23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bartsysy #12892 Tetszetős kép! -
balasszz #12891 Sziasztok bocs ha ez a kérdés sokszor volt már de nincs kedvem végig olvasgatni...:)
azt szeretném megtudni hogy az "alap" ls 2011be nem tettem be se mapot se gépeket hogyan tudok kukoricát;repcét meg ilyesmiket vetni?
köszönöm! -
AXmen #12890 Egy kis "ízelítő" az LS13-ból!:)
-
#12889 Ezt majd én eldöntöm ok? -
#12887 -
#12886 Azt vettem észre, hogy fűtakarmány betakarításánál nem érdemes rendrakót használni, mert kisebb mennyiséget takarít úgy be, mintha csak simán rámegyek a földre a szénabegyűjtővel. Vagyis kevesebb sáv lesz, de azokban nem növekszik a fű mennyisége, mint a valóságban. Így egy adott területről begyűjthető takarmány jó része pocsékba megy. Kétségtelenül jól néz ki, csak nincs megfelelően szimulálva. -
#12885 Szeva Marko.
Egyenlőre nem lesz megosztva a map de ha változik a helyzet akkor belinkelem... -
#12884 Hoztam pár képet a mai munkálatokról :)
gabi dolgozál:)
most jövök én:)
Esti billentés;)
-
#12883 Köszi -
AgrárMezőTsz #12882
http://depositfiles.com/files/72uxu41be -
#12881 Szia! Én csak azt nem értem, hogy mi a baj az " autopilotával" ? Akkor igy megy , ha nem akarod? Én úgy tudom, hogy a " H " billentyűvel kell aktiválni , ha akarod, de ha nem, akkor Te magad vezetheted a kombájnt! Vagy nem jól tudom? Üdv. -
#12880 Örülök, hogy hasznát veszitek! -
imi2727 #12879 valaki nem tudna kiszedni nekem az autopilotat ebböl a kombanybol? mert nekem valami hianyzik amikor ki szedem http://www.modhoster.de/mods/claas-lexion750
-
Ben66 #12878 OKÉ,KÖSZI -
#12877 Attól, hogy 5123 db kérdőjelet raksz, attól nem fogunk előbb válaszolni.
Routeron kellene portot nyitni. -
Ben66 #12876 Sziasztok!! :D
Az lenne a kérdésem,hogy multiban miért írja ki h nem hozható létre kapcsolat a többi játékossal! ??????????????mit kell átállítani?? -
#12875 2008 óta követem a topik minden mozdulatát nagyon is tisztába vagyok vele hogy tescobetyárék mennyi munkát és időt áldoztak a map készítésére ezért kérdezem tőle -
#12874 Én is letöltöttem ezt a modot. Tudom hogy hülye kérdés de ha kiöntöm PL: a kukoricát (met azt öntöttem ki) belemerítettem a kanalat és nem birom kiönteni, miért van ez?? Aki tud segítsen. Előre köszi a választ. :)) -
AgrárMezőTsz #12873 http://uloz.to/xCo6DQs/barhovaonto-zip
Tessék! -
#12871 Sziasztok megint én lennék.Köszi a multkori segítséget most azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudná nekem belinkelni azt a módod hogy bárhova bilenthetek? mert a haveromal trágyát szeretnénk hordani. előre köszi. -
bartsysy #12870 marko37: Tescobetyárnak rengeteg munkája, és több száz órája van a map építésében. Egy nagyon szűk társaság használja, mert Tescobetyár építette, közben valaki a módokat javította, valaki skint adott, és minden ötletet átbeszéltek. Nem a nagy közönségnek szánta ha jól tudom. -
#12869 Tescobetyár-tól kérdezném: 1 Ha megjelenik a 2013 as megosztjátok e a fehér akác map ot? 2 mi a mérete a map nak i3d és Mb -
AgrárMezőTsz #12868 Üdvözlök mindenkit! -
AXmen #12867 -
AXmen #12866 Nincsmit! -
#12865 A másikra gondoltam, de ez is nagyon tetszik, köszönöm! :) -
AXmen #12864 Remélem,nem baj ha felrakom
-
AXmen #12863 Ha a tsz v3-ra gondolsz akkor Használd egészséggel!:) ,de a másik VIP ill. nincs megosztva! -
#12862 Hát mondjuk senkit nem akarok megsérteni de a video alapján szerintem nem nagy durranás az egész a lincenszelt márkák nagyon jók meg a többféle állat meg a időjárás hatásai(multiba jó lesz nem kell agyon modolni, gyengébb nettel is faszán futhat mert lehet válogatni az alap gépek között és változatosabb lesz így a játék).De továbbra is a gépek úgy mennek a földön mintha valami hiperszuper földműves ott lett volna és a csodálatos vízi mértékével olyan talajt gyalult, hogy meg sem rezzenek a kerekek.Pedig már a szántás mód is óriásit dobott a játékon szerintem.Nem biztos, hogy kell ide össze vissza dinamikázott talaj de azért a keréknyom és a néha "ugrándozó" kerekek alap dolgok lettek volna...
De hnap talán sokkal több fog kiderülni(reméljük) és mindent megtudunk amit kell. -
#12861 Remek képek!
Ez melyik map ha nem gond? -
#12860 jó képek :) -
#12859 Na végre :) -
tokike97 #12858 -
AXmen #12855 -
AXmen #12854 Régebbi képek!:)
-
#12853 -
AXmen #12852 Bocsi! -
#12851 Ne reklámozz ^^. -
adam321 #12850 Akkor a két játék között semmit nem tettem bele! elmentettem, kiléptem majd kb félórára rá mentem vissza és nem volt mentés.. :/ -
#12849 Szia! Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, már egy másik mapot indítottam el és már nő ott is a pari, remélem, hogy sikerülni fog, de a HW 60.11-es pót sehogy sem jelenik meg a játékban valamiért! Köszi! Üdv.