Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/
traktor, munkagép, map, teherautó mindent
1 feltétele van csak a dolognak:a modDesc.xml-ben szerepeljen a <multiplayer supported="true"/> sor
magyarul multiképes legyen az a mod
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Jó éjszakát mindenkinek!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
kezdõ géppark az nincs benne
vagyis a defaultVehicles.xml-ben benne van csak azok a modok nem valószínû hogy rendelkezésetekre állnak
itt a problémás mapom ahogy és ameddig kész van +minden szükséges mod is hozzá
a map sacc 20%-on áll de már lehet rajta nyomulni csak semmi értelme folytatnom mert nálam gondol egyet és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a Windows-ba de ezt teljesen váratlanul csinálja
gondoltam feldobom ide nektek hátha valaki rájön a hibára vagy beigazolja a hibát hogy nem csak nálam jön elõ
elsõsorban az SP-ben nyomuló farmeroknak készíteném a mapot + akik kis géppel rendelkeznek
az alapmap a c:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\sampleModMap.zip\ mapra alapul azt variáltam át teljesen
ha valaki esetleg rájön a hibára az ne tartsamagába
természetesen bárki továbbépítheti saját igényeinek kivehet belõle bármit átnevezheti meg mittudom én hogy mikért szoktak ilyenkor map kiadása után reklamálni
na én nem fogok
jó munkát hozzá bárkinek aki nekiáll
a link:Bock-farm + modok letöltése
kicsomagolod és mehet a game
reélem sikerül valakinek megtalálnia a hibát
hajrá
csak kell elé gép is rendes
én úgy gondoltam hogy egy 939 Vario méltó hozzá

ezt a zetort be tudja nekem linkelni valaki?
szal én ezért nem válaszoltam
Nem sok idõm volt mostanában, de lassan csak készen leszek a mozdonyommal.
[/url][/img]
Sok szerencsét azoknak akik hasonlóakkal próbálkoznak!
ez ha nem tévedek WAREZ-nek minõsül
ha nem akarod kirúgatni magad az oldalról akkor az ilyen üziket privátba küldd a barátaidnak
Mercedes-Benz Actros
Elég jó munka. A gép stabil, erõs, jó a hangja, nincsenek fölösleges extrák, stb, csak a lámpái nem érnek semmit!
A mapokat bármilyen ls oldalról le lehet szedni pl. lsportal.hu
a multis kérdésedre azzal a válasszal tudok szolgálni hogy ez a multis dolog jóformán olyasmire korlátozódik mint a kasztrendszer
van x,y,z számú játékos akik haveri kör v modderek v vmi agyasok akik értik a játék programozási részét
a multis modokat maguknak csinálják (VIP gépek)
saját mapjuk van az esetek 70-80 százalékában ami sose lesz megosztva velünk
van a másik része amikor pár fórumozó összebeszél és arra van esélyünk nekünk is pályázni
itt jönnek be a részletek mekkora a neted géped stb
szóval szó ami szó a multis pályák nagyon változatosak
jelenleg a mezõgép mappal nyomják elég sokan de vannak jó páran akik csak dlc vagy pro farm kiegészítõkkel nyomatják az on-line gazdaságot
de szerimtem jelenleg a Profarm mapja tûnik kapósabbnak kicsivel + a géppark hozzá
na de ehhez kell gép + net bitang hogy játszható legyen
tudom hogy ezzel az üzenettel nem vittelek közelebb a válaszhoz csak megpróbáltam kicsit tükrözni hogy ahány ember annyi féle válasz érkezhet a kérdésedre
Ennyire nehezetekre esik? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy olvassam el az egész fórumot...
Segítségetekre lenne szükségem. Miért van az, hogy multiban szaggat a játék? Mekkora net kell hozzá minimum?
ha leszedted mint én is akkor azt nem bírsz vele.
ahhoz el kell sétálni egy boltba,vagy bevásárlõ központba,ahol találsz ilyet originál csomagban azokkal birsz multizni.
Nem tudod hogy letöltött ls be miért nem jó a multi?
Azt irja ki hogy régi a verzió.Mit jelent?
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Pedig van net meg minden és mégsem jó azt irja ki régi a verzió mit jelent ez?Hogy lehet mecsinálni hogy jó legyen?
ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek