Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

péistike
Azt szeretném megkérdezni hogy ez melyik map.

GTS

gogabi79
http://www.youtube.com/v/WI6T_C52_LQ&version=3

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

boky84
írd be a kedvenc pótodba hogy:--------->>>>> tomato és vinni fogja azt is

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

marko37
A tiszaluc map még készülöben van nem tudni pontosan mikor adják ki ha kiadják egyáltalán .

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

talloli
Egy paradicsomos utánfutó nincs valakinek elfekvõben? :-)
Köszönöm a linket!

gyurka666
Arra aztán verheted a kicsike kukidat mert van vagy kb 20 %-os verzió... én a helyedben ezt ki sem írtam volna hogy neked megvan....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok! <#wave>

Azt el kell ismerni, hogy maga a táj nem rossz. Azzal nem lenne semmi bajom. Ez az IFA dolog verte ki a biztosítékot nálam, meg a szegényes gépválaszték. Tudom, lehet letölteni hozzá. De ezt a MOD-ot annyiért adják a boltban, mint az alapjátékot. Akkor legyen már benne legalább annyi traktor, meg egyéb felszerelés is.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

HMMMMMMMMM..........................

Akkor ezek szerint eléggé el van b....szva a térkép. :(

Én most úgy döntöttem, hogy befejezem az elkezdett térképemet és csak azon fogok játszani. Ott majdnem minden úgy lesz kialakítva ahogyan én szeretném és azt a gépet rakom be amit én akarok. Már elég jól megy az objektum készítés, úgyhogy lassan kész is leszek vele. De nem kiabálom el, mert azért dolgozni is kell és az a legfontosabb, mert nem csak virtuálisan kell pénzt keresni. :)
Az a gáz, hogy van 6000 euró nyitásnak. Ebbõl vegyél betakarítógépet, meg amivel elviszed. Vagy... Minden egyes alkalommal, mikor tele vagy a betakarítóval viszed be a cuccost. Ugyanis pl az ifa felépítménnyel együtt éppen 6000 euró. A hangja katasztrófális. Ültem Ifában éppen eleget, meg sem közelíti. Arról nme is beszélve, hogy a legszutykosabb is az 50-et azért elviszi. A fülkéjébõl kinézve, mintha fényvédõ fóliás lenne mindegyik üveg. A gép park ami van a modban elég szerény. A dobozra írt ismertetõ alapján a 80-as évek TSz világába kalauzol. Abban az idõben azért lényegesen nagyobb volt a választék mind traktorban, mind egyéb felszerelésben. Azon mondjuk jót röhögtem, hogy a faluban polgárõrség mûködik. (80-as évekrõl van szó....) A legnagyobb baj az, hogy ezért én kifizettem 1900 ft-ot, és egyenlõre úgy látom nem érte meg az árát.

Akkor üres és nincsen alapból gép benne.

Valami hasonlónak kéne benne lennie:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
- <careerVehicles>
- <vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronK420.xml" isAbsolute="true" fuelFillLevel="179.9998158354">
<component1 position="195.65599060059 92.236267089844 651.53607177734" rotation="-3.1396918296814 4.589554919221e-006 3.1371443271637" />
</vehicle>
</careerVehicles>

Így pl. csak egy gép (DeutzAgrotonK420-as) van kezdõ gépnek.

Így sajnos csak csalással vagy 0-100 Ft-os gépekkel tudsz játékot elkezdeni!
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<careerVehicles>
</careerVehicles>

Ez van benne.

Tegnap este nézelõdtem a youtube-on LS videókat , aztán rátaláltam egy elég jónak tûnõ mapra , videóként
Tiszalúc map néven . Nézelõdtem sokáig de sehol nem találtam letöltési lehetõséget róla .
Az lenne a kérdésem valaki tud róla egy letöltési linket ?.

Szia Grrrrrr!

Én több térképen találkoztam már olyan hibával, hogy nincsen kezdõ géppark.

Nézd meg a "defaultVehicles.xml" fájlt, mert ebben kell lennie a kezdõ gépeknek. Ha üres, akkor nincsen elmentve kezdõ géppark. Így vagy azt teszed, hogy csak a legolcsóbb gépet veszed meg és elõször kis területen gazdálkodsz, vagy pénz csalással indítod el a játékot és akkor már azt veszel meg amit akarsz.

Nekem még nincs meg a mezõgép map, így nem tom pontosan mi lehet a hiba, de nagy valószínûséggel üres az xml fájl.
Üdv!

