Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Szabályzatot olvasd el és megtudod! Játék belinkelése warez vip gépek be linkelése warez másf órum ami ezt csak tönkre tenné warez és még sorolhatnám! Szóval használd a googlet és majd találsz!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

bajod van???

dávid 001
Ez a varez te .......!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
warez!!!! A kérésed! És <#banplz> ez azt jelenti ban lécci!

valaki nem tud olyan ifát ami bálahordós és nem esik le róla a bála?
dávid 001
Moddesk-ben szokott az lenni!

FrezeR
Sziasztok

Egy géphez tartozó billentyûzet kiosztást hol tudom átírni?

Szerintem bõven elég, ha a "90 000" helyett "540 000"-ret használsz. Én egyszer túllõttem a célon és alig bírtam kivárni, hogy megnõjenek a növények.
de mondjuk ha azt akarom hogy másfél hát legyen pl az az idõ ami alatt megnõ a pl kukorica akkor milyen arányokkal számoljam azt ki?
dávid 001
Alakulunk eddig 😊 (W.I.P)

Eddig a kamov tud vegyszerezni,arról majd késõbb hozok képet de ahogy látjátok lehet látni a Km órát is meg hogy a propellerek is mozognak

20. Nyisd meg szövegszerkesztõvel az adott map ( térkép ) map01.i3d fájlját, majd keresd meg a következõt:
growthStateTime=

Majd az idézõjelek közé illeszd be a számodra megfelelõ értéket.

Értékek:
30 perc =1.8e+006
45 perc =2.7e+006
60 perc =3.6e+006
75 perc =4.5e+006
90 perc =5.5e+006

Például: growthStateTime="3.6e+007"/> (60 perc)
ok
dávid 001
Hagyad mert neki a maziev2 van arra meg csak az a textúra van megosztva mondam neki hogy ott az eredeti!

valami nem érthetö irj
hali.
valaki annyit segítene hogy hol merre tudom át állítan a növények növekedését?valamint,ha növény akarok betenni,akkor azt hol kell,mert egy kicsit unalmas a négy alap,de egyes helyeken van nyoma annak hogy lenne más is de nem találom.
fogod a foliage mapot kimásolod az asztalra amibe beakarod rakni abbolkitörlöd vagy kimásolod valahova pl egy üres mapba tsz v2 foliage mapot ami a texturák mapba van bemásolod amibe be akartad rakni annak a textura mapjába és kész
marko37
CB csipi ma reggel 4 kor írtam neked elolvastad?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

az azért van mert megváltozott agyári azaz az eredeti map tulajdonsága mivel hogyha kiszedel vagy beleraksz valamit ojankor azt irja ki de ez nem befojásolja ajáték müködést nem kell aggodni miatta
dávid 001
Tegyél rá még1 kereket

Tudna valaki ajánlani egy olyan dupla kerekes Rábát ami méretre akkora mint a mezõgépes?
FrezeR
Sziasztok

Egy adott géphez tartozó billentyûzet kiosztást hol tudom átírni?

A tsz v2 mappból hogy lehet kivenni a sárga kukoricát vagy milyen kód kell hogy csak a zöldet tegye rá
ja
gyurka666
nos akkor leeht nem olvastad el a fenti szöveget hoyg nem chat hanem forúm ha kérdésed van egy hszbe tedd fel de hogy mind2 kérdésedre adjak választ a képen amit látsz ott mind vip és a barázda mód sem készült el ....!!!! Remélem minden világos....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

nem tudja valaki hogy kész van-e már a bárázda mód?
ez a rába vip?és az eke az is vip?
oké köszi
Üdv Topik!

Leírás szerint kivettem az árnyékolást a játékból, de csak az eredeti mapon mûködik, amit úgy raktam be azon mindennek van árnyéka... Mi lehet a baj? 😮

Amikor elszeretném indítani a játékot ezt írja ki:

Error: CRC64 files chech failed. Data files are changed. Please reinstall application. Continue anyway?

Rámegyek, hogy igen és mûködik is végül a játék, de akkor ezt miért írja ki, mibaja?
dávid 001
<#eljen>

gyurka666
szó mi szó érdekes módszerek ezek élõbe nem igazán láttam még ilyen borítási dolgot...
Nah de pár kép tõlem hátha valaki megjegyzi hogy újabb értelmetlen kimentett kép...😄

<#papakacsint><#integet2>

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

ezt az oldalt nézted már ?

mtz

dávid 001
Na, elõtte pórbáj normálisan írni 😄
2 nem nehéz beírod farmin... 2011 mtz és bead egy rakat mtz-t!

sziasztok mtz traktorokat honét tölthetek le afarming szimulátorhoz asegítséget elõre is kösszi
Köszönöm.
Itt egy másik fajta is .

link 1

belinkelném de még nemenged url t beszurni az oldalra majd ha letelik a 30 nap nemrég regiztem
Szia jófiu76 !

innen : link

Szia és honnét tudom megszerezni?
orosz cucc már nemostani de jó
Üdv mindenkinek !

Egy új termény üritési mód , egy lift-el .

Köszi nem kell! Már rájöttem!
Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy miért jelenik meg a farmsilója a pda képen? Azt saját tárolásra állítottam be és nem értékesítésre. Nem is tudok ott értékesíteni, ezért is nem értem, hogy miért jelenik meg a pda-n!

Segítségeteket elõre is köszi!

[/url][/img]
nem majd felrakom
Köszi
dávid 001
Ge-ben rákattintasz az emberrel és lejeb húzod és elmented majd felülírod és már lejeb is van!

Meg tudná valaki mondani hogy hol és hogy lehet beállítani azt hogy amikor beülök egy gépbe a pilótám feje ne a lelõn legyen hanem jóval lentebb, magyarul az üléspontot hol lehet beállítani?
dávid 001
helikopter! Már nagyából kész,már csak azt kell megoldani ne akadjon el az objektekben!

Igen ezt tanácsolta Jófiu76 is, és mûködik. Köszönöm szépen azért neked is a segítséget!
a rába utáni tárcsa az vip??
marko37
CB CSIPI ÉS SCHIROCCO- nak én úgy csinálom hogy: elsõ lépes a letöltött map ot kicsomagolom és a kicsomagolt map ot átnevezem cb csipi vagy schirocco map nak
Második lépés: a letöltött map ZIP filéjét átrakom a mód mappába
Harmadik lépés: a kicsomagolt és átnevezett map-ot módosítom és mentem
negyedik lépés: a mód mappába megnyitom az eredeti map ot és a módosított map ban lévõ dolgokat átmásolom és felülírom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros