23844
  • AXmen
    Igen,megoldható!
    Ide menj fel!
  • kareszboy99
    Heló egy haveromal szeretnénk multizni csak anyi hogy neki 2.3 patch e vagy nekem 2.2 az megoldható hogy játcunk? a választ előre köszönöm
  • mikke02
    lehet van olyan gép bent ! nekem egy lexion 410-es aszem állandóan eltüntetett mindent :S
  • adam321
    Nem, nem töröltem ki semmit!
  • Martinez01
    Nem törölted ki azt a mapot, amelyiken játszottál?
  • adam321
    Sziasztok!
    Valamiért a mentésem eltűnt!! :/ Játszottam, elmentettem és utána kiléptem. Amikor toltam volna újra pár, óra után, lépnék be és nincs mentés! Pedig a dokumentumok/my games..save be megvan minden nem csak a careersavegame fájl. És nem tudom hogy miért! Remélem valaki tudja! Előre is kössz a választ!!
  • zorba3333
    Szia!

Próbáld meg egy olyan pótkocsival, amiben kevesebb növény szállítása van beállítva, vagy próbaképpen törölj párat a mostani 57-ből.
    Valami, valamivel akadhat nálad, mert az előzőekben említett HW 60.11-es pótkocsi nálam kifogástalanul működik, igaz én nem paradicsom szállításra használom, mert azon a mapon nincs paradicsom, amin játszok.

Más tippem sajnos nincsen a témával kapcsolatban.

• jutiput
    Bocs a dupláért! És persze meg kell várni, amíg jól beérik , sárgán nem tudod learatni! Üdv.
  • jutiput
    Szia! Kell hozzá " A Class Mega TAO " kombájn és kell hozzá " NAS TAO" vágóasztal! Üdv.
  • alijani1
    Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mért nem tudok a ls2011-ben napraforgót aratni?? A segítséget előre is köszönöm!!!
  • jutiput
    Szia! Nagyon köszönöm a segítséget , csak éppen az a probléma, hogy olyan pótkocsit töltöttem le, ami 57 fajta növényt tud szállítani és benne van a paradicsom is! Megnéztem azt a fájlt és minden rendben van , ott van az aminek ott kell lennie és mégsem megy bele a PKE 2000 kombájnból a pari! A többi növény remekül műkszik ezzel a póttal, csak a pari nem ! Hát most akkor mi lehet a probléma? Köszi és üdv.
  • zorba3333
    Szia!

Nos, a problémádra a következő megoldást javaslom. Válaszd ki, hogy melyik pótkocsival szeretnéd a paradicsomot szállítani, majd nyisd meg a pótkocsi könyvtárában lévő xml fájlt.
    Itt keresd meg a következő bejegyzést:
    <grainPlane>
    Az alatta lévő felsorolásban szerepelnie kell a következő sornak ahhoz, hogy tudj paradicsomot szállítani vele:
    <node type="tomato" index="X|X|X"/>
    (Azért "X"-eltem ki a végét, mert ez minden esetben változik.

Soha ne elsőnek illeszd be a felsorolásba az újonnan berakott elemet!
    Amennyiben így nem megy, akkor töröld az előbb beírt bejegyzést, és egy alapnövény ugyanezen teljes sorát másold be újra, majd az alapnövény neve helyett a "tomato" szót írd be az idézőjelek közé kisbetűvel kezdve.

Ezzel a módszerrel gyakorlatilag bármelyik pótkocsival, bármelyik növény szállíthatóvá válik.
    Fontos: Néhány pótkocsi (érthetetlen módon) érzékeny a kis/nagybetűre, így ha a felsorolásban történt beírás után elsőre nem működik, akkor érdemes kipróbálni az ellenkező betűvel.

