23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
gyurika77 #12268 Százszor jobb mapok vannak meg osztva és had ne mondjam tik sehol se vagytok a németekhez képest -
#12267 Te egy kép alapján ítélsz meg valamit? Hát jó...
(azt megsúgom, hogy nem ugyanazon a mapon készültek a képek, illetve a Kenny-t nem "i"-vel írja..) -
gyurika77 #12266 mitsu és kenni én ugy vagyok vele ettől jobb mapok is vannak -
#12265 Rakjunk..!
-
#12264 Rakjunk képet is.
-
#12263 Hogy melyik a legjobb,azt döntsd el te! ITT válogathatsz. -
#12262 Put your hands up! -
#12261 Máshogy beszélek, mert félek a bantól?:D Na nehogy már azt a látszatot keltsed, hogy összefostam magam. Eddig is így beszéltem. Tőlem ti még itt nem láttatok anyázást, meg köcsögözést...ellentétben veled, meg dávidka, meg agrár...
HG-hez nem méltó viselkedést már levágtad párszor :) Én jobb HG lennék nálad az egyszer biztos
nem szavazzuk meg? -
bordanattila #12260 Valaki meg tudná mondani melyik a legjobb 4650, 4755, vagy ilyesmi John Deere? Vagy kaphatnék netán linket is? -
#12259 Igen, annyira félek, mindjárt összecsinálom magam. -
#12258 TÉMA LEZÁRVA MOSTANTÓL. -
#12257 LIKE!!! -
#12256 Féltek látom hogy bannolva leszek netán.már máshogy beszéltek.De nem nekem van üldözési mániám,ti jöttetek ide is utánam,és amit meg müveltetek máshol.Na de témát lezártam enny. -
#12255 Még jó, smileyval elég nehéz lenne tiltani...
Másrészt az az igazság, amit Kenny leírt. -
#12254 Ha valaki szeretne belépő nélkül állatkertbe menni,az vegye a fáradtságot és nézzen be ide.... -
#12253 Hát itt eddig csak te szemeteltél.
Nem írtad volna be ezt:
"Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
akkor a kutya sem szólt volna hozzád. -
#12252 nem vagy le tiltva,de ez vanTovábbiakban ne szemeteljétek tele a topic ot,ez rád és Kenny85 re vonatkozik!és azokra akik nem tudnak viselkedni vagy chatre használják -
#12251 huhúúúúúúúúúúúú
buli van apraja falván megint
-
#12250 Hát bizony, elég merev... XD -
#12249 Nemtudom mi szabályt sértettem. Játékról és modokról beszélgettem. Te kezdtél el megint itt személyeskedni, hogy vagdalózni mindenféle ban-ra, indok nélkül.
De tudom ha kell azt is megadod, merev elhatározásaid vannak. -
#12248 A "tik" szót hogyan teszed T/1-be? -
#12247 Amig fel nem jöttetek ide,addig egész nyugis volt a topic!.Miért nem tudtok viselkedni?.Szabályok rátok is vonatkoznak,rám is persze,csak néha nem könnyü ilyen agyágyúktol,mint tik is vagytok. -
#12246 Te írtál nekem, hogy: "Kenny85,és Mitsurob a személyes problémákat privátban intézzétek el!"
Miért is? Egy rohadt szót nem írtam még ma a hozzászólásod előtt. Tegnap este meg a játékkal kapcsolatban írtam. Szóval mi a problémád Jancsi bácsi? -
#12245 Most ezt csak azért teszitek hogy lejárassatok igaz?nyugodtan,nem érdekel,én itt akkoris rendet fogok tartani,és ez tirátok is vonatkozik!.Szabályzat betartása.és nem kéne szét rombolni a topicot. -
#12244 De ez a vicc... Papol, hogy privátba írjunk, erre letilt. Hát Gabi te ügyes vagy! -
#12243 Feladó: gogabi79
Elküldve: 2012. 02. 17. 12:35
tudod mit akkor meny a büdös gecibe árulkodni!.Minek képzeled magad te?.Más el tudja olvasni amit irok,te meg bunkózol,akkor leszek énis veled az!.és nem tudsz érdekelni!.Ha te igy akkor én meg amugy!.
Hiba!
A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!
Mellesleg csináltam én valamit a mai nap folyamán egyáltalán, szimplán beszélgetni próbáltam, és információkat gyűjteni.
-
#12242 Te fogyatékos vagy bazd. Belémkötsz, majd neked áll feljebb? Hülye vagy? -
#12241 Ha valami bajotok van velem pü irjátok le,ne ide,és utolsó figyelmeztetés!Nem tudtok viselkedni te és Kenny85 akkor ne gyertek be! -
#12240 Mi a fasz?
Gabika kötött belém... Azt hiszem nem írtam semmit... -
krisztián1998 #12239 jó volna ha rendes fórum volna nem volna vita meg veszekedés -
#12238 Úgymond elég rossz nézni hogy mindig csak 1-2 személynek a vitáit látom pár hónapja még normális a fórum,bár akkor is volt 1 gyerek na mind1, lényeg az hogy jó fórum volt ez és még lehetne:) -
krisztián1998 #12237 te meg mitsu minidig csak a bajt keresitek -
#12236 Nem tudom mi bajod én egész délután a játék témájában beszélgetek.... az hogy te itt trollkodsz nekem és belémkötsz.....
A személyes sérelmeket kérlek ne hozd ide a fórumra.
Köszönöm és üdvözlettel Kenny85 magányos ls-es játékos. -
#12235 A sok fartúró idejön okoskodni és közben teszik magukat mert itt még tudják.... -
#12234 -
#12233 -
#12232 Kenny85 és Mitsurob Banban részesültetek:) -
#12231 Ez a fórum már egy nyáladék 1-2 személy véget! -
#12230 Aztagenya! Megint frankó a fórum.... -
kinai35 #12227 kérés volt :. nem önmagamtól megosztás ha önmagamtól osztok meg valamit kép is lesz róla