23845
  • simon7108
    hogyan tudok bele piszkálni kicsit a letöltött térképbe?
    mert letöltöttem egy mapot,de van néhány objektum ami végett elakad a robotpilóta és ezeket szeretném kivenni,viszont nem találom az editorral megnyitható fájlt.
    vagyis meg megtaláltam,a mods mappában egy zip-ben,de így nem tudom megnyitni a programmal a fájlt.ki kell csomagolni,átszerkeszteni majd vissza,vagy van rá más mód?
  • AXmen
    Én erről a mapról beszélek.
  • DJKonya
    Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget ezzel a kombájnnal kapcsolatban:

Be tudtam indítani meg ilyenek, munka módba állítom, de mégse tudok vele aratni, forog a motolla, beleengedem az asztalt a búzába és nem vág semmit, mit kell még ezen beállítani?
    Köszi előre is.
  • AXmen
    Még több kép!:)

• Ben66
    Sziasztok!!:)
    Szeretném a segítségeteket kérni.
    Tudnátok adni egy olyan mapot,amin lehet napraforgót vetni,aratni??mert amiket eddig találtam,azoknál nem lehetett elvetni,és aratni sem.
    a segítséget előre is köszönöm :))
  • epsylon
    Szép napot kívánok mindenkinek .

A kérdéseim :

1, Vásároljam meg a magyar nyelvű játékot és várjak rá egy napot , vagy válasszam az angol nyelvű drágább de azonnal letölthető digitálís verzíót ?
    2, A magyar nyelvű verzíó támogatja-e a modokat ?
    3, A magyar nyelvű verzíó kompatibilis-e a következőkkel :

http://www.farming-simulator.com/dlc-detail-fs11-addon2.php?lang=en
    http://www.halycon.de/produkte/landwirtschaftsim/profarm-1---addon-fuer-landwirtschafts-simulator-2011/244.html

Köszönöm .
  • kiscékus
    Szalamhordás:D

Ezek mellet kérnék még egy sziveségek aki a traktorokat meg tudja csinálni szántásmódsra és el is válalna 1-2 az kérem szóljon valamit majd cserébe is nyujtok !
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Annyit szeretnék kérdezni hogy a koszolódós traktoroknál azt hogy lehet elérni hogy jobban látszódjon rajta a kosz.
  • jutiput
    Köszi a segítséget, de ilyen map-ot nem találtam, csak olyat, amin alig van valami fruit és paradicsom meg sárgarépa pedig egyálltalán nincsen!
    Úgy hogy a kérdésem még mindíg az lenne, hogy milyen géppel lehet a paradicsomot és a sárgarépát betakarítani! És köszi szépen! Üdv.
  • simon7108
    Update:
    Bocs,hogy ez már a 3. kommentem egymás után,de közben nézelődtem neten és találtam segítséget,hogy hogyan kell berakni az épületet.
    A kocsit még mindig nem tudtam,de az épületet sikerült.
    A mod neve "Bale-pit" volt amit letöltöttem.Sikerült berakni ezzel az editorral,az épület ott is volt a játékban ahová tettem,de nem működött.
    Esetleg ha tudnátok adni egy linket ahol egy működő bála lerakót(ami el is adja a bálát) le tudnák tölteni azt megköszönném.
    És bocs még1x a sok HSZ-ért.
  • simon7108
    Kicsit hamar kérdeztem,bocs:)
    Találtam is egyet,meg egy jó kis Lee tábornokos kocsit is letöltöttem.
    A kocsinak egy sima EXE-je volt,azt futtattam és azt írta,hogy minden ok.A bála lerakodót viszont nekem kellett felrakni.
    Letöltöttem a ZIP-et és beraktam a "mods" mappába ahol már ott volt a kocsi is.A helyzet,hogy egyik sem megy:(
    A kocsi nincs ott a boltban(persze ha ott kell lennie) a lerakodó meg nem változott át.Ha esetleg máshol kell keresni őket akkor szóljatok mert erről nem volt leírás.
  • simon7108
    üdv.
    most kezdtem játszani a Farming Simulator 2011-el.
    egész jól megy már,de a bála leadással gondok vannak...
    odaviszem,de ezzel a villával kész szenvedés felrakni a futószalagra őket.
    egy másik fórumon olvastam,hogy van olyan mod ami a lerakóhelyet átváltoztatja egy olyanra ahová csak le kell önteni őket és kész.
    sajnos linket nem adott és az a fórum már kihalt...
    ha esetleg valaki tud ilyenről kisegítene pls?
    előre is kösz.
  • Martinez01
    ITT találsz mindent (még olyan dolgokat is ami a "portálon" nincs fenn.), érdemes keresgélni.
  • marko37
    Az eredetit sehogy lehet letölteni olyan báláspótot ami automatám felszedi és rögzíti a bálákat a vágóasztal szállítót is szintén keress rögzítőset shift+q val tudod rögzíteni az asztalt
  • marko37
    Rendszerkövetelmények Windows változat (*)

Microsoft Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
    2,0 GHz-es Intel vagy azzal egyenértékű AMD processzor
    Nvidia Geforce 7600 Series, ATI Radeon X1600 grafikus kártya vagy jobb (min 256 MB VRAM)
    1 GB RAM
    1 GB szabad hely a merevlemezen
    Hangkártya
    DVD-ROM meghajtó

Rendszerkövetelmények Mac verzió (*)

Mac OS X 10.5.8, 10.6.1, 10.7.1 vagy 10.8.1
    1,83 GHz-es processzor vagy jobb
    Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X1600 vagy jobb (min 256 MB VRAM)
    1 GB RAM
    1 GB szabad hely a merevlemezen
    DVD-ROM meghajtó
    2013 as játéké
  • 14zoltán
    Sziasztok! Én most kezdtem el játszani a játékon, de már most elakadtam. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet a bálákat és a vágóasztalt lefogatni a pótkocsikon hogy ne essenek le?
  • marko37
    Üdv cékus aki haulinozott az se felejti el a neved
  • Martinez01
    A Farming és a Landwirtschafts Simulator 2012 csak a NintendoDS-re megjelent játék, PC-re nem adták ki, mert várhatóan októberben jön a Farming Simulator 2013
  • AXmen

Ha a map,nekem is meglenne...huhúha - Jó lesz
  • SzocsA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A landwirtschafts simulator 2012 vagy a farming simulator 2012 az ugyan az? és csak nintendora jelent meg? 576 kbyte oldalán látom hogy meglehet venni de sehol máshol nem tudom, nem találom!
  • Tescobetyár
    Szerintem is fog működni a szerkesztés ahogy eddig is...Építek egy új telepet..

• AXmen
    Ami az illeti:Én is várom már,az LS13-at!
    De az lsportalforum...egyesek,kételkednek azon,hogy a 13-ban lehet-e továbbra is modolni/mapolni,ami szerintem teljesen egyértelmű,hogy lehet...Most mondd meg,09-ben is mondták,hogy nem lehet,de csak azértis lehetett,mert másképpen,nem került volna ki,az a sok mod/map,ami az lsportalon van,úgyhogy,szerintem a 13-ban,is lehet ezeket ugyanúgy csinálni,mint ahogyan most.
  • Tescobetyár
    Hát persze hogy emlékszünk...üdv újra itt és jöhetnek a képek.
  • kiscékus
    Szesztek gyerekek remélem valaki emlékszik még rá igy névileg de nagyon örülök hogy ujra itt lehetek majd hozok képeket ha érdekel benneteket :!
  • FrezeR
    De szuper :) Csak jöjjön már :P
  • Tescobetyár
    Már várja mindenki szerintem...Jó képek.
  • AXmen
    Hivatalos képek az LS13-ról!:)

További képek!
  • AXmen
  • AXmen
    Talán,A VVPutin szerkesztette K-farm V2-n.
  • AXmen
    nincsmit
  • Tescobetyár
    Szép estét...Bekerül egy új kiegészítő a telepre...

• viktor2012
    kösz az értesitésröl
  • jutiput
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni abban , hogy mivel lehet a paradicsomot és a sárgarépát betakarítani, szüretelni? Előre is köszi, ha valaki segít! Üdv.
  • AXmen
    A Giants-Software hivatalosan is bejelenti,hogy a Mezőgazdasági gépszimulátor,avagy,a Landwirtschafts Simulator 2013,hamarosan kiadásra kerül!
    Az újítások:
    A játék közt számos új funkciók és fejlesztések vannak: A karrier módban játszani a mezőgazdasági termelő, és megtapasztalhatjátok,a változatos gazdálkodási életmódot,egy teljesen új és szabadon hozzáférhető tájon. Az új gazdaság rendszer,aváltozó kukorica ára lehetővé teszi,hogy,több pénzt fektetnek stratégiai és az új épületek, járművek és eszközökbe.

-Több mint 100 jármű és munkaeszköz
    -Több mint 20 licenszelt márka pl. Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, Amazone...
    -Karrier mód, részletes gazdasági és állattenyésztési funkciókkal
    -A tehenek mellett ezentúl bárányokat és csirkéket is tarthatunk majd
    -A növényeket gondozni kell, különben tönkremehetnek és pl. egy nagyobb eső is ronthat a termésen
    -Megvásárolható földek
    -Áthelyezhető épületek (pl. tyúkól)
    -Dinamikus talaj (Na igen, ezért már érdemes lesz megvenni! )
    -Számítógép által vezérelt munkások, segítők
    -Természetesen továbbra is Online és LAN játékmódban is gazdálkodhatunk
    -Új pályák, automatikusan települő gépek és eszközök (modok?)
    -Gamepad és kormánykerék támogatás

Erről,a játékról,szintén lesz bemutató,mint az LS11-ről.
    Jegyek elővételben!
    A bemutató 08.15-19 között lesz!
    Lesz telefonosban,meg 3Dsben is!
    A játék,várhatólag,októberben fog megjelenni!
  • AXmen
    Ez egy készülő map,Rush csinálja,Sunyi pedig segít neki
    A mapról csak ennyit tudok.
  • viktor2012
    Tudnátok egy olyan oldalt linkelni ahol le birom tölteni a napraforgo mod-ot?
  • Tamás540
    Hali ez egy egy jó KIS map:

http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=summary&cid=1548&catid=302

• Martinez01
    Több program is létezik ebből a célból pl.: Fraps, GameCam.
    /Ingyenesen kipróbálható verziók vannak fenn, regisztrációs kódot ne kérj!/
  • viktor2012
    azt szeretném megkérdezni hogy lehet videozni vagy felvenni??
  • nepszter1
    Én keresek egy kisebb mapot tudnátok segíteni ?