Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egy kisebb segítségre lenne szükségem , az egyik ismerõsöm játszana a farming simulator -ral de kellene neki a shader model 2 .
le lehet ezt külön valahonnan tölteni ? mindenféle hasznos infó róla .
elõre is köszi. <#help>#help>
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ha kész gépet akarsz át skinezni vissza kell konvizni!
Na olvas lsportaln vagy nézz videókat!
Ezt nézd meg! És ezzel textúrázni kell ! de lehet festeni is!
roby.kösz!
ja és azt kérdezném hogy lehetne e vele traktort festeni?
Kovács Tamás
benn vannak ,segítenétek hogy a multiban is megjelenjenek? <#whatever>#whatever>
Kovács Tamás
A másik része! a videónak!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Nem valami agy de azért haladok vele!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
az index pedig a num 1es 2 es 3 as gombal müküdik ha van a traktoron
Kamovot kipróbálnám rajta 😄
Nyugodtan írhatsz akármit ki leszel tiltva megint!
Nem tudom kaptál e már választ a kérdésedre, de egyszerû a dolog. Azt a mapot amit betettél a C meghajtóra a maps mappába, azt szedd ki onnan, és csomagold be Zip fájlba, utána meg tedd be a mods mappába a módok közé!
Az eredeti "gyári" map-ra én nem teszek rá másikat, és a helyére sem, mert akkor az összes betett mapnál kiírja azt az Erroros szöveget!
Egyszóval, tedd vissza az eredeti map cuccait, és úgy indítsd a játékot. Nem fogja kiírni akkor újra!
valaki küldjön már egy jó ifát ami bálahordós és nem esik le róla a bála
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
http://users.ininet.hu/lsgameteam/