Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A helikopter is mûködni fog ?.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
csinálgatom mapocskát lassan kész lesz
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Büszkeségtõl??? 😄
Én nem vagyok olyan mert,amit csinálok pályát úgy is megosztom,mellesleg már tudok ingamelni ott vagyok a gamefarmon, és említem?nem! Szóval a büszkeséget hagyd ki!
Mellesleg, Nem azért jöttem vissza hogy olcsalak! mert nincs ahhoz kedvem!
Hanem másoknak segíteni amit eddig elértem és tudok!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Meg én nem szidtam csak reagáltam rá.meg hülyeség nem volt mint említettem nekem akármilyen karakterel jó!
Olyan jó volt míg ki voltál tiltva!
Nem irkáltak az emberek hülyeségeket, nem szidták egymást!
20 évvel idõsebb vagyok nálad és mint látod Marko hsz-ét nem írtam baromságot! Tapasztalatot osztottam meg veletek!
Nekem ugyan az az objekt volt ami ott van hátul és teli volt #&+ ilyen karakterekel és jó volt szóval amit akarsz!
haver frissítsd a tudásodat nem neked volt igazad
Nekem is volt ilyen problémám. Nálam a könyvtár neve ékezetet is tartalmazott és az okozta a hibát. Ahonnan betöltöd az i3d-t ne legyen ékezet, vagy különleges karakter, csak angol betûket használj.
Ha nem ez okozza, akkor egyenlõre passzolom.
miért van az hogy valamelyiknek megjeleniti a texturát valamelyiknél nem
Nézd meg a pótkocsi XML fájljában, hogy milyen terményeket tudsz vele szállítani. pl wheat, maize, stb.
Viszont, nem lehet az kizárt, hogy olyankor is kormányozni tudd. Vagy pedig, nem stimmel a gép.
Shirocco :
Értem hogy mit írsz , azzal nincs gondom . De viszont ahogy írod hogy munka közben , csakis egyenesen megy , akkor a játékban az original traktor mért megy úgy , hogy megnyomom pl : 2 gombot , és mellette tudom írányítani merre haladjon .
És ugyan így mûködik a B_RopaEuroTiger is , megnyomom a 2 gobot megy magától , de tudom írányítani a haladási írányát , akkor több mint valószínû némelyiknél lehet , némelyiknél nem .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan tudom kiönteni ,kiöntettni a RopaEuroTiger -bõl a cukorrépát ? Írja hogy nyomjam meg a B gombot
ezután kiírja hogy vigyem a csövet a pótkocsi felé , de nem történik semmi , ürítés terén . Mi lehet a gond ?
Taán nem mindegy milyen pótkocsi ? .
Figy, nyomd le az 1, 2, vagy 3-as gombot. Ekkor Egy beállított sebességen fog menni a gép,(de ezt tudnod kell), emellett, már csak a jobbra, vagy ballra kell kormányoznod a gépeket. De ha Te úgy érted kérdésed, hogy ha a "munkást felvéve" megy a gép automatikusan, és hogy akkor szeretnéd jobbra vagy ballra kormányozni. Akkor szerintem errõl lemondhatsz, mert az beáll egyenesbe aztán csak megy ahogy a játék automatikusan vezeti. Neked akkor felesleges hozzá nyúlni. Ez a 2 variáció van tudtommal. Másról NEM tudok egyenlõre.
Elõre is köszi
Használja valaki itt a Nebraska Mapot???
vagy teljesen új helyre akarod rakni a gépeket, vagy az összes gép legyen a mappon?
A játékosok 90% küzd ezzel a gonddal Játék optimalizálása. by freddy ezt töltsd le olvasd el "HÁZIGAZDA EZT LÉGYSZÍVES TEDD FEL A TÁRHELYETEKRE"MERT A 09 ARCHIVUMBAN MÁRT NINCS MEG. köszönöm
És tudom még ajámlani a game booter nevû játék optimalizálot is

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
GTS