Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Nos és akkor itt van a Jd traki elõre szolok hogy van rajta pár érdekes funkció(nem én raktam rá hanem a 09-bõl maradt rajta..kicsit hamar gyorsul az a legnagyobbik gond:Jah és még mielõtt valaki írna hoyg nem indul el a traki annak üzenem hogy váltó van benne ami a Page up/Page down-al tudod kezelni ....
Tõlem ennyi futotta annak örülök hogy ennyire is sikerült átrakni....
-->Letöltés<
Ha Te ilyen ügyes kezû, szerkesztõi vénával megáldott srác vagy, nem néznéd meg nekem a #9333 hozzászólásban lévõ kombájnt?
Több alkalommal kértem már segítséget, de általában a nagyarcú fiatalok, pitiáner szócsatározása között el szokott veszni.
Erõs, nagy, de van még mit dolgozni rajta. Ügyes munka!
Azt a kézi váltós JD-t nem linkelnéd be nekem? (#9328)
Köszönöm!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Elõszõr is lépjetek be ENTER-rel a becsomagolt file-ba, ha bent vagytok menjetek rá a modDesc.xml file-ra és nyomjatok F4 -et, ekkor megnyilik szövegszerkeztõben.
Kb.ezt kell látnotok:
A kijelõlt részt kell modosítani a következõre:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="4">
<author>GIANTS Software GmbH</author>
<version>1</version>
<title>
<en>Sample mod</en>
<de>Beispiel mod</de>
</title>
<description>
<en>Sample mod description</en>
<de>Beispiel mod Beschreibung</de>
</description>
<iconFilename>JD_9400.png</iconFilename>
<multiplayer supported="true"/>
Tehát beillesztés után így kell kinézni:
Utánna lementek az aljára és ha van <inputBindings> rész akkor ott az összes key után írtok egy 1-est.
Tehát ilyenbõl:
ilyen lesz:
FONTOS ha végeztetek a szerkesztéssal akkor mentés ,és jobbfelsõ sarok x-el bezárni az ablakot, utána rákérdez a gép ujracsomagolja e a file-t nyomjatok rá igen-t!
Szóval ennyi, remélem segít!
marko 37 töl elfogadod?
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
nincs kizárva
ami hsz-t illeti eléggé magasreptû IQ-ra vall az alkotó részérõl
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
a gumiszobás hsz-re kérdeztem
nem tudom miért a te hsz-edre ment válaszként
am igen olvastam de nem értettem hogy mi a problémája a srácnak
GTS
Szívesen kipróbálnám! <#finom>#finom>
a betevéssel nem lenne gond az megy editorral
csak a mod-pack kéne hozzá
ha tudsz akkor linkelnél ilyet???
Claas 540
Nagyon jó gép lenne, mert van alácsatolva bálázó is, így egy fogásból learat, összeszed és báláz.
Ha mindezt önállóan tudná, a legjobb gép lenne a játékban!