Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a trakesz alapjában változtatja meg a jármûszerkesztést. Nagyon valósághû, sok funkciója van. A játék szempontjából még túl sok is!
Remek!
Ide rakd a növényt:C://Program Files/Farming Simulator 2011/data/maps/textures/foliage
Itt megtudhatod hogy kell a mapba elhelyezni a növényeket.
Megtudná nekem mondani valaki, hogy hogyan kell multi fruits-ot bele rakni a mapba, mit hova?? és hogy a giants editorban is be tudjam rakni a földre! köszi elõre is
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
ez elvileg olyan
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Egy ilyen vasúti pálya már a MS Train Simulator-ban is megállná a helyét!
(A BIZBER szekrény számáról ne feledkezz meg! :-) )
Olyan gondom lenne, hogy a multis modokat amit a gamefarm.hu-ról szedek le, azokat nem jeleníti meg a multimodos listába. Csak a Hashos multimodokkal tudok játszani multiba.
Nem tudom ez másnál is így van-e.
Válaszokat köszönöm.
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
több okból is:
-függ az általad használt map-tól
1: alap mapon automatikusan jár a tejes autó de úgy tudom nincs feltöltõ trigger ha te magad akarod szállítani a tejet:::::::: magyarul nem tudod feltölteni a pótot v tej szállítót
2: ha van a mapban milk mod akkor egy kis editor munkával tudod befolyásolni a tej árát és magad is tudod szállítani a tejet a megfelelõ leadóhelyre + szállíthatja még melletted a tejes autó is
3: csak te szállítod a tejet amikor jól esik
4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMI AZ EGÉSZBEN A POÉN!!!!!! MINDEN NAP ÉJFÉLKOR AUTOMATIKUSAN ELADJA A JÁTÉK A TEJET SZÓVAL SZERINTEM TELJESEN FELESLEGES A TEJJEL FOGLALKOZNI
a fentiek az én saját tapasztalataim a játékkal kapcsolatban
mások lehetnek más véleménnyel
remélem tudtam segíteni
Még egy rövidke kérdés: akkor ha vannak teheneim, elvileg vehetek tejszállítót, láttam már erre modot is, de elvileg jár a tanyára tejes autó illetve láttam is már, de ha én magam szállítom akkor többet kapok érte?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Apróba megvolt! Szerintem nagyon tuti!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Feltettem minden okés,de mikor rámennék,a játékra,azt írja hogy
Error:Could not init 3D system
Shader Model 2.0 is required
Please install the latest video drivers
szerintetek?esetleg a win7 miatt van?mert eddig vista volt és ment,segítsetek pls
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
editorral megnyitod
alt+ jobb egérgomb + húzod magad felé
ha beállítottad akkor mentés visszatömörít
vagy nyomod a num - (mínusz) játék közben ---inkább ezt ajánlom
érdeklõdnék hogy mitõl van az ha a traktorom kerék átmérõjét csökkentem, utána az xml-ben is átszerkesztem az adatokat ezzel kapcsolatban akkor a gépem igaz hogy újra a földön jár de sokkal billenékenyebb, csúszkálósabb lesz mint eredeti állapotában menet közben
válaszaitokat köszönöm
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Egyébként nem értem minek védik le a modokat. Tuti hogy egy csomó már fel van törve, módosítva és szétosztva.
Egyébként én csak több földet szerettem volna a letöltött térképre tenni, mert keveselltem azt a 4 szántót, meg 1 rétet.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Azért köszi a választ Máté!
figyelmetlenül olvastam
Töltöttem le 1 térképet, és 1-2 dolgot szerettem volna benne átalakítani, mert nekem másképp tetszene.
De bármit változtatok rajta, nem tudom elmenteni. Ha nem változtatok rajta semmit, akkor sem tudom elmenteni. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
[/url][/img]
én javasolnék egy 8530-as John Deere-t
Milyen gépet vegyek amin elmegy High grafon a játék?
Gratula!
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Ez melyik pálya?
Szuper ez a magyar vonat benne. 😊
Ha már magyarok vagyunk, a pálya is legyen magyar rajta. 😊