23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#13471 A kézikönyvben ez áll:
Amikor játékállást választasz, lehetőséged nyílik arra is, hogy az adott
játékállás járműveit visszaállítsd. Használd ezt a lehetőséget, ha egy
traktorod beragadt valahova, vagy belesüllyedt a folyóba. Ugyanakkor
óvatosan élj ezzel a lehetőséggel, ugyanis a játékállás minden járművét
és szerszámát visszaállítja.
Talán ez segít... -
#13470 Akkor szívás megvettem a piros homlokrakodó után a következő jobbat. : nem tudom mi a neve.. azzal sem sikerült a kamazt megemelni, mert a targonca emeli magát :D ráadásul két ház között van :( -
#13469 Ha van rá lehetőséged használj targoncavillával ellátott traktort azzal fel lehet állogatni a felborult dolgokat, de csak ésszel, mert nagy súlyt kell mozgatni.
Endre : Létezik, ezért ildomos a teheneknek szánt silót a mellettük lévő tárolóban megérlelni, különben járkálhatsz oda-vissza kanalanként. -
#13468 a tojásokat neked kell összeszedni a csirkék közül,aztán ha rámész a tojás ikonra nem ir semmit csak eladja és megkapod a pénzt -
#13467 létezik hogy a teheneknek a silót KANALANKÉNT kell elvinni a silózóból??
ha igen ki tart tehenet? -
#13466 ááááááááá. Felborultam :) hogy lehet visszaállítani a verdát az útra? nekimentem egy másikkal, hogy visszaboruljon az meg beleakadt. :( LOL -
#13465 -
hpelte #13464 oda tudod kiönteni a lenyírt füvet, már ha összegyűjtöd, kapsz érte egy kevéske pénzt. -
#13463 ezt meg se hallottuk
más: tudja valaki a 2 zöld pót ikon a golfnál és a kempingben mire jó? van ott két fűhalom, rakodó semmit nem csinál vele egyik fejjel sem, ötlet? -
#13462 Jaaa. Másik kérdés. Mikor betölt a játék akkor kiírja,hogy új frissítés elérhető.
ÉRdemes rányomni vagy bukom a mentésemet? meg a serialt :)? -
#13461 Bocsi.. megvan :)
A tojásokat a faluban vagy a mezőgazdasági bolt forgó tojás
ikonjánál teheted pénzzé. Viszont én odamentem és nem történt semmi. :)
Érdemes amúgy akamz modot feltenni, mert 2000 Euró csak és gyorsan lehet vele szállítani a cuccokat. -
#13460 Eladni,hogy lehet a tojást? PDA-n nézegettem és eltűnt pedig volt vagy 120db már legalább. -
#13459 nem kell csak a tojásokat kell megkeresned -
#13458 Ha multit indítok hogy tudok nyelvet váltani, ha keresek sima ügy, de hostként angol marad sehol semmi választási lehetőséget nem látok és szerintem ez elrettenti a magyarokat
ha valakinek van kedve jöjjön: Endre's game -
deadtom #13457 A tyúkokat is etetni kell? Mert én nem látok ott semmi ilyen váju félét amibe bele lehetne rakni vagy csak be kell dobni valami füvet oda a tyúkudvarba? -
razor1997 #13456 Oké,nagyjából erre a válaszra számítottam mert akkor nem csak az SCS meg az EA csinálja ezt hanem akkor a Giants is.
Köszönöm a választ. -
#13455 Jó esélyed van rá hogy bannolják a serialodat, mert mindenhol figyelik a dupla bejelentkezéseket. Így ugranak ki egyből azok a serialok amik meg lettek osztva a nagyközönség részére és ezeket elég gyorsan le is tiltják. -
razor1997 #13454 Üdv
Érdeklődnék hogy tesómmal szeretnénk multizni,a szervert én megoldanám de neki nincs meg a game csak nekem eredetibe.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha én a serialomat odaadnám neki,hogy tudnánk multizni egymással akkor mi lenne a legrosszabb ami történne?Bannolnák a serialomat mint az SCS Software az ETS2-nél vagy semmi különösebb dolog nem történne és lehetne játszani.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#13453 STIMMELNIE KELL, DE KI IS ÍRJA CSATLAKOZÁSKOR, HOGY MELYIK MOD NINCS MEG ÉS FELAJÁNJA A LETÖLTÉST. HOPP A CAPS LOCK ÚGY MARADT:)
-
#13452 Sziasztok.
