23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#12976 Sziasztok!Egy,problémám lenne.
Nem veszi be az eredeti cdt a gépem...
Valaki valami megoldást tudna mondani? -
#12975 Október végén jön elvileg. 576on 11.01 van pl. -
#12974 Estét az új farming simulátor mikorra várható, hogy meg lehessen vásárolni steammen keresztül? mert nem szeretném, ha most meg veszem a 11-est és nem sokára meg kijön a következő :D -
kiscékus #12973 GYerekek Sziasztok!
Volna itt egy kis munka !
Egy felhivás :
Olyan embert keresek aki GOOGLES KETCHUPBOL dolgokat tud ugy megcsinálni hogy az GE-vel meg lehesen nyitni!
Jelentkezőket üzenetben várom ! -
#12972 Légyszíves, hanyagoljuk a vitázást. Köszönöm. -
András16 #12971 Köszönöm szépen! :) -
AXmen #12969 Tessék!:)
Ez egy nagyon jó map szépen kidolgozva,remek tájjal stb...
Csak ajánlani tudom mindenkinek!:) -
#12968 -
András16 #12967 Sziasztok! valaki nem tud valami nagy és jó térképet! Előre is köszi! :) -
Papp Gergő #12966 Köszi a választ beírtam a gombot és indul a traki!!! -
#12965 sziasztok!
ha már így beindult az élet én is rakok egy képet:
irány szántani a tarlót! :D
jozsy barat :
ha jól visszaolvasol találsz rá választ...
#12954 hsz-ben
!!!KÉP!!!
-
jozsy barat #12964 Hali! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy gépnél hogyan lehetne megcsinálni hogy gombra induljon(pl: Num Enter)? És még valami, aki ért kerékbeállításhoz mondjuk egy pótnál a Giants Editorban, kérem írjon nekem privibe és elmondanám mi lenne a gondom! Előre is köszönöm! Üdv! -
csokoslaci #12963 sziasztok valaki tudna adni az őstermelő barátok map mp-ről egy működő linket előre is köszi ! -
AXmen #12962 Hungarian MAP V2
By:Vojta23
Még mindig készül és nem tudjuk,hogy meg lesz osztva!
-
AXmen #12961 Agroindustrial Complex RO MAP
By:Liviu
Előre szólók,hogy a "publikus" topikban találtam őket,úgyhogy valószínűleg,meg lesznek osztva!
Ez meg HáN mapja.
Ez meg a "Liebling" map darius_s-tól.
-
AXmen #12960 Régi képek,balassztól
-
AXmen #12959 Köszi!:) -
#12958 Mevan hogy mint is kell a repcsit vezetni. :DDDD, num4=balra
num5=jobbra
num8=előre
num5=hátra
w+s=súlypont előre hátra -
#12957 Ki csinálj az ieneket?! Nem igaz hogy nem birja egyszerűen megcsinálni W,A,S,D az előre hátra jobb balra, meg két gomb a felszállás és a leszállás : ((. Így egyszerű és nagyszerű!! :)) -
AXmen #12956 Hát,sajna nem:S
Még a 09ben is próbáltam,de nem jött össze:S -
#12955 Azt meg tudod nekem mondani hogy a repülőt meik gombokkal kell vezetni? -
AXmen #12954 -
Papp Gergő #12953 Mtz82 1994 PloughingSpec Ezt a traktoros modot raktam be csak eggy a baj: nem tudom beindítani a trakit hogy kell beindítani? -
#12952 Na ha figyelmes vagy akkor megérted. így tovább xD -
Papp Gergő #12951 Köszi a választ sikerült megoldani hálásan köszönöm nektek! -
#12950 Sziasztok!Végre sikerült megoldni a problémát:D
Mostmár csatlakozok hozzátok majd multizni:D -
norbi1996 #12949 Sziasztok.A platinum editionban a foljából a paradicsomot salátá hogyan tudom leszedni.Előre is köszi. -
#12948 Bocsi a 2x-ért, én is töltöttem le a gamefarm-ról dolgokat, meg még isten tudja honnan, sokhelyről. Az tök mindegy honnan töltöd le, unyan oda kell bemásolni. Nézz szét a youtube-on figyelmesen. Ügyes legyél, olvass a videókban. -
#12947 A videóba szerintem benne van minden amit kell csinálni. Megmondom, én erről a videórol tanultam meg a módok használatát. ebből még 1 hülye is megtanulja. Írok neked 1 500 oldalas kötetet hogy megérsd. ;)) -
AXmen #12946 Bemész ide:Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2011/mods
Ide kell másolni!!!
De én mindig behúzom xDD -
Papp Gergő #12945 Segítsetek!
-
Papp Gergő #12944 De én a Gamefarm.hu -ról akarom letölte egy traktoros modot rámegyek h letöltés és letölti csak nemtudom hogy hova kell másolni a modot? -
#12943 ha így csinálod jó lesz: benne van a letöltés is, de azt ne vedd figyibe, csak hogy mit és hova kell másolni -
Papp Gergő #12942 De nem másolja be a mod nevét. -
#12941 Lehet hogy kétszer van becsomagolva. Csomagold ki és akkor azt a zipet másold be. -
#12940 Valaki át tudja nekem festeni zöldre ezt a pótkocsit?: trailer ha igen nagyon megköszöném. :) -
Papp Gergő #12939 De bemásoltam és nem tette be. -
bartsysy #12938 Ahogy Axmen adta a weboldal linkjét
A módokat ide kell bemásolnod: C:\Users\Felhasználóneved\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods\ -
Papp Gergő #12937 Sziasztok valaki nem tudja hogy hogy lehet a modokat betenni a játékba? -
bartsysy #12936 Kombi próba