23845
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kinai35 #12767 rég nem voltam fenn látom csinálgatz egy két új dolgot grt jók vaárnap énis neki állok valamit csinálni további jó munkát -
jozsy barat #12766 Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy vágóasztal szállító trailerem és hogyan lehetne rá készíteni rögzítési pontot, mert amikor elindulok vele, lecsúszik a vágóasztal? Valaki hozzáértő tudna segíteni? Előre is köszönöm! Üdv! -
#12765 Köszi a tanácsot, már dologozom rajta, még a játékot is újra telepítettem, de még így sem jelenik meg az a fránya pót, aminek a linkjét adtad! Keresek tovább pari pótot! Köszönöm! Üdv. -
xxxlacikahxxx #12764 Próbáltam már ezt az Ifát, de erről sajnos legurul a bála!!! -
#12763 Bocsi az már halott link, ez a jó -
#12762 Próbáld ki. IFA L60+Bálapót -
xxxlacikahxxx #12761 Üdv srácok!! Én nem kéregetni akarok, csak csupán megkérdezni, hogy nincs-e véletlen valakinek egy bálahordó Ifája, amiről nem gurul le a bála?? Nagyon jól jönne, ha valakinek esetleg lenne!! -
#12760 Sztm a mods mappában valami hibás bekavar a játékba.
A Documents/My games/Farm... game.xml-t nyisd meg és írd át a <controls>false</controls>-t <controls>true</controls>-ra majd indíts el a játékot a főmenüben nyomj egy sima "0" gombot ne a numpad nullát. Bejön a lista, utána a térképet amin játszol töltsd be, ha szerencséd van a listában megtalálhatod a hibás mod-ot. -
#12759 Javítás folyamatban van :). -
#12758 A Régi jobb volt szerintem.... -
#12757 A háttér nem :D -
#12756 Új Design:) Remélem tetszik :). -
#12755 Nyereményjáték :) -
#12754 Nagyon köszi a segítséget, de bármelyik álltalad ajánlott és az amit én is találtam parit szállító pótkocsi , nem érzékeli a játékban a parit és van olyan pótkocsi, ami meg sem jelenik a modokban, hogy miért, ezt nem értem, pedig lehet, hogy az lenne a tuti! De azért mégegyszer köszi az eddigieket! Üdv. -
AXmen #12753 -
AXmen #12752 Új kép az LS13ról!:)
Továbbá:
A gyűjtői változat a következőket tartalmazza:
- Egy exkluzív játékon belüli jármű letöltőkód formában
- Modding bemutató videók
- Egy traktor modell
- Öt darab márkás matrica
- Két oldalas A3-as papír: az egyik oldalon egy térkép a másikon a játék borítóképe
- 32 darab gyűjtői kártya
Előrerendelhető ITT! -
#12751 Hozok én is két képet :)
-
Ben66 #12750 Sziasztok! tudnátok adni egy olyan pótot,amibe ki lehet üríteni a napraforgót??már 10 pótot kipróbáltam,de egyikbe sem lehetett. előre is köszönöm a választ -
14zoltán #12749 Sziasztok! Lehet letölteni a játékhoz olyan módot, hogy a visszapillantóban lássak? Köszi mindenkinek! -
#12748 Jól néz ki -
#12747 Pár link, ezek mind jók parinak: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 -
Tamás540 #12746 Hali egy olyan vágóasztalt vagy kombájnt keresek amin kukorica aratáskor a kukorica élethűen fekszik bele a vágóasztalba mint ezen a videón. Vagy netán map függő?
-
#12745 Szia,"dimre" ! Igazán köszönöm, hogy segítesz, de nálam valahogy nem akar belepotyogni a paradicsom abba a pótkocsiba sem, amit leírtál, pedig minden féle pozicióban helyezkedek a kombájn mellé, ami dugig van paradicsommal, de csak nem sikerül ki csalogatni belőle! Van valami más ötleted esetleg! Tovább próbálkozom, de már bosszant a dolog egy kicsit! Köszi és üdv. -
#12744 Szép estét..Csinálgatok egy trafót.. :)
-
#12743 Hali!
Amit belinkeltem, abban "Hilken SSP6", mindent tudsz bele pakolni. -
#12742 szép jó estét!
azt szeretném kérdezni hogy valaki keres-e multi-player-ba embereket?
mert ha igen akkor én szívesen jelentkeznék!
nem fogok összetörni semmit sem...
ha valaki esetleg keresne ilyen munkást akkor privát üzenetben küldje el az MSN azonosítóját vagy a facebook címét :D
előre is köszönök mindent,mindenkinek!!!
üdv.: kis kindertojás -
#12741 Sziasztok! Már csak az az aprócska kérdésem lenne, hogy melyik pótkocsiba lehet üríteni a learatott paradicsomot, mert kipróbáltam elég sok pótkocsit, de semmi nem történik! Köszi, ha válaszoltok! Üdv. -
#12740 Köszönöm szépen az értékes segítséget minkettőtöknek, " AXmen" és "dimre" ! Működik a dolog! Üdv. -
#12739 Köszi szépen, de sikerült már rájönni nemrég, csak egy 2.2-es patch kellett neki :) -
csokoslaci #12738 öö xDDD oké :D -
Ben66 #12736 megnézem,köszi a gyors választ -
#12735 Hali már rég játszom az ls-t csak most bukkantam rá erre a fórumra. azt szeretném mondani hogy aki akar egy jót multizni az irjon rám privi és átküldök mindent max 3-ember kellene. -
#12734 Piros 1-es pont... -
#12733 Hali!
Kép alapján nehéz válaszolni, van millió verzió belőle.
Próbáld ki ezt.
-
epsylon #12732 Köszönöm a választ . -
#12731 Hali!
Nagyon jó bálaszedő trailer, minden fajta bálát felszed,beállításoknál lehet manuális és automatikus lerakodást választani . Ezek meg jó bálafogó eszközök traktorra és teleszkopós emelőre. Bálalerakót, felvásárlót be kellene szerkeszteni a térképre, de lehet, hogy te a BGA-ra gondolsz, az benne van a DLC 2 packban, ha platinium kiadásod van akkor csak fel kell telepitened. -
#12730 Hali!
A második link-ben van (PKE 2000). -
#12729 Hali!
Ezt a cikket olvasd el. -
#12728 Hali
A válaszaim :
1: Ha van közeledben 576 vagy tesco akkor ne tétovázz, vagy fenti linkről megrendelheted. A Platinum edition-ben benne van mindhárom dlc, a negyedik egy oldtimer pack, azt érdemes innenmegvenni, és van egy ingyenes is.
2, A magyar nyelvű verzíó támogatja-e a modokat ? Igen támogatja.
3, A magyar nyelvű verzíó kompatibilis-e a következőkkel : Igen mindegyikkel, a gépek menüje profarmnál angol.
Köszönöm . -
#12727 Hali!
Ez egy jó kis map, van hozzá egy pack,hasznos gépekkel stb.