Lenne egy furcsa kérdésem.
Még nem játszottam ezzel a játékkal és a lenne a kérdésem, hogy ha az egyik haveromnak tele van modolva a játéka és én meg most egy alapot felrakok és csinálok szervert ( mert úgy tudom van multi, s gondolom a gépemen csinálok hostot) akkor ő feltudd csatlakozni hozzám a modok ellenében is vagy nem?
És fordítva? Tehát ha nekem van más modom bent mint neki ? -
#13451 Ja a játék neve
Endre's game -
#13450 ha valakit érdekel elővettem a 2001-et, megkerestem egy aránylag jó mentésem (minden gép, a jobbak és több, jut mindenkinek) és indítok egy játékot a continentálon 10 játékosra jelszó :1234
az elöbb szabadjátékot adtam, jöttek vagy 8-an, szétbaszták 10 perc alatt -
kitt2000 #13449 Valaki tudna segíteni?
FS-2013 hoz kéne!
Egy JD trakctora homlokrakodó szerkezetet kéne tenni úgy hogy ne keljen felvenni külön a gémet!(fixen)
(mert a boltnál a földbe van rakva nem lehet felvenni!)
Bármelyik JD megfelel ere a célra!
De ha lehet kérni akkor a JD-7530 P.ra kénne inkább!
Remélem tudtok segíteni! -
#13448 Valamelyik scriptje, rosszul van megírva és a játék nem tudja értelmezni ezért nem fogadja el. Sajnos sok esetben elég ha csak egy betű nem stimmel és nem működik, ha ismersz olyat, vagy értesz hozzá, nézz bele, van hogy fél perc alatt megvan a hiba. -
#13447 Az miért van,hogy letöltöttem vagy 7 modot és csak 3 van a játékban? kamaz,quad meg kamionos trailer működik, kraz meg ilyenek nem :( -
#13446 van olyan is, hogy amikor a kocka sima bálát csinálsz 2-3 bálát először nem látsz, mivel még a prés nem ment annyit, hogy kidobjon neked bálát :) -
#13445 Ezt láttátok? -
DJ Bolinho #13444 Sajnos hurcolnod kell :) legalább is nem tudok olyan opciót ahol gyorsan lehet eladni... -
kerzsakov #13443 Sziasztok! Bálázás közben miért van az hogy nem látom a kész bálákat?Nem jelennek meg
-
#13442 Hali. Gyors kérdés. A búzát, árpát..stb el lehet adni gyorsan is valahogy? Vagy csak úgy ha traktorral elhurcibálom ide oda? -
#13441 Termelnek, méghozzá óránként. A méhekhez, napelemhez, szélerőműhöz semmi különös nem kell, de az üvegházakhoz kénytelen leszel vizet és szilárd trágyát vinni mert különben csak áll üresen. -
DJ Bolinho #13440 mondjuk erre én is kíváncsi vagyok :) -
#13439 na erről van szó, én ezt akartam pótba pakolni, de nem ürült a rakodó kanala.
köszi -
kitt2000 #13438 Amit lehet még épületet venni azok termelnek valamit vagy csak dísz?
(Méz.fólia házak,üvegházak) -
#13437 nem éjn irtam, hanem ez volt a telepítő mapban :D -
#13436 Nos a kérdés a silóról szólt. Amit te írtál az Agroliner az chaff-ot tud szállítani. A siló amit pl a BGA-ban megérlel az ember és utána vagy bekeveri a teheneknek, vagy eladja jó pénzért egyből a BGA-ban.
Sajnos ezt a megérlelt cuccot nem lehet beletenni semelyik pótba, csak homlokrakodóval szállítható. A kisebbek 3000-et a nagy 10000-et tud vinni belőle. -
#13435 gyors volt -
DJ Bolinho #13434 Köszi -
vasember14 #13433 Köszönjük! -