Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
20. Nyisd meg szövegszerkesztõvel az adott map ( térkép ) map01.i3d fájlját, majd keresd meg a következõt:
growthStateTime=
Majd az idézõjelek közé illeszd be a számodra megfelelõ értéket.
Értékek:
30 perc =1.8e+006
45 perc =2.7e+006
60 perc =3.6e+006
75 perc =4.5e+006
90 perc =5.5e+006
Például: growthStateTime="3.6e+007"/> (60 perc)
valaki annyit segítene hogy hol merre tudom át állítan a növények növekedését?valamint,ha növény akarok betenni,akkor azt hol kell,mert egy kicsit unalmas a négy alap,de egyes helyeken van nyoma annak hogy lenne más is de nem találom.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
ez a rába vip?és az eke az is vip?Leírás szerint kivettem az árnyékolást a játékból, de csak az eredeti mapon mûködik, amit úgy raktam be azon mindennek van árnyéka... Mi lehet a baj? 😮
Amikor elszeretném indítani a játékot ezt írja ki:
Error: CRC64 files chech failed. Data files are changed. Please reinstall application. Continue anyway?
Rámegyek, hogy igen és mûködik is végül a játék, de akkor ezt miért írja ki, mibaja?
Nah de pár kép tõlem hátha valaki megjegyzi hogy újabb értelmetlen kimentett kép...😄
<#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2>Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
2 nem nehéz beírod farmin... 2011 mtz és bead egy rakat mtz-t!
Egy új termény üritési mód , egy lift-el .
Az a kérdésem lenne, hogy miért jelenik meg a farmsilója a pda képen? Azt saját tárolásra állítottam be és nem értékesítésre. Nem is tudok ott értékesíteni, ezért is nem értem, hogy miért jelenik meg a pda-n!
Segítségeteket elõre is köszi!
[/url][/img]
Második lépés: a letöltött map ZIP filéjét átrakom a mód mappába
Harmadik lépés: a kicsomagolt és átnevezett map-ot módosítom és mentem
negyedik lépés: a mód mappába megnyitom az eredeti map ot és a módosított map ban lévõ dolgokat átmásolom és felülírom
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros