Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talloli
Ez igen!
Ez a trakesz alapjában változtatja meg a jármûszerkesztést. Nagyon valósághû, sok funkciója van. A játék szempontjából még túl sok is!
Remek!

traktorosbence
Hello!

Ide rakd a növényt:C://Program Files/Farming Simulator 2011/data/maps/textures/foliage
Itt megtudhatod hogy kell a mapba elhelyezni a növényeket.

Sziasztok!

Megtudná nekem mondani valaki, hogy hogyan kell multi fruits-ot bele rakni a mapba, mit hova?? és hogy a giants editorban is be tudjam rakni a földre! köszi elõre is

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

marko37
E-514 autopilot
ez elvileg olyan

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
az meg milyen?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Tudna valaki segíteni, keresnék egy E-514 autó kormányzásos kombánjt
talloli
Nagyon szép!
Egy ilyen vasúti pálya már a MS Train Simulator-ban is megállná a helyét!
(A BIZBER szekrény számáról ne feledkezz meg! :-) )

traktorosbence
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a multis modokat amit a gamefarm.hu-ról szedek le, azokat nem jeleníti meg a multimodos listába. Csak a Hashos multimodokkal tudok játszani multiba.
Nem tudom ez másnál is így van-e.
Válaszokat köszönöm.

boky84
a videó kártyád progijával van gondja a játéknak

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

boky84
ez megint egy furcsa dolog
több okból is:

-függ az általad használt map-tól

1: alap mapon automatikusan jár a tejes autó de úgy tudom nincs feltöltõ trigger ha te magad akarod szállítani a tejet:::::::: magyarul nem tudod feltölteni a pótot v tej szállítót

2: ha van a mapban milk mod akkor egy kis editor munkával tudod befolyásolni a tej árát és magad is tudod szállítani a tejet a megfelelõ leadóhelyre + szállíthatja még melletted a tejes autó is

3: csak te szállítod a tejet amikor jól esik

4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMI AZ EGÉSZBEN A POÉN!!!!!! MINDEN NAP ÉJFÉLKOR AUTOMATIKUSAN ELADJA A JÁTÉK A TEJET SZÓVAL SZERINTEM TELJESEN FELESLEGES A TEJJEL FOGLALKOZNI

a fentiek az én saját tapasztalataim a játékkal kapcsolatban

mások lehetnek más véleménnyel

remélem tudtam segíteni

Opelfan
Tökéletesen! Köszönöm!

Még egy rövidke kérdés: akkor ha vannak teheneim, elvileg vehetek tejszállítót, láttam már erre modot is, de elvileg jár a tanyára tejes autó illetve láttam is már, de ha én magam szállítom akkor többet kapok érte?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

traktorosbence
Tutii nagyon!😊)))

joceruza

Apróba megvolt! Szerintem nagyon tuti!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Ajánlom mindenkinek!

LINK

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

traktorosbence
Segítõ modellezõt keresek a készülõ traktoromhoz.A többit privi-ben!

Ricsi234
Sziasztok!Letöltöttem,a magyar LS2011-et!
Feltettem minden okés,de mikor rámennék,a játékra,azt írja hogy

Error:Could not init 3D system
Shader Model 2.0 is required

Please install the latest video drivers

szerintetek?esetleg a win7 miatt van?mert eddig vista volt és ment,segítsetek pls

Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!
gogabi79
Ha a játékba megveszed a teheneket,akkor azok automatikusan meg jelennek az adott helyükön.Karámjukon!!.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Szép napot Gazdák! Egy kis segitségre lenne szükségem ez pedig a következö: Vettem 10 db tehenet és nem találom öket, lucernát és egyéb takarmányt hogyen tudok be tenni a játékba?????????
Tescobetyár
Szép napot mindenkinek...csináltam peront is az átjáró mellé...és bekerült a kapcsolószekrény is..

