Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
MTZ
Jah és olvastam hogy senki nem tudott letölteni ma freakshare oldalról én csak azt mondom azért nem mert karbantartás volt náluk ...ám ingyenes a regisztráció rá és bizony meg is éri ugyanis a 2 letöltés között nem kell 10 percet várni hanem csak 1 percet:):)
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
itt jobb mert itt regisztrálva vok és itt letudom szedni ott meg nem de mind1 köszi :)
Letöltés
Nincs semni extra kerekek jobbak rajta meg nagyobbak plusz az ablak nem hó fehér a kerék csere miat
.s
.gmw
.IM
Ezeket mi nyitja meg? Nem tudja véletlenül valaki?
na bemásolod és kell a giants-editor letöltés innen szed le rakd fel a gépedre és a pályában lesz egy kis ikon azt megnyitod és a többit majd ezen megnézed!
Hova másoljam be? Na és mivel nyissam meg? Ha meg tudnám nyitni nem kínlódnék vele már napok óta!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Kedves házigazda szánalma vagy! Mi a Fa.....é töröltél mindenhonnan szánalmas vagy te -.-" privátra se válaszolsz mind1 a rábád kész van fasza lett új skin meg minden de nem osztom meg senkivel VELED se v.i.p lesz mert jobban megismertelek, igaz úgy is törölni fogod mert fáj a picinyke lelkednek!<#mf1>#mf1><#duhos2>#duhos2><#puszis>#puszis>
Más játékokból szeretnék áttenni gépeket, objektumokat ebbe a játékba, de elakadtam kicsit és a google sem tudott eddig segítséget adni. :(
Nem tudja véletlenül valaki milyen programmal lehet megnyitni ezen kiterjesztésû ".s", ".gmw", ".IM" fájlokat?
Elvileg ezek 3d-s objektumok csak valamiféle tömörítõvel betömörítve.
Elõre is köszi!
Gogabi nem olvastam még a szabályzatot és szerintem nem is fogom mert túlzottan nem érdekel :D úgyis csak néha írok ide..:)
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
http://users.ininet.hu/lsgameteam/