23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12354 Üdv emberek! az új fórumot ami a link,azt felejtsétek el!
Jó fórumozást!
Házigaza majd más lesz! -
#12353 meg lesz oldva a regisztrácio igy ott nyugalom -
#12352 ha engedne regizni.:) Regiznék:D -
#12351 Azértis döntöttem igy,mert itt már nem lehetett rendet tartani,és amit ök itt müveltek, az már sok volt.szoval mindenki jöjjön át az uj fórumra!Regizni kell persze! -
krisztián1998 #12350 *tartozok -
krisztián1998 #12349 én már át is megyek már meg is néztem az a fórumot.
ezentúl oda tratozok -
#12345 Tisztelt Fórumozók!Bezáratom a sg fórumot és ezt köszönjétek Kenny85,mitsurobnak,Ömiattuk döntöttem igy!.A Fenti piroslinken elérhető már az uj ls 2011 sg fórumunk.Gyertek oda át,ott nyugissabb lesz a helyzet!És minden fórumozót szeretettel várunk ott!.
Moderátornak Maximusnak üzenném hogy ráteheti a lakatot erre a fórumra véglegesen szeretném be záaratni!.
Itteni hg voltam -
#12344 Azt hiszem néhány gépet bérbe kell fogadnom MTZ-k mellé ;) Zsír képek/gépek!
Am Üdv Neked is markoka37!-rég óta sg-n vagyok,de alig írtam ;) -
#12343 Somogybetyár és az LSH team keze munkája:)
Nem is mocskolom be a nevem VIPek osztogatásával, úgy mint egyesek ...
A becsületem többet ér annál...
-
@marko37 - Én adtam oda neki, mert tudom, hogy nem ver át.
@gogabi79 - Mint leírta, téma lezárva, megint te kelted a feszültséget... -
#12341 én miért nem vagyok V.I.P -
#12340 Csak nem értem mire jo ez nekik? -
#12339 Te vagy az ász! xD -
#12338 VIPeltem! -
#12337 Dejóó map :D Honnan van? :) -
#12336 Most meg kéne ijedjek?
De, hogy ne csak off legyen
-
#12335 Én nem fogok veled erről vitát nyitni.Hidd el,átlátom a helyzetet mivel a hg-nak is írtam már a topikba,hogy változtasson a hozzáállásán.Egy biztos,én többet senkinek nem szólok,ha nem fog normális mederbe folyni a fórumozás,annak meg lesz a következménye és ez alól senki nem lesz kivétel.
Én a témát itt lezártam. -
#12334 Elég érdekes mentalitás. A Hg. nem az atyaúristen, másrészt főleg ilyen hg...
Valaki beszól, persze, hogy leugatom a fejét... (Mily meglepő)
Jó lenne, ha mint modik átlátnád a helyzetet...
Na én meg senki kedvéért nem fogok regét írni, ami tény, az tény. -
#12333 Ejnye Gumoka!:)De az tény hogy nem könnyü itt a dolgom,és az hogy moderálni nem tudok,igy elég sokat kel nekem is türnöm!.De jol birom azért. -
#12332 Csak azért nem minden úgy működik, ahogy a házigazda előadja... Meg gondolom olvastad az előzményeket is... -
#12331 -
#12329 Jó lenne ha moderálnád magad mielőtt én teszem meg!Ha tetszik ha nem,szót kell fogadni a házigazdának!
Elegem van már abból,hogy nektek mindíg be kell szólni a másiknak!Miért nem tudtok egymás mellett meglenni?
Ha ez nem megy akkor nem kell látogatni a topikot,ilyen egyszerű! -
#12328 amit irtam az nem csak neki szolt -
kinai35 #12327 két bün bak volt nem egy az hogy 13 nemhiszem hogy nemért magyarul nem csak egyet kell kiosztani meglátásom szerint de ti tudjátok -
#12326 <off>Read only módban vagyok 99%-ban, de ideje lenne kiadni pár perm bant, Házigazda szólj egy modinak, hogy csapjon le a banhammeral, mert úgy tűnik, páran csak topik rombolni járnak ide... </off> -
#12325 -
kinai35 #12324 az ak va j betü mindig öszze keverem levan már kopva abillenyüzeten 90% a betüknek -
kinai35 #12323
terep szemle igy játhato a map nagysága hozzá vetölegesen szóval nem kicsi földekröl beszélünk meg hejet kapot egy vizmü ismára enyit csinálgattam -
#12321 Nem azért, de off topikot itt sg-n is lehet kérni, nem kell a saját fórum... Bambák xDDDDD -
#12320 Gyerekek,ezt ne csináljátok már!És mitsurob terád hányszor kel rád szolni,hogy moderáld már magad!. -
axer02 #12319 Hello
tudnátok nekem linkelni vmi leharcolt kinézetű mbp pótkocsit ??
előre is köszi :D -
#12318 jó oké akkor nem szóltam semmit vegyétek úgy. de akk mostmár beszéljunk már egymásal rendesen. -
#12317 Én sem vagyok felnőtt de azért ez cikis!
Én sem vagyok emberekkel békében de nem szólok be nekik el vagyok velük ennyi! -
#12316 na jó akk nekem mind1 jó nektek hoyg már nagyok vagytok nem 13-évesek mint én -
#12315 ok jó még nem vagyok felnőtt elismerem de én így szoktam meg. -
#12314 Ovisat játszol? Visszamaradottságra utal... -
#12313 Kis gyerek!
Nem kell béke csak elkel tűrni a másikat! -
#12312 na jó mitsu én kibékülök de csak akk ha te is. na béke?? én nem vagyok haragtartó én inkább a békét szeretem:) na akk béke? -
#12310 Jólvan nem is tőled akartam kérni úgyhogy nem érint a (köcsög)-séged. muhahhaha (bocsi gabi a csúny szóért) -
#12309 áhhh bocsi mindenkitől de ez nem az én napom