23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kinai35 #13021 ja nemillik minden ki irást törölni ami nem foglal magába oda nemillö szavakat volt ijen is részem röl és törölted köszi rendes vagy
-
#13019 kinai35
Moderáld magad légyszíves!
/1 db utolsó lehetőség, és bannollak a fórumról./ -
AXmen #13016 Nekem8...
És ha jól tudom:A trágár beszéd itt tiltott! -
AXmen #13014 És egy map is készül az LS13-hoz! -
AXmen #13013 Nem igaz!
Épp most tudtam meg, hogy csúszott az LS13 megjelenése:2012.10.25 -
AXmen #13012 Szia!
Ha a kép beszúrását hsználod, akkor nem tudom, hogy mi a baj!
De szerintem ha ez így megy tovább, akkor szerintem rakd az urlba a képeket!
------------------------------
LS13 Beta test by Katsuo - ITT!
Érdemes elolvasni eddig mi a véleménye a játékról. Sok pozitív dolgot ír szerencsére!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki semmit nem tud németül annak ott a google fordító, nagyjából kilehet hámozni a lényeget -
#13011 szép estét!
a kedvencek:
1.:
2.:
ha nem jó a kép sorry! -
AXmen #13010 Mód szerkesztéshez, meg növény beillesztése mapokhoz!
ITT!
Nem kérdez, hanem próbálgat! -
AXmen #13009 1.Ugyan mióta?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én több mint 3 éve használom a piratebayt, és egyszer sem kellett fizetni érte, bármit is töltök le onnan!
2.Tökmindegy... -
#13007 Ki az aki részt vesz a Fehérakác TSZ nevű map szerkesztésében? Privátban keress meg légyszives! Köszönöm! -
bartsysy #13006 Minden játékban használatos gomb alapbeállítása megtalálható,
ha elindítod a játékot: opciók/irányítás
jelzőfény/villogó: home gomb -
kiskopi #13005 Sziasztok!
Néhány videón láttam,hogy a játékban alapból megtalálható gépeken működik a villogó meg az index.Ezeket hogyan tudom bekapcsolni?
Válaszokat nagyon szépen köszönöm! -
UTB #13004 Sziasztok az lenne a jó az LS13-ba ha a földeket is meg kéne venni, az előzőkbe az nem tetszett hogy minden föld a tied volt. -
AXmen #13003 Pl:Keresgetsz torrent oldalakon,vagy megrendeled,stb... -
#13002 Ja...nem tudom, hogy lehetne beszerezni, mert azért még nem mondtam le róla :) -
AXmen #13001 Tetszetős kép!:)
-
AXmen #13000 Ez is éppen elég baj
Én meg pont most tudtam meg a portálfórumról:) -
#12999 Állítólag már külföldről sem lehet rendelni a gyűjtőit :S csak a németeknél lehet megvenni...még ilyet. Nem értem ez mire jó. -
kinai35 #12998 én maradok a 2011 nél majd meg tuningolom a gazdaságot ez bevált nem kell találgatni milesz minem benne ez az én természetesen véleményem jo napot kivánok mindenkinek -
AXmen #12997 Új hírek:
Nem lesz módolható az LS2013 - Playstaion 3 és XBOX360 platformon.
Mindez azért, mert a Sony és a Microsoft biztonsági okokból nem támogatja.
Viszont ne búsuljanak a konzolosok, lesznek megvehető DLC-k, amik új járműveket tartalmaznak majd.
#12996 - Elég baj
A Focus Home Interactive a gamescomon tette közzé a Farming Simulator sorozat 2013-as verziójának első előzetesét.
Vonzz a hajnali kelés? Magával ragad a mezők és termőföldek utánozhatatlan illata? Régóta dédelgetett álmod, hogy szeretett kombájnoddal a naplementében andalogj? A Farming Simulator 2013-ban mindezt maximálisan megteheted!
A cikk a hirdetés után folytatódik
A Giants és a Focus Home Interactive a 2012-es gamescomon ejtették meg a Farming Simulator 2013 bemutatását, melyet megkoronáztak a legelső trailerrel. A játék magában hordoz majd minden olyan elemet, amit a 2011-es verzióban szerettünk, de a fejlesztők kibővítik megannyi új géppel, gyártókkal, növényekkel és állatokkal, hogy a környezetről már ne is beszéljünk. A 2013-as kiadás tartalmazni fog egy új online módot is, melynek segítségével a játékosok letölthetik és megoszthatják a szimulátorhoz készült modokat, járműveket és felszereléseket.
