Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó az "ingame-lés az azt jelenti hogy valaki csinál pl egy traktort és a játékba bírom rakni:) Érted?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Mindegy milyen típusú pótkocsi, vagy utánfutó lenne, csak végre lehetne vele dolgozni.
Amiket most találtam, max. 10000 kilot visz el, és forgózsámolyos, amivel marha nehéz tolatni.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Jelenleg egyetlen "normális" pótkocsi sincs az Õstermelõ Agrár TSZ növényeihez!
Konkrétan olyan nagy kapacitású (50-100 köbméteres) félpótkocsira gondolok amely az alábbi növényeket tudja szállítani: lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn)
Köszönöm a segítséget!
mert azok adják meg a frankót a texteknél
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
ugyanis saját mókolmány<#wilting>#wilting>
egyenlõre teszt alatt van a kicsike<#fejvakaras>#fejvakaras> de meg lesz osztva lehet hogy ma vagy holnap már nincs visza sok a tesztekbõl
az alap a lexi 770 spec fekete-fehér piros pack
a színeit már én variáltam össze meg pár apróságot:
tettem bele féklámpát, irányjelzõt, es limitert, üzemóra számlálót, napi és össz hektár számlálót + nemtom hogy még mit
kis türelem és töltöm fel
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Meg köszönném ha megkaphatnám a letöltési linkjét.
Ezt színeztem át:
Ilyenre,de a játékban nem változott.
...
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Multiplayerhez is elég nagy a terület. :) Perzse, egyik map sem tökéletes, mert hiányolok az egyikrõl több fát, meg a farm körül fehér kerítést. Viszont mindkettõbõl hiányolom a Víztornyot, (Glóbuszt) és a Rádiótornyokat több helyrõl a térképrõl. Olyant mint a mobiltávközlõ tornyok. Tuti tudjátok mire gondolok. Van minden, de az editor nálam nem mûkszik és nem tudom rátenni ezeket sajna. :((((
élvezetesen?
A felbontás milyen?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Skype vagy MSN-en tudok küldeni max. De sajna ma már nem. :S
...
A többi (barna színû) földet, szántani, boronálni, vetni permetezni és aratni kell. A (gyári) vetést persze, már csak az aratástól, avagy a Fû levágásától csináld. De a Füvet szerintem felesleges beszántani stb, mert bõven van terület amit még szántani és bevetni is kell. Jah, a Trágyázás kimaradt, Idõvel tudsz majd venni marhákat, és a hígtrágyát/szilárd trágyát szét tudod a megfelelõ eszközökkel szórni vagy teríteni. Mindenhez van a játékban már eszköz vagy gép. De elõször az alap gépekkel kezd. Kezd a Repcével szerintem, Nah persze, ha a könnyû játékot választod, akkor a silókban már minimum 16000 cuccod lesz/van. A nehéznél már csak a fele! A nehéznél pedig semmi.
Ezekkel kapcsolatosan nincs valami leírás?
...
Olyan kérdésem lenne. hogy most kezdek el játszani ezzel a játékkal, s nem nagyon vagyok még képbe!
Valahol megtalálom a neten, h milyen sorrendbe mit kell csinálni a földeken?
...
ls portalon megtalálod a mappoknál a végefelé van
ez melyik map??
Valaki elmondaná hogy honnan kell megnyitni a map01.i3d-t hogy a GE megnyissa?
Elõre is köszi!
"M" betû! (de csak ha közel van a traktor a kerekekhez!)
Köszönöm!
Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?