Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001

Gyurka a tiédével is ugyan az a baj mint az enyémnél :S De a vissza pillantó jó :)

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Ki tud tehenek bele rakni egy pályára( eredeti animált tehenek) Mert akárhogy rakom be van 2 megközelítés az egyiknél nem indul el a pálya 2-nál meg nem veszi meg!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Nem úgy hanem irányítással nekem mindig úgy fordul az elsõ kerék ahogy a normális trakiknál + a váz elmozdul ahogy a rábáknál de a kerék ottmarad XD tanulmányozom a modest :D

gyurka666
miért is raktam jobban át?:):)így szerepelt anno a 09-be is...

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

dávid 001
Köszi de én is átraktam de akkor te elõbb felraktad :D De te jobban átraktad ahogy látom :)

Sziasztok aszt szeretném töletek meg érdeklödni hogy,hogy tudok billencs pótkocsira trágyát rakni:D
péistike
Akkor ma belinkeled nekem a teherautót?

GTS

gyurka666
Hát köszi szépen de annyira ügyes még nem avgyok annak örülök hoyg eza gépátrakás megy nagyjából..ehhez a szerkesztéshez már nem tudod neki állni sem sajnos pedig szívesen segítenék...
Nos és akkor itt van a Jd traki elõre szolok hogy van rajta pár érdekes funkció(nem én raktam rá hanem a 09-bõl maradt rajta..kicsit hamar gyorsul az a legnagyobbik gond:Jah és még mielõtt valaki írna hoyg nem indul el a traki annak üzenem hogy váltó van benne ami a Page up/Page down-al tudod kezelni ....
Tõlem ennyi futotta annak örülök hogy ennyire is sikerült átrakni....

-->Letöltés<

talloli
Várom és köszönöm elõre is!
Ha Te ilyen ügyes kezû, szerkesztõi vénával megáldott srác vagy, nem néznéd meg nekem a #9333 hozzászólásban lévõ kombájnt?
Több alkalommal kértem már segítséget, de általában a nagyarcú fiatalok, pitiáner szócsatározása között el szokott veszni.

gyurka666
párdon akkor fére ment a hsz-em-persze belinkelem azon is van még bõven munka de szívesen oda adom...

talloli
Nem tudom miért ajánlottad nekem ezt a Rába 500-ast, de köszönöm. Kipróbáltam.
Erõs, nagy, de van még mit dolgozni rajta. Ügyes munka!
Azt a kézi váltós JD-t nem linkelnéd be nekem? (#9328)
Köszönöm!

gyurka666

gyurka666

gyurka666
ezt is megosztom van vele pár gond de játékra alkalmas.... :):)

marko37
ezen az oldalon a legalsó

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

gyurka666
én átrakom neked ha gondolod ..nekem meg is van asszem a gépen valahol a 09-es modell.....

marko37
nem jó töröld légyszi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
Csináltam pár képet, hog y tudtok ls09-bõl ls11-be modot átrakni. Nagyon egyszerû remélem érthetõ lesz!

Elõszõr is lépjetek be ENTER-rel a becsomagolt file-ba, ha bent vagytok menjetek rá a modDesc.xml file-ra és nyomjatok F4 -et, ekkor megnyilik szövegszerkeztõben.
Kb.ezt kell látnotok:

A kijelõlt részt kell modosítani a következõre:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="4">
<author>GIANTS Software GmbH</author>
<version>1</version>
<title>
<en>Sample mod</en>
<de>Beispiel mod</de>
</title>
<description>
<en>Sample mod description</en>
<de>Beispiel mod Beschreibung</de>
</description>
<iconFilename>JD_9400.png</iconFilename>
<multiplayer supported="true"/>
Tehát beillesztés után így kell kinézni:

Utánna lementek az aljára és ha van <inputBindings> rész akkor ott az összes key után írtok egy 1-est.
Tehát ilyenbõl:

ilyen lesz:

FONTOS ha végeztetek a szerkesztéssal akkor mentés ,és jobbfelsõ sarok x-el bezárni az ablakot, utána rákérdez a gép ujracsomagolja e a file-t nyomjatok rá igen-t!
Szóval ennyi, remélem segít!

marko 37 töl elfogadod?

