23845
  • kinai35
    rég nem voltam fenn látom csinálgatz egy két új dolgot grt jók vaárnap énis neki állok valamit csinálni további jó munkát
  • jozsy barat
    Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy vágóasztal szállító trailerem és hogyan lehetne rá készíteni rögzítési pontot, mert amikor elindulok vele, lecsúszik a vágóasztal? Valaki hozzáértő tudna segíteni? Előre is köszönöm! Üdv!
  • jutiput
    Köszi a tanácsot, már dologozom rajta, még a játékot is újra telepítettem, de még így sem jelenik meg az a fránya pót, aminek a linkjét adtad! Keresek tovább pari pótot! Köszönöm! Üdv.
  • xxxlacikahxxx
    Próbáltam már ezt az Ifát, de erről sajnos legurul a bála!!!
  • dimre
    Bocsi az már halott link, ez a jó
  • dimre
    Próbáld ki. IFA L60+Bálapót
  • xxxlacikahxxx
    Üdv srácok!! Én nem kéregetni akarok, csak csupán megkérdezni, hogy nincs-e véletlen valakinek egy bálahordó Ifája, amiről nem gurul le a bála?? Nagyon jól jönne, ha valakinek esetleg lenne!!
  • dimre
    Sztm a mods mappában valami hibás bekavar a játékba.
    A Documents/My games/Farm... game.xml-t nyisd meg és írd át a <controls>false</controls>-t <controls>true</controls>-ra majd indíts el a játékot a főmenüben nyomj egy sima "0" gombot ne a numpad nullát. Bejön a lista, utána a térképet amin játszol töltsd be, ha szerencséd van a listában megtalálhatod a hibás mod-ot.
  • Martinez01
    Javítás folyamatban van :).
  • Tescobetyár
    A Régi jobb volt szerintem....
  • Mitsurob
    A háttér nem :D
  • Martinez01
    Új Design:) Remélem tetszik :).
  • Mitsurob
    Nyereményjáték :)
  • jutiput
    Nagyon köszi a segítséget, de bármelyik álltalad ajánlott és az amit én is találtam parit szállító pótkocsi , nem érzékeli a játékban a parit és van olyan pótkocsi, ami meg sem jelenik a modokban, hogy miért, ezt nem értem, pedig lehet, hogy az lenne a tuti! De azért mégegyszer köszi az eddigieket! Üdv.
  • AXmen
  • AXmen
    Új kép az LS13ról!:)

Továbbá:

A gyűjtői változat a következőket tartalmazza:
    - Egy exkluzív játékon belüli jármű letöltőkód formában
    - Modding bemutató videók
    - Egy traktor modell
    - Öt darab márkás matrica
    - Két oldalas A3-as papír: az egyik oldalon egy térkép a másikon a játék borítóképe
    - 32 darab gyűjtői kártya

Előrerendelhető ITT!
  • DJKonya
    Hozok én is két képet :)

• Ben66
    Sziasztok! tudnátok adni egy olyan pótot,amibe ki lehet üríteni a napraforgót??már 10 pótot kipróbáltam,de egyikbe sem lehetett. előre is köszönöm a választ
  • 14zoltán
    Sziasztok! Lehet letölteni a játékhoz olyan módot, hogy a visszapillantóban lássak? Köszi mindenkinek!
  • mikke02
    Jól néz ki
  • dimre
    Pár link, ezek mind jók parinak: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5
  • Tamás540
    Hali egy olyan vágóasztalt vagy kombájnt keresek amin kukorica aratáskor a kukorica élethűen fekszik bele a vágóasztalba mint ezen a videón. Vagy netán map függő?
  • jutiput
    Szia,"dimre" ! Igazán köszönöm, hogy segítesz, de nálam valahogy nem akar belepotyogni a paradicsom abba a pótkocsiba sem, amit leírtál, pedig minden féle pozicióban helyezkedek a kombájn mellé, ami dugig van paradicsommal, de csak nem sikerül ki csalogatni belőle! Van valami más ötleted esetleg! Tovább próbálkozom, de már bosszant a dolog egy kicsit! Köszi és üdv.
  • Tescobetyár
    Szép estét..Csinálgatok egy trafót.. :)

• dimre
    Hali!
    Amit belinkeltem, abban "Hilken SSP6", mindent tudsz bele pakolni.
  • kis kindertojás
    szép jó estét!
    azt szeretném kérdezni hogy valaki keres-e multi-player-ba embereket?
    mert ha igen akkor én szívesen jelentkeznék!
    nem fogok összetörni semmit sem...
    ha valaki esetleg keresne ilyen munkást akkor privát üzenetben küldje el az MSN azonosítóját vagy a facebook címét :D
    előre is köszönök mindent,mindenkinek!!!

üdv.: kis kindertojás
  • jutiput
    Sziasztok! Már csak az az aprócska kérdésem lenne, hogy melyik pótkocsiba lehet üríteni a learatott paradicsomot, mert kipróbáltam elég sok pótkocsit, de semmi nem történik! Köszi, ha válaszoltok! Üdv.
  • jutiput
    Köszönöm szépen az értékes segítséget minkettőtöknek, " AXmen" és "dimre" ! Működik a dolog! Üdv.
  • DJKonya
    Köszi szépen, de sikerült már rájönni nemrég, csak egy 2.2-es patch kellett neki :)
  • csokoslaci
    öö xDDD oké :D
  • Ben66
    megnézem,köszi a gyors választ
  • kareszboy99
    Hali már rég játszom az ls-t csak most bukkantam rá erre a fórumra. azt szeretném mondani hogy aki akar egy jót multizni az irjon rám privi és átküldök mindent max 3-ember kellene.
  • Martinez01
    Piros 1-es pont...
  • dimre
    Hali!
    Kép alapján nehéz válaszolni, van millió verzió belőle.
    Próbáld ki ezt.
  • epsylon
    Köszönöm a választ .
  • dimre
    Hali!
    Nagyon jó bálaszedő trailer, minden fajta bálát felszed,beállításoknál lehet manuális és automatikus lerakodást választani . Ezek meg jó bálafogó eszközök traktorra és teleszkopós emelőre. Bálalerakót, felvásárlót be kellene szerkeszteni a térképre, de lehet, hogy te a BGA-ra gondolsz, az benne van a DLC 2 packban, ha platinium kiadásod van akkor csak fel kell telepitened.
  • dimre
    Hali!
    A második link-ben van (PKE 2000).
  • dimre
    Hali!
    Ezt a cikket olvasd el.
  • dimre
    Hali
    A válaszaim :
    1: Ha van közeledben 576 vagy tesco akkor ne tétovázz, vagy fenti linkről megrendelheted. A Platinum edition-ben benne van mindhárom dlc, a negyedik egy oldtimer pack, azt érdemes innenmegvenni, és van egy ingyenes is.
    2, A magyar nyelvű verzíó támogatja-e a modokat ? Igen támogatja.
    3, A magyar nyelvű verzíó kompatibilis-e a következőkkel : Igen mindegyikkel, a gépek menüje profarmnál angol.

Köszönöm .
  • dimre
    Hali!
    Ez egy jó kis map, van hozzá egy pack,hasznos gépekkel stb.