Íme egy példa egy HW 60.11 pótkocsi xml fájljából:

<grainPlane>
    <node type="wheat" index="2|1|0"/>
    <node type="barley" index="2|1|0"/>
    <node type="maize" index="2|1|1"/>
    <node type="rape" index="2|1|2"/>
    <node type="alfalfa" index="2|1|2"/>
    <node type="sunflower" index="2|1|7"/>
    <node type="silage" index="2|1|3"/>
    <node type="dung" index="2|1|4"/>
    <node type="fertilizer" index="2|1|5"/>
    <node type="grass" index="2|1|6"/>
    <node type="chaff" index="2|1|3"/>
    <node type="tomato" index="2|1|8"/>
    <node type="potato" index="2|1|9"/>
    <node type="corn" index="2|1|1"/>
    <node type="sugarbeet" index="2|1|10"/>
    <node type="carrot" index="2|1|11"/>
    <node type="chmel" index="2|1|12"/>

Bízom benne, hogy sikerül megoldani a problémát :)

• jutiput
    Sziasztok! Még mindíg a paradicsom póttal görcsölök, mert bármelyik pótot aláviszem a pari kombájn csöve alá és olyan pótok ezek, ami a leírás szerint bírja a parit nem történik semmi! Csak kiírja, hogy " Vidd a csövet a vontatmány fölé! " Viszem és semmi! Mi lehet a hiba? A map az az Östermelő Tsz map. Lehet, hogy hibás? Szerintetek? Köszi, ha valaki segít! Üdv.
  • DJKonya
    Persze a vályúba úgy tudod üríteni, mintha a gabonát öntenéd le. Rátolatsz a vályúra, és "Q"-val kiüríted.
    A bálákat nem eszik meg a tehenek, hanem el lehet adni őket. Nem ismerem azt a mapot, így nem tudok benne segíteni. De az alap mapon annál a pajtánál tudod eladni a bálákat ahol futószalag van. A kockabálákat homlokrakodóval rárakod a szalagra, felviszi és kapod érte a pénzt. A körbálát pedig fel kell emelni a szalag mellé a nyílásba.
    Néz szét a mapodon, mert minden mapon más a megoldás erre. Néz szét a farmon, amelyik épületbe úgy látod hogy lehet pakolni próbáld meg a bálákat lerakni, én is ezzel szoktam szórakozni mikor újítok :D
  • Krszti1160
    köszi :)
  • Ben66
    Sziasztok.
    az lenne a kérdésem,h miért írja ki a játék multiba,h nem hozható létre kapcsolat a többi játékossal????
    Előre is köszi :)
  • joceruza
    De van! ITT!
  • kis kindertojás
    nos... köszönöm a segítséget!
    1.: de, ott van az a vályú akkor abba nem kell belepakolni hanem magától megy csak úgy... (ha így van OK)
    2.: szóval ha lucernát adok neki akkor azt oda a vályúhoz kell önteni.
    3.: a bálákkal mit lehet kezdeni azt is megeszik a tehenek/el lehet vinni valami felvásárlóba ha igen akkor az hol található a pwer_v3 map-on?
    előre is köszönök minden segítséget!!!
  • Krszti1160
    sziasztok. egy láma kérdés, nincs olyan mód-lehetőség, hogy öntöző berendezéseket betenni? ilyen?
  • DJKonya
    A kukorica silót nem kell külön oda hordani a teheneknek. Kiöntöd a helyére a silót és onnan már fogy ahogy esznek a tehenek. A fűféléket pedig a tehenek etető vályújánál kell leönteni.
  • kis kindertojás
    valaki nem tudja hogy lehet a silót oda rakni a teheneknek?
    mert ha igen akkor legyen szíves linkeljen egy olyan szerszámot amivel meg lehet csinálni próbáltam már weimar-ral meg ilyen trágyaszedő kanállal és nem megy bele a silóba...:(
  • Tamás540
    Köszi!
  • ToMM23
    Srácok senki nem tud segíteni a #12811 as kérdésemre ?? :S
    Üdv!
    1 kérdésem van hogy miért van ez? Amikor levágom a füvet a bociknak, a levágott fű fehér színű, és a játék el kezd akadozni, de ez csak addig van még fel nem takarítom onnan. És ugyan így van a többi gabonával is. Jah, meg a szántásnál is hasonló, amég be nem vetem.
  • Krszti1160
    köszi a választ, akkor vissza olvasgatok majd :)
  • Martinez01
    Keress rá, amúgy meg, meg kell venni.

