23845
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12685 Modelllezéshez szokták használni a: AC3D, Maya, 3dsMax, Blender... stb.
A Giants Editor-ral, csak berakják a modelleket a játékba. -
#12684 Csáó!! Ti a Giants editorba hogy csináltok új modelleket?? Halottam már olyat is hogy másik progival szerkeztitek meg, és annak mi a neve?? Válaszotokat előre is köszönöm! -
#12683 Kár érte...
Jól néz ki, sok sikert hozzá ^^. -
#12682 Ez a Fehérakác Tsz és én készítettem...Sajna még nem publikus.. -
#12681 Fehérakác tsz -
#12680 Faca képek:)
Melyik mappon játszol? -
Tamás540 #12679 Hali valaki tudja hogyan kell ezt a Morning fog - Reggeli Köd modot berakni? -
#12678 Szép estét mindenkinek....
-
nepszter1 #12677 Csak az a baj hogy mostmár az összes mapnál ezt csinálja egyetlen egyet se tudok betölteni még az alapot sem. -
#12676 Valamelyik DLC-t hiányolja szerintem. -
nepszter1 #12675 Fölraktam egy mapot és ezt a hibaüzenetet kapom
Missing DLC_not_installed in l10n_hun.xml -
viktor2012 #12674 meik map? -
csokoslaci #12673
nem néz ki rosszul :) -
roby2011 #12672 Összedobtam egy kis mappot
-
csokoslaci #12671 sziasztok !
Valaki egy mapot betudna linkelni amibe normális skinek vannak mert normálisat sehol se találok. előre is köszi :) -
AXmen #12670 -
#12669 Azt, hogy milyen gyorsan nőjön a fű, azt hol tudom állítani?
A "Dokumentumok/My Games/Farming Simulator 2011/savegame1/grass_growthState.xml" -ben, vagy a főkönyvtárban a map.i3d-ben? -
roby2011 #12668 Hogyan és milyen progival tudom újratextúrázni az objecteket? -
pacclacc #12667 igy igaz ahogy mondod! Kiegészitőket hova kel tenni? Mer van több is , de ahogy rakosgatom ugy felülirják egymást! Miért nem indulnak el a mapok? Nem értem! :S -
#12666 A többi az a maphoz szerintem kiegészítők...
/Jártam én is úgy az egyik mappal, hogy volt benne vagy 8 .zip-fájl, azok mind kellenek a maphoz (ilyesmik szoktak lenni pl: BGASilo... stb.)/ -
pacclacc #12665 Üdv!
Modokat sikerült beraknom!
Mapokal viszon szivok! Egyszerüen nem indulnak el! Berakom azt be se tölt :S Még szerencse h raktam biztonsági mentést az eredetiről, mert különben csak a reinstal segithetne rajta Mi azistent csináltok, h netek müködik. Letöltöttem többet is de egyik se müködik!
Tegyük fel letöltök egy mapot valahonnan! Abba van több féle zip is! Gondolom a legnagyobb méretű a map, a többi az mi a rák?
Bocs gyerekek de kezd az agyam öszeborulni!
Steamon töltöttem a játékot!
-
#12664 Meg nyomod a "P" betűt, vagy elmész a shopba. :) -
nepszter1 #12663 Hogyan tudok gépeket vásárolni a játékba ? -
#12662 Hát így van a hivatalos infónál nincs biztosabb de azért örülnék ha legalább 3 különböző márka traktoraiból, kombájnjaiból lehetne válogatni, nem lenne annyira egyhangú a dolog, ráadásul a multi is érdekesebb lenne modok nélkül is.
Gamescom-on minden bizonnyal bemutatják a cuccot, addig meg úgyis csak találgatni lehet...
Akkor sajna semmi ötletem nincs mi lehet a baj.
-
#12661 Én majd akkor hiszem el az egészet ha hivatalos infó lesz. -
Tamás540 #12660 Tudom hogy hol kell hozzáadni a modokat de ha belemegyek hogy modok hozzáadása akkor ott egy mod sincsen amit be lehetne x-elni. -
#12659 Megkérdezhetném, hogy ez melyik pálya?
És ha nem privát be tudnád linkelni?
Köszönöm. -
#12658 Érdekes, kíváncsian várom a bővebb infókat róla. -
roby2011 #12657 Egy olyan gabona leadó kellene nekem ahol oldalra bilenős póttal le lehet adni a magot
-
#12656 Farming simulator 2013
Case és Kuhn biztos lesz én még egy New Hollandnak örülnék.
Úgy néz ki októberben jön és hát biztosat az augusztusi gamescom után fogunk tudni.
Aki esetleg tud németül az talán még ki tud szedni érdemleges infot.
-
#12655 Mikor indítod a multis játékot a map választás után ilyen képet kell kapnod:
A bekarikázott részre kattintasz és ott "X"-eld be a használni kívánt modokat.
Ha megcsináltad és úgy sem jó akkor nem tudom mi lehet a baj... -
Tamás540 #12654 Köszi a linket. Letöltöttem a medion 430-at beraktam de sajnos ez sem működik a multiban. -
#12653 Az FS 2011 hol tárolja a mentéseket? Egyik gépről egy másikra szeretnék mentést átvinni. Van egy ilyan fájl, h profile template. Azokat kell átmásolni? -
kinai35 #12652 azért mert alap gyári mapot ha modositod azaz raksz objektumot vagy bárrmi jellegü dolgot változtatsz akkor irja ezt
-
#12651 Próbálj meg INNEN letölteni valamit, itt a modok jobb felső sarkához van írva, hogy MP, ezeknek működniük kell multiplayerbe ahol nincs fel írva, hogy MP az vagy nem működik multiban vagy még nem próbálták, hogy működik-e. -
Tamás540 #12650 Az ls2011 portálról töltök le mindent de eddig egyik sem működött multiban. -
#12649 Szerintem a legkézenfekvőbb válasz az, hogy a mod, vagy modok amiket beraktál nem kompatibilisek a multiplayerrel.
Nem tudom, honnan töltögetsz de próbálj olyan oldalt keresni ahol ki van írva a modhoz, hogy működik-e multiba avagy sem! -
Tamás540 #12648 Sziasztok segítenétek nekem hogy miért nem tudok modot berakni a multiplayerbe? Pedig az egyedüli játékban működnek. -
nepszter1 #12647 Steam-en van meg a játék és nem tudok modokat berakni esetleg van ötlete valakinek ? Vagy tudnátok egy jó kis mod packot ajánlani amibe járműtől kezdve mapig minden benne van egy ilyen gigapack is jó jönne :) -
pacclacc #12646 Hogy lehet berakni a játékba, és melyik a legjobb map szerintetek idáig?