Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traktorosbence
Hello!
Tudnátok belinkelni egy sima mapot?
Kösz el.!!!!!!!

Nézzél szét itt:

multifruitos mapok

Itt találsz néhány sok növényes térképet. Néhányban csak 3-4 növény van pluszban, de van olyan is amelyikben 15 növény is van.
Na ez a növény és gyümölcs berakása a telepítésbe , úgy látszik ez nem az én világom .
Lehetne egyszerûbb megoldása is ennek a módook betételével .
Így meg hogy kb van 4 alap termény a játékban, egy idõ után uncsi lesz , maga a játék is .

joceruza
Szerintem nem kell a bocikkal foglalkozni! Adj nekik kaját és a többi megy magától. A PDA-n nyomon tudod követni hogy mennyi tejet adnak,de azzal sem kell foglalkozni mert jön a tejesautó és elviszi magától. Nagyon kevés olyan map van ahol manuális a tejhordás.
A képekrõl meg annyit hogy rengeteg olyan map van ahol van istálló de a tehenek csak "díszek". Ott csak az etetés miatt van így megcsinálva. Azoknál nem mozog,nem bõg,nem csinál semmit a boci,csak van. Sokszor találkoztam már ilyen megoldással.
Csak etesd õket és tedd el a lóvét amit a tej után kapsz! Ennyi!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

zsoltfireman
Nagyon jó a kérdés! Nálam is probléma van! Pedig nagy kedvencem a Volvo BM,az árnyékában nõttem fel!

Helló.
Lehet majd játszani a mapodon????<#wave><#vigyor2><#nevetes1><#eplus2>
Tudja valaki , hogy befolyásolhatja e a v2.2 patch , a bm volvo homlokrakodóját ?

zsoltfireman
Tudtok ajánlani nekem a sim-hez kormányt?
Szeretnék venni,de nem tudom milyet érdemes,persze ne túl drága és buszkormány méretû legyen...

Talloli!

Letöltöttem a térképet!

A térkép modDesc.xml fájljában van a tandem trailer adata beillesztve. Onnan kéne valahogyan kimásolni és akkor már sztem mûködne a dolog.
zsoltfireman
Köszi!
Ment válasz!

Chris von Bone
Ne tévesszen meg a kép, amiket láttál, mert azok nem a játék gyári tehenei, hanem tehén objektumok a pályán, vagyis azok nem mozognak, semmit sem csinálnak, csak ott vannak. Van aki ezt szereti. (Vagy nem tudja megcsinálni, hogy a gyári legyen a mapon)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

Nagyon köszönöm és nagyon tetszik az oldal!
sziasztok a New Holland TM175 és TM190 csomag-nál mivel kell begyujtani a rtaktort?????????
Szia gabby13 !

Azt tudtam én is hogy van ilyen füttyentõs gomb , a beállítások közt , le is fordítottam , nekem azt írja erre
állat elrisztás . Szoktam néha szórakozni ezzel , ha többször egymás után nyomogatod mindig máshogy jön ki a hang , az meg egy kicsit humorosan is szól.
Probáltam terelgetni de sehogy nem megy odébb , nemhogy még az istálló szerûségbe, de még a fejõgéphez se megy , akár hogy szaladgálok körülötte , és még pláne ha némelyik le van feküdve .
Azért is kérdeztem rá itt a topic-ban , mert sok képen és videón láttam hogy bent vannak a istállóba sorrendbe, és traktoral mellette adod nekik a takarmányt .

Köszönöm a map-ot
Szia Zsoltifireman !

Írtam neked privátba , nézd meg ! ! <#integet2>

gogabi79
szia!nézzél szét a Gamefarmon is találsz azért.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

zsoltfireman
Sziasztok!

Még új vagyok az LS2011-ben,ezért szeretném megtudni,hogy miként lehet új MAP-okat behelyezni,ill.használni a sim-be?
Mindjárt itt van néhány gyönyörû magyar map amirõl képeket közöltetek...
Ezek a magyar mao-ok elérhetõk valahol?

