Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gogabi79
Tegnap teszteltem az új gépemet a Landinit!.nagyon jó gépezet.irányjelzõ 5õs,lámpák 5õs,motorhang 5 õs,egyszoval nagyon jó gépezet.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

boky84
ez természetes

traktor, munkagép, map, teherautó mindent

1 feltétele van csak a dolognak:a modDesc.xml-ben szerepeljen a <multiplayer supported="true"/> sor

magyarul multiképes legyen az a mod

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

De nekem ez nem jó mert amit belinkeltem arról akarom levenni a levegöszûrõt...
Szevasztok. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha megy a multi, akkor oda is lehet betenni bármilyen dolgot?gondolok most utánfutóra , traktorra kombájnra , szóval mindenre.És hogy itt multizik e valaki.
joceruza
Eljött az olajcsere ideje!

Jó éjszakát mindenkinek!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

milyen a map?
joceruza
Nincs ötletem! Nálam minden jó! <#nemtudom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ha valaki tudna irjon és elküdeném hogy melyik traktort kellene átfesteni
Csõsztök valaki nem tud traktort festeni?
nemethibalazs
Bocsi regisztráltam de azt írja ki, hogy érvénytelen hivatkozás.

boky84
kis hiba van a gépezetben

kezdõ géppark az nincs benne

vagyis a defaultVehicles.xml-ben benne van csak azok a modok nem valószínû hogy rendelkezésetekre állnak

boky84
Na uraim szabad a gazda<#rinya><#rinya><#rinya>

itt a problémás mapom ahogy és ameddig kész van +minden szükséges mod is hozzá

a map sacc 20%-on áll de már lehet rajta nyomulni csak semmi értelme folytatnom mert nálam gondol egyet és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a Windows-ba de ezt teljesen váratlanul csinálja

gondoltam feldobom ide nektek hátha valaki rájön a hibára vagy beigazolja a hibát hogy nem csak nálam jön elõ
elsõsorban az SP-ben nyomuló farmeroknak készíteném a mapot + akik kis géppel rendelkeznek

az alapmap a c:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\sampleModMap.zip\ mapra alapul azt variáltam át teljesen

ha valaki esetleg rájön a hibára az ne tartsamagába

természetesen bárki továbbépítheti saját igényeinek kivehet belõle bármit átnevezheti meg mittudom én hogy mikért szoktak ilyenkor map kiadása után reklamálni
na én nem fogok

jó munkát hozzá bárkinek aki nekiáll

a link:Bock-farm + modok letöltése

kicsomagolod és mehet a game

reélem sikerül valakinek megtalálnia a hibát

hajrá

joceruza
Azért az a kis TM is elvonszolja ám...... Az az igazság hogy én is Fendt-es vagyok,de ez a kis TM ez nagyon ott van. Kár hogy nem csinál az a brigád egy Fendt-et is. Szeretem ha egy mod igényesen meg van csinálva. Láttam már olyan képeket is amikor szerencsétlen MTZ-re ráaggatták a 7-es ekét. Ez egy fokkal jobb!<#vigyor2>

boky84
az tuti hogy jó ez a pót

csak kell elé gép is rendes

én úgy gondoltam hogy egy 939 Vario méltó hozzá

joceruza
Bocsi! Elfelejtettem hogy ez az oldal regisztrációs..... Fel sem tûnt mert már túlvagyok rajta! Elnézést kérek! Szerintem érdemes regizni!

traktorosbence
Találtam ehhez hasonlót.
Itt van:
-->Letöltés<--

joceruza
HA esetleg érdekelne valakit,

akkor ITT érheti el!

ezt a zetort be tudja nekem linkelni valaki?
boky84
én ránéztem erre a linkre és a halycon media-ra irányított nem warez linkre v a feltöltött cuccos linkjére

szal én ezért nem válaszoltam

Sziasztok!

Nem sok idõm volt mostanában, de lassan csak készen leszek a mozdonyommal.

[/url][/img]

Sok szerencsét azoknak akik hasonlóakkal próbálkoznak!
gogabi79
<#ejnye1><#banplz>torolve

traktorosbence
Valaki belinkelne egy fénysorompót?Elõre is köszönöm!

Robertoo21
a pro farm map is tölthetõ lenne?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

boky84
cimbora

ez ha nem tévedek WAREZ-nek minõsül

ha nem akarod kirúgatni magad az oldalról akkor az ilyen üziket privátba küldd a barátaidnak

Le is lehet tölteni az egész mezõgép mappot és packot is adjak linket?
talloli
Egy klassz nyergesvontatót ajánlok a figyelmetekbe:
Mercedes-Benz Actros
Elég jó munka. A gép stabil, erõs, jó a hangja, nincsenek fölösleges extrák, stb, csak a lámpái nem érnek semmit!

Gerypapa 95
ne mutogass te is voltál kezdõ

traktorosbence
A mezõgéppackot meg kell venni.
A mapokat bármilyen ls oldalról le lehet szedni pl. lsportal.hu

nemethibalazs
Elnézést. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a mappokat pl: mezõgép, pro farm ezeket honnan lehet letölteni?

traktorosbence
Nincs mit! VÁLASZ gomb használata kötelezõ!<#ejnye1>

nemethibalazs
Köszönöm

traktorosbence
Minimum 5 MB.

boky84
hello

a multis kérdésedre azzal a válasszal tudok szolgálni hogy ez a multis dolog jóformán olyasmire korlátozódik mint a kasztrendszer

van x,y,z számú játékos akik haveri kör v modderek v vmi agyasok akik értik a játék programozási részét

a multis modokat maguknak csinálják (VIP gépek)

saját mapjuk van az esetek 70-80 százalékában ami sose lesz megosztva velünk

van a másik része amikor pár fórumozó összebeszél és arra van esélyünk nekünk is pályázni

itt jönnek be a részletek mekkora a neted géped stb

szóval szó ami szó a multis pályák nagyon változatosak

jelenleg a mezõgép mappal nyomják elég sokan de vannak jó páran akik csak dlc vagy pro farm kiegészítõkkel nyomatják az on-line gazdaságot

de szerimtem jelenleg a Profarm mapja tûnik kapósabbnak kicsivel + a géppark hozzá

na de ehhez kell gép + net bitang hogy játszható legyen

tudom hogy ezzel az üzenettel nem vittelek közelebb a válaszhoz csak megpróbáltam kicsit tükrözni hogy ahány ember annyi féle válasz érkezhet a kérdésedre

joceruza
Nem tudnak válaszolni mert épp multiznak! <#vigyor2>

Válaszoljatok már nem igaz, 3 szor kérdeztem meg teljesen normálisan, senki nem válaszolt....
Ennyire nehezetekre esik? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy olvassam el az egész fórumot...

nemethibalazs
Sziasztok.

Segítségetekre lenne szükségem. Miért van az, hogy multiban szaggat a játék? Mekkora net kell hozzá minimum?

csak originál játékkal megy a multi.
ha leszedted mint én is akkor azt nem bírsz vele.
ahhoz el kell sétálni egy boltba,vagy bevásárlõ központba,ahol találsz ilyet originál csomagban azokkal birsz multizni.
HÁZIGAZDA!
Nem tudod hogy letöltött ls be miért nem jó a multi?
Azt irja ki hogy régi a verzió.Mit jelent?
gogabi79

letöltése:
Zuk

nagyon jó,lehet majd tesztelni??
csõsztök valaki nem tudja hogy miért nem jó a multiplayer?
Pedig van net meg minden és mégsem jó azt irja ki régi a verzió mit jelent ez?Hogy lehet mecsinálni hogy jó legyen?
joceruza
Ez akkor szerintem azért van mert maradt bent olyan mod ami egy másik map-hoz kellett. Olyan már nálam is volt. Kiszedtem a felesleget és olyan volt mint elõtte. Nézd át a modokat!

igen azzal hogy a 3. képen alján lévõ 1/1 helyén nekem 1/2 van.😞nem találtam rá saemmi megoldást,valamint egy kicsit az eladási árak amelyik oldalon vannak azok is egy kicsit le vannak csúszva,az az több sor van mint ami rendesen látszódik.
ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek
joceruza
Helló! Azt szeretném megtudni hogy hogyan kell megcsinálni hogy egy "trigger" adja a cuccot úgy hogy én tudjam kiválasztani melyiket? A "Summer fields" mapon találkoztam vele elõször.

Melyik a legtöbbetek által használt és szeretett map, multihoz? Ajánljatok valami jó mapot, lehet magyar, külföldi. Kíváncsi vagyok ti melyikeken játszotok!

joceruza
Figyelj..... köszi szépen! <#worship>

Egyszerûen növeld meg a méretét Scale x,y,z írd át 2-re
joceruza
Légyszi segítsetek!

joceruza
Hát akkor:
1.

2.

3.

4.

5.