23843
  • Ben66
    Sziasztok.
    Hol tudnám átírni a kultit,hogy olyan legyen min az eke?
  • gogabi79
    Max csak 4.000 ft,és nem valami nagy szám a 2013 seria!.
  • xFreex
    A magyar verzióhoz a magyar patch.

http://patchelj.hu/patch/Farming_Simulator_2013_1.3_patch
  • talloli
    A demo letölthető a feljebb megtalálható linkről. Ha megtetszik a játék, el kell sétálni megvenni! Nem olyan drága! Ha belegondol az ember, hogy mennyi órát öltek bele a készítők és mennyi óra élényt nyújt neked ez a játék, igazán lehet rá ennyit szánni!
  • gabec198
    levágom a füvet azon átmegyek a szárítóval aztán azt adom nekik és megeszik meg a termelékenység is 100%-os a birkáknál, csak elfogy kilépés után a kaja.
    gwyon és milyen frissítés oldotta meg a problémád ha tudnál segíteni megköszönném:D
  • gwyon
    Nálam is volt ilyen gond, hogy kaja kilépés után elfogyott. A frissítés megoldotta a problémát!
  • kitt2000
    füvet vagy grass kell adni nekik csak!
    Szénát nem lehet adni nekik!
  • gabec198
    Az lenne a kérdésem, hogy adok a birkáknak enni szénát, kiírja hogy 6napig elegendő nekik a kaja. Mentem a játékot aztán kilépek és mikor újra belépek már azt írja hogy nincs kaja nekik a vályúban és ennyi idő alatt tuti hogy nem eszik meg.
    Szerintetek mivan ilyenkor?
  • Ben66
    Sziasztok!
    Multihoz keresek egy játékost.
    Feltételek:
    -legyen meg az Ls 2013.
    -normálisan tudj játszani.
    -ne okoskodj.

jelentkezés: írj üzenetet.

Üdv Bence! :)
  • mazsola89
    Próbáljátok ki egy kis földön: Szántás, Borona, Trágya, Vetés, Műtrágya Permetezés és Aratás figyeld meg h mennyi a termés utána csak szántást végezz meg vetést meg permetezést és megláthatod h ugyan annyi lesz a termés :D Jahh és a permetezés, műtrágyázás, trágyázások ugyan az az eredményt hozzák ;)
  • AXmen
    Kedvenc képem:

• Ander76
    Szerintetek melyik trágyázás a leghatékonyabb?
    Én most jelenleg a műtrágyát használom, mert az a leggyorsabb.
  • gogabi79
    Ls 2011 hez manitou mlt 730 lsu
  • gogabi79
  • gwyon
    Trágyázás: én a folyékonytrágyát tartálykocsival szórtam szét, akkor amikor már zöldelt a vetés. A repcénél három vetésnél 6400-6700 termett. Trágyázást követően 1326-13300 között volt a termés. Szóval jól megdobja.
  • tomi151996
    helló valaki tudna nekem linkelni egy Volkswagen transportert utánfutóval az ls 2013-ban
  • Matetrucker
    Szia Fikus!
    Nagyon szépen köszönöm a választ!
    Igen van 15 tehenem és igazad van ott is van trágya.
  • Fikus
    Szia!
    Amit te fel szeretnél markolni az nem trágya hanem fűkupac,és azt nem lehet felszedni,a lekaszált füvet ráborítod és pénzt kapsz érte.Trágyát a teheneknél találsz amennyiben vannak teheneid és eteted is őket.
  • Mániás
    Sziasztok! Légyszi válaszoljatok ha tudtok! A kérdésem az lenne hogy hol lehet állítani hogy egyes gépekre milyen pótot lehessen felakasztani ? A másik kérdésem hogy hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen szántani ?
  • Matetrucker
    Szép estét mindenkinek!

Pár napja kezdtem én is ezt a szuper kis játékot.
    A játék tesztelése alatt egy kérdés merűlt fel: A kicsi homlokrakodós Deutz-al miért nem lehet a trágyacsomóból markolni ?
    Kell esetleg más tartozék a markoláshoz vagy ezzel a géppel nem is lehet trágyát markoni?
    Íme egy kép a gépről amikor próbálnám felmarkolni:

A kérdésemre a választ előre is köszönöm!
  • AgrárMezőTsz
  • Ander76
    megtaláltam....köszi:)
  • Ander76
    hát nekem nincs ilyen mappa. Lehet, hogy azért, mert nem a C-re raktam a játékot, hanem másik meghajtóra? Vagy talán azért, mert tört a játék?
  • wervos
    Hi! Nem a játék könyvtárában van a mod mappa hanem a dokumentum mappában
    csinál magának egyet a játék. Nekem úgy van: dokumentumok mappa, my games mappa, farming simulator 2013 mappa. Ott már megtalálod! :)
  • Ander76
    Segítsen valaki abban, hogy ha letöltök egy modot, akkor azt hogy kell betenni a játékba? Például, letöltöttem egy kamiont. Zip fájl, kicsomagoltam, de hova kell másolni? Nekem nincs mod könyvtár a játékban.
  • Fikus
    Köszi
  • zolika217336
    Sziasztok !
    Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
    Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??
  • kitt2000
    fű,grass
  • Fikus
    Sziasztok!
    A bárányoknak mit kell adni enni?
  • AXmen
    Aratgattam!

Szép képek lettek?
  • kitt2000
    sale of manure and slurry Mod

Ilyen módon szeretném betenni
    eszt:

foragestorage_V_1_1

valki ebbe tud segíteni!
  • kitt2000
    valaki tudna segíteni?

Two Rivers

Ebe a térkébe szeretnék rakni a tehenészethez és a hofba egy objektumot
    elhelyezni!

egy ilyet!
    foragestorage_V_1_1

foragestorage_V_1_1

vagy valaki eszt a modot úgy megcsinálni mint a méhészet berakni!

• hekus2011
    Sziasztok, nekem olyan segítség kellene, hogy a multiplayer-ben nem látcanak a modok azt hogyan lehet meg csinálni, hogy lásam őket?
    Előre is köszönöm a segítséget.

• Ander76
    A takarmány, mármint a kevert táp [ezzel 100% a hatásfok] 1 bála szalma [barna], 2 bála széna [zöld] és a maradék siló. Én megvettem a kis keverőt, de nem jött be. A naggyal [önjáró] keverem a tápot. A silózást meg mindenkinek ajánlom, mert sok pénz van benne a biogáz üzemnél. Az üzem körüli 3 földet megvettem, és dől a lé.
  • bustakutya
    mi a takarmany mibol tudom elo allitani
  • gwyon
    Butaságot mondtam, a trágyázás oktatása az előző játékban volt.
    Viszont akkor mondanám, hogy arányoktól függetlenül "tápot" akkor kapunk amikor a keverőkocsinál a jobb oldali jelzés nem bordó, hanem világos.
  • DANIELTRUCKER
    Segítsetek!

Az miért lehet hogy a játék nem áll rá rendesen a monitorra?
  • gwyon
    A trágyázást úgy a legjobb végrehajtani ahogyan az oktatórészben van.
  • wervos
    Hát, ment utána is... :)
  • VDani1992
    Köszi a tippeket wervos!

Azért gondoltam, hogy trágyázni kultizás előtt kell, mert akkor a kultivátor összeforgatja a földel. Ha viszont olyan vetőgépet használok ami kultivál is, akkor gondolom előtte kell. Vagy akkor is utána?