Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csináltass egy Tandemet. De tudnék neked adni egy ilyet Aminek a kapacítása 100000. Nekem megvan. Mellesleg, a modsecben át tudod írni hogy mennyi cucc férjen bele! :) Én ezt szoktam csinálni, ha már unom a sok oda vissza menetet. :)
dávid 001
A kapacitást át lehet írni! A forgó zsámolyra meg azt tudom mondani, hogy majd megpróbálom másik pótra berakni ennyi az egész!
Apropó az "ingame-lés az azt jelenti hogy valaki csinál pl egy traktort és a játékba bírom rakni:) Érted?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

joceruza
ISTEN HOZOTT! <#integet2>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ezt vállalnád egy kis Térkép szerkesztéssel is? Mert ha igen, megkérnélek hogy 2 mapra betegyél egy Globuszt és pár helyre Rádió tornyot. Olyat mint amiket a mobiltávközlésbe telepítenek mindenfelé.
talloli
Pontosan nem tudom mit jelent az, hogy "ingamelve", de biztos....
Mindegy milyen típusú pótkocsi, vagy utánfutó lenne, csak végre lehetne vele dolgozni.
Amiket most találtam, max. 10000 kilot visz el, és forgózsámolyos, amivel marha nehéz tolatni.

dávid 001
Mint már mondtam olyan mint régen" segítõkész stb"

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Mint már gamefarmon mondtam ha már ingamelve van akkor más dolog sincs mint megszerezni az adott növénynek a Multi Fruit-ját és én berakom a pótba,ha meg nincs még ingamelve akkor majd eldöntöd hogy kihez küldöd :)

joceruza
Pontosan milyen is? <#fejvakaras>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

talloli
Van köztetek valaki aki jártas a jármûszerkesztésben és van egy kis szabad kapacitása?
Jelenleg egyetlen "normális" pótkocsi sincs az Õstermelõ Agrár TSZ növényeihez!
Konkrétan olyan nagy kapacitású (50-100 köbméteres) félpótkocsira gondolok amely az alábbi növényeket tudja szállítani: lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn)
Köszönöm a segítséget!

dávid 001
Emberek elhatároztam hogy olyan leszek mint voltam!

boky84
a dds filekat szerkesztgesd

mert azok adják meg a frankót a texteknél

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

Oksa, köszönöm. Szuper lett. :)
joceruza
PNG formátumban van a kép a foliage mappában és ez is PNG.

boky84
hát cimbora nem csodálom hogy most látod elõször<#wow1>

ugyanis saját mókolmány<#wilting>

egyenlõre teszt alatt van a kicsike<#fejvakaras> de meg lesz osztva lehet hogy ma vagy holnap már nincs visza sok a tesztekbõl

az alap a lexi 770 spec fekete-fehér piros pack

a színeit már én variáltam össze meg pár apróságot:
tettem bele féklámpát, irányjelzõt, es limitert, üzemóra számlálót, napi és össz hektár számlálót + nemtom hogy még mit

kis türelem és töltöm fel

dávid 001
Szép estét mindenkinek!

gogabi79
Ha azon a mapon akarod cserélni,amin most játszol,akkor megkeresed a texture-foliage-acre diffuse-t és a képet ami van bmpbe azt belerakod a dxtbmp nek segitségével.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

hali. Figy, neked megvan a link, ahonnan ezt a Claas gépet letöltötted? Állatira tetszik a színe. Van már 2 vagy 3 féle fekete fehér szürkés, kék is meg stb, de ezt most látom elõször.

Meg köszönném ha megkaphatnám a letöltési linkjét.
joceruza
A textúrák színét hogyan lehet megváltoztatn?

Ezt színeztem át:

Ilyenre,de a játékban nem változott.

boky84

sharpwrz
Magír nyelvi fájlokat tudna valaki átküldeni nekem? Mert Németbõl kaptam a játékot, s bár tudok németül, de nem minden tiszta így nekem...

...

Ok. Bocs! :S
gogabi79
Srácok!Érthetõen le irtam,hogy ne chatre használjátok már a fórumot!.Nem ide tartoznak azok a dolgok hogy én gépem 320 vinyó,meg ilyenek! ez a játékról szol! a Landwirtschafts Simulator 2011 játékról!!!

