23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
wervos #13676 1. Trágyázni, kultizás után kell.Takarmányozás pedig amikor a teheneknek adod a füvet,silót, szénát, szalmát.
2. A füvet, vagy chaffot(aprított kukorícát) borítod a silozóhelyre, majd letaposod, trakival utána betakarod.Majd megérik és lehet pakolni a biogáz üzem fogadóhelyre.
3. Kultizás,után jöhet a vetés. Amelyik vetőgép tud kultizni, akkor értelemszerűen kimaradhat az előző fázis :)
Öntözni meg nem kell, illetve az üvegházaknak kell a víz.
Trágyázás mint amint írtam, kultizás után jön.
Jó játékot! :)
Wervos -
hegeg86 #13675 sziasztok lécci valaki segitsen hogyan tudom az uj letöltöt mappokat berakni mert sehogy se sikerül kérem valaki irja le részletesen válaszotokat elöre is köszönöm
-
VDani1992 #13674 Még egy kérdés ami lemaradt. :)
A földeket lehet valahogy öntözni, vagy kell egyáltalán? Mert valahol olvastam ezt.
-
VDani1992 #13673 Sziasztok!
Az öcsém néhány napja kezdte el a Farming Simulator 2013-at, és én is besegítek neki. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Tudom, hogy már volt és olvasgattam is, de hogyan is működik röviden összefoglalva ez a trágyázás, meg a takarmányozás?
2.A kukorica silózása, illetve a biogáz üzem beindítása hogyan működik?
3. A kultivátorok illetve vetőgépek, hogy működnek pontosan? Mikor melyiket kell használni? Mert ha jól értelmeztem van sekély tarlóra, meg valamelyik vetőgép kultivátor is egyben. Ezt nem egészen értem, ha valaki elmagyarázná azt megköszönném.
4. A műtrágyázást, folyékony trágyázást vagy trágyázást kultivátorozás előtt szoktátok csinálni? Van valami szabály, hogy mikor milyen trágyázást alkalmazzunk?
Azt hiszem nagyjából ennyi, de ha van tippetek kezdőknek azt megköszönöm.
Köszi!
Dani
3. -
#13672 az épületek 160-at termelnek, szántani, boronálni, vetni, aratni lehet melóssal a többit sk kell intézni. -
kiskapitany #13671 A permetezést nem lehet melóssal végeztetni??? :( -
kiskapitany #13670 Kiegészítők, térképek, módok, és sok egyéb:
http://www.gamemoding.com/
http://ls-planet.com/
http://www.ls2013.com/
http://ls2013-mod.com/
http://www.modhoster.com/ -
#13669 Vannak a játékban olyan pótkocsik, pl. az agroliner zöld pótkocsijai, amelyeknek sárga ponyva van a tetején a képeken, a bolt kínálatában. Azt a ponyvát valami billentyűvel is elő lehet hívni, ha már teljesen fel van töltve terménnyel a pótkocsi? Vagy csak esőben jeleníti meg? -
AXmen #13668 -
Mániás #13667 Sziasztok! Hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen pl szántani ? -
AgrárMezőTsz #13666
További infóért katt ide.. -
AXmen #13665 Üdv! Ha szeretnétek a játékba kiegészítőket - IDE TESSÉK ÁTFÁRADNI! -
67 laci #13664 Helló
Segitene valaki,hogyan kell a módositást letölteni és feltelepiteni,ugyanis azt irja ki,hogy nincs hozzá jogosultságom. Köszönöm. -
endy papp #13663 Sajna nem tudom ,pedig 2 nekem is van.
Annyit biztos nem hogy meggazdagodj belőle.
Ezeket is csak a hangulat kedvéért vettem,akárcsak a tyúkokat. -
endy papp #13662 Na akkor egy darabig nálam nem lesz.
A melegházak nem hoznak sokat ,legalább is nem tudom mennyit naponta,nem is azért vettem őket ,csak hogy jobban feldobják a farm környékét,mind a 7-et oda tettem,jól mutatnak.
Mondjuk a tehenekkel már más a tészta.
Azokból van 260,és minden fejés alkalmával hoznak 150 ezer hasznot.
Persze etetni kell őket rendesen és alommal is el kell látni őket hogy legyen elég trágya a melegházakhoz.
Így szerintem meghozzák az árukat hamar.
A birkákból van 400 azok is hoznak azért valamennyit.
A legjobb pénzkereseti lehetőség a bio gáz üzem.
Minden belerakott siló kanál 15000 .
No meg amikor kiemelt áron keresnek némely terméket .
Most már csak akkor adom le a terményeket ha ilyen kiemelt akció van ,addig tárolom őket.
Valamelyik nap is egy nagy pót burgi 120000 ezret hozott kocsinként ,csak kár hogy 7 fordulóra való volt a farmon raktáron. -
Fikus #13661 meg tudja valaki mondani hogy a méhészet mennyit ad óránként? -
gwyon #13660 Vettem egy szélerőművet. Kb. 5000-et ad óránként. Jó sokára térül meg az 1.2 milliós ára:) Így nem is tudom, hogy érdemes e melegházakat is venni? -
#13659 Ha már több, valakién még többször voltál fenn szervereken lassan kialakulnak a társaságok. A jó munkás embert mindenki szívesen látja:)
A kommunikáció vagy írásban, multiban tudsz üzizni vagy a fejlettebb szint, beszédben zajlik. Team Speak vagy Skype és ebben konferenciába húzni a népet. -
Fikus #13658 Köszi kiprobálom -
kisspeter1979 #13657 Hát szerintem a magyar gazdák örülnének neki ha 500-600 eurót adnának 1 tonna gabonáért. :)
A 2011-ben úgy kell állítani, hogy megnyitod a GE-vel a kicsomagolt mapot, megkeresed a grainStationTrigger-t és a user attributesban átírod a price-t.