A Farming Simulator 2013 októberben landol PC-n, PS3-on és X360-on, a mezőgazdaság szerelmeseinek kötelező vétel.
Forrás:Gamestar.hu -
#12996 Pont most írtak nekem levelet, hogy nem szerzik be ezt a változatot mert kevés volt a megrendelés :( csodálatos -
AXmen #12995 Lesz az LS13-ból Collectors Edition!
Ha megrendeljük a gyűjtői változatot, a következő extrákkal gazdagodunk:
- Játék traktor
- Egy kód a letölthető Lamborghini R6.135 VRT traktorhoz
- Matrica szett a játékban található márkákról
- 32 jó minőségű kártya
- Moddingolás, módolás oktató DVD
Remélem is!:)
Közeleg a Farming Simulator 2013 megjelenése, természetesen ezúttal is teljesen magyar nyelven. Pontos dátumunk még nincs, hogy mikorra kerül az EVM kínálata közé, de október 20-a körülre saccoljuk a PC-s megjelenést. Merthogy ezúttal a konzolokat is betámadják a traktorok, méghozzá 2013 első felére lett beígérve. És hogy mit kapunk majd a Farming Simulator 2013-tól?
A játékban egy farmer szerepét kell eljátszanunk, mármint életének dolgosabb részét, azaz művelni a földet, új mezőgazdasági járművekbe fektetni pénzünket, de akár még új épületeket is felhúzhatunk birtokunkra. Több, mint 100 jármű és eszköz közül válogathatunk, közöttük több, mint 20 hivatalos márka is szerepel, mint például a Horsch, a Lamborghini (nem, nem a sportautó), Same és a többi. Ezúttal már állatok is lesznek a játékban, így most már csirkékkel, bárányokkal és tehenekkel is foglalatoskodhatunk a földjeink művelése és a termések betakarítása mellett. Ami viszont igazán élvezetessé teheti a játékot, hogy lehetőség van együtt játszani barátotokkal interneten keresztül vagy LAN-ba kötve gépeiteket.
Forrás:576.hu
Egyenlőre ennyi!:) -
AgrárMezőTsz #12994 -
Ben66 #12993 Nagyon szépen köszönöm!! -
#12992 Lehet válogatni:
Link 1
Link 2
Link 3
Az oldalon nézz körül, van még egy pár darab. -
Ben66 #12991 http://www.delitzscher-agrarservice.de/sonstiges.html
ezen a linken van róla egy kép,a második az!!Kaweco a neve -
kinai35 #12990 én tényleg aval néztem meg de nem vehetö ki rendesen amugy higy vagy csinálgatol még dolgokat? ha igen akkor jo munkát hozzá csütörtökön énis kezdek valamit mert még kijövök a mod csinálásbol a végén szia jo munkát
-
#12989 Szia ha nagyítóval nézem akkor sem jelenik meg.Jó lenne tudni mi a neve... -
Ben66 #12988
A képen látható póthoz tudna valaki linket adni??:)előre is köszönöm :)) -
AgrárMezőTsz #12987 -
Since #12986 Próbáltam inerneten keresni részletes leírást hogy mit hogyan kell, de sajnos nem találtam...Tudnátok nekem segíteni? -
roby2011 #12985 Mármint ac3d-ben -
#12984 tanulni tanulni és tanulni -
roby2011 #12983 Hogy tudok négyzet alakú lyukat csinálni modelre? -
#12982 De :) Az alap verzió 4 ezer Ft a gyűjtői kiadás pedig 7 ezer Ft lesz. Az 576 oldalán megtalálod őket. -
#12981 Köszönöm a válaszokat, várható árat nem tudtok véletlen? :D -
#12980 Október 17.-én jön hivatalosan -
Tamás540 #12979 Hali tudnátok segíteni abban hogy ha egy modnak megváltoztatom a textúráját vagy egy mapba rakok házat meg satöbbit akkor miért nem lehet megvenni vagyis miért nincs a modok között? -
#12978 Nálam is előfordult már ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Töltsd le torrenttel, és utána a saját eredeti cd-kulcsoddal rakd fel, nálam is így működik most a játék /multi is/ :). -
bartsysy #12977 Szia Prvátban írtam.