Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gogabi79
Ha a 2.oldalra vissza néztél volna,már én is rátaláltam.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Itt van egy segédlet az editorhoz!

Most találtam.

Giants editor segédlet
Szia Pista!

A Giants Editorral lehet térképet szerkeszteni! Az alap térképet módosítani, vagy saját térképet készíteni.

A Giant segédlet weboldal jelenleg nem üzemel, de a youtube-on találsz róla videokat.
sziasztok szeretném meg kérdezni miaz agiats editor aválasztokat elõre is köszönöm
Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem megvasaroltam a jatekot es szeretnek szervert kesziteni de mindeg kifagy a jatek mikor a szerverbeallitasok utan a kezdesre kattintok akkor a jatek kifagy! Help! elore is kossz!!

dávid 001
Szia! Én már ezt megírtam nektek 😊
itt megtalálod
Ezt én csináltam de már elveszett de ide kikerült!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogy lehet gépet átrakni 2009-bõl 2011-be?
Hali Skramy !

nézd meg ezt :
link

köszi
dávid 001
<#eljen>

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

haladtam egy kicsit megint lassan kész lesz
Sziasztok!!!!!

Valaki tudna nekem ajánlani 1 jó mapot ami szépen meg van csinálva és nem olyan nagy jó méretû földek mire megunnád végzel vele ???

Elõre is köszi!!!
dávid 001
Kérdéses a sorsa!

Én szívesen és türelmesen várok, már ha egyáltalán meg fogod osztani velünk. és meg köszönöm HA megkapom akárcsak az egyiket is majd. 😊
Charly
Sziasztok komlót mivel lehet leszedni?

dávid 001
Muddy map!

Tudtok nekem olyan mappot ajánlani amin nincsnek azok a batár nagy földek és van rajta sok sár
dávid 001

Ha már kamov Készületében vagyok akkor itt van egy kamov 😊

gogabi79

Jelenleg még vannak gondok velük,mármint a terménymegtöltéséve.Igazitás ra gondolok csak!.Ezek az ifák kékben,zöldben vannak csak.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

dávid 001
Majd lesz vagyis készül zöldben is ami gy platós és szállítani fog magot! Ezt csak gyors rádobtam!

Gyááá, egy ilyen hosszú platós ifa kellene nekem is magasított, hátrafelé billentõs platós. 1 színû kékben de csak natúr billencseket találok, mint amit betett ide egyik srác. 😞(
dávid 001
Na gogabi hosszú platós ifája már jó lesz vegyszer szállítónak a kamovhoz 😊

Akkor az lesz
dávid 001
Hát ezt haver újra kell majd textúrázni,Ha majd nem lesz nekem és gabinak dolgunk megcsináljuk! De csak te kapod el mert nem én csináltam a gépet és szólnak érte,majd a többit priviben!

csõ kész van már a mód?
dávid 001
Ezt a kivevés hogy érted?

Megmondaná valaki hogy lehet Giants Editorból kivenni gépekket és pályát?
dávid 001
Nem tudom! Majd ha kész lesz meg jó lesz a permetezés! Meg majd ha a videó kijön róla!
Mtz: Scriptet kell rá írni! Szóval azt hagyd!
Vagy lopod abból a gépbõl amiben mozog a kardán!

Nem tudja valaki hogy egy kardánt hogy lehet megcsinálni úgy hogy forogjon?
igy jártam egyébként a helikopter mikor készül el?
idõbe fog telni gondolom mire véviv nézed egyesével, de másképp nem tudod meg. én is épp a minap szedtem ki vagy 8 gyanús modot, jobb is lett a játék.
dávid 001
Szerintem! Rosszul raktátok fel az oprdenszert,meg a hardvereket és több mod miat kék halál jön létre,vagy az mg-packal egy szép kis tójai vírust szedtél le ami okozhat ilyet,Szóval oprednszer csere!

valszínû h a modokkal van gond mert pl a 353-as Wartburg hiba nélkül fut
Nincs mit, Szívesen.
Hali.
Tuti h kék halál! Eredeti az Oprendszered? Mert ha nem, akkor már van egy Ok rá. Másik, hogy nem stimmel valami Hardveresen, lehet ez Pl a videó kártya, de az is lehet, hogy azokat a gépeket ki kellene dobnod. Bár, kérdés, hogy most kezdte e el miután ezekkel a modokkal elkezdtél játszani, vagy h betetted a játékba. Szerintem próbáld meg egyesével kiszedni a gépeket, vagy szedd ki mindegyiket, és egyesével tedd vissza, játsz velük egy ideig, és amelyik után kék ablak, azt dobd ki. Egy próbát megér.
dávid 001
Én kékhalálra gyanakodok :S! Így szerintem tedd újra a gépedet! Vagy próbáld ki a játék újra telepítését!

de valami ilyesmi hogy a rendszer...a fél másodperc alatt kb ennyit sikerült elolvasni amig ott volt
dávid 001
A kék képen nem jelenik megy pár sor kód?
Mert ha igen akkor az kék halál! És újra kell telepíteni az operációs rendszert!

dávid001!tudnál segíteni a problémámon:
a modoknal van néhány magyar vonatkozású gép(mtz,rába stb.)és ha a farmer shopban ezek közül mondjuk megveszem az mtz néhány perc játék után megakad elkékül és újraindul a számítógép. miért van ez?? nem tudtam saját kezûleg orvosolni a problémát.segítségedet köszönöm
dávid 001
Üdv-a rotor rajta van,már csak a scriptet kell ráírni hogy foroglyon(45%hogy jó lesz)
MEg majd a permetezõ scriptet,és akkor bevetésre képes!
Irányítás egy kicsit fura de majd szokjátok!

wanlo
Hy topik,egy kis délelõtti munka.

...DREAM TEAM...

sziasztok volna 1 problémám: az fs (ha van fenn a modok közül mondjuk 2 mtz) akkor pár perc játék után megakad,elkékül a képernyõ és ujraindil a számitogép. mitõl van ez??? segítségeteket köszönöm
Sziasztok,tudna nekem valaki mondani egy olyan kanalat,vagy gépet ami pakol búzát-árpát-kukoricát...stb.Mert sehol nem találok feleslegesen meg nem töltögetek le!Elöre is köszönöm.További jó napot,és sok modot a népnek!

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

gyurka666
köszi szépen esetleg egy packban lesz lesz elérhetõ?😊😊 hoyg könnyebb legyen a letöltése?😊😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

boky84
szép kis IFA csapat

grat a munkához

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

KÖSSZ<#eljen><#taps>
dávid 001
Én per pillanat nem akarok egyetlen egy modot se szétbaszni.Fõlleg akkor ha megkérik rá az embert 😄 Meg nem igazán akarom más munkáját szétbaszni!De jött ki még 3 😄

IFA piros v1 LETÖLTÉS

IFA piros v2 LETÖLTÉS

IFA zöld LETÖLTÉS
modell:Max 1985 és NH G 240
script: hz888

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

NE MÓDOSÍTSA senki, bírjátok ki anélkül, hogy belenyúltok.

Barna IFA LETÖLTÉS

Kék ifa letöltés