Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Kamov KA-26 Már multira is képes😊 Majd ha multizik az ember és nagy földet akar vegyszerezni,pl gazat irtani😄 Akkor a kamov az bevetésre képes lesz😊
Most azon dolgozok hogy mozogjon majd a propeller 😊 + vegyszerezzen is😄 További Szép estét és jó fórumozást kívánok😊

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Tess! Újra textúrázva a barazda sár de van hozzá egy síma sár kocka is,majd a rigdi bodyt vedd ki mert amúgy nem sûlyed bele letöltés

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

milyen programmal?
oké de te hol fested át a módokat?
dávid 001
Holnapra kész lesz majd priviben kapod a linket!

valaki linkelne nekem 1 sár textúrát?
<#smile>
de nem tudok msn be be jelentkezni.
megjelöllek facebookkon ird le a neved meg hogy hol lakol.
dávid 001
Vegyél fel msn-re és ott majd megbeszéljük.és lehet meg is csinálom! Ha csak szinezés lenne

??
dávid 001
Elvileg ha alá álsz egy panel vagy ki jön vagy egy gombal a panel bejön és ott nyilakkal lehet kiválasztani az adott terményt!
Krisz vegyél fel msn-re az aláírásom,ban ott van!

nekem egy hon rakodót kéne átfesteni.
vagy milyen programmal lehet átfesteni?
Opelfan
Ez rendben van, bent van a mappában, mindent bemásoltam, de mit kellene látnom játék közben, vagy mivel és hogy tudom kivenni ezekbõl a tartályokból, ez még mindig nem tiszta 😊, elvileg mindent bemásoltam, és elvileg bent is van a mods mappában minden, ott találtam ezt a fruits becsomagolt doksit is 😊. Bocsi, hogy ennyire értetlen vagyok... lehet még nem az igazi a map se és nem mûködik amit nem nagyon hiszek 😊 inkább valószínûbb, hogy csak én bénázok... 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

dávid 001
Egyszerûen a modsba másold be, és kész is 😊

Opelfan
Igen láttam olyat becsomagolva hogy fruits, de azzal, mit kell csinálni? Tényleg gõzöm sincs mi van mert ez az elsõ map amivel játszom, eddig az alap játékkal gameltem.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

dávid 001
Nem játszottam rajta de ahogy elgondolom, az alap pályán is van egy eltároló majd egy eladó,biztos hogy valahol van egy csõ amivel ki lehet engedni,Ha meg olyan mint a mg mapon akkor kaptál hozzá egy frutis modot amivel ki bírod szedni! Ez az én elképzelésem!

Opelfan
Agritec 2011 v4.3 – With DLC2 BGA, ez a pontos neve a mapnak amivel bajom van.

dávid 001
<#eljen>

boky84
jelenlegi állapot:

kb 60%-on vagyok

az alapmapot szedtem szét

map i3d: 24.616 MB jelenleg, várható maximum 30 MB körül lesz terveim szerint

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Opelfan
Sziasztok, ismeri vagy jétszott már valaki az Agritec 2011-es nevû map-pal? Olyan gondom van vele, hogy gõzöm sincs hogyan tudom felpakolni a tárolt búzát repcét stb. Leborítom, eltárolja a nagy tartályokban, de egyszerûen azokból kiszedni képtelen vagyok. Tud valaki erre a problémára - már ha ez probléma, és nem én vagyok vak - megoldást?

Köszi!

boky84
használjátok ha tetszik:

LEMKEN

dávid 001
😄 tudatlan vagy 😄 Azzal pályát és gépet lehet szerkeszteni 😄 ahogy én tudom 😊 Mit kell átfesteni? Ránézek neked!

dávid 001
Teszt kör a Kamov KA-26-sal

Kis videó is 😊

giants editor 4.1.7. ezzel a programmal lehet traktort festeni?
hát én ezt nem tudom megcsinálni.
nem tudom valaki mondta hogy paintal is lehet festeni gépet ott hogy lehet
oké
http://www.youtube.com/watch?v=UtRELPVzcRs ezt nézd meg és megtanulod
itt amit küldtetek programokat hogy lehet átfesteni?
dávid 001
Még nincsenek kész! Most próbálom orvosolni mikkor megtöltjük akkor a plane maradjon a helyén csak felfele mozduljon el!

jók lettek grt
dávid 001
Majd a jelentkezõkel priviben rendezd 😊

Sziasztok keresek 2 embert multizni.Agro_Mulzi_Team mapon játszunk.Ha lenne kedve valakinek játszani adok a modokhoz linket.Itt irhattok bátran!
gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

ez a progi arra is nagyon jó
oké kösz
dávid 001
Nem kell festõ progi 😊 egyszerû megva n a szín amit akarsz az beteszed az adott géphez 😊 és ami volt pl piros szín kép annak a nevét kimásolod és azut kitörlöd és majd pl a zöl-re ráteszed és azt tölti be 😄

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Editors/DXTBmp.shtml

innen letöltheted
kössz
boky84
paint.net

csõsztök valaki nem tud traktor festõ programot?
kiprobálom egy gép csinálás ereléig köszi amegosztást
Charly
Sziasztok milyen géppel lehet káposztát krumplit paradicsomot szedni ill szállítani?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Tud nekem valaki zetor 16245-s hátsó keréksúlyt szerkezteni?
gogabi79
[/url]
ezt most találtam,hátha valakinek jol jön😊
[Giants editor pálya szerkesztõ

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Szia !
Írtam neked privátban , kiegészítõket tudsz letölteni a gamefarm.hu - ról is .

gyurka666
Akkor arra még várhatsz szerintem picit ...szerintem azért egy jó képhez ez is megteszi hogy így bûvölöd meg a masinát kis pluszt (valóság érzettet ad a képeknek...

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

boky84
én is ezen a véleményen vagyok

semmi értelmét nem látom hogy van egy gépem ami állandóan ferdén áll

vagy nevezzük el defekt mod-nak és tök jó (ez csak vicc volt)

szerintem is várjunk kicsit még ezzel a dologgal

boky84
unatkoztam:
gregorie besson-ból lemken

dávid 001
Ez a radius szerintem felesleges mert ez mindig be van dõlve sajna,én ink megvárom a barazda modot!

boky84
tény hogy váltva forgatós ekéhez nem jó ez a megoldás mivel a gépnek fix egy irányú dõlése van végig