traktorosbence
Videóm: http://www.youtube.com/v/XlPXJItGuvM&version=3

traktorosbence
#9349 Valaki erre tud választ vagy linket?

sziasztok lenne egy nagy kérésem.valaki ehhez a kombához tudna egy vágoasztal kocsit csinál ?ha igen akkor nagyon szépen meg kérem rá,elöre is köszönöm .. üdv beloruszdeuts big pack
péistike
oké! elõre is köszi

GTS

Rikcsoo
Holnap juttasd eszembe és feltöltöm!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

boky84
lehet h azért ment neked
nincs kizárva
ami hsz-t illeti eléggé magasreptû IQ-ra vall az alkotó részérõl

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

traktorosbence
Ja meg milyen piszkos szöveg.Azért küldted nekem biztos mert az enyém egyel lentebb volt és azt a hsz-t törölték.

boky84
nem neked akartam írni az elõzõ hsz-em bocsánat
a gumiszobás hsz-re kérdeztem
nem tudom miért a te hsz-edre ment válaszként
am igen olvastam de nem értettem hogy mi a problémája a srácnak

traktorosbence
Nem tudna valaki egy átrakásos témát ls 09-bõl ls 11-esre(rtf vagy doc formátumban)?

traktorosbence
Nincs semmi probléma jobb is hogy törölték.De egyeltalán láttad az üzenetet?

péistike
Azt szeretném érdeklõdni hogy az a teherautó tölthetõ-e ha igen dobnál egy linket? köszi

GTS

boky84
mi a probléma???

traktorosbence
Úgy látom törölték a gumiszobás témát.

traktorosbence
<#nemtudom>

traktorosbence
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

dávid 001
Miért van ha beteszek a pályámra teheneket nem akar elindulni?????<#help><#help><#help><#rinya><#rinya><#confused><#zavart2>

Rikcsoo

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

traktorosbence
Ha akarod akkor megadom a linket.(Holnap)xD. Jó lenne az egész Packot átrakni 11-esbe.De nekem csak 500.0-as kell.Felõlem átrakhatod az egészet.Lehet hogy nem sokára fel is lesz ide téve a linkje.

dávid 001
Kössz! Megpróbálkozok vele :)

traktorosbence
<#integet2>A rába little packban van 8 rába.(köztük Rába 500.0)

talloli
Hol lehet ilyen "kézi váltós" John Deere-hez jutni?
Szívesen kipróbálnám! <#finom>

boky84
bízok benned!!!<#help><#worship><#worship><#worship>

dávid 001
Keresem még.1-et találtam bele is raktam a pályámba de úgy szaggat hogy az elviselhetetlen meg exe hibát írogat ki :( Majd egyik pályáról kivesszük ha sikerül!

boky84
mindenképpen mozgót szeretnék csak az a baj hogy nem tudok vagyis nem találok linket a komplett mozgó vasúthoz
a betevéssel nem lenne gond az megy editorral
csak a mod-pack kéne hozzá
ha tudsz akkor linkelnél ilyet???

talloli
Fiuk! Erre a kombájnra tudna valaki AP-t rakni?
Claas 540
Nagyon jó gép lenne, mert van alácsatolva bálázó is, így egy fogásból learat, összeszed és báláz.
Ha mindezt önállóan tudná, a legjobb gép lenne a játékban!

sziasztok lenne egy nagy kérésem.valaki ehhez a kombához tudna egy vágoasztal kocsit csinál ?ha igen akkor nagyon szépen meg kérem rá,elöre is köszönöm .. üdv beloruszdeuts big pack
dávid 001
Nem jó a letöltési linkje már rég átraktam volna én!

traktorosbence
Valaki <#help>ene egy Rába 500.0-ás gépet átrakni LS 09-bõl LS 11-be?Köszönöm!

traktorosbence
<#eljen>De nem próbálod a Rábát?Azt is tedd majd fel.

gyurka666

traktorosbence
Akkor bocs.Egyébként lehet ha beírod hogy vonat közlekedését szabályozó objekt ls 2011-hez vagy ilyesmi én mindig így keresek rá a cuccokra "ls 2011-hez"és amit szeretnék, azt megtalálja sokszor.