Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép😊
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az elõzõ sor
http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Meg tudná nekem nézni valaki?
Tandem trailer
1 sztem teljesen mindegy hogy szántás vagy vetés után trágyázol vagy permetezel
- én megtárcsázom a földet és vetek vagy tárcsázás után hígtrágyával szórom le a földet és utána vetek
- nem vettem észre termés átlag különbséget ha szántottam és tárcsáztam is a földet vagy ha csak tárcsáztam aratás után
2 szerintem erre is fent van a válasz
- a trágyázás (híg v normál) szerintem (tapasztalatom) egyenlõ értékkel bír a permetezéssel vagy a mûtrágya szórással (kinek mi tetszik jobban)
3 elvileg nem lesz terméskiesésed ha a földeden mész át olyan taraktorral ami nem hagy nyomot
DE!!!! vannak olyan traktorok amik kitapossák a vetést -----ezt vizuálisan is lehet látni a gabonatáblában
nem mindegyik ilyen -----------mod függõ
szal ha nem hagy nyomot a táblánan akkor nem befolyásolja a terméshozamodat az adott gabona táblában
rem érthetõen magyaráztam el
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Illetve ami még nem tiszta, ha szeretném az 50% többlet termést elég csak az egyiket csinálnom vagy mondjuk szántás után trágyázás vetés után permetezés kombinációval érhetõ el ez a plusz? Permetezés/trágyázás közti per jel nem egyértelmû, bocsi ha hülyeségeket kérdezek...
Jelent-e kiesést a termésben ha mondjuk a kukoricaföldön megyek át mindig traktorral vagyis elméletben letudja-e taposni a termést? Mert látszani nem látszik...
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nos lásd hogy miket keress
És a bálákat letudod úgy is pakolni hogy odatolatsz a képen látható modon
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Vannak pótkocsik amik automatán szedik fel és rakják le a kis nagy és kör bálákat .
De van külön körbála feszedõ pót is
Van külön STRAW MOD nézd meg a youtubon a filmeket róla
A bálákat a farmon levõ futószalagra kell lepakolni de vannak külön beépített bálaleadó helyek is ismét nézz körül a youtubon.
Sok sikert és üdv közöttünk
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Nagy körbálákat csináltam amelyeket csak nagy nehézség árán vagyok képes csak felpakolni pótra. Elõször azt gondoltam bele lehet szúrni a bála rakodó villát de egyszerûen elpattan a bála mindig, amikor felemelem nagy nehezen örökké leesik. Egyet végre feltettem a pótra, elindultam, azonnal legurult.
Van valami normális módszer? Vagy 4szögletes bálákat csináljak és a bála begyûjtõt használjam?
További kérdésem, ha felpakoltam a bálát, hová vigyem, hová pakoljam le vagy mihez kezdjek vele, el lehet adni?
Köszi a válaszokat elõre is!
nagyon tetszik ez az objekt már rég óta kerestem ilyet
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. A térképembe tettem vasutat vonattal, de sehogyan sem tudom beállítani, hogy mozogjon. Készítettem neki spline-t is. Többféleképpen használtam a beállításokat, többféle vonat objektummal. Kellene még hozzá valami? Egy ".lua" fájl? Ilyet hogyan lehet csinálni, vagy letölteni? Vagy valami más kell hozzá?

idáig tartok vele,de még van mit csinálni rajta
1. 2 akkora pótot húzol.
2. Benne mész a búzában.
Nagyon értelmesen tudsz játszani..
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
dávid 001: Menjél csicsikálni!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
MAI MUNKÁMRÓL KÉPEK
lsforumon nem tudtam regisztrálni mert nincs tagfelvétel és így nem tudtam ott megkérdezni
nem mindig csinálja ezt
ha valaki tud tanácsot adni akkor belinkelem a log txt-t is ha kell
Ennek a linkje kéne!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
üdv mike