Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak arra kell rájönnöm,hogyan alkalmazzam.
A 2011 es verzióval játszom,s a mezögépek map is fut
Hátha találsz itt neked megfelelõ kiegészítõtt .
http://lsportal.hu/news.php
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Elöször is B.U.É.K..
kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék letölteni pl.:gabona szállitó kamiont,pótkocsit stb.
Segitséget köszönöm!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Lenne egy kérdésem , a bálázóból a benne fent maradt bálákat hogy tudnám kiszedni ? <#nemtudom>#nemtudom>
1. Várj, hátha megtalálja a Win a problémát és te is okosabb leszel tõle.
2. Ha nem talál semmi magyarázatot, UNINSTALL.
3. Pucold ki a regisztert.
4. Újra tedd fel és töredezettség-mentesítsd a géped.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Elinditottam a játékkot be hozta a menüt
és amikor a játékot tölti be akkor A KÖVETKEZÕT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MÛKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYÛJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG MAJD KILÉP A GÉPEM:LAPTOP gépigény szerint a laptop
bírja!!! KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
AZ ELINDÍTÁSNÁL A KÖVETKEZÕT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MÛKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYÛJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG...
MAJD KILÉP!!!
A GÉPEM:LAPTOP
KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
A behajtható LASER PILOT egy automatikus kormányzási rendszer a "vágóélen" járáshoz. Egyedülálló módon tehermentesíti a gépkezelõt egész nap, a szezon elejétõl a végéig. Lehetõvé téve számára a még hatékonyabb cséplési teljesítményt meghatározó paraméterek beállítását. A vágóasztalszélesség teljes kihasználásával tehát szintén jobb munkaminõséget és magasabb szezonális teljesítményt lehet elérni.
A LASER PILOT elektro-optikai érzékelõi fényimpulzosokkal érzékelik az álló és levágott termény határát. A LASER PILOT a vágóasztal bal oldalára szerelhetõ. Ez gondoskodik:
az egész vágóasztalszélesség megfelelõ kihasználásáról
a területmérésnél nagyobb pontosságról
a jobb mûködésrõl és éjszakai aratás során
A LASER PILOT teleszkópos és felhajtható
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
v10.03.05
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
2.99 GHz. 1,00 GB RAM
(Windows XP)
én nem értek nagyon a gépek hez meg a mostanihoz se nagyon ezért másoltam nem tudom enyi elég-e ? :'D
milyen teljesítményû a géped
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Valaki esetleg tudna valami jofajta talaj texturat linkelni? nemtom hogy Melfoy legujabb texturaja megvan e mar osztva (sztem nincs), de esetleg valami regebbi johet.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Az lenne a kérdésem hogy a DLCben szereplõ Biogas üzemet valahogy be lehet tenni más mapra is?
csak mert ha az alap mapot megnyitom ott nincs rajta az objekt.
köszike!
gratulálok
elismerésem a munkáidhoz
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Tescobetyár jobbnál-jobbak az objekteid! <#eljen>#eljen>
Elküdöm hozzád az én angyalom.
Egypillanatra kérlek figyelj rá mert
a nevemben Boldog Új évet kíván!
B.U.É.K mindenkinek!
GTS