Feltettem a Mezõgépek kieget eredeti játékra. Elindítom a játékot, a mezõgép map ott van, de nincs a telephelyen egyetlen gép sem. Ebben a kiegben tényleg nincs induló gép, és nekem kell venni, vagy valamit elrontottam?

marko37
KISCÉKUSNAK!!!ITT A JD AMIT KERESTÉL HIVATALOSAN KIADTÁK töltheti bárki

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

nemethibalazs
Lenne egy olyan alap kérdésem, hogy ha mappot akarok betenni azt hova kell? Elõre is kösz.

nemethibalazs
Végre megcsinálták a netem most már 10mbps körül mozog. Most már remélem elmegy szaggatás nélkül a multi.

nemethibalazs
Látom megint alkottál :) nagyon jó

Tescobetyár
Szép estét mindenkinek....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Chris von Bone
Igen szépek a vasúti témájú modelljeid, gratula, csak így tovább!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

joceruza
Mai meló egy része:

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

traktorosbence
Nagyon szép lett!!!!!!!!!!
Csak így tovább!!!!!!

Köszönöm szépen!
joceruza
Nagyon jó lett! <#eljen>

Ekét utána aztán gyí!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

marko37
Ítt fönt van hogy giant segédlet azt tanulmányozd

És a másik ez :

Valaki tudna abban segíteni hogy kell beteni a játék telepítésébe a bála apritót ? .
kettõt is leszedtem , de fogalmam sincs hova mit tegyek .

az egyik ez

Végre sikerült!

Az utolsó csavar is meghúzva, az utolsó elem is lefestve! :)

És már sínre is raktam! :)

Még 1 kérdés van 1 mtz mod és az xml-jében olyanvan hogy motor be motor ki de viszont nem indul be itt mit kell kitörölni hogy ha beszálok egybõl induljon?
gogabi79
Elõször is meg kell keresned a jármû XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor

maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.

torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az elõzõ sor.

Hogy lehet a jármû sebességét növelni/csökkenteni?
marko37
Lehet nem érzékeli a pót triggeré " vagy miét " próbáld másik póttal

nemethibalazs
Nekem is nagyon tetszik

Szi volna egy kis bajom eggy kék mtz látom te sok trakotrt át skinezel megcsinálnád nekem egy másik szinre pirosra ha szépen megkérlek ??
Várom a válaszod!
New Holland TX65 ös a kombájn. Elõbb lemaradt.
Lenne 1 olyan kérdésem hogy betettem 1 kombájnt multiba , de nem engedi kiönteni pótkocsiba. Miért van ez?
melfoy
Köszi!

joceruza
Nagyon pöpec képek! <#eljen>

melfoy
Hoppá..a képek..

ilyenre gondoltál ürítésre ?.

http://www.youtube.com/v/nbxwRSjUGSo&version=3

melfoy
Akkor egy kis képáradat..részeg traktoros mentése,majdnem lement a partoldalon bálaszállítás közben... és összeütöttem egy új szalma és szalmabála textúrát..

joceruza
Ezt mondtam!
Eddig nem volt szerepe,de hála égnek egy irtózatosan szuper gépet alkottak nekünk! Már van szerepe, nem is beszélve a kamerákról.

De most énis segitséget kérnék a BGA-t szeretném beállitani van egy BGA silóm ahova boritani kell de mi kell még hozzá hogy le tudjam boritani és kitudjam valahova szedni a silót de hova kell kiszedni örülnék ha ebben vki segitene!
Itt egy kép a kezdõ oldalról hogy 2011-es , a bal sarokban lent lától egy 1.02 (patch 2) felíratott , de mikor letötöttem nem kellett külön beletenni a telepítésbe a patch-et , csak simán feltelepítettem a játékot .

Üdv !

2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítõ az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem errõl van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítõ .

gyurka666
Nem is kerestem mondjuk nem volt nehéz dolog megtalálni hisz a másik ls fórumon valaki belinkelte....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Már ne kereséte ugy van ahogy van aki korán kel az aranyat lel megtaláltam máshol és igaz az egy nagy VIP JD de már a fészeremben parkol!!!:)
gogabi79
Üdv!Leöször is honan töltötted le azokat pl?.Lehet nem multi képesek,mert nem 2011 hez valoak!.vagy nem tudom

Üdv !

Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítõtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítõtt , nem jeleníti meg csak az elsõ 15 -öt .