23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#13636 törd ki az ablakait -
Ander76 #13635 Az üvegházakat szeretném feltölteni trágyával. De a trágyaszállítóval nem engedte. Valakinek ötlet? -
endy papp #13634 Lehet ,nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel, annyiszor egy földbe nem vetek egymás után egyformát,mindig váltom.
Elképzelhetőnek tartom,hogy azért nem terem ,de lehet nem trágyázod ,és ne permetezed mindig és ezért ,persze ez csak feltételezés ,mert én minden vetés után elvégzem ezeket a műveleteket. -
#13633 Hát ugy persze hogy nem fog megjelenni a 2011 es mod,ha csak fogod és át teszed a 2013 ba!
Neked abbol a modesc az ami fog kelleni.És a következőt csináld!
<modDesc descVersion="4"> itt a 4 et át irod 9 re.
majd ezt meg berakod a </storeItem> elé
<dailyUpkeep>570</dailyUpkeep>
<xmlFilename>grimmeTectron415.xml</xmlFilename>
<brand>$l10n_shopItemBrand_grimme</brand>
<machineType>harvesters</machineType>
röviden ennyi és máris bennevan a 2013 ba,Bár ezekkel csak aza baj,hogy nem igen fog egy két mod ugy müködni,de benne lesz. -
endy papp #13632 Lizard rakodót használom,.
Kanállal együtt van , 98 ezer az ára.
Nekem 2 van, mert a tehenek trágyáját is ezzel rakom.
Mellesleg a bio gáz üzemnél kanalanként 15000 haszon -
Kornelka00 #13631 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy mód amit farming simulator 2011ben használtam, lehetséges hogy azt 2013 is működjön? Mert beraktam a mappába,de a játékban nem jelenik meg!
Köszönöm előre is a segítséget! -
balin70 #13630 Már negyedjére vetem egy földbe a búzát és elkezdett egyre nagyobb bevetettlen területeket csinálni.
Lehet hogy van vetésforgó?
Bár nem hiszem hogy ennyire intelligens lenne a játék (vagy kitudja.
Mi a véleményetek erről?
-
#13629 bocsánat, nem tudok képet beszúrni
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_23_9zd2ceeifw.png -
#13628 Így születik egy gabonakör:
-
Fikus #13627 a piros automata bálaszedőre gondoltam amit az IS planetröl szedtem le egy packot amiben 3 db bálaszedő volt egy 8,16,20-as asszem,és amikor megvettem onnantol kezdve szaggatott a játék ha eladtam akkor megszűnt.ezért keresek másikat.a linket ki fogom probálni KÖSZÖNÖM! -
balin70 #13626 Bízom benne hogy már javították ezt rundballen-sammelwagen--2 mert nekem a mentések után ledobált magáról minden bálát.
Ráadásul olyan helyeken is találtam bálákat ahol semmi keresnivalója nem lett volna.
Erre is vigyázzatok mert ez is tud csodákat művelni LS13 Sipma Dromader.
Minden esetre nagy köszönet azoknak akik próbálják a játék hiányosságait pótolni.
Mondjuk ezek az úgymond kiegészítők nélkül is jól játszható a game.
Azért ha már van művelés alatt 8-10 földed ezek nagy hasznunkra lehetnek.
-
Ander76 #13625 A biogáz üzemnél melyik homlokrakodót érdemes használni? És melyik kanállal? -
#13624 Hali nem tudom milyenre gondoltál, pár link:
rundballen-sammelwagen--2
aa47moeller
agrolinerbale-avto
-
Fikus #13623 Ismerem az oldalt,és mind a 2 bálaszedő hibás.az egyik egyáltalán nem működik a másik miatt pedig nagyon szaggat a játék.De azért köszi! -
atomantal22 #13622 Hoppá,a lényeg lemaradt :))))
http://ls-planet.com/category/2013/bale -
atomantal22 #13621 mazsolázgassál itt :) -
#13620 Jó lenne ez a Shave Game Editor, de nekem csak az 1. mentést sikerül megnyitni és szerkeszteni! Másnak valami tapasztalat, ötlet? -
#13619 Lehet e 2013 bol modokat át rakni 2011be?.Át irtam a <modDesc descVersion="9"> 4 re és a boltban bent van,de nem tudom meg venni. -
#13618 Zavar?
