23846
  • Hunter of Deer
    zsir, az ilyen mapokat csipem amik nem tul nagyok. (tervezed hogy megosztod majd? :P)
  • roby2011

Mappom térképe.
  • Martinez01
    Nemtudom, én Opera-t használok :)
  • dávid 001
    Jah a crome szarakszik!
  • Martinez01
    Lehet nálad van a hiba, mert nálam jó.
  • dávid 001
    A Spoliert többször jelzi nekem!
  • Martinez01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon szépen köszönöm az építő jellegű kritikát, kijavítottam mind a két dolgot.
  • GerY5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem vagyok a farmszimulátoros közösség aktív tagja, csak véletlenül keveredtem ide. Ahogy látom épp ma történtek nagy események házatok tájékán. Én mindösszesen csak az alábbi építő jellegű kritikát szeretném megfogalmazni a fejléc kapcsán, mindenféle személyeskedés mellőzésével:

- Ha már "érthető, értelmes megfogalmazás" a 2-es pont szerinti alapkövetelmény, akkor a 4 pont utolsó felében szereplő két "majd" szó egyikét érdemes volna eltávolítani.

- Ha már felszólítunk a magyar helyesírás szabályainak betartására valaki(ke)t, akkor tudjuk mi magunk is helyesen leírni azt, hogy "muszáj" (6-os pont).

Jó szórakozást mindenkinek! :)
  • gogabi79
    Szerintem a moderátor dönthet úgy, hogy kinyitja a topikot, ha kérik.
    Ez a moderátor döntése volt, hogy kinyitja-e vagy sem, és mint látod kinyitotta, de ha akarta volna, akkor nem nyitja ki senkinek a kérésére sem.Ez picit érdekes,mert mégis ki nyitotta!Föleg az én tuttom nélkül!És illö let volna neki megkeresnie.De majd utána fogok ennek máshol is járni.Fel vagyok háborodva nagyon.
  • gogabi79
    Hát ép ez az!.Én nem mondtam Maximusnak,hogy nyissa meg!.Meg is lepödtem ezen!.Szted most irnék is ez miat ide?
  • gogabi79
    Csak én senkinek nem engedélyeztem ,hogy ezta fórumot ujra meg lehessen nyitni!.
  • gogabi79
    Kedves dávid001!Szoval te voltál!.Azért meg oroltál rám,mert nem konvertáltam neked már?.Nagyon szégyeld meg magad,és azért is hogy le járatsz mások elött.
  • gogabi79
    sziasztok!Régi hg vagyok a gogabi79!Érdeklödnék,hogy ki volt az aki a tudtom nélkül ki nyitatta a fórumot,amit én be záradtam?
  • roby2011
    Kössz
  • Hunter of Deer
    Nah így már mindjárt másképp néz ki a fórum gz !! :)
  • Martinez01
    Találtam többet is:
    LINK
    LINK
    LINK
  • roby2011
    Linkelne valaki beton korlátot,mert már egyszer találtam de már nemtudom hogy hol.
  • roby2011
    Igazság szerint nem tudom a nevét
  • pepe0225
    Szép maps megkérdezhetem a nevét?
  • Martinez01
    Köszönöm szépen :)
    Remélem nem fognak eldurvulni a dolgok, és sikerül a kezemben tartani a gyeplőt.
  • zorba3333
    Üdv a "kormány mögött" :)
    Épp ideje volt, hogy legyen egy normális LS fórum. :))
    Gratulálok a kinevezésedhez! :)
  • Martinez01
    Kicsit korábban jött az este :).

Amúgy meg lehet szólni az ismerősöknek, hogy jöhetnek akár ide is fórumozni, most már normális lessz a topik ^^.
  • dávid 001
    Végre (Y)

Eddig ilyen a kamov!
  • Martinez01
    Jó hírt hoztam srácok!
    A Házigazda jogot megkaptam, estére változások várhatóak (nem mondom meg mit, mert meglepetés ^^).
    Illetve elkezdek kitakarítgatni.
  • Hunter of Deer
    jó lesz!
  • roby2011

