Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kijelzõ allján azt írja hogy 1/2.a másik oldal megnézése lenne a gond hogy az hogy lehetséges.
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
valaki megtudná nekem mondani,vagy esetleg megcsinálni hogy kinyíljon?
Aratás belülrõl:

Meg kell mondjam,nálam vagy nem fogy,vagy csak nem figyeltem. Auto-pilotánál biztos,de amúgy tényleg nem tudom. Majd megfigyelem.
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
joceruza köszi a mapokat.
azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy ha elkezdek aratni elkezd fogyni a pénzem is.
vagy ez így normális,vagy azért mert hamarabb kezdtem mint ahogy kellett volna?
1 Vonólánc, vagy Vonórúdról tud valaki linket adni, mert amit találtam ott azt írja, h nem létezik a fájl.
3 Játékost keresek állandó multira mezõgép mapon, mezõgép modokkal!
Aki szeretne jönni az firkáljon privit.
Multis csapathoz csatlakoznék ha lehetséges.
Elõre is köszönöm!

a játék zip formátumokat kezel
a letöltött zip tömörítvényeket bemásolod a mods mappába és mehet a game
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Ha *.exe kiterjesztésû a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának elõfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betû lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Új fórumozó vagyok, és lenne 2 kérdésem.
Ha a letöltött modokat kicsomagolom, és berakom a mods mappába, akkor miért nem jeleníti meg?
Patchelve még nincs a játék, lehet h azért? Vagy az baj, ha minden modot mappában rakom be, és nem csak simán oda bontom ki?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Azt szeretném kérdezni nincs-e valami pack vagy megoldás hogy a modokat ne egyesével kelljen leszednem mert elég sok idõt igényel maga a játék még nincs fennt de tervezem a mai nap folyamán hogy letöltöm😊
Jah és mindenkinek kellemes ünnepeket....<#papakacsint>#papakacsint>
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
textúrákat, lua, modDesc.xml, visszaneveztem eredetire
és még mindig szar
MI A JÓ FRANC LEHET A BAJA A MAPOMNAK???
traktor világítás+hátsó munkalámpa=kilép a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül
Jonh Deere 8530 éf Fendt 939 Vario mindkettõnél ugyan az a hiba