23844
  • kinai35
    ja nemillik minden ki irást törölni ami nem foglal magába oda nemillö szavakat volt ijen is részem röl és törölted köszi rendes vagy
  • Martinez01
    kinai35

Moderáld magad légyszíves!
    /1 db utolsó lehetőség, és bannollak a fórumról./
  • AXmen
    Nekem8...
    És ha jól tudom:A trágár beszéd itt tiltott!
  • AXmen
    És egy map is készül az LS13-hoz!
  • AXmen
    Nem igaz!

Épp most tudtam meg, hogy csúszott az LS13 megjelenése:2012.10.25
  • AXmen
    Szia!
    Ha a kép beszúrását hsználod, akkor nem tudom, hogy mi a baj!
    De szerintem ha ez így megy tovább, akkor szerintem rakd az urlba a képeket!

------------------------------
    LS13 Beta test by Katsuo - ITT!
    Érdemes elolvasni eddig mi a véleménye a játékról. Sok pozitív dolgot ír szerencsére!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki semmit nem tud németül annak ott a google fordító, nagyjából kilehet hámozni a lényeget
  • kis kindertojás
    szép estét!
    a kedvencek:
    1.:

2.:

ha nem jó a kép sorry!
  • AXmen
    Mód szerkesztéshez, meg növény beillesztése mapokhoz!

ITT!

Nem kérdez, hanem próbálgat!
  • AXmen
    1.Ugyan mióta?
    Én több mint 3 éve használom a piratebayt, és egyszer sem kellett fizetni érte, bármit is töltök le onnan!

2.Tökmindegy...
  • talloli
    Ki az aki részt vesz a Fehérakác TSZ nevű map szerkesztésében? Privátban keress meg légyszives! Köszönöm!
  • bartsysy
    Minden játékban használatos gomb alapbeállítása megtalálható,
    ha elindítod a játékot: opciók/irányítás

jelzőfény/villogó: home gomb
  • kiskopi
    Sziasztok!
    Néhány videón láttam,hogy a játékban alapból megtalálható gépeken működik a villogó meg az index.Ezeket hogyan tudom bekapcsolni?
    Válaszokat nagyon szépen köszönöm!
  • UTB
    Sziasztok az lenne a jó az LS13-ba ha a földeket is meg kéne venni, az előzőkbe az nem tetszett hogy minden föld a tied volt.
  • AXmen
    Pl:Keresgetsz torrent oldalakon,vagy megrendeled,stb...
  • FrezeR
    Ja...nem tudom, hogy lehetne beszerezni, mert azért még nem mondtam le róla :)
  • AXmen
    Tetszetős kép!:)
  • AXmen
    Ez is éppen elég baj
    Én meg pont most tudtam meg a portálfórumról:)
  • FrezeR
    Állítólag már külföldről sem lehet rendelni a gyűjtőit :S csak a németeknél lehet megvenni...még ilyet. Nem értem ez mire jó.
  • kinai35
    én maradok a 2011 nél majd meg tuningolom a gazdaságot ez bevált nem kell találgatni milesz minem benne ez az én természetesen véleményem jo napot kivánok mindenkinek
  • AXmen
    Új hírek:

Nem lesz módolható az LS2013 - Playstaion 3 és XBOX360 platformon.

Mindez azért, mert a Sony és a Microsoft biztonsági okokból nem támogatja.
    Viszont ne búsuljanak a konzolosok, lesznek megvehető DLC-k, amik új járműveket tartalmaznak majd.

#12996 - Elég baj
    A Focus Home Interactive a gamescomon tette közzé a Farming Simulator sorozat 2013-as verziójának első előzetesét.
    Vonzz a hajnali kelés? Magával ragad a mezők és termőföldek utánozhatatlan illata? Régóta dédelgetett álmod, hogy szeretett kombájnoddal a naplementében andalogj? A Farming Simulator 2013-ban mindezt maximálisan megteheted!

A cikk a hirdetés után folytatódik
    A Giants és a Focus Home Interactive a 2012-es gamescomon ejtették meg a Farming Simulator 2013 bemutatását, melyet megkoronáztak a legelső trailerrel. A játék magában hordoz majd minden olyan elemet, amit a 2011-es verzióban szerettünk, de a fejlesztők kibővítik megannyi új géppel, gyártókkal, növényekkel és állatokkal, hogy a környezetről már ne is beszéljünk. A 2013-as kiadás tartalmazni fog egy új online módot is, melynek segítségével a játékosok letölthetik és megoszthatják a szimulátorhoz készült modokat, járműveket és felszereléseket.

