Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha úgy nem tudod megcsinálni,akkor SEHOGY!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Hali!
Szeretnék valakit megkérni, hogy picit segítsen nekem az Editor használatában. Privin MSN vagy Skype címet is adnék hogy "akár mikin élõben" beszélni tudnánk. Sehogy se jutok tovább a dolgokkal. Privire várok üzit.
Emellett aki tud, adjon nekem egy Glóbusz és egy Rádió torony letöltési linket nekem mert ami van azt az istenért se tudom betenni a térképekre.
Elõre is nagyon szépen köszi.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Akkor tudna valaki segíteni ennek az anomáliának az orvoslására?
Ezeket az instrukciókat követtem:
A végeredmény egy textúra nélküli MOD
Kérlek segítsetek,mert már véresre vakartam a fejem,mert nem tudom a fülke nézetet javítani....
Köszönettel,
Zsolt
Uraim ha itt etetem a csirkéket ott kéne tojást adni DE nem ad a piszok .
kell a mapfruitok közé raknom egg et? vagy mi teendõ .
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
ide tedd be a letöltött modokat zip formátumban
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
valaki segítene abban hogy hogy kell megoldani azt hogy ha egy kombájn magtárolója megjelenik a monitoron akkor ha veszek egy másikat akkor ne egy soron legyen mind a kettõ?????légyszi segítsetek.köszi elõre is
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
csak türelmesen építgesd és meglesz az eredménye
eddigi tapasztalataim szerint
ha van MTZ a modok között akkor vedd ki belõle és próbáld újra
ha ez a módszer nem hoz eredményt akkor szedd ki az összes modod a mods mappából és egyesével tedd vissza õket
minden újabb gép berakásakor indítsd újra a játékot és így ki tudod szûrni a hibás gépet a többi közül
idõigényes munka de sajna nem tudok jobbat ajánlani
magyarul gyarapítják a számlád szépen apránként

Szeretnék segitséget kérni..
Megvan a Fs 2011 platinum edition de nem tudom h a napelemek, szélturbinák minek valok?,vki plz..
Subaru Impreza & Hummer
A BM Volvo homlok rakodó kar mûködésére van megoldás?
Illetve,melyik a legszebb IFA mod amit ajánlotok?
Találtam egy 283MB csomagot, Ifa pack lsportal.hu.zip ott van egy sárga villogós nyerges,de nem tudom életre kelteni a villogóit sajnos...
vagy milyen programm kel hozzá
Van megoldás ennek a kijavítására?
és feltelepíted újra
a KARTE 1-ET????????????
rendes viselkedés.
nem eredeti map.
vannak módok.
aki akar jönni irjon üzenetet.
Ennyit tudtam segíteni.
gamefarm.hu
ls-portal
modhoster.de
ls-uk
stb kismilló oldal
keresgélsz magadnak ami teszik addig kattingatsz értelem szerûen az oldalon míg el nem mented a gépeden egy adott mappába
utána beteszed a játék mappájába:
XP:
c:\documents\név\dokumentumok\ls2011\mods
ebbe a mods mappába bemásolod és a játék indítása után bemész a boltba és megveszed
asszem ezt hiányoltad cimbora
nem magyarul van de sok sikert hozzá
és csinálj elõtte biztonsági mentést