#12820: A map-ra gondoltam köszi ^^.

#12821: A híg-normál trágya között semmi különbség nincs szerintem, maximum a halmazállapotuk szerint. Alap térképre nem biztos, hogy bele tudod rakni, de foglalkoztunk mostanában olyan pályával, amin van paradicsom, napraforgó... stb.
  • Krszti1160
    Sziasztok. gyors késő éjjeli kérdések, álmost és sokat aratott szemmel :D
    Nos, az első, hogy a híg és a normál trágya között van-e különbség?
    második,hogy sima alap térképes módnál (save 1-nél) be lehet-e tenni olyant, hogy praradicsomot-répát-napraforgót stb..., hogy lehessen ültetni? (és ha igen akkor tudna nekem linkelni ilyen módot? :) )
    Köszi a válaszokat, holnapi viszont aratásig :)
  • Tescobetyár
    Mármint a Muddy mapnak? vagy a CASE 600-nak?...Mert a map i3d-je 17 mb.
    Köszi a segítséget, akkor ez marad angol. :) A mezőgép maporól tudsz 1 linket küldeni hogy honnan tudom letölteni?
  • Martinez01
    Nincs különálló magyarosítás. Csak, ha megveszed a játékot, akkor lessz magyar.
    Üdv mindenkinek!
    Több topikon is jelen vagyok. Én is játszok a farming simulator-ral. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e magyarosítást az FS-hez? Előre is köszi! :))
  • AXmen
    Árnyék készítés:
    Bemész az Opciók-ba,majd a Hardwerprofilt átállíthatod neked tetszőre pl::Medium,High,Very High.Elmented és vissza a játékba!
  • AXmen
    Itt van egy rakás tudnivaló,az LS11-ről!

Map berakás - LS 2011
    Letöltesz egy 09-es mapot pl:Farmers Wallhalla,és aztán bemész az LS11 mappájaba.Ott az sdk-ba kukucskálsz,ahol ott van a "SampleModMap",azt megnyitod és mindent beraksz ami a 09-es mapnak a mappájában van,kivéve a "test01"-et,mert akkor az egész map egy nagy rakás trágyadomb lesz!Van olyan hogy "textures",abba is belemész,majd a 11 mappájában a datában van a maps,amiben szintén ott van...Belemész ott is a texturesba,majd a foliageba!Ami ott van azt bejelölöd,és átviszed a másikba!
    A vetőmag,és a permet berakásáról kérdezd Zoli 108-at,az lsportal.hu-n!

Mod konvert - LS 2011

• AXmen
    Idő-megállítási módszer:

By:tzs1
    Az előzőt is ő csinálta!
  • AXmen
    Üdv!
    Tanítást vállalok el,a játék kapcsán!

Tamás540:
  • Tamás540
    Hali megtudnátok mondani hogyan indul ez a traktor? Elvileg a kp +al.
    Claas Arion 640
  • ToMM23
    Sziasztok! Gondoltam feltelepitem és virtuálparasztkodok kicsit, de minden procedúra után a menü ami fogadna abból csak a hangot hallom, látni semmit... 2x ujratelepitettem már, meg vga drivert is probáltam frissiteni. De változatlan :S:S Mi okozhatja vajon ? Az op az win7 x64. Anno szépen futott, most meg ez... Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • DJKonya
    Nagyobb felületen oszlik el a súlya, így nagyobb a terepjáró képessége. (Gondolom én)
  • cessna172
    Ez a lánctalpas traktor miért jobb, mint a kerekes? Mármint a valóságban. Jobban megbirkózik a sárral?
  • Krszti1160
    heh most jövök csak rá, hogy nem kell felbálázni a szalmát, hanem le lehet kultiválni :D ezaz, a szalma pakolás a rémálmom ebbe a játékban :D