23846
  • FrezeR
    jah, örültem volna neki ha hamarabb jön ki
  • csaba90
    legutóbb úgy tudtam hogy augusztus.. de itt említik a 3. 4. negyedévet.. akkor olyan október november környéke :S a 3. kép nagyon tetszik am jók azo ka csirkék :D
  • FrezeR
    Jó lenne már tudni mikor jön pontosan.
  • Nickel77
    CD design Giants Software partnere lengyel területen, örömmel jelenti be az első cég a világon a közelgő premierje játék Farming Simulator 2013. Farming Simulator 2013 (eredetileg Landwirtschafts Simulator 2013) a folytatása a népszerű sorozat szimulátorok farm, ahol a világ összes értékesítés meghaladta a 1.800.000 példányban!

Art of Farming Simulator kínál a játékosok több mint 20 licencelt márkák gépek, berendezések, az új növénytermesztési rendszer és a kapcsolódó kockázatok, mint például a szárítás vagy rothadó növények, új típusú, teljesen interaktív állatok és baromfi. Ezen kívül továbbfejlesztett grafikus modellt, a jobb textúra és részletesen tárgyak, vadonatúj, hatalmas térképet azzal a lehetőséggel, és az épületek elhelyezése földvásárlást.

Ez csak egy rövid lista a változások fog szolgálni minket ez alkalommal, a fejlesztők a szoftvert Giants az új része a legnépszerűbb szimulátor a világon. Továbbá a sorozatot, beleértve a legnagyobb meglepetés, hogy várja a játékosokat, majd bejelentette, hamarosan.

A játék nem fut ki a jól ismert és népszerű szempontokat, mint például továbbfejlesztett multiplayer, és az egyszerű modding tartalom.

Ez az első alkalom a történelem Farming Simulator-án jelenik meg több platformon, ami egyedülálló a szimulátorok terén. Ezen kívül játszott a PC változat fog megjelenni Mac, XBOX360 és PS3.

PC verzió lesz premierje a késői harmadik és negyedik negyedévében az idén. Lengyelországban, a játék egy időben fog megjelenni a világ premierje, szintén két változatban - Standard és Limited Collector.

http://www.abload.de/img/530x650_35135ocurm.jpg
  • gyurka666

• dávid 001

• traktorosbence
    Szép! Bocs a 2. hsz ért!
  • traktorosbence
    Szép képek!
  • gogabi79
  • Martinez01
    Nem kell találgatni.
    Ha nem lessz hosszú életű, akkor nem.
    Aki még egyszer felhozza ezt a témát, az ne csodálkozzon, hogy kitiltom!
  • gogabi79
    Igy van.De ki tudja.Bár énsem sok jövöt josolok ennek a fórumnak
  • joceruza
    Köszi! Erre a fórumra mindig lehet számítani! Kár volt megnyitni úgysem változik semmi.Nem csoda hogy elhagyta mindenki...
  • kinai35
    nemindig a méret az eldöntö tényezö http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us innen tölcs le egy NVIDIA drivers progit és telepitcsd fel általába bejön ijen esetnél vagy frissicsed a videó kártyát enyitellett tölem sok szerencsét
    >
  • kinai35
    ha nemrakszbele plusz objekteket nem lesz nagybb de ha raksz magátol érthetö hogy nagyobb lesz az id amugy meg ha nem csinálod aznap tovább mentés és marad az a méret ami t odáig csináltál
  • Ricsi234
    Sziasztok!
    Egy Ati Radeon X1550 512Mbos videókártyám van.
    Viszi a gémet,de valamiért egy idő után ilyen szürke képek jelennek meg.
    És akadozik,valami ötlet?
  • kinai35
    na végre vettem egy gépet amivel legaláb pályákat tudok csinálni amig a másikak nem csinálom meg amugy remélem jól vagy jó agéped régen láttam már ha kezdem apályát akkor majd lesz kép felrakva légy jó
  • TOMSILENT
    Jó látni hogy még valaki használja ^^
  • dragger2
    Valaki mongyon nekem egy jó SILÓS mapot vagy valami linket ahonnan lelehet tölteni? KÖSZÖNOM
  • joceruza
    Helló! Valaki tudna adni egy jó leírást ahoz hogy hogyan kell növényeket (cukorrépát) betenni a mapba? Már két leírás alapján próbáltam megcsinálni de egyik sem jött össze. Nagyon köszönöm!
  • cSuwwi
    Kis help a designhoz:

A css-ben ahol a háttér van:
    url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed left top #FFFFFF

helyett
    url("http://users.atw.hu/omsifaq/sghulstopik/topikhatter1.jpg") no-repeat fixed center top #000000

left helyett center (hogy nagyobb monitoron is a helyén legyen), fehér háttér helyett meg fekete vagy barna
  • gyurka666
  • rokshow
    Sziasztok! Segítsetek légyszí! Leszedtem a Kleine Farmot és kér valami DLC 2 őt!!!! Az micsoda és honnan tudom én azt letölteni és hová rakjam be????? Előre is köszönöm sziasztok!
  • vlv760
    Sziasztok multikormányhoz minden gépet belehet állítani vagy csak amit úgy csináltak meg? Köszi!
  • Ben66
    ezt hogy érted??
  • kbazsi2
    Sziasztok!
    Nekem az alapjáték van meg.a barátomnak csak a Platinum Edition tudtam megvenni.Játszhatunk-e így többjátékosban együtt?
    Ha tudtok erről valamit légyszi írjatok vissza a:[email protected] e-mail cimre.
    köszönöm!
  • Ben66
    nagyon király :D
  • gyurka666
  • Ben66
    értem,köszi hogy segítettél!!
  • dávid 001
  • dávid 001
    Azt hiszem 1 seryalt 1-szer vagyis 1 ip-n lehet használni!
    Ha eredetiről másoltad akkor a másik emberkénél aktiválva van!
  • Ben66
    nagyon király ez a kép :DD
  • gyurka666
  • gyurka666

Újabb vidim:) lesd meg ah érdekel:)
  • Ben66
    kb meddig kell várnom,h játszhassak???
  • lisztes nyul
    sziasztok farmosok megtudnátok mondani,hogy lehet a forgalmat áttervezni a saját útvonalamra?előre is köszi
  • gyurka666
  • Ben66
    eredetiről van átmásolva,de az aktiváló kódot miért nem fogadja el?
  • dávid 001
    Ha eredeti játék akkor a seryált túl sokszor használtad!
    Ha tört verzió akkor meg nem jó a seryál!
  • Ben66
    Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem indul el a játékom.Kéri az azonosító kódot,beírom de nem engedi aktiválni.

Mi lehet a hiba???
  • roby2011
    Köszönöm a segítséget de már megoldottam csak annyi hogy nekem nem 1,2 re kellett átírnom.