23843
  • Krszti1160
    multiban azért könnyebb játszani mint 1 maga az embernek. (ha meg lenne eredetiben,nem módolnám szét mint ezt :D)
  • Mitsurob
    Lehet magyar szerveren játszani, viszont sok szerveren nem tűrik a túlzott irrealitást.
  • Krszti1160
    kinek a pap, kinek a paplan :D
    most gondolkodom, hogy spóroljak-e és meg vegyem steammen eredetiben (25eu o.O), csak nem tudom, hogy lehet-e magyar közösségben magyar szerveren játszani? :)
  • Mitsurob
    Irrealitás netovábbja...
  • Krszti1160
    nem unom, csak jobban szeretek nagyobb gépekkel, és nagyobb területet bedolgozni :) (nekem így érdekesebb :D)
  • Mitsurob
    Ennyire unod a játékot, hogy 50 méteres kultivátort használsz, 6 pótkocsit egy Deutz után?!?
  • Krszti1160
    Engemet is érdekelne ez a dolog! :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az én gép parkom :P

Silózáshoz oda rendelt gépek:

(aki tud ettől a Man kamiontól jobbat az linkelje, mert elég bágos :D)

És hát az állatoknak is enni kell :)

• Endre
    Sokan tanácsolják a canola (repce) termelést pénz szerzés céljából. Valóban a legjobb árat adják érte, de ugyanazon a földön, permetezve fele a termés tonnában, mint a búzából vagy a rozsból. Időnként akciózik a malom meg más átvevőhelyek ezekre a terményekre és sokkal nagyobb a haszon, mint a repcén. Persze ez csak a játék elején érdekes, mert később, mint az életben a pénz hozza a pénzt
  • ZTM
    Értem köszi!
  • AgrárMezőTsz
    Időm lesz csinálok 1 videót,nem nagyon szeretek meg tudok magyarázni..!
    Pl a mezőgépes ifában is a zászló komponens ;)
    Rövidre fogva a szót kell ehhez a ge meg notepad++ és hamar meglehet oldani..
  • ZTM
    Nocsak ez új, eddig azt hittem script kell hozzá.
    Ha gondolod leírhatod ide mit kell vele csinálni, sokan kíváncsiak rá szerintem.
    Nekem is van pár olyan gépem aminek külön kijelölhető a hídja, azokat gondolom meg lehet csinálni lengőhidasra...
  • AgrárMezőTsz
    Lengőhídnak köze sincs a scripthez,sima komponens!
  • vasember14
    Ide menti a képeket a játékról: C:\Felhasználók\Sajátnév\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2013\screenshots
  • Krszti1160
    Üdv. Mivel lehet így képernyőképet csinálni? (print screennel nem adja ki a játék képet,csak az asztalról csinál egy képet )
  • Gibs941
    öhm, nem én készítettem a videót, csak annyira irritált a dolog, hogy nem tudom mire való az a gép, hogy már ide írtam is, meg a google barátomat kérdeztem és a you tube-ra jutottam :D
  • zolee24
    Nagyon köszönöm ezt a videot nagyon sokat segítettél remélem rakol még fel ehez hasonló filmeket mert tök kezdö vagyok a játékban és azt sem tudom mi micsoda
  • Gibs941

már meg is van :D
  • Gibs941
    bocs a dupla posztért, de mire való ez a mixer? hogyan működik, használja egyáltalán valaki? :D
  • Gibs941
    Sziasztok. Lehet-e ezt hamachin játszani? :P
  • Ryder159
    MS Store-ban 640Ft a 2012-es
  • kisspeter1979
  • kisspeter1979
    Kár, hogy nem tudok ingamelni. Nagyon tetszik ez a gép .

• kisspeter1979
    Köszike már nem kell a segítség! Rájöttem, hogyan kell módosítani :D. A .dds fájl mentésénél volt a hiba.
  • Martinez01
    Ne kezdj el kötözködni! Köszi ^^.
  • roby2011

ÉS ÉRDEKES MÓDON CSAK 1 SZÁMOT KELLETT XML-BEN ÁTÍRNI
  • ZTM
    OFF
    Jajhát na, most mind a ketten magatokra vettétek, nem szoktam másokat kritizálni(ezt sem annak szántam) csak szeretek okoskodni olyan dolgokban amihez elméletileg jobban értek ha meg koppanok abból tanulok. Tudom nem előnyös de ez van.
    Ha komolyan vettétek az írásom nem annak szánt részét akkor kijelentem:
    Elnézést marko37
    Elnézést 3lm0
    OFF-off Csak szerettem volna tisztázni, hogy nem kritikának írtam rátok ezt és ne vegyétek magatokra a dolgot, tudom, hogy nem mindenkinek ugyan az a foglalkozása ez is csak egy játék a sok közül...

