23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12400 zsir, az ilyen mapokat csipem amik nem tul nagyok. (tervezed hogy megosztod majd? :P) -
roby2011 #12399
Mappom térképe. -
#12398 Nemtudom, én Opera-t használok :) -
#12397 Jah a crome szarakszik! -
#12396 Lehet nálad van a hiba, mert nálam jó. -
#12395 A Spoliert többször jelzi nekem! -
#12394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon szépen köszönöm az építő jellegű kritikát, kijavítottam mind a két dolgot. -
#12393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem vagyok a farmszimulátoros közösség aktív tagja, csak véletlenül keveredtem ide. Ahogy látom épp ma történtek nagy események házatok tájékán. Én mindösszesen csak az alábbi építő jellegű kritikát szeretném megfogalmazni a fejléc kapcsán, mindenféle személyeskedés mellőzésével:
- Ha már "érthető, értelmes megfogalmazás" a 2-es pont szerinti alapkövetelmény, akkor a 4 pont utolsó felében szereplő két "majd" szó egyikét érdemes volna eltávolítani.
- Ha már felszólítunk a magyar helyesírás szabályainak betartására valaki(ke)t, akkor tudjuk mi magunk is helyesen leírni azt, hogy "muszáj" (6-os pont).
Jó szórakozást mindenkinek! :)
-
#12391 Szerintem a moderátor dönthet úgy, hogy kinyitja a topikot, ha kérik.
Ez a moderátor döntése volt, hogy kinyitja-e vagy sem, és mint látod kinyitotta, de ha akarta volna, akkor nem nyitja ki senkinek a kérésére sem.Ez picit érdekes,mert mégis ki nyitotta!Föleg az én tuttom nélkül!És illö let volna neki megkeresnie.De majd utána fogok ennek máshol is járni.Fel vagyok háborodva nagyon. -
#12389 Hát ép ez az!.Én nem mondtam Maximusnak,hogy nyissa meg!.Meg is lepödtem ezen!.Szted most irnék is ez miat ide? -
#12387 Csak én senkinek nem engedélyeztem ,hogy ezta fórumot ujra meg lehessen nyitni!. -
#12385 Kedves dávid001!Szoval te voltál!.Azért meg oroltál rám,mert nem konvertáltam neked már?.Nagyon szégyeld meg magad,és azért is hogy le járatsz mások elött. -
#12383 sziasztok!Régi hg vagyok a gogabi79!Érdeklödnék,hogy ki volt az aki a tudtom nélkül ki nyitatta a fórumot,amit én be záradtam? -
roby2011 #12382 Kössz -
#12381 Nah így már mindjárt másképp néz ki a fórum gz !! :) -
#12380 Találtam többet is:
LINK
LINK
LINK -
roby2011 #12379 Linkelne valaki beton korlátot,mert már egyszer találtam de már nemtudom hogy hol. -
roby2011 #12378 Igazság szerint nem tudom a nevét -
pepe0225 #12377 Szép maps megkérdezhetem a nevét? -
#12376 Köszönöm szépen :)
Remélem nem fognak eldurvulni a dolgok, és sikerül a kezemben tartani a gyeplőt. -
zorba3333 #12375 Üdv a "kormány mögött" :)
Épp ideje volt, hogy legyen egy normális LS fórum. :))
Gratulálok a kinevezésedhez! :)
-
#12374 Kicsit korábban jött az este :).
Amúgy meg lehet szólni az ismerősöknek, hogy jöhetnek akár ide is fórumozni, most már normális lessz a topik ^^. -
#12373 Végre (Y)
Eddig ilyen a kamov! -
#12372 Jó hírt hoztam srácok!
A Házigazda jogot megkaptam, estére változások várhatóak (nem mondom meg mit, mert meglepetés ^^).
Illetve elkezdek kitakarítgatni. -
#12371 jó lesz! -
roby2011 #12370
-
-
#12367 Figyelem emberek,a piros linken található fórumot ne használjátok,a mostani új hg-t kap ls rend lesz -
#12366 Nagyon szépen köszönöm a támogatást mindenkinek.