Üdv!
Zsolt

marko37
ááá megvan bocs

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
Fiuk a rádió módot hol vagy hogy kell kitörölni?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Helo. láttam te is a tehenekkel vagy gondba, én már rájöttem hogy ha megnyomod azt hiszem az end gombot akkor oda fütyül a tehénnek és így kell terelgetni, hol jobb hol bal oldalról kell rá fütyülni.
Aha értem azt szedtem le . Köszi a választ és bocs hogy csak most válaszolok.
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek...<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

traktorosbence
talloli
A Herzberger_LandMap_by_Hewaaa nevû map-ból vettem ki, de sajnos abban nem találom a modDesc.xml-jét. Sajnos még nem vagyok olyan jártas a gépszerkesztésben / modellezésben, hogy pótolni tudjam.
Talán a leg praktikusabb pótkocsi amivel eddig találkoztam. Hibátlanul mûködik, gyakorlatilag akát hány darab kapcsolható egymás után, és nagy a szállítási kapacitása is (50 köbméter). Ez a mérete miatt reálisnak is néz ki!
Ha valaki tudna ezen javítani nagyra értékelnénk!
Herzberger Land Map

POLAND TRAILER PACK
szépestét kivánok azoknak akik regiszráltak a GAME FARM.ra<#fogmosas>
probáljátok ki a GAMEMODING.COM-ot egy kattintás és tölti a mod-ot
sziasztok birnátok adni egy kiseb map-ot??
Letöltöttem ezt a tandem trailert, és hiányzik belõle a modDesc.xml file. Lehet, hogy ez okozza a hibát!

Mert a modDesc.xml tartalmazza többek közt a gép árát, multiplayer képes-e, stb.!
köszönöm hogy szoltál
Én még nem találkoztam olyan térképpel, de ha jól tudom "csak" 15 növényt lehet 1 térképre tenni.

Ha tévednék, akkor bocsi.

A gamefarm.hu-n elég jól le van írva hogyan kell növényeket betenni.

Ha van kedvenc térképed, tedd bele a növényeket, csak azt ne felejtsd el, hogy az eladó helyekre is be kell írni a növények nevét és az eladási árát! Különben hiába termeled meg, nem fogod tudni eladni õket!
bocs de nem az a map
Nincs egy olyan map már elkészítve valahol , ahol ez a plusz 22 db új növény és gyümölcs már benne van ?
ezt

talloli
Bocsánat! Valamiért lemaradt a link.
Köszönöm a segítséget!

Tandem trailer

bocsánat de nem a télt
sziasztok<#wave>
megtudná valaki mondani hogy hol birom letölteni a Muddy map-ot
gyurka666

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok

valaki nem tudna belinkelni egy 3 vagy max 4 méteres koszolódós vetõgépet?

Elõre is köszönöm.
gogabi79
be linkelnéd?

talloli
Valaki meg tudná nézni, hogy az alábbi trailer (amit egy német map-on találtam), bemásolva a mods mappába, miért nem jelenik meg a játékban?
Ez egy féltótkocsi ami 50 köbméteres és sorolható is. Szinte mindenféle gabonát tud szállítani, 3 irányba billent.
Köszönöm a segítséget!

[url=Tandem trailer]Tandem trailer

Chris von Bone
Válaszként azt tudom mondani, nézd meg a GameFarm oldalon a cikkeket! <#papakacsint>

Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan lehet új növényeket ülteteni? (visszább is olvasgattam, de nem találtam)
gogabi79
Ki raktam ide a Gamefarm.hu oldalnak a Bennerét igy,nem kell senkinek megkeresni,csak rákattintania,és bármi kérdése van ottis felteheti,vagy valami érdekes cikk után szeretne kutatni stb.

gogabi79
Gondolom,észre vetted,hogy akár keresztül is mennek a tehenek az istálon is,vagy keritésen,vagy bármin.

Köszi a segítséget , de akkor minek a játékban a fedet istálló ha nem mennek be oda ?.

Chris von Bone

Chris von Bone

gogabi79
http://www.youtube.com/v/6pzFxyO80uU&version=3
meg is kerestem neked azta videót,a tehénterelgetésröl.

gogabi79
Egy videon láttam hogy az élö tehened ami van a játékba,azt a fejömasinába,karámba kell terelni.Az annak oda terelés aza te feladatod.Fejögép az automatikusan müködik,annyit látsz majd hogy amint a tehén bemegy az ajto rácsukodik.