23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12564 jah, örültem volna neki ha hamarabb jön ki -
#12563 legutóbb úgy tudtam hogy augusztus.. de itt említik a 3. 4. negyedévet.. akkor olyan október november környéke :S a 3. kép nagyon tetszik am jók azo ka csirkék :D -
#12562 Jó lenne már tudni mikor jön pontosan. -
Nickel77 #12561 CD design Giants Software partnere lengyel területen, örömmel jelenti be az első cég a világon a közelgő premierje játék Farming Simulator 2013. Farming Simulator 2013 (eredetileg Landwirtschafts Simulator 2013) a folytatása a népszerű sorozat szimulátorok farm, ahol a világ összes értékesítés meghaladta a 1.800.000 példányban!
Art of Farming Simulator kínál a játékosok több mint 20 licencelt márkák gépek, berendezések, az új növénytermesztési rendszer és a kapcsolódó kockázatok, mint például a szárítás vagy rothadó növények, új típusú, teljesen interaktív állatok és baromfi. Ezen kívül továbbfejlesztett grafikus modellt, a jobb textúra és részletesen tárgyak, vadonatúj, hatalmas térképet azzal a lehetőséggel, és az épületek elhelyezése földvásárlást.
Ez csak egy rövid lista a változások fog szolgálni minket ez alkalommal, a fejlesztők a szoftvert Giants az új része a legnépszerűbb szimulátor a világon. Továbbá a sorozatot, beleértve a legnagyobb meglepetés, hogy várja a játékosokat, majd bejelentette, hamarosan.
A játék nem fut ki a jól ismert és népszerű szempontokat, mint például továbbfejlesztett multiplayer, és az egyszerű modding tartalom.
Ez az első alkalom a történelem Farming Simulator-án jelenik meg több platformon, ami egyedülálló a szimulátorok terén. Ezen kívül játszott a PC változat fog megjelenni Mac, XBOX360 és PS3.
PC verzió lesz premierje a késői harmadik és negyedik negyedévében az idén. Lengyelországban, a játék egy időben fog megjelenni a világ premierje, szintén két változatban - Standard és Limited Collector.
http://www.abload.de/img/530x650_35135ocurm.jpg -
-
-
#12558 Szép! Bocs a 2. hsz ért! -
#12557 Szép képek! -
#12556 -
#12555 Nem kell találgatni.
Ha nem lessz hosszú életű, akkor nem.
Aki még egyszer felhozza ezt a témát, az ne csodálkozzon, hogy kitiltom! -
#12554 Igy van.De ki tudja.Bár énsem sok jövöt josolok ennek a fórumnak -
#12553 Köszi! Erre a fórumra mindig lehet számítani! Kár volt megnyitni úgysem változik semmi.Nem csoda hogy elhagyta mindenki... -
kinai35 #12552 nemindig a méret az eldöntö tényezö http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us innen tölcs le egy NVIDIA drivers progit és telepitcsd fel általába bejön ijen esetnél vagy frissicsed a videó kártyát enyitellett tölem sok szerencsét
>
-
kinai35 #12551 ha nemrakszbele plusz objekteket nem lesz nagybb de ha raksz magátol érthetö hogy nagyobb lesz az id amugy meg ha nem csinálod aznap tovább mentés és marad az a méret ami t odáig csináltál
-
#12550 Sziasztok!
Egy Ati Radeon X1550 512Mbos videókártyám van.
Viszi a gémet,de valamiért egy idő után ilyen szürke képek jelennek meg.
És akadozik,valami ötlet? -
kinai35 #12549 na végre vettem egy gépet amivel legaláb pályákat tudok csinálni amig a másikak nem csinálom meg amugy remélem jól vagy jó agéped régen láttam már ha kezdem apályát akkor majd lesz kép felrakva légy jó -
#12548 Jó látni hogy még valaki használja ^^ -
dragger2 #12547 Valaki mongyon nekem egy jó SILÓS mapot vagy valami linket ahonnan lelehet tölteni? KÖSZÖNOM -
#12546 Helló! Valaki tudna adni egy jó leírást ahoz hogy hogyan kell növényeket (cukorrépát) betenni a mapba? Már két leírás alapján próbáltam megcsinálni de egyik sem jött össze. Nagyon köszönöm! -
#12545 Kis help a designhoz:
A css-ben ahol a háttér van:
url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed left top #FFFFFF
helyett
url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed center top #000000
left helyett center (hogy nagyobb monitoron is a helyén legyen), fehér háttér helyett meg fekete vagy barna -
#12544 -
rokshow #12543 Sziasztok! Segítsetek légyszí! Leszedtem a Kleine Farmot és kér valami DLC 2 őt!!!! Az micsoda és honnan tudom én azt letölteni és hová rakjam be????? Előre is köszönöm sziasztok! -
vlv760 #12541 Sziasztok multikormányhoz minden gépet belehet állítani vagy csak amit úgy csináltak meg? Köszi! -
Ben66 #12540 ezt hogy érted?? -
kbazsi2 #12539 Sziasztok!
Nekem az alapjáték van meg.a barátomnak csak a Platinum Edition tudtam megvenni.Játszhatunk-e így többjátékosban együtt?
Ha tudtok erről valamit légyszi írjatok vissza a:[email protected] e-mail cimre.
köszönöm! -
Ben66 #12537 nagyon király :D -
#12536 -
Ben66 #12535 értem,köszi hogy segítettél!! -
#12534 -
#12533 Azt hiszem 1 seryalt 1-szer vagyis 1 ip-n lehet használni!
Ha eredetiről másoltad akkor a másik emberkénél aktiválva van! -
Ben66 #12532 nagyon király ez a kép :DD -
#12531 -
Újabb vidim:) lesd meg ah érdekel:) -
Ben66 #12529 kb meddig kell várnom,h játszhassak??? -
lisztes nyul #12528 sziasztok farmosok megtudnátok mondani,hogy lehet a forgalmat áttervezni a saját útvonalamra?előre is köszi -
#12527 -
Ben66 #12526 eredetiről van átmásolva,de az aktiváló kódot miért nem fogadja el? -
#12525 Ha eredeti játék akkor a seryált túl sokszor használtad!
Ha tört verzió akkor meg nem jó a seryál! -
Ben66 #12524 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,mert nem indul el a játékom.Kéri az azonosító kódot,beírom de nem engedi aktiválni.
Mi lehet a hiba??? -
roby2011 #12523 Köszönöm a segítséget de már megoldottam csak annyi hogy nekem nem 1,2 re kellett átírnom.