Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerypapa 95
tróger az az mtz azzal az orrsúllyal :/

gyurka666
nah eddig a szöveg volt végre jöjjenek a képek is....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

gyurka666
Nem a fuckot nem hisz ha olvasnál másik fórumot ott s külön van feltéve szóval itt a kereset géped..

MTZ
Jah és olvastam hogy senki nem tudott letölteni ma freakshare oldalról én csak azt mondom azért nem mert karbantartás volt náluk ...ám ingyenes a regisztráció rá és bizony meg is éri ugyanis a 2 letöltés között nem kell 10 percet várni hanem csak 1 percet:):)

gyurka666
hát nos ezt nem vettem észre szerintem ezzel nem is nagyon tudsz mit csinálni..:S lehet hogy maga amodell ilyen már a többi rábánál rendesen mozog a kerék stb...

Chris von Bone
Numpad 0-val lehet elõhíni a menüt, a gamefarm.hu-n pedig van a cikkekben hozzá magyarítás....

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

traktorosbence
<#idiota>

traktorosbence
Automata Pilóta:H gomb

Sziasztok! Segítenétek az automata pilóta bekapcsolásában??? Mert nagyon jó lenne!!! Mi mit csinál? És mit jelent! Köszönöm
traktorosbence
<#eljen>

dávid 001
Nem mert nem az övé a pack most eleve ott van a neve hogy pack szóval akárki nem veheti ki és rakhatja fel netre!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

traktorosbence
Nem lehetne külön a piros mtzt?

péistike
sajnos nem fogom tudni megcsinálni talajkövetõsre:S majd más rábával vigasztallak!

GTS

dávid 001
Egy valamire jó ha valóság hû lenne a játék akkor siló taposára meg nagy terhek szálítására

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

gogabi79
mert?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

péistike
semmi értelme ennek a nagy dögnek..

GTS

dávid 001
Ott van a válasz gomb!

oké köszi
itt jobb mert itt regisztrálva vok és itt letudom szedni ott meg nem de mind1 köszi :)
dávid 001
Bocs a 3 hsz-ért de amúgy se rakom fel mert nem az enyém a pack és engedélyt kel kérni hogy feltölthessem mert általában azt nem szabad és én betartom

ok köszi
gogabi79

dávid 001
Ott miért jobb ? Most nincs kedvem leszedni majd feltölteni mert 195 mb! várj pár percet és szed le onnan

dávid 001
Melyik is? mert én nem tudom melyik az :S

és ott az elsõ modplackot!
dávid 001

Letöltés
Nincs semni extra kerekek jobbak rajta meg nagyobbak plusz az ablak nem hó fehér a kerék csere miat

ja és meg egy kérdés ezt is hotfilére kéne adom a linket:http://lsportal.hu/page.php?79
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAJD MEGHÁLÁLOM XD :)
dávid 001

Jahj nem ment a kép hú:O

dávid 001

szevasztok!valaki letundná tölteni nekem a:Real Size Modpack az ls2011portálon láttam valaki letudja tolteni hotfilbõl vagy valami másbol elõre is köszi! :)
dávid 001
Ezt nem tudom de a pályákat meg az objekteket a ge nyitja meg!

Hát Dávid ez mind jól hangzik! De a GE nem hajlandó megnyitni ilyen kiterjesztésû fájlokat, csak i3d-t . És eddig rengeteg 3d szerkesztõt is letöltöttem de egyik se nyitja, meg mert állítólag tömörítve vannak valamivel.

.s

.gmw

.IM

Ezeket mi nyitja meg? Nem tudja véletlenül valaki?
dávid 001
Ha megvan a pályád ahova bele akarod rakni az objektet a pálya tartalmáét másold be az eredeti helyére vagys sajárgép-c helyi lemez- program files-farming vagy landw simulator-data-maps ide belemásolod a fáljait a pályádnak utána azt a fájlt bemásolod amit leszedtél(objekt) belemész és látsz texturákat meg ilyenek
na bemásolod és kell a giants-editor letöltés innen szed le rakd fel a gépedre és a pályában lesz egy kis ikon azt megnyitod és a többit majd ezen megnézed!

Bocsi Dávid, de nem értem.

Hova másoljam be? Na és mivel nyissam meg? Ha meg tudnám nyitni nem kínlódnék vele már napok óta!
Rikcsoo
<#eljen><#idiota>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
Az objekteket csak bemásolod a mappába és megnyitod helyére rakod a gépeket meg a modeskben kel átírni!
Kedves házigazda szánalma vagy! Mi a Fa.....é töröltél mindenhonnan szánalmas vagy te -.-" privátra se válaszolsz mind1 a rábád kész van fasza lett új skin meg minden de nem osztom meg senkivel VELED se v.i.p lesz mert jobban megismertelek, igaz úgy is törölni fogod mert fáj a picinyke lelkednek!<#mf1><#duhos2><#puszis>

Sziasztok!

Más játékokból szeretnék áttenni gépeket, objektumokat ebbe a játékba, de elakadtam kicsit és a google sem tudott eddig segítséget adni. :(

Nem tudja véletlenül valaki milyen programmal lehet megnyitni ezen kiterjesztésû ".s", ".gmw", ".IM" fájlokat?

Elvileg ezek 3d-s objektumok csak valamiféle tömörítõvel betömörítve.

Elõre is köszi!
gogabi79
töled mit is várhatnék!

traktorosbence
Én is letöltöttem kösz!!!!!!!

Rikcsoo
Nincsmit!

Gogabi nem olvastam még a szabályzatot és szerintem nem is fogom mert túlzottan nem érdekel :D úgyis csak néha írok ide..:)

dávid 001
Végül is jah de ott van a válaszok szóval vissza bírja nézni mert én se tudtam hogy mi is rájöttem

péistike
mert idejön egy bamba és akkor nem tudja hogy az minek a linkje.. am Erik köszike

GTS

dávid 001
Nem be szólok csak mondom neked hogy miért ha egyszer van kép róla??

gogabi79
Neked meg miért kel be szolni!

dávid 001
Azért mer gondolja az ember akinek felrakta hogy ha már kérte a kamiont ugye volt kép és rakott hozzá egy linket most mért kell megszólni?

joceruza
Megkérdezhetem hogy melyik mapot használod? A képeid alapján nagyon jónak tûnik.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

traktorosbence
Miért nem tudok felrakni linket meg képet?Kivártam a 30 napot, és csak nem engedi.

gogabi79
<#conf>Nem lehetne ugy feltenni,hogy képje is ott legyen?,ahogy a szabályzatban le van irva?.

Rikcsoo

traktorosbence
Valaki segítsen már!30 napig nem szúrhatok be webcímet de kivártam a 30 napot, és nem engedi.

traktorosbence
Kösz szépen a rábát!