• dávid 001

• dávid 001
    Figyelem emberek,a piros linken található fórumot ne használjátok,a mostani új hg-t kap ls rend lesz
  • Martinez01
    Nagyon szépen köszönöm a támogatást mindenkinek.
    Várok délutánig, és majd akkor megírom a levelet az SG-nek, hogy szeretnék itt HG lenni.
  • dávid 001
    Annyit szolnék a tisztes társasághoz,hogy gogabi79 nem lesz hg,aki látta az elmúlt eseményeket annak annyit mondok,nem ezt gondoltam még gabiról!
    De már felfüggesztettem vele a kapcsolatot!
    Ahogy papszi lesz a hg teljesen ú fórum lesz és gogabi79-et felejtsétek el!
    Üdv!
  • Hunter of Deer
    Papszi legyen a HG!!

köszi a tippet meglesem milyen a map!
  • dávid 001
    Papszi legyen itt a hg!
  • zorba3333
    Sziasztok!

Örömmel látom, hogy újra nyitott a fórum:)
    Szintén jó olvasni, hogy vélhetőleg lesz új HG, aki nem saját kénye kedvére, önkritikát nem ismerve, kiskirályként felügyeli a topic életét.
    Annak idején sokan, a folyamatos acsarkodás, és gusztustalan megnyilvánulok miatt pártoltak el a fórumtól. Rengeteg segítőkész ember látogatta / látogatja a fórumot, akiknek többsége pont az előzőekben is említett problémák miatt húzódtak a háttérbe, ami teljes mértékben érthető.

Sajnos, anno én is beleestem abba a hibába, hogy a jelenlegi HG személyében, egy teljesen ismeretlen, nulla közösségi koordinációs előélettel rendelkező, HG-t támogattam a szavazatommal, de rövid időn belül beláttam, hogy mekkorát tévedtem.

Mivel Papszi egyáltalán nem ismeretlen a fórumozók körében, így aki veszi a fáradságot, az a tevékenységét is könnyen megismerheti.
    Véleményem szerint jó HG jelölt! +1
  • Martinez01
    Húha, öcsém játszik egy mappal, azthiszem Matyo TSZ a map neve.

[Az .i3d csak 5,9 Mb , jól fut a mi picike kis gépünkön is]
  • Martinez01
    Üdvözletem!
    Lehet jelentkezni HG-nak?

Egy kis rövidebb önéletrajz szerűség:

Igen, lehet jogos fogjátok kérdezni, hogy mit is csináltam nektek Farming simulatoros közösségnek.
    Amint látjátok a fenti bannert én csináltam például [bal felső sarokban ott a nevem], az LSPortálos fórumon avatarokat csinálgattam, onnan is ismerős lehetek, régebben LS Hungary csapat tagja voltam, de kiléptem, mostanában a GameFarm-on belül tevékenykedek néha (időhiány), de úgy gondolom, ide megfelelnék házigazdának. Aki régen az LSHungary-n fent volt, töltögetett le onnan modokat, az ismerheti, hogy akik "troll"-ok voltak, illetve kéregettek, azt mind kiraktam, egyszóval keményen bántam azokkal, akik hülyék voltak, de azokat megbecsültem, akik normálisan kértek valamit, illetve értelmes emberek voltak.

Tehát:
    Lehetnék Házigazda?

Maximális tisztelettel:
    Papszi
  • Hunter of Deer
    a legegyszerubb ha multizni akartok, hogy egyikotok becsomagolja a mods mappat es elkuldi a masinak, igy tuti mind2nek ugyanaz lesz meg! legalabbis mi igy csinaltuk haverral.

valaki mondhatna egy jo kozepes mapot, amin kb van minden ami kell (4 alap noveny eleg) , vagy esetleg olyat amin van DLC-s Biogas uzem, a lenyeg hogy ne legyen tul nagy a map.
    koszike!
  • attila49
    Csáó!! haverommal játszani akarunk multiba, meg van mind2nk nek eredetibe de amikor fel csatlakozna hozzám állandóan azt tapasztaljuk hogy nincs meg valami SAMPLE MOD a modok közt... ez mi lehet?? válaszotokat köszönöm!!
  • dávid 001
    Én vettem rá maximust!
    Mert gogabi az nagyon fura viphuszár meg sorolhatnám,már beláttam annak idejéd kennyinek volt igaza!
    Jó fórumozást mindenkinek!
  • Hunter of Deer
    Nah végre erre vartam hatha kinyitjak mert a masik eleg ratyi lett :)

• dávid 001
    Mindenki,szavazzon 1 adott személyre aki átveszi gogabi 79-től a hg jogot!
    pl: Zsolti legyen itt a hg!