Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítõ az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem errõl van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítõ .
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítõtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítõtt , nem jeleníti meg csak az elsõ 15 -öt .
csak arra kérnélek hogy használd a válasz gombot válaszadáskor a fórum összhangja és egyértelmûsége végett
köszönöm a fórumozó társak nevében
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
de beírod hogy fs2011 mod a gooleba sztem min 10 oldalt ki fog adni
Hogyan lehet képet készíteni????
ha otthon lennék megmókolnám neked 2 perc alatt
de sajna nem az otthoni gépem elõtt üldögélek
de mint említettem megkeresed a pót asszem fruit types: sorát
ott lesz hogy wheat barley rape maize na ezek után szépen egyesével be kell írkáni a növények angol neveit szóközel elválasztva
sajnos arra nem tudok megoldást hogy a pót rakterében is a terménynek megfelelõ kép legyen
az ennél sokkal bonyolultabb
Így leírva nem bonyolult a dolog, valóban.
Azért gondoltam, ha valaki rendesen megszerkesztené ezt a pótkocsit, sokan hálásak lennének érte. Eddig közel 200-an töltötték le ezt a map-ot. Remek munka, igazi gyöngyszem az amúgy ritkaság számba menõ magyar szerkesztésû pályák között!
a pót xml-be beírod az összes mapon termõ növény nevét és hoppááá
visz mindent a pótod
csak itt jön a bökkenõ a 4 alapnövény kivételével az összes többi növénynek szállításkor a platóban búza színe lesz
magyarul a búza képét fogod látni a platóban az utólag beírt növények "skin-je" vagy """fill plane"""ja ként de a játék tudni fogja leadáskor hogy az éppen cukorrépa napraforgó paradicsom cirok vagy mittom én milyen növény
ez a legegyszerûbb és leg gyorsabb módja a multifuitos pót készítésének
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt, vagy egy ilyet át tudnátok-e alakítani multifruit-osra? Az Õstermelõ Agrár TSZ Map-hoz szeretném használni, a 4 alap növény, lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) szállítására.
Köszönöm a segítségeteket!
Joskin Tans Space]Joskin Trans Space 8000/27 v3 (lavable)
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
2.ha a textura képis jó.nincs benne ékezet
3 bmp,jpg.gif.dds is meg nyitja
Van e skype cimed nem VIP,kunyerálás MUlTI ugy ha szabad kérdezni ha van cimed megadnád vagy esetleg facebook??
sikerült átraknom ezt is a 11-be csak még aprócska gondjai vannak de remélem megtudom majd oldani....
üdv.ceky

Lenne pár kérdésem . A Laufenburg map- al játszom nem régóta .
1 : Hogyan kell bekapcsolni a bála feldogozó gépet ?
2 : Van lehetõség valahol a játékban , jármû mosása ?
3 : Ha megveszem a teheneket , mivel szállítom el a megfelelõ helyre ?
vagy automatikusan oda teszi ?.
tudtok ajánlani olyan rendsodrót ami nem okoz veszteséget a bálázásban?
mert ami nekem van szépen összeszed 3-4sor szalmát is egybe,de ahogy elnéztem veszteség is termelõdik ezzel.(ugyanazon a terület rendsodrás nélkül több bálát adott)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Olyanra gondolok ami: komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) stb. szállítására képes? (Õstermelõ Agrár TSZ Map)
Köszönöm!
A partján van egy feltûnõ csõrendszer. A mellékelt tartályt aláhúzod és már viheted is a bociknak a vizet.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Lehet, hogy egy újra telepítés segítene, ezt még nem próbáltam!
Nekem jpg és bmp kiterjesztéseket enged csak, dds és png kiterjesztésekkel nem tudok textúrázni.
Most egy map-al fokok kezdeni amiben az elejében VIP-lesz de a késöbiekben megosztom !
Üdv:ceky