Várok délutánig, és majd akkor megírom a levelet az SG-nek, hogy szeretnék itt HG lenni. -
#12365 Annyit szolnék a tisztes társasághoz,hogy gogabi79 nem lesz hg,aki látta az elmúlt eseményeket annak annyit mondok,nem ezt gondoltam még gabiról!
De már felfüggesztettem vele a kapcsolatot!
Ahogy papszi lesz a hg teljesen ú fórum lesz és gogabi79-et felejtsétek el!
Üdv! -
#12364 Papszi legyen a HG!!
köszi a tippet meglesem milyen a map! -
#12363 Papszi legyen itt a hg! -
zorba3333 #12362 Sziasztok!
Örömmel látom, hogy újra nyitott a fórum:)
Szintén jó olvasni, hogy vélhetőleg lesz új HG, aki nem saját kénye kedvére, önkritikát nem ismerve, kiskirályként felügyeli a topic életét.
Annak idején sokan, a folyamatos acsarkodás, és gusztustalan megnyilvánulok miatt pártoltak el a fórumtól. Rengeteg segítőkész ember látogatta / látogatja a fórumot, akiknek többsége pont az előzőekben is említett problémák miatt húzódtak a háttérbe, ami teljes mértékben érthető.
Sajnos, anno én is beleestem abba a hibába, hogy a jelenlegi HG személyében, egy teljesen ismeretlen, nulla közösségi koordinációs előélettel rendelkező, HG-t támogattam a szavazatommal, de rövid időn belül beláttam, hogy mekkorát tévedtem.
Mivel Papszi egyáltalán nem ismeretlen a fórumozók körében, így aki veszi a fáradságot, az a tevékenységét is könnyen megismerheti.
Véleményem szerint jó HG jelölt! +1 -
#12361 Húha, öcsém játszik egy mappal, azthiszem Matyo TSZ a map neve.
[Az .i3d csak 5,9 Mb , jól fut a mi picike kis gépünkön is] -
#12360 Üdvözletem!
Lehet jelentkezni HG-nak?
Egy kis rövidebb önéletrajz szerűség:
Igen, lehet jogos fogjátok kérdezni, hogy mit is csináltam nektek Farming simulatoros közösségnek.
Amint látjátok a fenti bannert én csináltam például [bal felső sarokban ott a nevem], az LSPortálos fórumon avatarokat csinálgattam, onnan is ismerős lehetek, régebben LS Hungary csapat tagja voltam, de kiléptem, mostanában a GameFarm-on belül tevékenykedek néha (időhiány), de úgy gondolom, ide megfelelnék házigazdának. Aki régen az LSHungary-n fent volt, töltögetett le onnan modokat, az ismerheti, hogy akik "troll"-ok voltak, illetve kéregettek, azt mind kiraktam, egyszóval keményen bántam azokkal, akik hülyék voltak, de azokat megbecsültem, akik normálisan kértek valamit, illetve értelmes emberek voltak.
Tehát:
Lehetnék Házigazda?
Maximális tisztelettel:
Papszi -
#12359 a legegyszerubb ha multizni akartok, hogy egyikotok becsomagolja a mods mappat es elkuldi a masinak, igy tuti mind2nek ugyanaz lesz meg! legalabbis mi igy csinaltuk haverral.
valaki mondhatna egy jo kozepes mapot, amin kb van minden ami kell (4 alap noveny eleg) , vagy esetleg olyat amin van DLC-s Biogas uzem, a lenyeg hogy ne legyen tul nagy a map.
koszike! -
#12358 Csáó!! haverommal játszani akarunk multiba, meg van mind2nk nek eredetibe de amikor fel csatlakozna hozzám állandóan azt tapasztaljuk hogy nincs meg valami SAMPLE MOD a modok közt... ez mi lehet?? válaszotokat köszönöm!! -
#12357 Én vettem rá maximust!
Mert gogabi az nagyon fura viphuszár meg sorolhatnám,már beláttam annak idejéd kennyinek volt igaza!
Jó fórumozást mindenkinek! -
#12356 Nah végre erre vartam hatha kinyitjak mert a masik eleg ratyi lett :)
-
#12355 Mindenki,szavazzon 1 adott személyre aki átveszi gogabi 79-től a hg jogot!
pl: Zsolti legyen itt a hg!