Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
LS 2011
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Tudnátok ajánlani egy ingyenes letöltõ oldalt,ahonnan le lehet tölteni az LS 2011et??
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Amúgy meg nagyon nem tud érdekelni mert ezek a "Magyar" mapok olyanok mintha egy tükrön mászkálna az ember. Két döccenõ van,azis azért mert nem lett rendesen egyberakva a két út-objekt....
<#nyes>#nyes><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
na szóval szégyen!!! DE legalább 2 dolog elképzelhetõ, hogy: vannak nõi modderek vagy BUZIK (szerintem a második mert ilyet csak valami köcsögduda csinálhat)
aki nem érti hogy mi a bajunk annak itt egy kép:

http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Ismét Helló.
Bocsi h újra írok, külön. De kimaradt egy talán mindenkinek egy infó: Mármost. Vannak módjaim szép számmal már letöltve, és berakva a játékba. Én, személy szerint, és a "nálam" keveredést elkerülve, megcsináltam azt, hogy a Mods mappán belül, MINDEN egyes Modnak, még a Kombájn fejeknek is külön csináltam 1-1 mappát. Pl: Mods1, Mods2, Modss3, stb néven. Így jelenleg, kb 120 módot tudtam betenni a játékba. Remélem ezzel is szintén sokat segítettem. Azoknak akik szeretik a cserélgetéseket, változatosságot, és azt, hogy ne egy szûkebben meghatározott Gépparkkal játszhassanak. Mellesleg, ha átárazzuk a cuccokat, akkor jó kis pénz fogyasztónak is jó kicsit. Mert hát, amikor már 10 millió euró van és már megvannak a gépek amikkel nagyjából állandóan mehet, a cserékkel kicsit lehet pénzt is pazarolni. 😊
Épp olvastam kérdésed.
NEM, nem csak úgy lehet. Épp most talán max 2 napja, hogy keresgélés közben az egyik angol nyelvû oldalon találtam egy olyan módot, amit asszem valami "Farmer Rádió"-nak írtak ki. Próbáld meg megkeresni. Nem gáz. Linket nem tudok sajna adni, mert nem tudom melyiken és hogy hol, láttam!. 😊 Remélem ezzel is sokat tudtam segíteni. 😊
Válaszotokat elõre is köszönöm.
szeretném megosztani veletek a képen szereplõ szerelvényt
fendt939vario+pót letöltése

Farming_Simulator_2011_map_v2_by_wopito
még egy gyors kérdés , ami most jutott eszembe , már megakartam kérdezni , hogy a mod-ba betett más térkép nem befolyásolhatja ?.
Igen mikor letöltöm akkor rar , olyankor 1x kicsomagolom , és mi zip fájlokat beteszem a mod-ba , de van olyan fájl is , amit letöltök és már nem kell kicsomagolni , mert úgy tették fel , azt egyszerûen egyenest mehet a mod-ba , és persze mindig megnézem letöltés elött 2011-hez való e . Mindegy végülis nem olyan nagy probléma , esetleg keresgélek tovább még máshol is , hátha más helyen , fent van úgy , hogy meg is jeleníti , amikor netán valamire szüksége lenne az embernek valamire .
Hát ékezetekben , így most gyorsan átfutva , csak az i betûk vannak , de viszont úgyis mûködik .
Mégegyszer köszi a segítséget ! ! <#integet2>#integet2>
Amúgy jók a videók!
A képernyõ jobb oldalán láthatod azt a sok JD-t verziószámmal. Az csak azt jelenti hogy annak a bizonyos cuccnak hányadik variánsa.
Pl.: csinálnak egy JD 7930-at. Valaki kezelésbe veszi és megcsinálja moshatóra akkor ez lesz a neve:JD 7930 v1.1 vagy akár JD 7930 v2. Ez tökéletesen lényegtelen a játék szempontjából. A lényeg az hogy általában a legfrisebb patch jó a játéknak. Kevés olyan játékkal találkoztam amit összeskevart egy új patch. Ez nem az! Fel kell rakni a legutolsó frissítést és olyan modokat hozzá amire szükséged van. Ha véletlenül valamelyik mod nem jó, azt nagy valószínûséggel nem jól csinálták meg, vagy nem szeret egy korébban berakott modot.
Pl.: Fendt 936 Terra v6574
az így nézzen ki:
Fendt_936_Terra_v6574
vagy pedig egyben az egész.
Példáúl most tegnap töltöttem le egy Cat Lexion Set -et , be is tettem a mod-ba de nincs benne , nem jeleniti meg . De viszont van egy mod pack-om , amit ha beteszek az összeset , azt meg megjeleníti , ítt figyeletem arra rá , hogy a eszköz név és a megvesz gomb között , oda van írva hogy verzió 1 . Ebbõl gondoltam azt , hogy csak 1-es verziós kiegészítõk jó hozzá .
Hol és hogyan tudom megnézni , hogy a letöltött kiegészítõ ,
melyik verzióhoz van ?
Most itt nem a arra gondoltam hogy 2009 -es vagy 2011 játékiadás , hanem hogy melyik verzióhoz készítették,
mert rájöttem hogy nálam csak az 1.0 - 1.1 verzió kiegészítõket jeleníti meg a mods mappába .
Hiába ez van írva a kezdõ oldalon : 1.022 (patch 2 . 2) .
A segítséget köszi, de át tudom írni az árát, hogy kezdõ gépparkot vegyek 1 euróért. Csak hát a pénzemért játszható játékot szeretnék. De az ls portál fórumán a regisztráció fel van függesztve, Zoli pedig még nem olvasta a pm.-et.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
ezt szeretném böviteni
"szeretném a gazdaságomat fejleszteni,pl:gépmühely,nagyobb géppark tárolási lehetöség stb.
2011 mezögép kiegészitöre."
kiegészítõRE ezt a RE szótagot nem tudom sehova tenni
ha erre akarja bõvíteni a modjait akkor vegye meg a mezõgép packot
ha ezt akarja módosítani akkor.......
szal számomra kétértelmû a hsz
odáig értem hogy szeretnél mûhely + gép tárolásra alkalmas objekteket egy mapra
és ha még jobban értem akkor a mezõgép mapra szeretnéd mindezt
magyarul szeretnéd módosítani a mezõgép mapot akkor ezek szerint
ha nem tévedek
ezzel kapcsolatban az LSPORTAL.hu weboldal csapatát kérdezd mivel õk csinálták ezt a mezõgép cuccot és õk adhatnak engedélyt a módosítására
a 2. lehetõség hogy GE-vel szétcseszed a munkájukat megcsinálsz mindent magadnak és szépen csendben hallgatsz az egészrõl
lenne egy kérdésem.
szeretném a gazdaságomat fejleszteni,pl:gépmühely,nagyobb géppark tárolási lehetöség stb.
2011 mezögép kiegészitöre.
elöre is köszönöm.