23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Imadomanyart #12482 ha megveszem?:)
-
Imadomanyart #12481 Na most akor hogy tudom jatszani?:D -
#12480 Értem köszi! -
#12479 Elmész a Tesco-ba (például), és megveszed a játékot 2000 Ft-ért.
/Amúgy tegnap láttam a Tesco-ban a Platinum Edition-t 2000 Ft-ért./ -
#12478 Nem árulkodtam csak megosztottam a képed mi olyan rossz ebben?:):) Tény hogy elég vicces a kép no de sebaj azt hittem hogyha már ingam sulit "indítás "a játékhoz valami kis eszed is van mert hasonló képeket nem mostanában láttam:) amúgy ha nem tűnne fel régebben is itt voltam csodálom hoyg csak most fedezted fel hogy itt vagyok:):)
Amúgy elvileg az MF kombájn vip csak annak nem aki jókor volt jó helyen:):) -
#12477 ugy hogy kikapcsolod a caps lockot!
Amugy meg, meg kell venni eredetibe, és utána már tudsz játszani neten.
-
Imadomanyart #12476 NEM TUDJA VALAKI HOGY HOGYAN TUDNAM JATSZANI MULTIPLAYERBEN A FARMING SIMULATOR 2011 ? -
#12475 Ne vitázz!
-
#12474 7274-es javítok! -
#12473 Amúgy ez a t274-e vip tulajdon vagy publikus? -
#12471 Rendben -
#12470 Megkérnélek titeket, hogy ha sok képetek van, amit itt is meg akartok mutatni, akkor max 2-t beszúrtok, és a többit linkelitek! -
#12469 Hoztam én is pár képet
-
#12468 Igazán nincs mit! :)
#12466: jó képek! esetleg a telepről is teszelfel képet? :)
jahh és tudom, hogy nem ide tartozik :D de akinek lenne eladó videó kártyája pm eljen légyszi :) Pci express ddr2 :) -
#12467 Szép :) -
Bocsi ha kicsit sok képet sikerült felraknom -
#12465 Szép kép :) Többet is várunk :)
Zorba3333: Nincs mit akkor! -
zorba3333 #12464 Direkt bejártam az egész mapot, de csak akkor csinálja, ha bemegyek a kereskedésbe, majd tök mindegy, hogy veszek-e valamit, vagy nem, ahogy kijövök, a létező összes textúra el kezd felemelkedni, "én" meg lent maradok.
A GE-hez nem értek, így nem tudom mit kellene állítgatni, de végül is mindegy, mert töröltem a pályát.
Érdekes dolog ez, mert az LS 2008 megjelenése óta foglalkozom a játékkal, sok hibát, konvertálási problémát, textúra gondokat láttam már, de ez kifogott rajtam.
Mindenesetre neked, és Krisztianp16 fórumozótársunknak is köszönöm a segítséget. -
#12463 Jó kép lett :)
zorba3333: biztos,hogy nem te eselle?
-
Sziasztok először is örülök hogy rá találtam erre a fórumra is remélem nem lesz gond hogy néha pár képet feldobok majd ide is:):) -
#12461 Na ezzel megfogtál!
Próbáltál a gépre váltani?
p-vel veszel gépeket vagy oda mész ahoz a kis ikonhoz,mer ha a jelhez mész akkor túl alacsonyan van,és nem a pálya emelkedik,hanem te mész le a föld alá! -
zorba3333 #12460 A map "száll" fel. Minden felemelkedik, én meg ott maradok a fekete alapterületen.
Teljesen mindegy, hogy veszek-e valamit, vagy csak nézelődök, aztán kijövök, mert mind a két esetben ugyanaz a jelenség.
Amíg nem megyek be az üzletbe, addig semmi gondja sincs a térképnek.
Eddig egyetlen mod-nál, illetve egyetlen map esetén sem jelentkezett ez a gond. :( -
#12459 a map szall fel, vagy te esel be a map ala? :)
ugyanez nem mod cucc vasarlasa eseten is fennall?
illetve gyari mapon is ezt csinalja? mert akkor lehet a map a hibas, esetleg nem jol van leteve a shop zone es megkell emelni GEben. de en nem vagyok ebben annyira profi, lehet mas a baj. -
zorba3333 #12458 Üdv mindenkinek!
Mi okozhatja az alábbi hibát?
