Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csomagold ki és ott van a mod + a kanál
azt már nem tudom hogyan mûködik
link:mindenhova borító mod letöltése
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
és úgy tudom ehhez van speciális kanál
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
New Holland FR 9090 v3
Boldog Karácsonyt!Jó szecskázást!😊)))
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Nagyon köszönöm!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Egy próbát megér! Õ lenne az.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Ez úton is szeretném megköszönni a sok segítséget és a szép kiegészítõket amit idén kaptam Tõletek!
Kívánom mindenkinek, hogy a jövõben is aktív résztvevõje tudjon lenni ennek a kis csapatnak, félre tudja tenni a csipkelõzéseket, beszólásokat. Segítsük egymást továbbra is!
Játékban, szeretetben, megértésben gazdag Új Évet kívánok mindannyitoknak!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ja és kell valakinek a tsz modpack v1, v2, v3?
azt szeretném kérdezni hogy van e valaki aki játszott az OBM_v1Map_entpacken mappal mivel lenne egy pár kérdésem mert pár dolgot nem találok.
vagy esetleg valaki tudna olyan mapot javasolni ahol kis zsepkendõ méretûek a parcellák?
köszönöm elõre is a szegítséget.
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Ezt a képet ma készítettem éppen ezért😄

GTS
van egy adott mod amin gombnyomásra felrakható dupla kerekek vanna
a gép automatikusan dupla kerékkel indít minden játék kezdéskor
azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy szimpla kerékkel induljon a betöltés után és ha megnyomtam az adott billentyût akkor jelenjen meg a gépen
Tescobetyár<#worship>#worship>
gogabi<#worship>#worship>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
csak keresek végre egy log mentes trakit + lexion 770 esbõl ez tudja azokat amik kellenek nekem
de igyekszem gyári színezetet szerkeszteni nekik
legalább is a fendt-nek biztos
a reflektív skint már leszedtem róla most keresek egy igényes gyári skint rá