Pl: 0.9 0.9 0.95 1.0 ezt látod és ha többet szeretnél kapni, akkor átírod nagyobb számra pl: 1.2 1.2 1.3 1.5 és máris többet kapsz érte.
Újra becsomagolod és bemásolod a mods mappába és már játszhatsz is.
Gondolom 2013-ba is így kell.
-
Fikus #13656 Sziasztok:!
Miért ilyen alacsonyak a felvásárlási árak?Többnyire minden ilyen 5-600 között van kivéve a repcét az 1000 fölött,lehet ezeket valahogy növelni?
-
#13655 A tapasztalatom szerint ez még kevés. Az "alap" kanállal később menni fog!
-
Ander76 #13654 most már van trágyám, már csak felszedni kéne. Gondolom a silózó melletti tárolóból lehet. Ha igen, akkor nem tudom mi a probléma, van már 2700. Túl kevés még, vagy rossz a kanál?
Valakinek ötlete? -
Lacsii #13653 Hali. Viszonylag régóta játszom ezzel a játékkal(LS2011), és olyannyira meg is tetszett, h karácsony környékén beszerzem a 2013-at. Igazából ami érdekelne(nem tudom, hogy köztetek hányan multiznak is), hogy pl. egy szerveren mennyire van megszervezve a játék? Tehát arra gondolok, hogy mindenkinek megvan a maga dolga,vagy csak úgy a vakvilágban csinálják a dolgokat, ami jut alapon? Mert igazából annak lenne értelme, ha mindenki tudná h éppen hova kell mennie stb. Szóval efajta számomra felmerülő kérdésekre várom a válaszokat. Előre is köszi! :) -
#13652 Ez is jó:
-
#13651 Ha valakinek van huzalma a járműszerkesztéshez, egy ilyet áthozhatna a 2011-ed modok közül:
Krone Big X Cargo
Ezzel lényegesen le lehetne egyszerűsíteni a siló betakarítást, mert a gépre dolgozót lehet felvenni, majd egy méretes póttal melléállva gyorsan, nagy mennyiséget lehet áttölteni vele.
Köszönöm a segítséget mások nevében is! -
Fikus #13650 közben megtaláltam:) -
Fikus #13649 Sziasztok!
A kérdésem az hogy,hogy tudom megnézni a nagyobb igényre vonatkozó üzeneteket?mert a telefonfülke azt mondja hogy pda-ban meg tudom nézni,de ott nincs semmilyen üzi -
huhuhorgasz #13648 helló. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy itthon mind a 2 gépen LAN-ban lehessen játszani úgy, hogy nem kell eredeti játék? 1 eredeti az van, de ez volt az utolsó a tekkóban. valakinek valami ötlete, hogy házon belül is menjen a multi??? -
AXmen #13647 Használj abload-ot!
[b]Ja és válaszgombot is![b] -
#13646 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_26_ykd222heng.png -
#13645 Érdekes helyre tojt ez a tyúk:
-
#13644 Még nem tartok ott a játékban, de a 2011-ben nekem nem engedett olyan pótkocsit rákapcsolni, ami meghajtást igényel, mivel a big x-en hátul nincs teljesítményleadó tengely, legalábbis a játékban. Én csak passzív pótkocsikat tudtam utána kötni, egy gyorsabb traktorral vittem neki a csere pótkocsit. -
Mániás #13643 Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy egy letöltött mod mapot hogyan lehet szerkeszteni ? Az alap mapot tudom alakitgatni.. de ezeket a becsomagoltakat nem... úgy próbáltam hogy kibontottam szerkesztettem és vissza csomagoltam de akkor már nem müködött... Légyszives segitsetek.. a célom az lenne hogy egy hatalmas nagy sík szántóföldet szeretnék létrehozni a térképen... ha van ilyen map nekem az is jo lenne... Előre is köszi a segitséget -
atomantal22 #13642 Nálam működik
-
Ander76 #13641 Van egy Crone big X 100-es szecskázóm, de csak egy kis pótot tudok utánna kapcsolni, a nagyobbakat nem engedi. Így viszont állandóan vissza kell menni a silózóba üríteni. Van erre valami megoldás? -
Fikus #13640 meg kell etetni a teheneket fűvel széna és szalma keverékkel és szalmát kell alájuk szórni és akkor lesz trágyád -
Ander76 #13639 Akkor még egy értetlen kérdés...
Honnan lesz trágyám? Tehenem van, de trágya semmi. -
Ander76 #13638 Ha trágya rakodó kanállal kell, akkor gondolom csak a szarvasmarháknál tudom megoldani, mert a biogáz telepen kanállal nem lehet felszedni. -
kitt2000 #13637 trágya rakodó kanállal kell feltölteni!