23843
  • kerzsakov
    Paradicsomos üvegházat rakott már valaki? Mit kell annál csinálni?
  • hpelte
    szerintem azért, mert a játékban nem állandóak az árak, hanem változnak folyamatosan.
  • blade90
    nem az economyba mást lehet pl hogy meik terület legyen a tiéd meg ilyesmi a careersavegambe van amit én módositani akarok át is írom belépek játékba pár percig az új árak vannak a pda ba utána meg a régiek vmiért visszaíródik xml
  • 3lm0
    Nem vagyok benne teljesen biztos, de azt mintha az economy.xml-ben lehetne módosítani.
  • vasember14
    Kifogyott az üzem anyag!
  • blade90
    a termés árait szerettem volna módosítani benne
  • kerzsakov
    Az érdekelne hogy valakinél már volt olyan hogy elromlott egy gép vagy ilyesmi?
  • 3lm0
    Nem tudom mit módosítasz benne. Én a pénzt írtam át egy mentésben hogy kipróbáljam a gépeket, de nem áll vissza önmagától. Ugye nem játék közben írod át, hanem amikor nem fut a játék.
  • 3lm0
    Először is össze kell tömöríteni. Addig járkálsz rajta egy traktorral amig a Compression érték 100% nem lesz. Utána ha legalább a tároló 10%-ig van töltve, meg fog jelenni egy új lehetőség a menüben a "Blanket silo" (alaphelyzetben R betűvel aktiválható), ezzel letakarja a silót és elkezdi érlelni, mikor az érlelési szint elérte a 100%-ot, automatikusan kitakarja és kész, vihető/felhasználható/eladható.
  • blade90
    Sziasztok kérdésem lenne hogy ha módosítom a careersavegame.xml t mért van az hogy pár párc játék után minden vissza áll eredetire van ez ellen megoldás ?
  • Ringo18
    Sziasztok.Nem tudna nekem valaki segíteni,hogy ha lesílóztam és leontotem a silot a helyére,akkor hogyan tudom megbarnítani,hogy a keverogépbe be tudjam tenni???
  • Endre
    hát elég cicós ez a krumpli ügy, viszont olyan termés van, hogy na. magokból a legjobb eddig 4200 as kapacitású kombájnnál 2 csík, itt 7200. persze ez az én mértékem, csak az arányok miatt. ugyanígy láttam, hogy a repce nem terem annyit, bármit csinálsz vele, sokszor a búza meg az
    árpa jobb buli. érdekes még a kelési idő, tök különbözőek
  • Endre
    itt nem látszik, a kaparástól tök fehér a föld, viszont... a traktor jobb hátsó kerekét kell nézni és ott látni hol szed fel a gép, ugyanis aktiváláskor felvesz egy csípőficamos pózt, még véletlenül sincs szintben semmivel. ezért szeretem ezt a játékot ( az elsőtől), addig kihívás míg rá nem jössz az összes cuccnál a hogyan, mikor és hol-ra. ha megvan már nem érdekes csak droidként kell ismételgetni a dolgokat, tele vagy zsével és kész. én régen feltettem multiba a pályámat, minden volt azt hagytam had élvezkedjenek akiknek még nincs olyan gépük
  • Endre
    kösz, nézem
  • 3lm0
    Épp most vettem észre traktoros silókukorica aratásánál, hogy ahol sötétebb marad a learatott rész (mintha még rajta lenne a permet/műtrágya/trágya) onnan még arat a gép egész szép mennyiséget. Nem tudom hogy krumplinál is fennáll-e ez, ki kell próbálni.
  • Mitsurob
    Sehogy. Magyarítani nem tudod, mivel itthon magyarul jelent meg.
    Angol verzióhoz csak az angol patch jó. Nem sok angol szöveg van a játékban, nem lehet probléma.
  • Endre
    Esetleg annyit tudnék, hogy ha feladat van, akkor, ha azt látod, hogy golf klub vagy camp (vagy camping?)
    ott füvet kell nyírnod, a többinél egy emelővillás járgánnyal kell raklapokat elvinned. a boltban a második villa kell rá.
  • Endre
    http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar

hát jobbat nem tudok ha nem beszélsz angolul
  • Endre
    Sziasztok!

