23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12441 jó képek!
leszedtem ezt az IFA-t de valamiért nem jeleníti meg egyiket sem, nemtom mi lehet a probléma. -
#12440 Hát ha ez lesz az új ls eléggé szomorú :( Semmi újitássem látszik rajta...nem tudom ti, hogy vagytok vele.Még régebben olvastam róla, hogy milyen lesz.És ugyan azt látom megint :D -
#12439 Jó képek lettek :) -
kobi14 #12438 Üdv
-
#12437 Eddig csak a képed a változás :D -
#12436 Az még meglepetés :). -
#12435 miben?.am szép napot mindenkinek:) -
#12434 Estére változások várhatóak! -
#12433 Gamefarmon megtalálod a régi idők gépei packomat! -
#12432 ha esetleg valaki tud pls linkeljen nekem valami jo modpackot, mert winyo kipurcanas miatt buktam az osszeset ami volt es most egyesevel nagyon gaz beszerezni mindet, foleg a varakozos oldalakon. (ha esetleg van sajat modpack az is johet, ha ide nem is akar privatba :))
koszike! -
csokoslaci #12431 köszi szépen :) -
#12430 Pálya->texture->foliage(növények) bemásolod amit leszedtél)
->terrain(föld) pl aspalth majd szintén bemásolod és felül írod az eredetivel! -
csokoslaci #12429 sziasztok vki letudná nekem írni azt hogy hogy kell egy texturát belerakni a mapba előre is megköszönöm :) -
#12428 Tudod van olyan hogy válaszgomb!
Meg még készül,majd megfogom osztani!
Meg értelmesen fogalmazz! -
ekepista #12427 sziasztok alenti képen látható traktort honét tudom letölteni aválaszodat előre is köszi -
#12426 Ok köszi:) -
#12425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem sokára bírom reklámozni mert készül az oldalam! -
#12424 A Fórumot kinyitották, hála Dávidnak.
Gogabi helyett most én vagyok a HG.
/Szóljatok a többieknek, hogy ide is lehet jönni fórumozni, ha akarnak^^/ -
#12423 AZ a v2-esben lesz,itt csak a saját utcámat csináltam meg a tsz-t! a következő verzió jobb lesz!
Markó.ki nyitottuk ezt a fórumot újra,és nem gabi a hg! -
#12422 jóreggelt -
#12421 na most akkor hol is vagyok? mi történt ma? -
#12420 Csáó :D a sulit is belerakod ? mert már igy is totál jóó a map :D -
Ben66 #12419 szerintem jó így is,de de te tudod -
roby2011 #12418 Hát lehet hogy megosztom,de még van rajta mit tervezni. -
zorba3333 #12417 Szuper lesz :)
Igazi vidéki hangulat, falusi környezet.....csak így tovább! :) -
Jánoshalma mapon a Czobor utcát befejeztem!Már csak a kélesi út van hátra,meg a teszt,és kiadásra kerül!
Régebbi képek,mert a falu 90% maga a pálya 70-75%! -
#12415 köszi az infót! a biogashoz meg talaltam leirast ugyhogy az is megoldva :) -
zorba3333 #12414 A kiadó oldalán, a bal felső sarokban találsz róla egy bemutató videót.
(Igaz, ez a Nintendo-s változatról készült.)
LS2012 bemutató
Nintendo platformra egyébként már megjelent, így várható, hogy hamarosan PC-re is kiadják. Valahol olvastam, hogy nem Landwirtschaft / Farming Simulator 2012, hanem már 2013 néven jelenik majd meg az év második felében, de ez NEM hivatalos információ volt, pusztán feltételezés.
Nyilván az üzleti érdekeiket figyelembe veszik, így nem adják ki egyszerre, arról nem is beszélve, hogy nem rég jött ki a sorozat Platinum kiadása.
Továbbá a fejlesztő több sorozatának is jelent meg újabb része, sőt teljesen új játéka is ebben az évben, így túl nagy a "házon belüli", és a rivális (Agrar Simulator 2012) által generált konkurencia.
Érthető, hogy először olyan platformra adják ki, ahol van piaci rés, és szerényebb a konkurencia.
-
#12413 valaki nem tudja hogyan lehetne ravarazsolni a DLC-s biogas uzemet egy masik mapra? csak e miatt nincs kedvem az alap mapon jaccani viszont szivesen ratennem egy masikra.
jah es FS 2012-rol van mar valami info? vagy meg bejelentes ota semmi? -
Ben66 #12412 Helló.
Nagyon király a mapod,majd lehet rajta játszani??? -
zorba3333 #12411 Az nagyszerű lenne:)
Amennyiben emlékeim nem csalnak, akkor egy korhű hazai TSZ világ elevenedik meg a pályádon, hamisítatlan falusi hangulattal ötvözve.
Jó volt anno látni, hogy többnyire a hazai gazdák által, zömében, bőven az ezredforduló előtti évekből származó, "öreg(edő)" gépekkel, és teherautókkal illusztrálva mutattad be az épülő pályádat.
Már akkor is szívesen nézegettük jó páran a képeket, mikor először közzé tetted azokat, így szerintem most sem lesz másképp.
Tervezel bele bővítésként olyan extrákat, kiegészítőket (biogázüzem, üvegház, méhészet, szőlészet, több növény, stb), ami azóta fejlesztésként megjelent akár valamelyik DLC pakkban, akár együttesen a Platinum kiadásban, vagy az eredeti koncepciód vonalán maradva építed tovább a pályát? -
#12410 Boccs de töröltem, mert nem akarok belőle balhét.
-
#12409 Vip volt de megosztom hogy a vip hajhászok ne örüljenek! -
#12408 Ez VIP volt, vagy az is? -
#12406 Nem nem.megvan még még most is készül.de hozhatok képeket :) -
zorba3333 #12405 Szuper :)
Ez igazán jó hír :)
Amennyiben jól emlékszem, még valamikor tavaly kezdtél építeni egy saját pályát, amiből akkor számos képet közzétettél itt a fórumon is.
Szeretném megkérdezni, hogy mi lett a sorsa a pályádnak? Elkészült, vagy még jelenleg is épül, netán megmaradt saját használatra, és nem került kiadásra? -
#12404 Üdv emberek,a működő képes kamovKa-26 Június 8.-kán kiadom!
Vegyszer és mozog mindene! -
#12403 ez jó hír!! akkor várjuk. :) -
roby2011 #12402 Kössz.Még 1-2 kisebb igazítás van rajta de nemsokára már készen lessz.
-
#12401 Jól néz ki :).
Mikorra várhatjuk a mapot? ^^ :D