23846
  • gyurika77
    Százszor jobb mapok vannak meg osztva és had ne mondjam tik sehol se vagytok a németekhez képest
  • Mitsurob
    Te egy kép alapján ítélsz meg valamit? Hát jó...
    (azt megsúgom, hogy nem ugyanazon a mapon készültek a képek, illetve a Kenny-t nem "i"-vel írja..)
  • gyurika77
    mitsu és kenni én ugy vagyok vele ettől jobb mapok is vannak
  • Mitsurob
    Rakjunk..!
  • Kenny85
    Rakjunk képet is.
  • joceruza
    Hogy melyik a legjobb,azt döntsd el te! ITT válogathatsz.
  • Mitsurob
    Put your hands up!
  • Kenny85
    Máshogy beszélek, mert félek a bantól?:D Na nehogy már azt a látszatot keltsed, hogy összefostam magam. Eddig is így beszéltem. Tőlem ti még itt nem láttatok anyázást, meg köcsögözést...ellentétben veled, meg dávidka, meg agrár...
    HG-hez nem méltó viselkedést már levágtad párszor :) Én jobb HG lennék nálad az egyszer biztos
    nem szavazzuk meg?
  • bordanattila
    Valaki meg tudná mondani melyik a legjobb 4650, 4755, vagy ilyesmi John Deere? Vagy kaphatnék netán linket is?
  • Mitsurob
    Igen, annyira félek, mindjárt összecsinálom magam.
  • gogabi79
    TÉMA LEZÁRVA MOSTANTÓL.
  • boky84
    LIKE!!!
  • gogabi79
    Féltek látom hogy bannolva leszek netán.már máshogy beszéltek.De nem nekem van üldözési mániám,ti jöttetek ide is utánam,és amit meg müveltetek máshol.Na de témát lezártam enny.
  • Mitsurob
    Még jó, smileyval elég nehéz lenne tiltani...
    Másrészt az az igazság, amit Kenny leírt.
  • joceruza
    Ha valaki szeretne belépő nélkül állatkertbe menni,az vegye a fáradtságot és nézzen be ide....
  • Kenny85
    Hát itt eddig csak te szemeteltél.
    Nem írtad volna be ezt:
    "Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
    akkor a kutya sem szólt volna hozzád.
  • gogabi79
    nem vagy le tiltva,de ez vanTovábbiakban ne szemeteljétek tele a topic ot,ez rád és Kenny85 re vonatkozik!és azokra akik nem tudnak viselkedni vagy chatre használják
  • boky84
    huhúúúúúúúúúúúú

buli van apraja falván megint

• Mitsurob
    Hát bizony, elég merev... XD
  • Kenny85
    Nemtudom mi szabályt sértettem. Játékról és modokról beszélgettem. Te kezdtél el megint itt személyeskedni, hogy vagdalózni mindenféle ban-ra, indok nélkül.
    De tudom ha kell azt is megadod, merev elhatározásaid vannak.
  • Mitsurob
    A "tik" szót hogyan teszed T/1-be?
  • gogabi79
    Amig fel nem jöttetek ide,addig egész nyugis volt a topic!.Miért nem tudtok viselkedni?.Szabályok rátok is vonatkoznak,rám is persze,csak néha nem könnyü ilyen agyágyúktol,mint tik is vagytok.
  • Mitsurob
    Te írtál nekem, hogy: "Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
    Miért is? Egy rohadt szót nem írtam még ma a hozzászólásod előtt. Tegnap este meg a játékkal kapcsolatban írtam. Szóval mi a problémád Jancsi bácsi?
  • gogabi79
    Most ezt csak azért teszitek hogy lejárassatok igaz?nyugodtan,nem érdekel,én itt akkoris rendet fogok tartani,és ez tirátok is vonatkozik!.Szabályzat betartása.és nem kéne szét rombolni a topicot.
  • Mitsurob
    De ez a vicc... Papol, hogy privátba írjunk, erre letilt. Hát Gabi te ügyes vagy!
  • Kenny85
    Feladó: gogabi79
    Elküldve: 2012. 02. 17. 12:35

tudod mit akkor meny a büdös gecibe árulkodni!.Minek képzeled magad te?.Más el tudja olvasni amit irok,te meg bunkózol,akkor leszek énis veled az!.és nem tudsz érdekelni!.Ha te igy akkor én meg amugy!.

Hiba!

A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!

Mellesleg csináltam én valamit a mai nap folyamán egyáltalán, szimplán beszélgetni próbáltam, és információkat gyűjteni.
  • Mitsurob
    Te fogyatékos vagy bazd. Belémkötsz, majd neked áll feljebb? Hülye vagy?
  • gogabi79
    Ha valami bajotok van velem pü irjátok le,ne ide,és utolsó figyelmeztetés!Nem tudtok viselkedni te és Kenny85 akkor ne gyertek be!
  • Mitsurob
    Mi a fasz?
    Gabika kötött belém... Azt hiszem nem írtam semmit...
  • krisztián1998
    jó volna ha rendes fórum volna nem volna vita meg veszekedés
  • dávid 001
    Úgymond elég rossz nézni hogy mindig csak 1-2 személynek a vitáit látom pár hónapja még normális a fórum,bár akkor is volt 1 gyerek na mind1, lényeg az hogy jó fórum volt ez és még lehetne:)
  • krisztián1998
    te meg mitsu minidig csak a bajt keresitek
  • Kenny85
    Nem tudom mi bajod én egész délután a játék témájában beszélgetek.... az hogy te itt trollkodsz nekem és belémkötsz.....
    A személyes sérelmeket kérlek ne hozd ide a fórumra.
    Köszönöm és üdvözlettel Kenny85 magányos ls-es játékos.
  • joceruza
    A sok fartúró idejön okoskodni és közben teszik magukat mert itt még tudják....
  • gogabi79
  • gogabi79
  • gogabi79
    Kenny85 és Mitsurob Banban részesültetek:)
  • dávid 001
    Ez a fórum már egy nyáladék 1-2 személy véget!
  • joceruza
    Aztagenya! Megint frankó a fórum....
  • kinai35
    kérés volt :. nem önmagamtól megosztás ha önmagamtól osztok meg valamit kép is lesz róla