Van valakinek bevált módszere a krumpliszedésre? Na azt mondjátok, hogy vegyek kombájnt, a traktorral akarom felszedni. Elöl a kapirga, mögötte a felszedő gép, de olyan kicsi a felszedő része, hogy egy csíkon többször kell végigmenni vele és még mindig van cucc a földben. Valami ötlet, módszer a találomra pásztázás helyett? Először azt hittem a fűszedés módszer, de itt nem látni hol van még.
  • tonnni
    Hello!

Tudom már sokan kérdezték, hogy hogy lehet magyar nyelvre állítani. Én feltelepítettem, aztán a bal alsó sarokba ki is írta, hogy van magyar nyelv letöltöttem de nem tudja feltelepíteni.
    Nagyon tetszene de nem tudok angolul és így nem tudok vele játszani.
    Tudnátok segíteni?
  • Sparrow84
    Steamen fent van minden nyelven, kivéve magyarul... :) És igen, 7k az ára ott... (szinte kereken)
  • Krszti1160
    Köszi szépen :)
  • marko37
    vonórúd
  • Krszti1160
    hehe :D steammen 25 eu + a banki kezelésköltség (28eu), én pedig megjárom (busszal szegedig + a játék) 23euból :D
  • mazsola89
    Sziasztok! Hogyan lehetne megcsinálni hogy kicsivel több gabona teremjen egy földön? Természetesen permetezek is csak akkor is kevesellem azt h egy 110Ha-os földről 3x kell fordulni egy nagyobb fajta pótkocsival :D
  • Krszti1160
    Vonórúd
    Ezt nem tudja valaki, hogy-hogyan lehet 2013-asra áttenni? :)
  • Mitsurob
    Beállításokon belül mindent megtalálsz.
  • vlv760
    Sziasztok ! Beszereztem egy kormányt és egyéb kütyüket ,az a kérdésem hogy mit és hogyan kell beállítani hogy azzal irányítsam a gépeket? Köszi
  • Krszti1160
    nah akkor lekel kapcsolnom valamelyik haveromat, aki megy szegedre, hogy passzoljon el a tescoba engem xD Köszi szépen a választ :P
  • kisspeter1979
    Ma du voltam a TESCO-ba, már árulják. 3990 Ft/db és magyar nyelven.
  • Krszti1160
    tescoban mennyi? :D lehet át megyek akkor szegedre, ha tescoban olcsóbb :D
  • bomba05
    az nekem is de szerintem nem magyar.. :/ ott én is néztem mind1, vagy megrendelem, vagy megveszem tescoban... :/
  • ZTM
    Sajna fogalmam sincs magyar-e nem vettem meg csak ez jutott eszembe mint digitális alternatíva.
  • bomba05
    meg Steam-en 7000 ft boltokban meg 4000 akkor hosszú hétvégét még kivárom! :/
  • bomba05
    magyarul is?
  • ZTM
    Steam-en fent van...
  • bomba05
    teszem hozzá magyarul!
  • bomba05
    Sziasztok nem tudtok valami helyet ahonnét le tom szedni! nem warezra gondolok online áruházra ami nem postán küldi hanem ad hozzá 1 seriált meg a cuccot Football Manager-hez van ilyen lehetőség csak azért kérdezem! :)
  • Krszti1160
    lehet, hogy a vetőgéped alapból nem vet kukoricát :)
  • roli02
    Sziasztok a vetőgépet fel töltöm vetőmaggal oda megyek a földhöz ki akarom választani hogy mit vesek és kukorocát nem tudok vetni ez miért lehet???