Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.
Már csak arra kell rájönnöm,hogyan alkalmazzam.
A 2011 es verzióval játszom,s a mezögépek map is fut
Ezt az oldalt nézted már ?
Hátha találsz itt neked megfelelõ kiegészítõtt .

http://lsportal.hu/news.php

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

sziasztok.
Elöször is B.U.É.K..
kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék letölteni pl.:gabona szállitó kamiont,pótkocsit stb.
Segitséget köszönöm!!
gogabi79 és Hunter of Deer . Köszönöm szépen a segitséget ! <#integet2>

Hunter of Deer
A legtöbb bálázónál nincs rá lehetõség. viszont találkoztam már olyannal amiben meg kellett nyomni egy gombot és kilökte a maradékot belõle.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gogabi79
szia

következõ bálázásnál

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Sziasztok !

Lenne egy kérdésem , a bálázóból a benne fent maradt bálákat hogy tudnám kiszedni ? <#nemtudom>

joceruza
Szerintem:
1. Várj, hátha megtalálja a Win a problémát és te is okosabb leszel tõle.
2. Ha nem talál semmi magyarázatot, UNINSTALL.
3. Pucold ki a regisztert.
4. Újra tedd fel és töredezettség-mentesítsd a géped.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Tudna valaki egy olyan pótkocsit amivel lehet paradicsomot, sárgarépát, krumplit és még sok növényt szállítani?
Farming Simulator 2011 A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
Elinditottam a játékkot be hozta a menüt
és amikor a játékot tölti be akkor A KÖVETKEZÕT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MÛKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYÛJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG MAJD KILÉP A GÉPEM:LAPTOP gépigény szerint a laptop
bírja!!! KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
A Farming Simulator 2011 MOST VÁSÁROLTAM MEG A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
AZ ELINDÍTÁSNÁL A KÖVETKEZÕT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MÛKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYÛJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG...
MAJD KILÉP!!!
A GÉPEM:LAPTOP
KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
nemethibalazs
Na ezt is megtudtam, hogy mire jó a laserpilot.
A behajtható LASER PILOT egy automatikus kormányzási rendszer a "vágóélen" járáshoz. Egyedülálló módon tehermentesíti a gépkezelõt egész nap, a szezon elejétõl a végéig. Lehetõvé téve számára a még hatékonyabb cséplési teljesítményt meghatározó paraméterek beállítását. A vágóasztalszélesség teljes kihasználásával tehát szintén jobb munkaminõséget és magasabb szezonális teljesítményt lehet elérni.
A LASER PILOT elektro-optikai érzékelõi fényimpulzosokkal érzékelik az álló és levágott termény határát. A LASER PILOT a vágóasztal bal oldalára szerelhetõ. Ez gondoskodik:
az egész vágóasztalszélesség megfelelõ kihasználásáról
a területmérésnél nagyobb pontosságról
a jobb mûködésrõl és éjszakai aratás során
A LASER PILOT teleszkópos és felhajtható

nemethibalazs
Jó lenne ha már megjelenne a 2012-es verzió kíváncsi vagyok milyen lesz. Azt csodálom, hogy még elõzetes sincs.

joceruza
Az nem rossz!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Tescobetyár
Most 49 mb az i3d és levettem a testet minden objektumról.Úgysem megy neki az ember.Nem akad multiban a map...

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

nemethibalazs
Lenne egy olyan kérdésem, hogy majd valamelyikõtökhöz beléphetnék multizni. De nem most mert még problémák vannak a nettel. Papíron 10mbps ami kora reggel meg késõ este meg is van de napközben csak 2-3mbps. Beszéltem már a szolgáltatóval azt mondták megnézik de szerintem csak jövõ hét vagy talán utána lesz belõle valami.

joceruza
Tényleg nagyon értesz a modellezéshez! Elismerésem! Viszont, szabad megkérdeznem hogy eme alkotások miatt mekkora a mapod i3D-je?

gogabi79
Driver témát le zárom,hisz nem chatre kellene használnunk az sg-t!

MMeg volt valami piros majom volt az iknoja 😄 de nem volt jó a játék :'( Esetleg nincs Team Weaver ed?
nemethibalazs
telepíteni is kellene.

Hát be írtam Google ba rámentem egy re le töltött valamit és enyi lenne vagy akkor valami elnéztem??(upgrad ezt írtam be elõször)
nemethibalazs
Hát igen Sajna linket nem tudok beszúrni.

Ja igen meg is van Radeon X1650 Series. És akkor erre keressek egy frissítést?
nemethibalazs
szerintem élõsszõr próbálkozz a driverrel

Értem de ha vennék milyet érne meg venni nem akarok érte 85 ezret fizetni de ne legyen az a szar az hogy nézne ki kb árra meg "tudásra"
nemethibalazs
Nem minden esetben. Start menü, Vezérlõpult,Rendszer, hardver, eszközkezelõ és ott a videókártyáknál elméletileg kiírja, hogy milyen van benne

Értem de tipusát számát csak onnét tudom meg ha turkálok a gépházba igaz? Egy uj vidi kártya meg nem olcsó mulatság 😄
gogabi79
röviden,tömören frissitened kel a videókártyád drivrét.Neten a videókártyád tipusát,számát megkel keresni,és hozzá valo frissitést le tölteni,egy ujabb drivert.vagy ki kel esetleg cserélni a videókártyád.

ÖÖ egy gyökér kérdés tõlem hogy a drivere az melyik mert mondom nem vagyok egy gép szakértõ 😛 :'D
nemethibalazs
Nem lehet, hogy a videokártya drivere miatt van? Mert szerintem a gép még ha minimumon is de jó hozzá. Nálam a régi gépnél ami kicsi volt hozzá el sem indult a játék. Viszont a driverhiba okozhat ilyen hibát.

Blade Editon
v10.03.05
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
2.99 GHz. 1,00 GB RAM
(Windows XP)
én nem értek nagyon a gépek hez meg a mostanihoz se nagyon ezért másoltam nem tudom enyi elég-e ? :'D
boky84
mekkora gépen akarsz ....... hmmm

milyen teljesítményû a géped

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Sikerült elindítanom a játékot de az objektek "elmosódnak" csíkok jönnek felém semmit sem látok.Le vettem mindent minimumra de semmi se változott.Lehet nem bírja a gépem ? vagy mi lehet a baj? Esetleg nem tudjátok?
gogabi79
<#banplz><#ejnye1>

igen van egy serial mappa abban vannak kódok de azokat sem fogadja el
Hunter of Deer
Ha leszedted a jatekot akkor tuti van mellette nfo amiben benne van a kod.

Valaki esetleg tudna valami jofajta talaj texturat linkelni? nemtom hogy Melfoy legujabb texturaja megvan e mar osztva (sztem nincs), de esetleg valami regebbi johet.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

nemethibalazs
Ez még a játék kérésnél is nagyobb hiba!

Valaki tudna adni egy aktiválási kódot?? Mert egyet sem találtam a neten ami jó lett volna (ha szabad iet kérdezni)
Hunter of Deer
Helloka! BUÉK mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy a DLCben szereplõ Biogas üzemet valahogy be lehet tenni más mapra is?
csak mert ha az alap mapot megnyitom ott nincs rajta az objekt.
köszike!

Köszi , nem néztük át a modokat ,sokkal több idõ lett volna mintha újra leszedjük. Leszedtük és nem írtunk át semmit , és így már megy.
Boldog Új Évet mindenkinek !!!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!!!
nemethibalazs
Sikerekben egészségben és multizásban és fórumozásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.

Tescobetyár
Boldog Új Évet Kívánok!

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

boky84
nagyon magas színvonalú modokat készítesz

gratulálok

elismerésem a munkáidhoz

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

traktorosbence
Mindenkinek B.Ú.É.K <#pias> <#pias>
Tescobetyár jobbnál-jobbak az objekteid! <#eljen>

péistike
Mielõtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
Elküdöm hozzád az én angyalom.
Egypillanatra kérlek figyelj rá mert
a nevemben Boldog Új évet kíván!

B.U.É.K mindenkinek!

GTS

nemethibalazs
ÁÁÁÁÁ ez nem nekem való. Nagyon nem értek hozzá. Ezt inkább hagyom a profikra.

B.U.É.K mindenkinek<#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes1><#nyes><#nyes>