23843
  • vasember14
    Átállítottam 5000-re. Tudod mi történt? Beleültem (semmit nem nyomtam meg) és a traktor magátol abban a pillanatban elindult hátrafelé. Semmi gázt nem nyomtam, csak beültem. Szóval nem az állítja! :\
  • vasember14
    Hiába állítom nagyobbra, az ekét nem viszi el.
  • marko37
    de mindegy ebbe beletartozik a pót eke vetőgép stb stb minden vontatmány
    ha nem bírja el növelni kell a downforce számot
  • vasember14
    Hát ilyen re gondoltam én is hogyha pl egy pótot nem bír el vagy egy ekét az nem mindegy? :S
  • marko37
    Várj lehet félreértettük egymást én azt írtam le hogy mit kell csinálni ha a traki nem bírja el a potot ,pl: két kerékre áll akkor növeled a downforce értéket
  • marko37
    pedig biztosra veszem hogy így kell a downforce számot kell növelni
    írj be nagyobbat 20, 30, 50,
    <downForce>7</downForce>
  • vasember14
    Nem nem így kell! Semmit nem csinál hiába állítom nagyobbra :\
  • marko37
    <wheel rotSpeed="3" driveMode="1" repr="0>0" driveNode="0>0|0" isSynchronized="false" radius="0.485" deltaY="0.025" suspTravel="0.05" spring="100" damper="20" mass="0.1625" longitudalStiffness="0.9" lateralStiffness="2" />
    most én kérdezném ezek mi állítanak a futóművön
  • marko37
    Tesókám ahoz szét kell szedni a trakit külön berakni az első tengelyt ahoz skriptet írni stb stb stb
  • 3lm0
    Ez egy érdekes kérdés, ezek szerint kormányozhatatlanná akarod tenni a traktort? Mert ha nem mozog a kereke kormányozni sem lehet.
  • roby2011
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy hogyan lehet fix első tengelyes traktort csinálni abból aminek mozog az első tengelye?
  • nerazzurri91
    Üdv mindenki!
    Tehenet hogy tudom megvenni?
  • marko37
    Megnyitod a traki xml filéjét megkeresed benne ezt <downForce>7</downForce>
    a számmal variálj a 7 es szám márt elég erős
    asszem így kell

• vasember14
    Valaki nem tudja hogy kell beállítani hogy kisebb gép nagyobb súlyt is elbírjon?

A gép sebességét kicsit átállítottam és egy orrsúllyal csodákra képes. :D (Ha nincs orrsúly csak 28-al megy max)
    http://i.imgur.com/qfOJt.jpg
    http://i.imgur.com/GFHEk.jpg
  • Mitsurob
    Akit érdekelne...
    LsHungary Nyílt Szerver 2

