23843
  • vasember14
    ide esetleg feltudjátok tölteni?
    http://data.hu/index.php?isl=1
  • Blinkye
    2.88 mega.
  • Blinkye
    megkeresem. Nekem is magyar van.
  • tonnni
    Ez teljesen magyar verzió. Ha pontosan megmondjátok mit hogy csináljak, csinálom.
  • vasember14
    Pl én is!
    Én azt a fájlt értem amitől a játékbeli írások lesznek magyarok!
    Annak örülnék, bár ennek is, de az előzőnek picit jobban!
  • Endre
    igen ezt most olvastam egy másik fórumon, a magyar játékban van ez a fájl.
    szerintem nem, szorosan a témához tartozik. nekem steamos van, így én nem tudok a magyar ügyben segíteni csak te.:)
    nekem az angol is megteszi, de nagyon sokan örülnének.
  • vasember14
    A magyar fájlok külön nincsennek benne?
  • tonnni
    Skype nincs. Nem oldalról származik, hanem megvettem feltelepítettem és a Program Files / Farming Simulator ba tette be ezt a PDF filet abba le van írva sok minden.
    az úgy gáz ha bemásolom ide mindet? kb 20 oldal.
  • Endre
    esetleg azt az oldalt beírhatnád ahonnan származik
  • Endre
    skypod van?
  • Endre
    As with cows, any sheep you buy automatically get transferred to their pasture. Sheep are your main wool supplier. The more animals you have and the happier they are, the more wool gets produced. There is a concrete slab at the sheep pasture where a pallet of wool appears in regular intervals. You can use a front loader to pick up and transport these pallets to the marked area at the spinnery where they get sold

ez tonnni angol változata, szinte szóról szóra stimmel
  • tonnni
    Igen, abból származik. Szívesen megosztom, egy pdf file.
    Csak nem tudom hogy tudom itt megosztani!?
  • DJ Bolinho
    Köszi a válaszokat... igen Tonni azt díjaznánk :)
  • Endre
    tonnni ha a tőled származó esetleg egy magyar változatból van, megoszthatnád a néppel
  • Endre
    angolul beszélők részére, most találtam:

http://guide4games.com/index.php/guide/2465-farming-simulator-2013-full-game-guide

teljes leírás mit, mire
  • Krszti1160
    nem foglalkoztam még vele, szóval én nem tudom a menetét, talán más válaszolni fog :)
  • tonnni
    A marhákhoz hasonlóan a megvásárolt bárányok
    is automatikusan a legelőjükre kerülnek. A
    bárányok a legfőbb gyapjúellátóid. Minél
    több állatod van, és azok minél boldogabbak,
    annál több gyapjút állítanak elő. A birkalegelő
    egy betonlapján jelen- nek meg bizonyos
    időközönként a gyapjúval teli raklapok.
    Homlokrakodó segítségével szállíthatod ezeket a
    raklapokat a fonodánál megjelölt részre, ahol fel
    is vásárolják őket.
    Csirkék
  • Endre
    szerintem semmit, a teheneket is csak etetni kell aztán jön a tej.
    ha odajutok veszek párat és kipróbálom, mert a malomtól balra van egy hely ahol gyapjat vesznek, na de hogy hogy kerül le a birkáról fogalmam sincs.
    mintha láttam volna egy gyapjú tároló házikót vagy mi a fenét az akol környékén. na ez egy értelmes válasz volt, nesze semmi fogd meg jól:
  • DJ Bolinho
    erre tud valaki valamit? #13405
  • Blinkye
    Oks. Köszi a válaszokat. :) olvastam a fórumot csak már kifolyik a szemem. Hulla vagyok. .egyszerűbb volt kérdezni :) Köszi a gyors válaszokat mégegyszer. nézegettem a tutorialokat is.
  • Endre
    multi pályát indít valaki?
  • Krszti1160
    Szia. Hát én személy szerint ezt javaslom, azaz én így csinálom (vannak tőlem tapasztaltabbak, remélem ők is le írják a véleményüket )
    Szóval, állatokat venni a farm shop-ban (vagy meg nyomod csak a "P" gombot) és az animals vagy jószágokhoz hajtod a felső nyilas izét :D

