23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#13183 Szerintem márt követelmény lett volna a kerékpor keréknyom és a talajkövetés ,ezeknek kellene lenni a minimumnak -
AXmen #13182 -
#13181 Hamarosan mi is elkezdjük. :) -
AXmen #13180 A Modding-Society-ben lévő wohlstandskind, már szögéli az új mapot az FS13-ba!
Az alap map lesz átalakítva, javítva, optimalizálva, és még lehetne sorolni!
További infók ITT! -
AXmen #13179 Egy kis "ízelítő" az FS13-ból!
Lehet előrerendelni, az 576-ban!
-
#13178 Egy savegame opciót is berakhatnának, hol van még a szerda délután? -
#13177 Most néztem márt átraktak 1 pár cuccot a ls11 ből :2 deutz, fűkasza ,begyüjtőkocsi, -
AXmen #13176 Cukorrépa vetés FS13-ba!
By:Trickentrack
Letöltés -
#13175 Lényegében ezt meg is oldhatták volna a Játék készítői ugy hogy egy exe modpackba csinálták volna ezeket,és nem kellet volna még fölöslegesen csinálni,egy ujjab ls-t.Mert igyis,ugyis bele nyulnak,nyultak,még a demókba is már.Mi lesz késöbb,Nem? -
#13174 Nekem is van 2 videóm a demóról, már elég régiek.
Akit érdekel: Klikkeljen ide! -
AXmen #13173 Még utóljára, de most már több hivatalos képet nem rakok!
-
AXmen #13172 Találtam:
-
kisspeter1979 #13171 Köszi! Tudom, már ki is próbáltam. De engem mégis érdekelne, hogy mi lehet a hiba, nehogy elkövessek hasonló hibát a 2013-nál. Na meg amíg nem lesz meg a teljes játék, addig úgyis csak a 2011-el tudok multizni. -
AXmen #13170 Üdv!
Szerintem most már töröld az LS11-et, mert kijött a 13-asnak a demója! -
kisspeter1979 #13169 Sziasztok!
Egy ideig egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam játszani az ls2011-el. Most újra elővettem és egy kis térképet akartam csinálni. Letöltöttem egy üres mapot (deinemap). Nem sok épület és kevés föld van rajta, ki akartam próbálni, hogy hogyan is működik a a térkép, de használat közben eltűnnek a kapuk, az épületek, a teheneknél a karám, és néha amikor kilépek a traktorból akkor meg leesek a föld alá. A hiba akkor is fent áll amikor nem használok modokat, csak az alap gépek vannak a játékban. Találkozott már valaki ezzel a hibával? Mi lehet a gond? Csináltam már régebben térképet, de akkor semmi gond nem volt. Előre is köszi a válaszokat. -
AXmen #13168 1.Az egyik Grimmer az ekén volt
2.a vetőgép fel volt fordítva
Ez amit linkeltem, csak a carrervehicles, nem az egész!
#13167 - Jó vidi lett! -
pcgammer #13167 Az év legjobb játéka, nagyon bejött nekem ez a rész :) Köszi a modokat várom a teljest
-
#13166 Milyen hibák voltak / miket javítottál?
(Akkor tudnám cserélni LSH-n) -
AXmen #13165 [b]Észrevettem, h az addonban hibák vannak!
Ezért: LS13 Demo Addon javítása By:Én!
-
AXmen #13164
-
AXmen #13163 Mappereknek! -
AXmen #13162 Sziasztok!
FS13 Demo Addon
By:Tobsel88
Képek:
Ezt a modot azoknak szánom, akik úgy akarnak dolgozni demoban, mint a fullban! Ha valakinek a vetőgép nem vet krumplit, akkor az LSH-n megtaláljátok a választ! Remélem, h egyeseknek ezzel fellendítettem a napját! -
#13161 Ha megnéznéd, hogy mit írok, talán nem kell a német tutorialt belinkelni, hanem ott a magyar fordítás.
És még te beszélsz "lámulás"-ról... -
AXmen #13160 Ma nem tom, h mi van velem, de tessék!
Lustáknak: Javított map i3d!
Pá! -
AXmen #13159 Elfelejtettem valamit
Hogy ne legyen lámulás!
Föld-feloldási módszer!
Burgonya berakása vetőgépbe!
Hogyan toljunk be modokat!
Na pá! -
AXmen #13158 Egy kis esti beugrás!
-
megy a meló
-
#13156 És kit érdekel?
Más:
Akinek jól jönne pár extra gép a demóba, vagy feloldható föld, az megnézheti a tippeket itt! -
AXmen #13155 Gameplay's pictures - Corn test!
-
#13153 Igen, elvileg.
Valószínűleg ismét a fővárosiaknak kedvez a dolog és az előrendelt példányokért beugorhatnak. A futár nem hiszem, hogy kihozza 24-én. -
AXmen #13152 Én is :D -
#13151 Tegnap kipróbáltam a demot azt kell mondjam eddig nagyon bejön. Már várom a full verziót.
-
AXmen #13150 Az 576-ban, már 24-én kijön a full!
-
#13149 URAIM MINDENKINEK AKINEK NINCS MEG :GIANTS EDITOR 5.0.1
REGULAR RA KATTINT VÁR 1 PERCET ÉS LETÖLT -
#13148 Tehát:
Farming Simulator 2013 Demó letölthető : ITT /Köszönjük LSHungary-nak, illetve Mitsurobnak/ -
#13147 én márt le is töröltem majd honap végén elballagok valamelyik üzletbe -
AXmen #13146 Ahogy igértem!:)
-
#13145 Nem hittem el csak közöltem egy infót. Nekem szépen fut minden maxon van. -
#13144 Működő demó link LsHungary-ról! -
Robi546 #13143 LOL. Ez szerintetek normális ? :O Elindítom a letöltést erre kimegy a net,felkiáltójelet mutat a jobb sarokban (Win 7),leállítottam a letöltést azonnal eltűnt a sárga felkiáltójel de annyi volt ki írva hogy Kezdés szóval el se kezdte és leállt a net,majd megszüntettem a letöltést és vissza jött a Net,ez érdekes. :O Ilyennel se találkoztam még. :D Na majd megpróbálom később.