Időpont: 20:45

További infó itt!
  • 3lm0
    A legjobb kezdésnek ha repcét (canola) ültetsz az egy darab földedre, vagy bővited a kölcsönöd és veszel még hozzá földet és összeszántod őket. Pl a 15-ös számú cirka 28000-ért a tied lehet és a kettőn terem kb 10-14000 egység/darab/kg ha permetezed is.
    Tojással ugy tudsz kereskedni hogy veszel x darab tyukot és azok tojni fognak. A tojásokat neked kell megkeresni és felszedni a baromfiudvarban, majd elviszed őket a tojás ikonnal jelzett helyre és ahogy áthaladsz az ikonon akkor automatikusan eladja. Sokat nem kapsz érte szóval nem ebből fogsz meggazdagodni :)
    A teheneknek füvet kell vágnod minimum, mert egyébként nem fognak tejet adni. SZVSZ az elején a tehén még felejtős. Majd később mikor az ember meg tudja venni hozzá a kiszolgáló gépparkot akkor lehet vele foglalkozni.
  • nepszter1
    Szeretnék segítséget kérni nehezen indulok el valahogy sehogy se sikerül . Hogyan tudnék nagyobb profitra szert tenni ? Ugyanis 1db földem van mindenkinek a kezdetektől. Csalni nem akarok az úgy nem éri meg de így meg nehéz. Pl. hogy lehet tojásokkal kereskednei ? Meg a tehenekkel meg a többivel nem igazán tudok rájönni a dolgokra.
  • Martinez01
    Ha kifehéredik, akkor már nemtudod learatni:S
    Ezzel már én is besz.ptam...
    Amikor sárga, akkor lehet aratni ^^.
  • Sipi91
    Üdv! Csatlakoznék Rob02 kérdéséhez, én se tudok aratni, elvetettem az árpát, ki is kelt, a végére viszont kifehéredett és azóta úgy is maradt, learatni nem tudom. Mi lehet az oka, és mit tudok vele csinálni?
  • alonso83
    a 2013 ba hogyan lehet felteni a magyarositást?
  • Rob02
    Sziasztok! 2013-ban miért nem tudom learatni a terményt? Túl hamar/későn nem lehet?
  • gogabi79
    Üdv emberek!.Én most kicsit visszatérnék a ls2011 hez!Van egy gépem amit beleraktam a mods mappába!De amikor a játékban megszeretném azt venni,nem engedi.Miért nem engedi azt?.
  • FrezeR
    Köszi igen ez megvan nekem is, de nem nagyon sikerült átrakni normálisan egy két gépet. Pl lett olyan amit ha megveszek lefagy a játék, vagy megveszem beleülök tök sötét minden ablaka és lefagy a játék. Meg hasonló anomáliák. Azt mondták amelyik kombájnon AP van az felejtős, mert nem lehet átrakni. Abban bízom, hogy megoldják valahogy, mert nekem majdnem az összes olyan beleraktam még ezelőtt az AP-t mindbe. Na meg zavaró, hogy a scriptek is elvesznek sok gépnél átrakás után.
  • AXmen
    Regie féle tutorial: Mod Átrakás 11ből 13ba!
  • FrezeR
    Van itt szaki aki ért a modok átrakásához? Lenne pár kérdésem.
  • marko37
    | 2012. okt. 20. 17:59 | privát | válasz | #13159
    csak neked csak most és utoljára
  • marko37

Ezt hívják hirtelen feindúlásból elkövetett gépberakásnak
  • jozsy barat
    Hali! Valaki eltudná mondani részletesebben, hogy demo-ba hogyan lehet a módokat alkalmazni? Mert addig oké hogy a "mods" mappába másolom, de hogyan tovább mivel játék közben ha a boltot akarom előhívni, vmi-t kiír mivel demo? A segítséget előre is köszönöm és privibe szeretnék választ! Üdv!
  • marko37

HEH SIKERÜLT ÁTRAKNI AZ EGYSZERÜBB DOLGOKAT NAGYON KÖNNYŰ
  • AXmen

• mazsola89
    Értem és köszönöm
  • Hunter of Deer
    köszi szépen!!
  • 3lm0
    A csirkéket nem kell etetni, nem is tudnád hova tenni a tápot.
    A vető és a permetezőgépeket több helyen is fel lehet tölteni, pl a golfpálya és a kocsma közt félúton van egy boltszerűség, ott mindkettőt lehet.
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Nagy segítségre lenne szükségem,ugyanis most vettem meg a farming simulator 2011 platina verziót,felraktam,de nem fogadja el a kódot már az alapjátéknál.
    Aki tud az segítsen már!
    Köszönöm!
  • mazsola89
    Sziasztok pár kérdésem lenne:
    A csirkéket hogyan tudom etetni és mivel?
    A permetezőt ill. a vetőgépet csak a farmon tudom feltölteni?
    Előre is Köszi :)
  • Skynet85
    2013-ban van jelentősége a szántásnak(nagyobb hozam) vagy elég itt is csak kultizni ? Köszi!
  • FrezeR
    Na végre nekem is meghozta a futár :)
  • AgrárMezőTsz

• tutika14
    1×-estől akár 120×-osra is állítható
  • tutika14
    nyomd a 7-es meg a 8-ast és gyorsítod lassítod. az óra alatt kiírja, hogy hányszorosa