Tegyél ellene ^^. -
AXmen #13617 Azt nemtom:/
Tőcsd le ezt hátha segít:D -
endy papp #13615 Nos míg nem etetted őket kevert takarmánnyal (széna 2 szalma 1 bála),vagy kevert táppal az előzőkhöz még erjesztett szecska(siló) addig így is marad.
Nekem is így volt az elején ,majd vettem egy keverő kocsit és azzal etetem őket ,már dől a lóvé a tejből is és természetesen nő a trágya kupac is.
A szalmát meg a darálóba kell rakni,de lehet széna is és úgy tudod a hosszú vályúnál befújni alájuk ,gondolom ettől jobban érzik magukat mivel alomként szolgál.
-
endy papp #13614 Szia.
Remélem nem gond ha én válaszolok.
Ne a vályúba rakd a megerjedt szecskát,hanem a keverő gépedbe.
Persze ha van, ha nincs akkor venned kell egyet és abba rakj 1 bála szalmát 2 bála szénát majd oda állsz a silóhoz felszippantod belőle a megerjedt szecskát,a gép mutatja mennyit(többet úgy sem tudsz a kelleténél).
ezek után odaállsz valamelyik vályúhoz és kiüríted a kocsit.
Így lesz leghatékonyabb a termelés.
De ha közbe nincs elég silód a keverő kocsiba akkor szalma és széna keverékkel is etetheted őket,hasonló kép a fent említettekkel. -
Ander76 #13613 Köszönöm a választ Endre.
Akkor a következő a kérdésem. A kukoricát szecskáztam, és beöntöttem a silózóba, megerjedt, és azt már engedte rakni a vályúkba, de nem látszik semmi, a statisztikánál sem. Pedig már vagy 5 kanállal beöntöttem. -
Fikus #13612 esetleg körbálához ilyen autostack-es megoldást tud valaki? -
Fikus #13611 értem köszi! -
#13610 A 2011-hez képest itt a befüvesítés már zöld textúrát kapott és utána már nem engedi kultiválni, viszont ekével fel lehet szántani újra. Az "O" gombbal lehet a nem művelés alatt álló területek felszántását is engedélyezni. -
Fikus #13609 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy miért van az hogy befüvesítek egy területet és utána már nem lehet szántani?Ja és a fű direkt olvad bele a terület szélén lévő füves csíkkal? mert eléggé zavaró. -
#13608 téves volt.
fű magában
fű, szalma, siló az kevert takarmány
siló, takarmány
szalmát meg magában befújni alájuk
ezt a 4 dolgot látod a kimutatásban. -
#13607 Van alattuk,de szerintem az szalma. Abból van a kép alapján 1444l. Trágyám is van elvileg 11389l, de semmi nincs. -
Ati897 #13606 Hello!
Tudna valaki segiteni abban hogy miert nem tudunk egymasra csatlakozni az unokatesommal.Egy falubol vagyunk es Wifi netet hasznalunk.Lehet ez a gond?
A segitseget koszi elore is
-
Ander76 #13605 Újabb kérdés.
Kukoricából csináltam szecskát, de nem engedi a vályúba önteni. Azt írja, hogy "Szecska nem elfogadott itt".
Lentebb olvastam, hogy ezzel lehet etetni a szarvasmarhákat....akkor most mi van? -
Ander76 #13604 Sziasztok.
Még új vagyok, ezért lehet, hogy blődséget kérdezek.....
A biogáz üzem a teheneknél, az a nagy tartály?
És akkor abba csak szecska kell? -
#13603 Pontosan hova is rakom a szénát?
-
AXmen #13602 Szénát kell rakni a tehenek alá. -
bebavi #13601 Sziasztok!