Beraktam a Zimna-Wodka V6 térképet, ami rendben el is indul, sőt fut is rendesen, amíg be nem megyek a kereskedésbe, de ahogy a Shop-ból kijövök egyszerűen "felemelkedik a pálya".
Az összes textúra, objektumok, szóval minden a levegőbe emelkedik, és ezáltal játszhatatlan lesz a játék.
Eredeti, dobozos LS2011 Platinum kiadással játszom. Összesen két map, és 12 mod van most csak berakva.
Eddig ilyen gondom sosem volt, pedig volt már egyszerre 6 map, és 117 kiegészítő is betéve, mégis minden futott rendesen.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
#12457 Persze ez logikus..de akor gondolom ls 2013 már tényleg jobb lesz kevesebb hibával :)
#12447: Így legalább a lényeget olvasod...2008ban mikor kiadták az ls 2008at, azota tolom vele :D És ne tudmeg, hogy mivolt itt... kb napi 250-300hsz azal volt tele, hogy csináljatok nekem ilyent nekem olyant, azt oszdmeg "ménem osztodmámeg" stb...szövegekkel... -
#12456 ha jól tudom a futoszalag mellett be lehet tolatni kicsit a haz oldalan, es ugy is le lehet adni a balat. akkor nem kell szenvedni vele. -
#12455 tolass fel a futószalaggon a bálahordóval és ott űrícsd le ! -
#12454 Köszi :) -
#12453 Ha nem akarsz ideg baj akkor folyó :) -
#12452 Sziasztok! Az alap pályán játszom és azt szeretném kérdezni, hogy a bálákkal mit tudok kezdeni? Van egy földem legalább 200db bála van rajta, próbáltam egyesével a futószalagra feltenni de hát az valami kriminális amilyen nehéz és lassú valamint félúton néha le is esik... Lehetséges valahol máshol eladni őket? Gondoltam már arra is, hogy egyszerűen belelököm a folyóba az egészet, nem tudom mihez kezdjek velük.
Köszi a segítséget! -
#12451 -
#12450 inkébb legyen kevesebb hsz, mint az ami regen volt mikor ment a rinya. -
#12449 Reklámozás kell! -
#12448 A kihaltságnak nagy oka az, hogy be volt zárva a fórum, és még sokan nem tudják, hogy nyitva van. -
#12447 Semmi értelme ennek a fórumnak.Kihalt lesz mint mindig,és unalmas is. -
#12446 Néptelen a fórum! -
zorba3333 #12445 Nos, első pillantásra valóban semmi eget rengetően új fejlesztés sem látszik a videón :(
Ennek valószínűleg az az oka, hogy ha jól megnézed, gyakorlatilag az LS2011 PC-s verziójának Platinum változata került kiadásra Nintendo-ra, némi fazonigazítással, és új címmel. Ez a minimális változtatás inkább a Nintendo pozitív sajátosságait kihasználva próbálja újként beállítani a játékot.
Nyilván, hogy a fejlesztők is keresik a piaci réseket, ahol tudnak még értékesíteni, de ezt nem teheti meg egy tavalyi verzió újbóli megjelentetésével.
Egyszóval, egy jól irányzott marketing fogással éltek a fejlesztők, és a kiadó, melynek eredménye egy újabb bevételi forrás megteremtése.
Üzleti szempontból elég nagy butaság lett volna a nemrégiben megjelent Platinum kiadásra megjelentetni a következő részt. Nagy valószínűséggel a PC-re tervezett következő rész már LS2013 néven jelenik majd meg ez év második felében. Persze ez csak feltételezés, de üzletileg mindenképp logikus lépés.
-
#12444 Gyönyör képek! -
#12443 bocsi a tripla postert.
valaki esetleg nem tudja hogy mitol lehet az, hogy a mezogep mapon veszek 20 tehenet, elmentem kilepek a jatekbol. es amikor vissza betoltom alig akar beengedni a mapra, kell vagy 20szor a startra kattintani, es amikor megnezem akkor van 110 tehenem? es neha meg is fagy nem enged semmit csinalni csak maszkalni. direkt full ures mapon probaltam semmi mast nem vettem csak tehetnet. ha valaki tudja mitol van ez pls help!
thx -
#12442 jah lol most olvasom Portal forumon hogy lehet 2009es es azert nem megy :/