Szántanod nem feltétlenül kell, elég ha csak kultiválod. (Trágya az csak akkor termelődik ha van tehened, a birkáknál nem tudom mi a helyzet) Permetezni bírod, akkor lehet egy kicsit nagyobb termést elérni még :) kb ennyi, ha valami nem oké javítsatok ki :D
  • Endre
    a zöld a vetőgép, a zsákoknál tudod megtölteni
    vásárolni a P gombbal tudsz, fenn görgesd mit szeretnél és látod mik vannak
    igen nem árt permetezni, kell egy permetező és a kék tartálynál feltöltheted, de mindez ki van írva az első ott jártadkor
    ha vetettél és nincs több földed, hogy elfoglald magad 8-as gomb időgyorsítás és 24 óra múlva lesz termés kb.
    ja és nem árt lefelé görgetni a fórumban
  • Blinkye
    Másik.. ha vetettem újra búzát pl.. Utána mit csináljak? földre nincs pénz még. kocsikázzak amíg nem nő meg?
  • Blinkye
    Hali. Lúzer kérdés. Most játszom előszőr ilyen jellegű játékkal és még Budapesti is vagyok :)
    - Learattam nagynehezen a kezdő földemen a búzát. Sikerült eladnom is valahol a város mögött.
    - Fogalmam sincs,hogy hol tudok venni állatokat, magokat.
    - Aratás után szántani kéne gondolom? utána vethetek is? aztán trágya?
    (Azt sem tudom mi mire jó :)) azt játszom,hogy felcsatolgatom a traktorra és akkor kiírja mia z. :)
  • Krszti1160
    az a kröger agroliner vagy milyen pót, azt tudod a silózó után csatlakoztatni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://www.agroinform.com/files/geppiac/5495/961360/big_0.jpg
  • DJ Bolinho
    a játékban a birkákat gondolom a gyapjúért lehet tartani, de hol kell megnyírni őket vagy ha nem a gyapjúért akkor mit kell csinálni velük?
  • 3lm0
    Sajnos ezidáig nincs olyan pót ami a silót szállítani tudná, sem alap, sem mod. Szóval marad a "kanalazgatás".
  • precise
    Magyar nyelvi filekoat valaki megosztaná? Angliában élek itt elérhetetlen magyarul.
  • Jancsika1016
    Szívesen Zsanett
  • Martinez01
    Köszönjük emese...
  • Krszti1160
    a fene egye meg :D nem eljátszottam az időt Magyar szövegel nagyon érdekes (bár is nekem ) úgy hogy neki láttam egy normál szintű játéknak semmi mód nélkül csak az alap dolgokkal kezdem, eddig le arattam a búzát, fel szántottam a földet ( körülötte a gyepet ) holnap meg majd suli után kultiválom, meg ültetem :D jó éjt farmerek :D
  • Endre
    hilfe! a silót melyik pót viszi? már vettem párat, de nem rakja bele a rakodógép. amire azt írja, hogy ezt is, abba sem, tipust adjatok
  • Endre
    fogy az csak lassan, majd észreveszed
  • Fantasy18
    miért van az hogy nem fogy a benzin se a vetőgépből a magok??
  • Endre
    ada mész egy bankautomatához és 200000 ig jó vagy a banknál. a földeken van egy forgó ikon ott r betű és megveheted
  • precise
    sziasztok, hogy tudok földet venni, és bankhitelt felvenni?
  • Jancsika1016
    ha valaki füvet akarna vetni ne tegye mert az összes meg müveletlen terület ami zöld azt lehet kaszálni
  • Endre
    ha azt látod, hogy golf club vagy camp ott füvet kell nyírnod a többinél egy emelővillás géppel kell raklapon lévő cuccot elvinned valahová. a térképen egy zöld kör jelzi mindkettőnél a célt. szerintem a játéktér megismerése is a cél meg még pénzt is kapsz érte. ja és a kölcsönöd vedd fel az elején, szükség lesz rá, majd visszaadod.
  • DJ Bolinho
    köszi ezek hasznos tanácsok voltak... annyit még el tudsz mondani hogy időközönként mik azok a bejövő hívások és mit kell csinálni ha elfogadom mert nekem angol nyelvű :P