A kék bálaszállító pótkocsival lehet gyapjút is szállítani. 10-12 raklap fér rá, nem kell egyenként vinni. A fonodánál automatikusan leszedi a játék a raklapokat, ott már nem kell rakodással bajlódni. -
#13600 a kombájnba felveszel embert és mellé állsz egy póttal, akkor kezd dolgozni ha van hova üritenie
attól függ milyen géped van. ha kicsi kanállal, ha nagy felszippantod. -
#13599 Visszaolvasva a hozzászólásaidat, sok kérdésemre megtaláltam a választ.
A takarmány keverő használata nekem sem akart összejönni.
Tehát a szárított fű és a szalma, valamint a kukoricasiló keveréke adja a jó takarmányt. OK!
Egy dolog még nem világos:
- mivel lehet a kukoricából készült silót berakni a keverőgépbe?
Másik dolog: Hogyan lehetne automatizálni (kiadni a munkát) a kukorica silózást?
-
#13595 Egy tesztben olvastam negatívumként, hogy túl rövid a járművek fékútja, úgy megállnak, mintha pillanatragasztóba hajtanának. Nekem eddig nem tűnt fel annyira, de való igaz, hogy két megrakott pótkocsival is szinte azonnal megáll a traktor. -
Ati897 #13594 Hali Farmerok !
Társakat keresek multihoz.Uj farmot kezdek es elkene a segitseg.Aki jonne varom privatba a jelentkezest.Ja LS 2013 rol van szo. :D
Koszi -
endy papp #13593 Köszi a hasznos tanácsokat.
Gondoltam én is hogy középen kellene,majd gyakorlom.
Ja ezt nem is tudtam hogy össze lehet szántani őket ,na akkor én is össze szántom ,így nem kell annyiszor újra fogni a gépekkel a szomszédos parcellákat.
A bió üzemet most kezdtem el,mivel volt ott mellette egy árverés a nagy táblára és fél áron meglett.
Vetőmagot már vetettem annyit hogy szerintem ,normálisan rég ki kellet volna hogy fogyjon ,legalábbis valamelyest csökkenjen ,de sajna nem megy lejeb ,pedig az egyetlen javítást is feltettem,de ezek szerint valamiért nem fogy.
No de mint mondottam ez a része annyira nem gáz.
A silózó kombájnnál én sem tudok munkást felvenni ,mert alapból fel sem ajánlja a kiírásban,pedig jó lett volna ,igaz a permetezés ,bálázás és hasonlókat is nekem kell csinálni,így legalább nem lesz uncsi ,hogy csak a melósok húzzák az igát.
Vissza térve a kukoricára ,nekem műkszik,igaz az elején szórakoztam vele egy darabig mire rájöttem a megoldásra de megérte .
Nos a lényeg ,hogy az asztalt először engedd le természetesen össze zárt állapotban.
A táblától állj picit hátrébb ne közvetlen állj rá,ezt nehéz pontosan belőni de kb egy fél kombájn hossza ,de ez a lényege,hogy legyen pici távolság de nem túl nagy mert akkor leáll,és nem dolgozik a mókus.
Ha nem jó a távolság állj közelebb picit.
Utána indíts a "H"-t és majd egyszerre vele nyisd az asztalt,és menni fog .
Lehet ,sőt majd biztos hogy az elején egy nagyon picit nem arat,ez 2-3 méter ,mivel ekkor még az asztal nem nyílt ki teljesen és érthető hogy nem vágja a tengerit.
De ha nagyon zavar a végén lenyisszantod.
Nekem se sikerül mindig elsőre, de a 2-3 próbálkozásra, arat a mókus mint a kisangyal.
Több hektárt learattam így, úgy hogy műkszik.
Tudom ez így nem az igazi ,mert ezen kellene javítani de remélem majd a pachban meg oldják,ami ezután jön hozzá.
Remélem tudtam segíteni,ami a tengeri aratását illeti.