Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#10370 - Balázs ez a 6-ik modell amit megcsináltam, de ez AC3D-ben készül amit videókról meg lehet tanulni..nem vagyok profi de az tuti hogy könnyebben haladsz ha több mindent készítesz...minél többször használod és persze van hozzá türelmed akkor csodákat lehet készíteni...
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Még hívó jelzõ is van rajta és a jelzõárboc színezése is rendben van....
Gratulálok!
elõbb utóbb biztos hogy válaszolok de most megyek barátnõmért meg kaja stb........
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
itt kemény szövegszerkesztés van
megnyitod jegyzettömbbel a map i3d-t és követed a leírtakat
ha beteszed a modok közé ezeket lehet h semmi nem lesz de lehet h totál meghülyül a játék
ezek leírások a mit hogyan kell kérdések kielégítésére
sajnos a növények behelyezésére ennél egyszerûbb módot még nem találtam de ez nem zárja ki azt hogy nincs ennél egyszerûbb megoldás
Válaszod elõre is köszönöm
Válaszod elõre is köszönöm.
ezt még anno Batmanci barátom csinálta és mûködött is hibátlanul:
növények: gyapot zöldbúza potato szója cukorrépa napraforgó
mindenképp csináljatok biztonsági mentést mielõtt nekiálltok
link:növények behelyezése by Batmanci
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Viccet félretéve, csak addj nekik füvet és lesz tej,de semmit nem kell csinálnod. Majd jön a tejesautó és elviszi,neked meg dõl a lé. ( És ne lepõdj meg ha nem látsz annyit amennyit megvettél!)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Hogy kell pl a tejfejõbe küldeni?
Válaszotokat elõre is köszönöm
nem is figyeltem a hsz-ed
de most látom hogy sacc ugyanazt szeretnénk mindketten
ez full szövegszerkesztés
map i3d megnyit szövegszerkesztõvel és adott helyre adott sorokat kell beilleszteni
keress rá modhosteren, ls-portalon, gamefarmon növények behelyezése leírásokra
én ezzel nem foglalkozom egyenlõre
majd valamikor a mapomra is akarok még pár növényt
Elõtte:
Utána:
Ezeket a lámpákat meg lehet úgy csinálni hogy akkor világítsanak ha a közelükbe megyek?
Kösz!
ezt az átmérõt hol tudom növelni?
magyarul hogy lehet állítani a látótávolságot a játékban?
én anno Pécsrõl kellett hogy meghozassam mert Tolna megyébe sehol nem volt már kapható sacc 100 km-t utazott mire megkaptam
nem bántam meg!!!
2000 Ft-ot nem tudsz rászánni egyszer a játékra.
Szánalmas... pff...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Gondolj bele, mennyi órát és hány ember dolgozott azon, hogy megírja ezt a programot...
Mivel már nem új, és szerintem méltatlanul gyorsan le is eset az ára, érdemes ennyit rá áldozni.
Akinek ennyit sem ér meg, vegyen Sodokut, vagy amõbázzon! (Szerintem)
kicsit bõvebben ha kifejtenéd akkor lehet hogy oszlana a homály a fejembe <#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#wow2>#wow2><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras>
csak simán tedd be a mods mappába
semmi más beállítást nem igényel
És ezt a zip-et csak a mods mappába kell betenni,vagy felül kel írni valahol az eredetit?
Lenne még egy kérdésem azt kéne beállítanom hogy a földön levõ búza,árpa.kukorica,repce messzebrõl is látható legyen.Mert most úgy áll a helyzet hogy a föld látszik de a növény nem,az csak akkor látszik ha teljesen közel megyek a földhöz.
nem tudom hogy ki ismeri és ki nem de ez kib.szott jó mod
annyit csinál hogy éjszaka tényleg éjszaka lesz:
sötétebb éjszaka mod letöltése
nekem nagyon bejött
sötét lett éjjel mint a tehénbe<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
töröljük tegyük újra és jó lesz elvileg
örülök hogy segíthettem