23843
  • marko37
  • cessna172
    Köszönöm, már megvettem én is a magyar verziót. Bár érdekes, hogy mérföldben is ugyanannyit mutatott a sebességmérő, mint km/h-ban. :)
  • marko37
    van még ez
    és ez
  • marko37
    nézd meg ezt
  • gogabi79
    Sziasztok!.Olyan kérésem lenne hozzátok,hogy nem e tudtok olyan fényképeket,hogy ifa w50 tejszállitó rol.Gondoltam jolenne ls 2011be is alap tejszállitónak egy olyan.
  • dimre
    Talán hasznos lehet kezdőknek (benne van a telepített játék mappájában is).
    Kézikönyv
  • dimre
    Igen, a magyar kiadásban metrikus mértékegység rendszer van.
    Ittmegrendelheted, vagy személyesen is megveheted.
    Vagy a gazdaságosban is megvehető.
  • dimre
    A mappát berakod a Documents/MyGames/Farming Sim.../mods mappába. Érdemes becsomagolni pl. winrar-al zip (fontos!!!) formátumba, és úgy berakni a mods-ba.
    Felülírni nem tudod, a 4270 CX 100 T alapgép a játékban.
  • dimre
    Az alaptérkép átrendezve, a farm körül vannak az állatok és a BGA is.
  • Endre
    mőgé akasztasz mondjuk egy HKD 302-öt és felszecskázza a kukoricát, ami aztán mehet a silózóba
  • kerzsakov
    Sziasztok! Valaki kipróbálta már azt az aprítógépet melynek elején valami adapter van? És ha igen hogyan működik?
  • wkm
    Köszi a tippet, megnézem mit tud az az Entrag1...
  • Endre
    aha
  • talloli
    Tehát homlokrakodóval viszem a trágyát az üvegházhoz?
  • cessna172
    A játék megvásárolható már EVM-es magyar nyelvű változatban is?
  • att88ila
    Sziasztok!
    Melegházban termesztett paradicsomot vagy salátát el kell adni valahol?Vagy automatikussan történik a nap végén és kb mennyi pénz jön be egy melegház terméséböl?
  • Endre
    lapát vagy karom és a pót legyen traktorhoz kapcsolva
    tehén kaja megoldódott.
    ha a keverőbe csak silót tesztek akkor takarmányként jelenik meg a kimutatásban, ha fü és szalmabálát akkor meg kevert takarmányként.
    a fű mllet jó ha ezt is csináltok, 100%-kos lesz a hatékonyság és jön a pénz.
  • precise
    van 5000 trágyám, de nem tudom belepakolni a trágyázó pótkocsiba. Pontosan hogy kell?
  • Endre
    az üvegházba víz és rendes trágya kell
    a kék tartálykocsi a vízszállító, lelőhely a farm oldalában
    trágya tehenektől
  • talloli
    Szerintetek az üvegház műtrágya tárolóját hogyan és ivel lehet feltölteni?
  • Endre
    a szecskát NE silózzátok be a teheneknél, tápláléknak alkalmatlan csak a bió üzem veszi meg jó pénzért. az életből más emlékeim vannak, még Mária Terézia alatt egyszer 2 hónapig traktoroztam, mint katona egy tsz-ben és ott a szecskát tapostuk traktorral majd mikor megerjedt ment a teheneknek kajálni. hát ez van, bocsi az előző leírásomba elkövetett hibáért
  • Endre
    a tejjel semmit nem kell csinálni, naponta jön érte a tejeskocsi, viszi és fizet
  • peterr80

Sziasztok!

Letöltöttem a Weidemann_T6025_CC70 jármüvet ( képen a filejai ), de sajnos nem tudom, hogy hogyan tudnám a játlkba berakni, vagy felülírni a Weidemann 7240 cx100 T - ét.
    Ha esetleg tudjátok hogy kell, akkor légyszives írjátok meg.
    Segítségeket előre is köszönöm.
  • cessna172
    Érdeklődnék, hogy az ls2013-ban az angolszász mértékegységeket jobb oldalon alul át lehet e állítani metrikusra?
  • precise
    már valami 690 liter tej van a tárolóba, mit csináljak vele?
  • kitt2000
    A báránynál található gyapotot mikor lehet elvinni a fonodába eladni?
    a gyapotnál levő számok mit takar PL(63(3))

Meg kapunk valami figyelmeztetés hogy elfogy valami kaja!