A Farming Simulator 2013 októberben landol PC-n, PS3-on és X360-on, a mezőgazdaság szerelmeseinek kötelező vétel.

Forrás:Gamestar.hu
  • FrezeR
    Pont most írtak nekem levelet, hogy nem szerzik be ezt a változatot mert kevés volt a megrendelés :( csodálatos
  • AXmen
    Lesz az LS13-ból Collectors Edition!

Ha megrendeljük a gyűjtői változatot, a következő extrákkal gazdagodunk:
    - Játék traktor
    - Egy kód a letölthető Lamborghini R6.135 VRT traktorhoz
    - Matrica szett a játékban található márkákról
    - 32 jó minőségű kártya
    - Moddingolás, módolás oktató DVD

Remélem is!:)
    Közeleg a Farming Simulator 2013 megjelenése, természetesen ezúttal is teljesen magyar nyelven. Pontos dátumunk még nincs, hogy mikorra kerül az EVM kínálata közé, de október 20-a körülre saccoljuk a PC-s megjelenést. Merthogy ezúttal a konzolokat is betámadják a traktorok, méghozzá 2013 első felére lett beígérve. És hogy mit kapunk majd a Farming Simulator 2013-tól?

A játékban egy farmer szerepét kell eljátszanunk, mármint életének dolgosabb részét, azaz művelni a földet, új mezőgazdasági járművekbe fektetni pénzünket, de akár még új épületeket is felhúzhatunk birtokunkra. Több, mint 100 jármű és eszköz közül válogathatunk, közöttük több, mint 20 hivatalos márka is szerepel, mint például a Horsch, a Lamborghini (nem, nem a sportautó), Same és a többi. Ezúttal már állatok is lesznek a játékban, így most már csirkékkel, bárányokkal és tehenekkel is foglalatoskodhatunk a földjeink művelése és a termések betakarítása mellett. Ami viszont igazán élvezetessé teheti a játékot, hogy lehetőség van együtt játszani barátotokkal interneten keresztül vagy LAN-ba kötve gépeiteket.

Forrás:576.hu

Egyenlőre ennyi!:)
  • AgrárMezőTsz
  • Ben66
    Nagyon szépen köszönöm!!
  • dimre
    Lehet válogatni:
    Link 1
    Link 2
    Link 3
    Az oldalon nézz körül, van még egy pár darab.
  • Ben66
    http://www.delitzscher-agrarservice.de/sonstiges.html
    ezen a linken van róla egy kép,a második az!!Kaweco a neve
  • kinai35
    én tényleg aval néztem meg de nem vehetö ki rendesen amugy higy vagy csinálgatol még dolgokat? ha igen akkor jo munkát hozzá csütörtökön énis kezdek valamit mert még kijövök a mod csinálásbol a végén szia jo munkát
  • Tescobetyár
    Szia ha nagyítóval nézem akkor sem jelenik meg.Jó lenne tudni mi a neve...
  • Ben66

A képen látható póthoz tudna valaki linket adni??:)előre is köszönöm :))
  • AgrárMezőTsz
  • Since
    Próbáltam inerneten keresni részletes leírást hogy mit hogyan kell, de sajnos nem találtam...Tudnátok nekem segíteni?
  • roby2011
    Mármint ac3d-ben
  • marko37
    tanulni tanulni és tanulni
  • roby2011
    Hogy tudok négyzet alakú lyukat csinálni modelre?
  • FrezeR
    De :) Az alap verzió 4 ezer Ft a gyűjtői kiadás pedig 7 ezer Ft lesz. Az 576 oldalán megtalálod őket.
  • Krszti1160
    Köszönöm a válaszokat, várható árat nem tudtok véletlen? :D
  • FrezeR
    Október 17.-én jön hivatalosan
  • Tamás540
    Hali tudnátok segíteni abban hogy ha egy modnak megváltoztatom a textúráját vagy egy mapba rakok házat meg satöbbit akkor miért nem lehet megvenni vagyis miért nincs a modok között?
  • Martinez01
    Nálam is előfordult már ilyen.
    Töltsd le torrenttel, és utána a saját eredeti cd-kulcsoddal rakd fel, nálam is így működik most a játék /multi is/ :).
  • bartsysy
    Szia Prvátban írtam.