Nekem mondhatom azt, hogy igen jól meg, a 19 colos WIDE-os LCD monitorral. :) Néha pindurnyit akad. De ez a betett módok nélkül is megesett régebben. a 2.2 s patch is rajt. De most egy óriás mapon nyomom. :)
Multiplayerhez is elég nagy a terület. :) Perzse, egyik map sem tökéletes, mert hiányolok az egyikrõl több fát, meg a farm körül fehér kerítést. Viszont mindkettõbõl hiányolom a Víztornyot, (Glóbuszt) és a Rádiótornyokat több helyrõl a térképrõl. Olyant mint a mobiltávközlõ tornyok. Tuti tudjátok mire gondolok. Van minden, de az editor nálam nem mûkszik és nem tudom rátenni ezeket sajna. :((((
belapeter
és ezen hogy megy?
élvezetesen?
A felbontás milyen?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
fiúk... rendelkezik valaki igen erõs asztali számítógéppel?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

De vannak. De csak gépeket és eszközöket tudok. Van jelenleg 133 mod berakva a játékba. :) és épp azon fáradozom hogy betegyek újabbakat. :)))

Skype vagy MSN-en tudok küldeni max. De sajna ma már nem. :S
köszi megvan
sharpwrz
Köszönöm a segítségedet! Még annyi, h nekem kintrõl van a játék németbõl...magyar nyelvi fájlokat nem tudnál átküldeni nekem?

...

Nem tudok róla. de ha aratsz, márpedig alapjátéknál már (gyárilag) van vetve mind a 4 növénybõl!
A többi (barna színû) földet, szántani, boronálni, vetni permetezni és aratni kell. A (gyári) vetést persze, már csak az aratástól, avagy a Fû levágásától csináld. De a Füvet szerintem felesleges beszántani stb, mert bõven van terület amit még szántani és bevetni is kell. Jah, a Trágyázás kimaradt, Idõvel tudsz majd venni marhákat, és a hígtrágyát/szilárd trágyát szét tudod a megfelelõ eszközökkel szórni vagy teríteni. Mindenhez van a játékban már eszköz vagy gép. De elõször az alap gépekkel kezd. Kezd a Repcével szerintem, Nah persze, ha a könnyû játékot választod, akkor a silókban már minimum 16000 cuccod lesz/van. A nehéznél már csak a fele! A nehéznél pedig semmi.
sharpwrz
Köszi! De én arra gondoltam, h elõször vetés, aratás, bálázás stb...
Ezekkel kapcsolatosan nincs valami leírás?

...

Én nem válogattam, de, mivel a Repcével szoktam kezdeni, mert azért füzetnek a legtöbbet. Ezt úgy tudod megnézni, hogy mennyi a vételi ára, hogy a játék közben, nyomsz egy " i ' betût, és ott írni fogja, hogy hol veszik át és hogy mennyiért. Kivéve, ha Multifruitos mapod van, de ezt kétlem hogy lenne még..
sharpwrz
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne. hogy most kezdek el játszani ezzel a játékkal, s nem nagyon vagyok még képbe!

Valahol megtalálom a neten, h milyen sorrendbe mit kell csinálni a földeken?

...

köszi meg keresem<#email>
gogabi79
Emberek a válasz gombot nem ártana használni is!!

Frmland v1
ls portalon megtalálod a mappoknál a végefelé van
Gyorsklikk az i3d-re és megnyitja egybõl
szia mtz 82 zts
ez melyik map??
hoztam pár képet:

Hali!
Valaki elmondaná hogy honnan kell megnyitni a map01.i3d-t hogy a GE megnyissa?
Elõre is köszi!

a farming-ot le uninstal-oztam és! amikor megprobáltam le instalálni akkor Fehler 87:paraméter nem megfelelö.ez mit jelent??
joceruza
Nincs mit! A többi keréktípusnál fogja majd írni hogy melyik gomb.

Köszi
joceruza
Hát elég macerás dolog! Nem biztos hogy menni fog.....
"M" betû! (de csak ha közel van a traktor a kerekekhez!)

Tudja valaki hogy a két New Holland alá hogy lehet kereket rakni mikor megveszem, és utána hogy lehet változtatni õket?
sziasztok!a farming-ot le uninstal-oztam és! amikor megprobáltam le instalálni akkor Fehler 87:paraméter nem megfelelö.ez mit jelent??
Én kettõt így tettem be, és prímán mûködik mindkettõ! :) (Csak az Editor szar) :)) Sebaj. :) Majd feldobom a 32 bites Ultimate-ot. aztán megpróbálom azzal. :)
joceruza
Remélem hasznodra lesz!

a módokhoz tedd be a Zip fájlt. ha Raros akkor bontsd ki, és ami benne van, azt MIND tedd be a mods mappába
Opelfan
Sziasztok, van egy Hungarian_map nevezetû pálya. Hogy lehet azt betenni? Eddig csak egyet sikerült betennem, FAQ leírásban találtam olyat, hogy ami maps mappában van az menjen a data mappán belülre ami mods mappában van az menjen a modokon belülre. De ez olyan, hogy kibontom csak egy maps mappája van azon belül meg pl boci alma stb, megtalálom a pályát de elindítani nem tudom mert lefagy töltés közben. Valaki tud erre megoldást? Vagy valaki tud mondani egy jó mapot, amivel nem kell így küszködni?

Köszönöm!

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?