Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínû ez az
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A kérdésem az lenne, hogy ezekkel az i3d-kel lehet gyalogosokat, meg autós forgalmat tenni a saját térképemre?
sajáttérkép\map01\paths\pedestrianPaths.i3d
sajáttérkép\map01\paths\trafficPaths.i3d
http://www.modhoster.de/mods/ls11-viehtransporter--2
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Én senki miatt nem fogok sírni ha innen elmegy......
"De annak is sok értelme van, hogy telerakjuk a játékból kimentett értelmetlen képekkel! " -Érdekes csak neked értelmetlen ha nem tetszik itt valami mint mondtam is szerbusz menj el a csudába ...nah meg ez a gyerek jelzõt sem értem mindig az kiabál akinek a háza ég....
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Néhány fiatalkorú ide jár chatelni, egymást cseszegetni. Bezzeg ha kérdést teszek fel, vagy kérésem van...
De annak is sok értelme van, hogy telerakjuk a játékból kimentett értelmetlen képekkel! Ugye?
Jó szórakozást GYEREKEK!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
tudom hogy unalmas a kérdés de megkérdezem én is
a Pro farm kapható lesz e nálunk itthon valaha???
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Hogy én mindig mindenhol, kifogok egy ilyen "embert", Sajnálom a szüleid pajti, hogy gyereket vártak és Te jöttél helyette! 😊 Mellesleg, inkább verte volna apud a gumicselló orrára ahelyett hogy megcsinált. Inkább sámlit csinált volna helyetted. Na mind1. Én befejezem, hisz az OKOS ENGED, Ökör szenved.
Remélem találkozunk majd a Gyaloglo Chaten, és kitilthatlak 😊 És ez nem reklám volt! 😊
A többiektõl ( ez alatt a rendes embereket értem) elnézést kérek ezért a szerintem felesleges incidensért!!!
Azoknak pedig akik adtak infókat, ismét köszönöm!!
ezért büntetést fogsz kapni!!!!!!!<#felkialtas>#felkialtas>
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Dávid!.El hiszem ,hogy fel mérgeled magad,de probálj meg le csillapodni,attol hogy nekünk megy,sokminden vagy csak fele,de tiszteld a másikat,mégha nem is ismered!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Azért, mert kezdõ vagyok még, ez lenne az elsõ pályám!! De bocs hogy van aki még nem tud dolgokat mint egyesek......!
Van egy újabb gondom! 😞 Letettem egy boltot 1 négyzetbe, meg utakat. Tettem a bejáratok elé asphalt-ot, épp hogy de nem tudom elmenteni újra úgy, hogy az asphalt (aszfalt) is ottmaradjon, Plusz, töröltem földet, amin volt 10 féle termelhetõ, minta vetés, meg 3 féle fából 1-1 picike sor, amibe 3-3 fa volt összesen. Az alapon is megvan ez a vetésrészlet, vagyis már alapban így töltöttem le. De mint írtam kb 10 szerre le tudtam menteni egy asztalon elhelyezett mappába, most meg már nem engedi! van egy izé, amiben 100% ot ír grass-ra, de ha aszfaltozok kicsit az csökken stb. de ezt szerintem tudjátok mi. szal az jelenleg 102 volt az imént. Azt tudom, hogy csak 4 texturát tudok elhelyezni egy-egy négyzetbe, de azt nem tudom, hogy az utak texturája is bele e számolódik, nah meg a házé ami benne van. Mit tanácsoltok?
az út pack linkjét pedig nagyon szépen köszönöm! 😊 szuperül néz ki már úgy is, ahogy a képen látni. 😊
Shiro.
ne haragudj haver de ha márt eljutottál odáig hogy térképek készíts megtanulhatnád kezelni a googlét is
2 másodpercbe került megkeresni
Modell:balogh2003,stehbeni
Skin:stehbeni
ingame:stehbeni,Zoli 108
Please use original link!
Rába 300 letöltés
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!