Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Giants Editorral lehet térképet szerkeszteni! Az alap térképet módosítani, vagy saját térképet készíteni.
A Giant segédlet weboldal jelenleg nem üzemel, de a youtube-on találsz róla videokat.
itt megtalálod
Ezt én csináltam de már elveszett de ide kikerült!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
haladtam egy kicsit megint lassan kész lesz
Valaki tudna nekem ajánlani 1 jó mapot ami szépen meg van csinálva és nem olyan nagy jó méretû földek mire megunnád végzel vele ???
Elõre is köszi!!!
Jelenleg még vannak gondok velük,mármint a terménymegtöltéséve.Igazitás ra gondolok csak!.Ezek az ifák kékben,zöldben vannak csak.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Mtz: Scriptet kell rá írni! Szóval azt hagyd!
Vagy lopod abból a gépbõl amiben mozog a kardán!
Tuti h kék halál! Eredeti az Oprendszered? Mert ha nem, akkor már van egy Ok rá. Másik, hogy nem stimmel valami Hardveresen, lehet ez Pl a videó kártya, de az is lehet, hogy azokat a gépeket ki kellene dobnod. Bár, kérdés, hogy most kezdte e el miután ezekkel a modokkal elkezdtél játszani, vagy h betetted a játékba. Szerintem próbáld meg egyesével kiszedni a gépeket, vagy szedd ki mindegyiket, és egyesével tedd vissza, játsz velük egy ideig, és amelyik után kék ablak, azt dobd ki. Egy próbát megér.
Mert ha igen akkor az kék halál! És újra kell telepíteni az operációs rendszert!
a modoknal van néhány magyar vonatkozású gép(mtz,rába stb.)és ha a farmer shopban ezek közül mondjuk megveszem az mtz néhány perc játék után megakad elkékül és újraindul a számítógép. miért van ez?? nem tudtam saját kezûleg orvosolni a problémát.segítségedet köszönöm

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
grat a munkához
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
IFA piros v1 LETÖLTÉS
IFA piros v2 LETÖLTÉS
IFA zöld LETÖLTÉS
modell:Max 1985 és NH G 240
script: hz888
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide