Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok kösz megpróbálom
boky84
megmondom õszintés sacc fél éve nem multiztam

ahogy olvasgatom a gondot sztem telepítsd újra a játékot

másold ki a modokat a mods mappából nyomj a game-ra egy totál uninstallt és telepítsd újra tedd vissza a modokat állítsd be az irányítást

ez már sokunknak segített multis gondot megoldani

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Ez nekem is jól jön, kösz
Lopom ha nem baj
boky 84 nem tudod miért nem jó a multi pedig van cd meg minden is mégse jó nem enged szobákba belépni meg nem enged szobát csinálni se
boky84
azokat a map/textures/foliage mappába tedd

joceruza
Kösz haver!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

boky84
na haver mákod van

most szedtem le a napokban ezt a sorba rendezéses cuccot:

az eredetit linkelem:

kukorica sorokba rendezésének leírása

a multihoz nem enged belépni nem lehet csinálni se szobát
egyiketse engedi
És belépést nem engedi valahová? vagy pedig te akarsz nyitni 1 szobát?
ja az eredeti cd van meg jó a kód is
Eredeti CD-n van meg? És az aktiváló kód is jó?
valaki nem tudja miért nem jó a multi pedig van cd is?
joceruza
Még valami! Létezik olyan lámpa a modok közt hogy mozgásérzékelõs?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Valaki meg tudja mondani hogy a kukoricát hogyan tudom sorokba rendezni? Nagyon nem jó úgy aratni amikor össze-vissza van! Köszi!

Egy nulla hozzáírva 10*hosszabb növekedési idõ eredményez.
Szántás, kultivátor vetésre gondoltam. Köszi amúgy megpróbálom
boky84
ha kõ fû + ilyesmikre gondolsz magyarul terrin texteket akarsz akkor:
-map/textures/terrain
kiválasztod melyiket melyik helyett szeretnéd átnevezed annak megfelelõre átmásolod és kész

ha a növény texteket szántás vetés tárcsázás akarod az már kicsit húzósabb de azokat pedig itt találod:
-map/textures/foliage

meg mondaná valaki hogy lehet textúrát berakni egy mapba?
gogabi79
szia!Ezt máskor privatba tedd.ez olyan mintha mindenkivel meg osztod a modjaid.Törölnöm kell sajnos

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Köszi már csinálom is.<#nevetes1>
gogabi79
nézzétket át amodjaitokat,hogy meg van e minden.Mindkettötöknek egyforma modoknak kell lennie.

boky84
map i3d jegyzettömbbel megnyit

és ilyet keresel: growthStateTime

900000lesz utána kivéve a fûnéll

Sziasztok

Szeretném kérdezni hogy a növények növekedésének az ütemét hol tudom állítani?Válazokat elõre is köszi.
Aki tudja légy szíves írja meg pm-ben vagy itt a falon . Elõre is köszönöm
Tudom, hogy már kérdeztem de nem jött rá válasz. leszedtem pár dolgot, betettem nekem elindul viszont a haverom akar csatlakozni a játékhoz, és nem tud, pedig neki is megvannak ugyan azok a dolgok. Miért van ez mit csináljunk? Azt írja neki, hogy nincs meg minden mod/valami de az nem jut eszembe 😄
Ahol a tehenek vannak azt hol találom meg mint objekt?
joceruza
Válasz gomb! Amúgy meg azon az oldalon biztos találsz mást is!

joceruza
Valakinek? Csuklik-nyeklik izés kombájn?

ITT!

Ez is jó köszz
joceruza
Ilyet nem találtam,de hátha EZ is megfelel!

Ilyen épületet be tud valaki nekem linkelni
marko37

Itt van a szilveszter, vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális sexre!
!!!BUÉK!!! MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Köszi DarkMann
Elvileg azt töltöm
boky84
ha érdekel valakit hogy hogyan lehet adott mapról forgalmat, tejes autót, gyalogosokat eltüntetni

valamint tükrözõdõ (reflektív) textúrát eltüntetni gépekrõl (kivéve JD W660 as kombájn)

akkor készíthetek egy v több leírást hogy nekem hogy sikerül megcsinálni ezeket

az alapok a modhoster valamint az ls-uk moddereitõl származnak szóval nem én jöttem rá a megoldásra

csak csinálgatom már egy ideje és sikerül is mindíg ezért gondoltam hogy leírnám magyarul is nektek hátha valami hasznát vennétek

Mit? A mapot? Katt a joceruza által írt citromsárga betûs "TESSÉK" szóra, és ott pedig kicsit lejeb viszed, és ott lesz középtájon, kicsit jobbra, hogy DIREKTER DOWNLOAD arra katt...aztán asszem kell beírni karaktereket meg stb..
helo sztem ez elég érteelmes kérdés : tehát haverommal leszedtük ugyanazokat a dolgokat(szerszámok, munkagépek) és az a gondom hogy õ ugye host ol minden mód berakva neki is nekem is de engem nem enged föl azon oknál fogva hogy nem találja az adott mod okat nálam én 17 éves vagyok tehát nem kezdõ valaki tudna segíteni? elõre is kösz
Te honnan szedted le DarkMann7203?
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy leszedtem pár dolgot, betettem nekem elindul viszont a haverom akar csatlakozni a játékhoz, és nem tud, pedig neki is megvannak ugyan azok a dolgok. Miért van ez mit csináljunk?
Ez jó, nekem is tetszik 😄 Esetleg tudsz hozzá adni egy darus önrakodó fahordó teherautót is? Jóljönne 😄 Köszi.
köszi szépen
melfoy
Eredetileg az Ukrainian map,de sok mindent átalakítottam rajta,csak saját célra.

joceruza
Ha annyira fázni akarsz,TESSÉK!

Köszi szépen. Esetleg olyan pályát nem tudsz ahol lehet ugyan ezeket csinálni mint eddig de plusz ba fát is lehet vágni ? hordozni?
És a bálát hol lehet eladni jó pénzért?
Remélem több kérdésem már nem lesz 😊 nem akarlak untatni 😄
gogabi79
nincs

gogabi79
Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.

Ha *.exe kiterjesztésû a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának elõfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betû lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.

Olyan map nincs ahol lehet fát vágni?
Szedtem le pár dolgot LShungaryról, akkor hova is és milyen fájlba kell betenni? rar meg zip?
választ elõre is köszönöm
Ez melyik map am? Tudsz adni hozzá linket? Ty elõre is! 😊
joceruza
Szerintem fel kell neki kapcsolni.