23846
  • marko37
  • marko37
    Robi Kenny és Surci üdv közöttünk remélem megtaláljuk a közös hangot
  • marko37
    én meg annyit hozzá tennék hogy jó volna ha csinálnál 1 rendes faq ot
  • gogabi79
    Azért annyit hozzá tennék hogy ne káromkodjunk az off topicba sem.Azért csináltam hogy a sg fórum ne legyen teleszemetelve
  • marko37
    1 okot mondj hogy miért karod csesztetni az eredeti map ot
  • gogabi79
    Mai naptol használható az Off topic is igy aki akar ott ki élheti magát,vagy chatelhet.
  • bordanattila
    Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hígtrágyaszóró XML fájljában hol lehet beállítani hogy minél hamarabb kiűrítsen?
  • Tescobetyár
    Sziasztok..

Karesz ezt tedd be és akkor tudod takarítani a gépeket....

Karcher magasnyomású mosó

Letöltés
  • dávid 001
    Nem is láttalak most beszólni azért írtam le!
    Mellesleg köszönöm!
  • Mitsurob
    Szerintem senkinek se szóltam be ok nélkül.

Kérdésedre a válasz; LsHungary Multimap v1.4

@Karesz1000 - Mivel egy fasz voltál velem szemben, így én is fasz leszek, és nem segítek. Muháháá :D
  • karesz1000
    sziasztok lehet az ls2011-ben lehet traktort mosni?? mert amit leszedtem fendet egyre koszosabb nem tudnék vele valamit csinálni hogy ne koszolódjon??vagy hogy letudjam mosni?előre köszi a segítséget.
  • dávid 001

letöltés
  • joceruza
    Ez jó gondolat,de olyan mintha azt kérnéd hogy ne emeljék tovább az üzemanyag árát...
  • krisztián1998
    igaza van Dávidnak ne legyen többé vita meg veszekedés legyen már rendes FÓRUM ez a fórum
  • dávid 001
    Emberek és a Hg-re is jogos az hogy ne kössön bele senkibe,ha nem csinál semmit akkor hagyni kell,ha próbál más embernek segíteni hátsó szándék nélkül akár még kenny is azt én csak tudom mert tiszta felesleges 1-2 embere beszólásait látnom!
    Most végig olvastam,Gabi nem tudom mitsu mit csinált de nem láttam semmit,így nem kell belekötni!
    Mindenki fórumozzon normálisan mert ez már röhej!
    Ha 1 újonc feljön az is látja hogy az átlag szellemi kapacitás nem éri el a 11-éves kort!

Én azt mondom annak ellenére ami kenny és mitsu-ról van szó tőlem nyugodtan maradhatnak ha nem piszkálják ok nélkül az adott embert,

Másrészt: Gyurka666 nagyon szép ez a gép állat :) Én is inkább a régi módi gépekhez húzódok :)
    Boky84:szép pálya:) De engem is csíp ez a skin a kombin:D

#12265 szabad kérdeznem ez melyik pálya?

• bordanattila
    Valaki meg tudná mondani hogy az eredeti játékban lehet-e állítani a trágyaszórók kapacitását, és ha lehet hol?
  • surciHUN
    Hali.Már csak olyat csinálok/ vállalok amihez kedvem van. Ez meg nem olyan...
  • ikr
    FENDT933_Vario_Profi_AGO_V1 ikerkerék felhejezését valaki elmondaná köszönöm
  • gogabi79
    Nem soká lesz a Fórumunknak Off topicja is.Ha minden igaz.
  • marko37
    thx
  • Kenny85
    30min=1.8e+006
    45min=2.7e+006
    60min=3.6e+006
    75min=4.5e+006
    90min=5.4e+006

Elvileg másodpercben kell megadni, így:

5400sec/60=90min
  • marko37
    growthStateTime="1.8e+006" gyerekek ez pontosan mit jelent IDŐBEN
    olyan érték kéne hogy valós időben kb másfél óra múlva érjen be
  • gyurka666
    Hát ez a fajta köztes...:):): én mindig is a régi gépeket szeretem a játékba és ez meg állja a helyét még az a jó hogy lehet több munkára használni mert cserélgethetős plató van rá:):):)
  • boky84
    ez még skoda vagy már liaz?

egész érdekes gépezet lett de jó
  • gyurka666

Vannak itt remek beszólógátasok 1 emberkéktől meg az írás is e topic szintjét mutatja... +/4 a brigádnak még írni sem tud....
    Mitsu : ez látom neked is új volt ez az 1.5-ös verzió... tudnak marhaságot írni 1-ek
    gyurika.neked meg csak annyit ha neked a sváb mapok jönnek be akkor miért nem mész német fórumra... mert tudod mindenkinek más az ízlése és valaki a régi tsz időszakot szeretné a játékba is... Jah és a Kenny név írást gyakorold egy picit meg itt páran a helyes írást!!! vagy még a mozzila is aláhúzza ha rosszul írtad és a jobb egérgomb csodáékra képes....
  • boky84
    nincs rá időm de ha elvállalod szívesen küldök egy linket
  • surciHUN
    PhotoShop-ot ilyenekre "tenyésztették" ki ;)
  • surciHUN
    Game Farmosoknak 1 javaslat: GE 4.1.9-et addig szedjétek le az oldalról, még GS- észre nem veszi. Onnantól kezdve, mentek a lengyel oldal ösvényén (lehúzták a rolót warez miatt)
  • boky84
    tudom de ha tudnék rá csinálni eredetit akkor szerinted rajta lenne még?
  • surciHUN
    Az a Lexion skin rettentő csúnya!
  • boky84

• kinai35
    ez meg mikor láttad vagy hol 1.10 nincs véletlenül ? ne irj baromságot sokan nem vagytok érintettek ebbe a szó csatába mégis bele szoltok evel nem kerültök a tüzhöz közelebb ez itt az igazság meg az hogy ennek az egésznek nincs értelme inkáb alkossatok
  • Kenny85
    A szántás helferrel elég sarkalatos pont a játékban :d
  • bakter985
    hali!nem szivesen szakítom meg eme eszmecseréket,tekintettel egyes szemszögek fontosságából nézve saját kicsi kérdésemmel,de bátorkodom egy esetleges lehurrogás díjazottságának örömét kilátásba helyezni azzal a kérdéssel hogy az eke felakasztását követően miért lép ki a felvett munkás módból?elmegy pár "métert" és megáll,valamint az ekét is felemeli,legyen szó akár mekkora ekéről,és john deere traktorról,vagy egy csuklós case-ról.válaszotok köszönöm előre is.ha tárcsát akasztok,vetőgépet,akár mit az megy csak az eke nem.
  • Mitsurob
    Akkor most bevallod, hogy hülye vagy? Beszélsz össze-vissza.
  • DarkMan7203
    Erre gondoltam, igen. De sajna ez arról a rába 15 ről lett mintázva (vagy fordítva) amelyiket már leszedtem párszor, és sajnos nem működik :// Vagy csak nálam áll fenn ez a probléma? (beindítom, el akarok vele indulni és mintha láthatatlan falba ütközne minden irányban, + ráadásul ha néha sikerül mennie vagy 5 métert akkor sem megy csak 4km/h val...)
  • gyurika77
    nem zavar
  • Mitsurob
    Nincs is v1.5 de ne zavarjon...
  • gyurika77
    Lsh Multi Map v.1.5 mond neked valamit
  • Mitsurob
    Oké, egészségedre. :)
    (Bár nem tudom honnan tudod milyen ez a map...)