Előre is köszönöm!
  • kiskapitany
    Köszönöm szépen a leírást :)
  • Endre
    a biogáz üzemben az ott érlelt silót el tudod adni, kanalanként 2000-ért, venni ott még semmit nem vettem, de szerintem trágyalét lehet ott kapni permetezéshez
  • Endre
    a tehenek 3 dolgot esznek, bonyolultsági és hatékonysági sorrendben:
    1 fű
    kell hozzá:
    nyíró,(nálam Kuhn PZ 280 F és Kuhn PZ 960) szárító (Pötinger Eurohit 690 vagy jobb) , rendező ez csíkokat csinál a könnyebb felszedhetőség miatt (Kuhn GA 4521 GM vagy jobb), felszedő kocsi (ez már van neked).
    a fű a trágya tároló melletti vályúba önthető, egy tele vályú 6 napra elég
    2 szecska
    ez kukorica felaprítva, már így kell aratni a Big X 1000-es kombájn tudja , de baromi drága az elején megteszi a Pöttinger MEX 6 egy HKD 302-es póttal összekapcsolva. az anyag önthető a vályúkba
    3 mixelt kaja
    kell hozzá Kuhn Profile 1880 keverő vagy jobb, emelő villás gép hegyes bálafogóval és persze bálázó és bálaszállító
    na most kerül a keverőbe 1 bála szalma, 2 bála fű és a maradék az siló amit a szecskázott kukoricából csinálsz a szélső tárolóban. ez a tároló ha legalább 10%-ig megtelt és 100% ra tapostad a traktorral akkor az r gombbal lefedhető és elindul az erjesztés.
    szalma
    ez a tehenek alá kell mivel EU tehenek és finnyásak
    kell egy Kuhn Primor 3570 M bálaaprító. ebbe teszel egy bálát az emelőgéppel, odaállsz a vályukhoz és befújja a szalmát a földre
    hát nagyjából ennyi a tehén ügy.
  • kiskapitany
    Nekem még 1-2dolog nem világos, tudna valaki segíteni???
    A tehéntelepre vittem szalmát amit takarmányszállító kocsival szedtem fel aratás után, le is tette de kell még takarmány is. Ezt hogyan tudom előállítani, és miből? Illetve a biogáz üzembe mit lehet vinni vagy onnan lehet valamit venni??
  • precise
    Na most vettem egy ilyen nagy körbála darálót, de azzal mit csináljak? daráljam bele a pótkocsiba a cuccot majd vigyem a vájuhoz és öntsem bele , majd a tehetnek megeszik?
  • Endre
    csak megjegyzem, ez a Farming topicja:)
  • nico79
    Hát az egy elég érdekes .Főleg mikor felteszed a fát a kamionra.
  • nico79
    Tessék. Zöld.
    Zöld
  • Blinkye
    Nahh. a demolition company az bejött :)
  • Blinkye
    Elég béna.. kb 10 perc játék után elkezd lassulni meg akadni. :) Hozzáteszem i7 es gépen 8g rammal ssd vel: Pf lol.
  • Blinkye
    kipróbálom a woodcutter simulatort is :) Tolta már valaki?
  • Endre
    a vetés, műtrágya sorrend nem biztos, lehet hogy műtrágya, vetés, próbáld ki én is ezt fogom mikor jobb a termés
  • Endre
    boronálsz, vetsz, műtrágyázol, ha kinőtt a növény permetezel, aratsz.
    ekével földeket szánthatsz össze az o gomb segítségével.
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Olyan valaki segítségét szeretném kérni, aki ért a gépek játékba rakásához (ha jól tudom ingame a neve).

Szeretnék készíteni egy hw 60.11-es pótkocsit, amelyiknek gombnyomásra változna a platója.

Mert nekem úgy lenne életszerű, hogy trágya szállításhoz nem lenne fent az oldalmagasító, viszont a gabona szállításához fent lennének a fém oldalak meg egy sor deszka magasító is, viszont legyen neki egy silós magasítója is. Azért szeretném ezt, mert pl. kis gazdaságban általában csak 1 db pótkocsi van és azt használják mindenre, nincs mindenféle szállításra más és más pótkocsi. Kerestem már a neten több fajta hw pótkocsit, de valahogy egyiket sem találtam megfelelőnek, ráadásul olyat meg még nem találtam, amelyiknek változtatható a platója.

A modellezés úgy gondolom menne nekem, hiszen már készítettem néhány részletes objektumot.

Segítséget előre is köszönöm!