom a modesc-be -
#11834 a játék options menüjében megkeresed azt a sort: MISSING IGNITION KEY EZ INDITJA A MOTORT -
#11833 <inputBindings>
<input name="ESLimiter_PLUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pageup" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="ESLimiter_MINUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pagedown" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="IGNITION_START" key1="KEY_KP_enter" button="" />
<input name="IGNITION_STOP" key1="KEY_KP_enter" button="" />
vagy az mtz mód desc xml ben megkeresed ezt
-
#11832 oké megpróbálom. de hol irjam át a 4-esre? a modesc-be? és ha igen mék sort? nagyon köszi hogy segítesz
-
vagy ide irb be a 4 est vagy hozz létre az asztalon 1 mód mappát abba másolj át mindent utánna töröld a mód mappádat kezd el a játékot kapsz 1 üres mód mappát csak az mtz t rakd bele és kezd el megint a játékot -
#11830 oké köszi a segítséget -
#11829 várj 1 kicsit
-
#11828 nem a mod zavar be hanem hiába nyomon a 4-est nem indul.én azért kérdem hogy irjam át a betűt??de azt sem tudom hogy meik sort kell vagy hogy hol kell átirni.ebben kelen a segítségetek -
xaxoimi #11827 Hali!!!
Valaki tudna nekem segíteni a játékban hogy lehet pénzt szerezni és ha egy modellt letöltök az internet-ről azt hogy kell aktiválni a játkba vagy berakni???
Előre is köszi és aki tud segíteni írja meg privátban -
#11826 NA vegyél vissza a szádból!
Csak mondtam hogy csinálj biztonsági mentést!
Mert ha elbaszod akkor kezdheted előröl az egészet -
kisspeter1979 #11825 Lécci ne nézz totál hülyének!
És egyébként én már csak akkor szoktam kérdést feltenni, ha már végképp nem tudom megoldani a problémámat.
De semmi gond kínlódok addig míg meg nem oldom, vagy hagyom a fenébe és leszarom h nem látszik! -
#11824 Előtte csinál biztonsági mentést! -
kisspeter1979 #11823 Ha nincs berakva mod és csak az alap gépeket használom akkor is ilyen!
Köszi láttam az előző hozzászólást. És ezért kérdeztem, hogy mielőtt fölöslegesen szétgányolnám a térképemet megkérdeztem, hogy át kell e egyáltalán írnom a láthatóságot. -
#11822 Egyszerűen nézd meg melyik mod zavar be!
Kispéter.bokynak a kérdésére a válasz itt van! #11818 -
kisspeter1979 #11821 Mi okozhatja azt, hogy a normal grass és a bush csak a traktor háta mögött látszik és előtt nem? Több traktorral is kipróbáltam. Itt is a láthatóságon kéne állítani?
Segítséget előre is köszönöm!
[IMG][/IMG] -
#11820 sziasztok azzal a kérdésel fordulok megint hozzátok hogy nekem egy mtz-sem indul be. van valami amit ezügybe tudok csinálni?irjam át a betűt vagy mi?de nem tudom hogyan kell átírni. vagy mit kell átirni. nagyon kérem valaki segítsen -
#11819 köszönöm az infot ezt kivételesen megértettem elsőre -
Editorban nem tudom, hogy lehet-e állítani, de én még nem találtam meg hol. -
#11817 hy all
abban kérnék tanácsot hogy hogyan tudom editorban állítani az aljnövényzet láthatósági távolságát map szerkesztés közben
valamint a játék közben belátható terület körívének sugarát hol tudom állítani
valami ilyesmi lesz majd az aljnövényzetem:
-