Kérdezőnek a logikája számomra érthetetlen azt hittem LS13-ba akarja átrakni csak nem tudja mert ugye van pár script amit nem komál a játék, és ezért szeretné lebutítani, de úgy látom már benne van neki, és nem is értem miért nem jó az neki úgy, mikor nem kis munka volt a scripternek, hogy egy kis valóságot leheljen abba a gépbe, ilyenkor értem meg azokat akik nem osztják meg a kreálmányaikat.
  • Martinez01
    Reklám...
  • gogabi79
    És aztis hozzá kell tennem,hogy senkire sem haragszom már,sem Mitsurobra,sem másra!Ami volt,volt,és el mult.
  • gogabi79
    Hát sokszor énis csak csendes szemléltetője vagyok a dolgoknak már én is,egy -két oldalon!.És még itt voltam valamikor házigazda,rájöttem ,nem fog sokáig tartani,mert felesleges,pláne hogy néha néha elöbukkan egy két iq bajnok.És Probáltam is csinálni,csak volt akinek a stilusom nem tetszett,vagy hogy máshogy irányitsak!.Mindenki ki probálhatja ,és rájön majd.De az admin,vagy moderátori dologse könnyü,és abba is bele lehet unni!.Mostanság elég sokszor segitkezem,segitek abban annak amiben tudok.Ha van akkor modokat csinálok,magamnak,másnak,persze van többnyire a 99% bol 1 ha énse kapok egy köszönöm szót.
  • marko37
    Tudod tesó egyszer márt megfogadtam hogy lesza..nem segítek pedig 1-2 dologhoz én is értek,sokáig csak csendes szemlélője voltam a dolgoknak. 2008 óta nyomom a játékot és rendszeresen követem mindegyik topik életét. Ha próbáltam és tudtam is segíteni NEM sokszor kaptam köszönetet érte.
    Ezért most én KÖSZÖNÖM meg neked hogy rávezettél hogy ismét csak csendes szemlélője legyek a dolgoknak.
    Mitsuró-nak Gogabi79-nek és a többi moddernek is sok kitartás kívánok
    hogy el tudják viselni a sok segítségért járó köszönömöket.
  • 3lm0
    Nos ezért kár volt akár egy betűt is leírnod (bár lehet ehhez kell az érettségi).
    Érdemben hozzászólni nem tudtál.
    Másokat kritizálni tudsz ismeretlenül is.
    Nem vagyok mezőgazdasági gépszerelő, ergó nem is érdekel különösebben a gépek szerkezettana. Ettől függetlenül nem ismeretlen a dolog számomra, mivel a nehézgépkezelőim megvan (sok egyéb végzettség mellett).
    A játékkal inkább játszom, mint hogy készítenék hozzá scripteket, modokat, stb. Ha kell belenyúlok dolgokba aztán vagy lesz belőle vmi, vagy nem.
  • alonso83
    nektek a magyar verzios van meg?ha igen nem lehetne a magyar nyelvet elküldeni?
  • Mitsurob
    Már a fejléckép is biztató...
  • Tescobetyár

• ZTM
    Nyehhh ezt írtam én is, akkor jól értelmeztem a kérdésed, nem hiába ugye ha már érettségije van egy embernek(én vagyok az igen) csak ér valamit azért
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Saját térképemhez szeretnék saját készítésű növény skineket.

Szóval ezeket szeretném módosítani:
    - foliage_barley_diffuse.dds
    - foliage_barley_cut_short_diffuse.dds
    - foliage_maize_diffuse.dds
    - foliage_maize_cut_short_diffuse.dds
    - foliage_rape_diffuse.dds
    - foliage_rape_cut_short_diffuse.dds

és így tovább.

De bármivel is próbálkozom mindig piros lesz minden növény a térképemen. Milyen programmal, hogyan kellene ezeket módosítani? Én már sajnos kifogytam az ötletekből.

Előre is köszönöm!
  • roby2011
    EZT KELLENE MEGCSINÁLNI
    http://www.kephost.com/images4/2012/10/29/a1_2012_10_29_5w6azn8l0o.png
    Ilyenre
    http://www.kephost.com/images4/2012/10/29/a1_2012_10_29_afq7fykvxk.png
    CSAK HOGYAN?
  • ZTM
    marko37
    3lm0

Szerintem roby2011 kérdését alaposan félreértelmeztétek.

Itt van még 1x:
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy hogyan lehet FIX első tengelyes(híd) traktorTTT csinálni ABBÓL aminek MOZOG az első tengelye(híd)?

Nos magyarra lefordítva azt kérdezte, hogy hogy tud egy bescriptelt mozgó híddal rendelkező traktorból csinálni egy normál script nélküli gépet.(Gondolom LS13-ba kéne neki és nem ért a scriptek kiszedéséhez-->én sem)

Több buktató is van a mondatban amin megbuktatok, először is a megfogalmazás sorrendje másodszor pedig a használt kifejezések.
    (nyelvtan egyes mind a 3 delikvensnek xD)
    (Traktor részeinek és azok funkcióinak megértéséből 1-esre vizsgázott 3lm0)
    (Szakkifejezések használatából 1-es jár roby2011-nek)

Mindenesetre én nem tudom sajna mit kell csinálni de remélem valaki segít neked így, hogy tudják miről van szó...
  • vasember14
    Azért köszi, de legalább meg tudtuk hogy kell hátra felé 62-vel tolatni xD
    Ha kiszállok a traktor akkor is megy hátra fele.
    Szóval viszont alapból 7-el megy hátra fele, és az alap szám az 7-volt. Akkor most átállítottam a tolatást 5000-re.
  • marko37
    pasz kérdezd Mitsut vagy valakit aki ért a modoláshoz