23846
  • gogabi79
    hol?
  • jozsy barat
    Kihalás van itt is mint a dinoszauruszoknál...XD
  • kinai35
    jólenne már tudnák cuccokat megosztani ez a 30 nap sok
  • dávid 001
    Le van zárva,vagyis rejtett fájl!
    Nem nehéz de nekem most azt nincs időm leírni:D
  • roby2011
    Van 1 mappom amit át szeretnék tenni a data maps-ba de amit átmásol mappát azok üresek amivel meglehetne nyitni a szerkesztéshez ikon az meg nincs ott valaki megtudná nekem mondani hogy mi a gond és hogy hogy lehet ezt a hibát orvosolni
  • talloli
    Tudnátok ajánlani egy jól működő, nagy kapacitású cukorrépa kombájnt?
    Köszönöm!
  • kinai35
    megy azélet a portálon ezért utasitottam vissza annak idején egy felkérést hogy legyek tag lényegtelen hogy meik oldalra nevetséges érdemes megnézni a portált hehehe
  • boky84
    hy all

érdeklődnék hogy tud e valaki segíteni hogy az újonnan betett növényeim miért nem nőnek??
  • jófiu76
    Sziasztok akit érdekel multi a pro farmon írjon.
  • boky84
    kösz

az odáig oké hogy erre rájöttem de jobban izgatott volna ha a .lua-ban találtam volna meg amit át kellett volna írni
  • kinai35
    ügyes látod rálehez jönni mindenre énis igy keztem legaláb igy te magad jösz rá
  • kinai35

ami aképen van zölden jelölve át irod pl: 6 ra és akkor aval indul
  • bakter985
    milyen tipus,mikori a gép?neked ment egyből?
  • boky84
    na megoldódott a legnagyobb gondom

emlékeztek hogy többször is feltettem a kérdést hogy miként lehet beállítani a fendt 939 est hogy ne dupla kerékkel induljon kezdéskor

a megoldás a következő lett előszedtem a régi 8530 asom és átmásoltam a 939 be a Einblendung.lua Setblends1Event.lua Setblends2Event.lua file-kat

és egyből szimpla kerékkel indul

volt olyan gondom is hogy duplán kellett 8 és 9est nyomni hogy eltűnjön a dupla kerék ez is megoldódott
  • LilWayne7
    hogyan érted hogy milyenen?
  • bakter985
    hali.bocs hogy kérsem,de milyen laptopon játszol,mert én nem birom.Betöltés kezdete után kilép azzal hogy nem megfelelő a felbontás,állítsam át,de azon a beállításon van amit kér
  • rarma
    Hali xaxoimi !

Írtam neked privátban ! megkaptad ?.
  • LilWayne7
    helló,Lehúztam egy John Deere 9880i sts-t de az a gondom hogy numpaddal kell beindítani és a laptopomon nincs olyan,szóval ha tudja valaki hogyan kell a startolást áttálítani egy számra vagy betűre az légyszi írja le
  • kisspeter1979
    Nagyon szépen köszönöm!
  • boky84
    szerintem a traktor kameráját vidd közelebb a géphez

mert:
    ha azt csinálod amit én kérdeztem akkor kell egy kisebb erőmű a számítógép házába

mert én átállítgattam a cuccokat és még az editor is akadt de rendesen a játékról meg főleg ne beszéljünk

szóval én megpróbálnám a traktor külső kameráját közelebb vinni

azt hiszem hogy 35 méterre van állítva alapból a nézet én nem bántanám
  • karesz1000
    köszi de nekm nem lehet az options ba ezért megcsinálom a modesc-be
  • marko37
    a játék options menüjében megkeresed azt a sort: MISSING IGNITION KEY EZ INDITJA A MOTORT
  • marko37
    <inputBindings>
    <input name="ESLimiter_PLUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pageup" key2="" button="" device="0" mouse="" />
    <input name="ESLimiter_MINUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pagedown" key2="" button="" device="0" mouse="" />
    <input name="IGNITION_START" key1="KEY_KP_enter" button="" />
    <input name="IGNITION_STOP" key1="KEY_KP_enter" button="" />
    vagy az mtz mód desc xml ben megkeresed ezt
  • karesz1000
    oké megpróbálom. de hol irjam át a 4-esre? a modesc-be? és ha igen mék sort? nagyon köszi hogy segítesz
  • marko37

vagy ide irb be a 4 est vagy hozz létre az asztalon 1 mód mappát abba másolj át mindent utánna töröld a mód mappádat kezd el a játékot kapsz 1 üres mód mappát csak az mtz t rakd bele és kezd el megint a játékot
  • karesz1000
    oké köszi a segítséget
  • marko37
    várj 1 kicsit
  • karesz1000
    nem a mod zavar be hanem hiába nyomon a 4-est nem indul.én azért kérdem hogy irjam át a betűt??de azt sem tudom hogy meik sort kell vagy hogy hol kell átirni.ebben kelen a segítségetek
  • xaxoimi
    Hali!!!
    Valaki tudna nekem segíteni a játékban hogy lehet pénzt szerezni és ha egy modellt letöltök az internet-ről azt hogy kell aktiválni a játkba vagy berakni???
    Előre is köszi és aki tud segíteni írja meg privátban
  • dávid 001
    NA vegyél vissza a szádból!
    Csak mondtam hogy csinálj biztonsági mentést!
    Mert ha elbaszod akkor kezdheted előröl az egészet
  • kisspeter1979
    Lécci ne nézz totál hülyének!

És egyébként én már csak akkor szoktam kérdést feltenni, ha már végképp nem tudom megoldani a problémámat.

De semmi gond kínlódok addig míg meg nem oldom, vagy hagyom a fenébe és leszarom h nem látszik!
  • dávid 001
    Előtte csinál biztonsági mentést!
  • kisspeter1979
    Ha nincs berakva mod és csak az alap gépeket használom akkor is ilyen!

Köszi láttam az előző hozzászólást. És ezért kérdeztem, hogy mielőtt fölöslegesen szétgányolnám a térképemet megkérdeztem, hogy át kell e egyáltalán írnom a láthatóságot.
  • dávid 001
    Egyszerűen nézd meg melyik mod zavar be!
    Kispéter.bokynak a kérdésére a válasz itt van! #11818
  • kisspeter1979
    Mi okozhatja azt, hogy a normal grass és a bush csak a traktor háta mögött látszik és előtt nem? Több traktorral is kipróbáltam. Itt is a láthatóságon kéne állítani?

Segítséget előre is köszönöm!

[IMG][/IMG]
  • karesz1000
    sziasztok azzal a kérdésel fordulok megint hozzátok hogy nekem egy mtz-sem indul be. van valami amit ezügybe tudok csinálni?irjam át a betűt vagy mi?de nem tudom hogyan kell átírni. vagy mit kell átirni. nagyon kérem valaki segítsen
  • boky84
    köszönöm az infot ezt kivételesen megértettem elsőre
  • Chris von Bone

Editorban nem tudom, hogy lehet-e állítani, de én még nem találtam meg hol.
  • boky84
    hy all

abban kérnék tanácsot hogy hogyan tudom editorban állítani az aljnövényzet láthatósági távolságát map szerkesztés közben

valamint a játék közben belátható terület körívének sugarát hol tudom állítani

valami ilyesmi lesz majd az aljnövényzetem:
  • boky84