Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy olvasgatom a gondot sztem telepítsd újra a játékot
másold ki a modokat a mods mappából nyomj a game-ra egy totál uninstallt és telepítsd újra tedd vissza a modokat állítsd be az irányítást
ez már sokunknak segített multis gondot megoldani
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Lopom ha nem baj
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
most szedtem le a napokban ezt a sorba rendezéses cuccot:
az eredetit linkelem:
kukorica sorokba rendezésének leírása
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
-map/textures/terrain
kiválasztod melyiket melyik helyett szeretnéd átnevezed annak megfelelõre átmásolod és kész
ha a növény texteket szántás vetés tárcsázás akarod az már kicsit húzósabb de azokat pedig itt találod:
-map/textures/foliage
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
és ilyet keresel: growthStateTime
900000lesz utána kivéve a fûnéll
Szeretném kérdezni hogy a növények növekedésének az ütemét hol tudom állítani?Válazokat elõre is köszi.

Itt van a szilveszter, vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális sexre!
!!!BUÉK!!! MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Elvileg azt töltöm
valamint tükrözõdõ (reflektív) textúrát eltüntetni gépekrõl (kivéve JD W660 as kombájn)
akkor készíthetek egy v több leírást hogy nekem hogy sikerül megcsinálni ezeket
az alapok a modhoster valamint az ls-uk moddereitõl származnak szóval nem én jöttem rá a megoldásra
csak csinálgatom már egy ideje és sikerül is mindíg ezért gondoltam hogy leírnám magyarul is nektek hátha valami hasznát vennétek
És a bálát hol lehet eladni jó pénzért?
Remélem több kérdésem már nem lesz 😊 nem akarlak untatni 😄
Ha *.exe kiterjesztésû a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának elõfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betû lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
választ elõre is köszönöm