Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

péistike
majd talán ha gondolod hozzám

GTS

Robertoo21
Hali! Csatlakoznék egy csapathoz, multi miatt. Csak, komoly játék érdekelne

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

gogabi79

ujjabb kép:)

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

péistike
jó kép! Hamarosan talán én is fogok hozni pár képet csak kép készítõ progi kéne

GTS

dávid 001
Minden ls-hez kapcsolódó ismerõseimet töröltem szóval aki nem talál fent az törölve lett na ágyõ!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

boky84
ha valakit érdekelne akkor az alábbi linkre kattintva bebocsájtást nyerhet a homlokrakodó traktorra történõ felszerelésérõl magyarul:

magyar leírás a homlokrakó szerkesztéséhez

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

gogabi79

letöltése:
Jd 9400

dávid 001
Az aláírásodat javítsd mert ez elég fura Minden zetor traktor, de nem minden r traktor zetor .:D ez a jó
ja meg angol tudásodat ne a googleból szedd mert picit ciki :D

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

traktorosbence
<#eljen><#eljen><#eljen>

gogabi79

ma én is kicsit játszottam a gamemel.de lesznek még képek

traktorosbence
Nice good!

gyurka666

Így délelõttre elég is.. jah és aki szeretne multizni és nincs emberre hozzá az bátran firkáljon pm-et és ott a többit megbeszéljük....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell pontos pda-t készíiteni egy uj maphoz, a program megvan hozzzá, ha berakom is mükszik, csak olyan mintha 180 fokba el lenne forditva mert nem ott mutatja a pda a helymet ahol ténylegesen vagyok

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

traktorosbence
Sziasztok!

Tegnap is egy kis game.:))))

Map:Mezõgép

Aratás

Tárcsázás

Nagyon köszönöm!!! Még annyi kérdésem lenne hogy a térképeket hova tegyem és azt hogy tudom használni azokat a területeket?
gogabi79
köszönöm,és jó,és élvezetesebb játékot kivánok neked,és ujra üdv itt!

Robertoo21
rég jártam itt...nagyon összeszedted a fórumot, gratulálok, így tovább...újra kedvet kaptam :)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

traktorosbence

Letöltés

Trakikra vonatkozik!

traktorosbence
Nice Work!!!!!!!

boky84
puszta kíváncsiság hogy hogyan van felépítve semmi egyéb

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

gogabi79
PÉNZ ÁT IRÁSA!

START-DOKUMENTUM-MYGAMES-FARMING SIMULATOR-SAVEGAM 1.
Rákat és a careersavegame.xml kel neked!.
careersavegame.xml re rákat,majd jobgomb és ott tudod társitani a jegyzötömb kiválasztásával,meg nyitod.

Ha megvan akkor a felsõ sorban olyant keress MONEY xxxxx ,megvan?át irod a számokat nagyobbra 10 számjegyre 9999999999 majd mented fájl-mentés másként és ennyi.

Minden fájlt amit le töltesz Zip formátumban kel a mods mappába másolni.Ha véletlen rar fájlban töltöd le,akkor annak rákattintásával,ugymond ki csomagolod.ha exe?akkor telepited,és automatice benne lesz a mods ban.

???
jó kép,map nevet tudnál adni??
A fendt az meg is van de mondjuk nyerges kamion vagy ifa meg ilyenek nem mennek! Meg a végtelen pénz sem megy. Lehet hülye vagyok ehhez a játékhoz vagy a géphez? :) Esetleg elküldeni nem tudsz ilyen dolgokat hogy mit meg hova.
gogabi79
Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.

Ha *.exe kiterjesztésû a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának elõfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betû lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.

Sziasztok! Segítsetek nekem mert nem tudom a letölktött mod-okat telepíteni és használni! Hogy kell???
gigamen

Gyurka - szép az Ifa<#eljen>
Gerypapa 95
te kajak így játszasz ? :DD lowba ?

gyurka666
Hát így már más viszont szerintem nem is próbálkozik senki vele..... minek ha egyszer elérhetõvé vált...

gyurka666
Újabb értelmetlen játékból kimentett képet következnek..

gyurka666
Miért akarod feltörni a ProFarmot hisz ha kicsit körbe nézel már mindenkinek meg van és állítom hogy fele brigádnak nem eredeti van....

traktorosbence
Kösz!Hát ilyet találtam.:)))))

gyurka666
jó képek de én azt a bálázót kicsit soknak tartom az MTZ-é után....:)

traktorosbence
Egy kis game.:))))))

Bocsi a sok képért!<#vigyor5>

Köszi, megpróbálom! :)
Szevasztok.Tudna nekem valaki abba segíteni,hogy ezt a vetõgépet hogy tudnám átalakítani,hogy a magtartályban lévõ vetõmagot tudjam váltani,ne kelljen mindig azzal feltankolnom,amit ép vetni akarok!!!!!!!!Segítséged köszönöm elõre is.Üdv: szálka http://www.modhoster.de/mods/kverneland-ng-s-601-f35--2
kösz a választ
talloli
Ismerõs a probléma! Valószínû, hogy valamelyik, utólag berakott géppel (mod-dal) összeakadt a játék.
Újraindítod, vagy betöltesz egy biztonsági mentést és folytatod a játékot. Keresd meg azt a moodot amit legutóbb beraktál és töröld ki!

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tõletek, ugyanis én nem rég kezdtem el játszani az LS'11-el de amikor beraktam egy új pályát és elindítottam se a "P" gombra nem reagál se az "esc" gombra :/
Magyarul se kilépni/menteni, se pedig gépet vásárolni nem tudok :(
Ez mitõl lehet, és milyen megoldás létezik rá?
1 cd vel játszunk ketten akkor a következõ játék instalalasnal problémák léphetnek fel ?
gyurka666
Vagyok még csak az utóbbi napokban nem tudtam játszani különbözõ okok miatt....<#rinya>

Meg hát ugye nem is oylan régen itt szóvá tette valaki hogy minek rakunk fel ide értelmetlen játékból kimentett képet...

Rikcsoo
LS2012 lesz a neve semmiféle 2013... és 2011 végén vagy 2012év elején adják de de szerintem jövõre fogják ki adni!
Kis Csendes kolléga ment az üzi!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

akk mikor??a 2011 is 2010 decemberében már kapható volt Magyarországon boltokban
Jó baráti tanácsként elmondanám neked hogy kár postaköltségre áldozni mert nagyobb áruházakban kapható .Nem tudom írhatom e ide a nevüket. T.... M m.. Au...

94mike
csáó,bocsi a hülye hsz-ért,de fontos lenne számomra...valaki eltudná küldeni PM-ben annak az oldalnak a linkjét,ahol meg lehet rendelni az eredeti játékot? régebben bevolt linkelve,most azonban nem találom..még 1xer ellnézést,és elõreis köszönöm!: )

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

dávid 001
Úgy tudom ahogy olvastam hogy 13 úgy adják ki! Akkor vegyél fel msn-re [email protected]
Meg nem a 9 perc a baj hanem ez az sg kihaláson van

Rikcsoo
Milyen 2013? xD
Amúgy meg jó pénzért újra skinezzem én neked amit kel..:D

Rikcsoo
Ne hogy azt hidd hogy 9percen belül neked válaszolni fognak!

dávid 001
Felejtõs! Mert ez az sg ki halt ahogy látom lassan gyurka is kevesebb képet tesz fel meg is értem na sziasztok <#wave>