Fogok saját fénysorompót is készíteni majd meg jelzõket és egyéb objektumokat is...

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Köszi
boky84
kitömöríted

editorral megnyitod
alt+ jobb egérgomb + húzod magad felé

ha beállítottad akkor mentés visszatömörít

vagy nyomod a num - (mínusz) játék közben ---inkább ezt ajánlom

Tudna valaki abban segíteni hogy a kamera állást hol kel átállítani hogy minél messzebbrõl látszódjon a traktor?
traktorosbence
Na jó estét mindenkinek!Még 1 kép a készülõ gépemrõl:

traktorosbence
Sziasztok!
Elsõ modellem!
Véleményt kérek szépen!

boky84
helló

érdeklõdnék hogy mitõl van az ha a traktorom kerék átmérõjét csökkentem, utána az xml-ben is átszerkesztem az adatokat ezzel kapcsolatban akkor a gépem igaz hogy újra a földön jár de sokkal billenékenyebb, csúszkálósabb lesz mint eredeti állapotában menet közben

válaszaitokat köszönöm

gogabi79

traktorosbence
Sziasztok!

Ez miért van?

Elõre köszönöm a segítséget!
Ilyen többször is elõfordul nálam!!!!

Tescobetyár
Valaki tudna adni I3DExporter2008/2009/2010/2011.dle plugins 64 bites rendszerre?

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Köszönöm szépen!

Egyébként nem értem minek védik le a modokat. Tuti hogy egy csomó már fel van törve, módosítva és szétosztva.

Egyébként én csak több földet szerettem volna a letöltött térképre tenni, mert keveselltem azt a 4 szántót, meg 1 rétet.
Jelszó az nem müködik mert az ls nem fogja látni.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Tescobetyár
Ha le szeretnéd védeni a térképed akkor tömörítés elõtt adj neki jelszót....ezzel meg is oldódott a problémád....<#email>

Akkor az újabb kérdésem az lenne, hogyan lehet beállítani azt, hogy más ne tudja módosítani a térképemet, ha közzéteszem? Mert pl: épp térkép készítéssel próbálkozom.
Nekem nincs még meg a mezõgép pack! Lehet, hogy valaki már felhasználta!

Azért köszi a választ Máté!
boky84
nálad az igazság

figyelmetlenül olvastam

Ahogy elnézem ez a mezõgép pack,ezen te addig ne akarj semmit változtatni,amég a portáltól nem kértél engedélyt a változtatásra.

Sziasztok!

Töltöttem le 1 térképet, és 1-2 dolgot szerettem volna benne átalakítani, mert nekem másképp tetszene.

De bármit változtatok rajta, nem tudom elmenteni. Ha nem változtatok rajta semmit, akkor sem tudom elmenteni. Tudna nekem ebben valaki segíteni?

[/url][/img]
Gondolom nem azt kérdezte h a játékon belül milyen gépet vegyen,hanem hogy milyenre cserélje le a mostani sz.gépét...

boky84
ha ilyen hardware van a monitorodhoz kötve akkor teljesen mindegy hogy milyen modokat teszel

én javasolnék egy 8530-as John Deere-t

Ricsi234
hy emberek! egy kérdéssel fordulok hozzátok!
Milyen gépet vegyek amin elmegy High grafon a játék?

traktorosbence
Nagyon tetszik nekem!!!!!
Grat!!!!!!

Szerintem nagyon jó!

Gratula!
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek...elsõ munkám amit a játékhoz készítettem...<#email>

Köszi szépen!
Mezõgépmap amit meg kell venni a bótba. <#wink><#wave>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

gogabi79
Ha van notepad++ vagy jegyzötömbel

Még egy kérdés hogy lehet átírni?
Szia Kobi!

Ez melyik pálya?

Szuper ez a magyar vonat benne. 😊

Ha már magyarok vagyunk, a pálya is legyen magyar rajta. 😊
Köszi szépen.