Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit mondtam múlt hétvégén a kardánt amire rá kéne rakni de gyere fel msn re azt ott vitassuk inkább
Hogy állsz a bálázóval?
joceruza
Google! Minden infó fent van róla....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Üdvözlet mindenkinek !
Egy kisebb segítségre lenne szükségem , az egyik ismerõsöm játszana a farming simulator -ral de kellene neki a shader model 2 .
le lehet ezt külön valahonnan tölteni ? mindenféle hasznos infó róla .
elõre is köszi. <#help>

Valaki tudna nekem linkelni egy Liebherr576-os nagy csuklós markolóhoz kanalat ha nem nagy kérés! 😊 mert amikor leszedtem a gépet a kanal lemaradt róla...😛 Elõre is köszönöm! Üdv! 😊

ez nekem nehéz
dávid 001
A többit tõlem priviben kérd! Mert nem akarok chatat az oldalon!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

akkor szerintem a formátum nem jó
dávid 001
Nem tudom,gondolom olyan formátum! vagy rossz helyre akarod bemásolni!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

de nekem a képet nem engedi bemásolni miért?
oké köszi
dávid 001
Ezzel nem gépet másolsz be hanem csinálod, a képet úgy rakod be hgy beleteszed az ac3d mapájába és objekt texture load és helyére rakod!
Ha kész gépet akarsz át skinezni vissza kell konvizni!
Na olvas lsportaln vagy nézz videókat!

festeni ezzel hogy lehet meg hogy kell bemásolni a gépet?
dávid 001

Ezt nézd meg! És ezzel textúrázni kell ! de lehet festeni is!
roby.kösz!

és azzal hogy lehet traktort csinálni mi kell hozzá?
ja és azt kérdezném hogy lehetne e vele traktort festeni?
<#taps><#eljen><#taps><#eljen><#taps><#eljen>pöpec gép gratula
Cep estét! Fain a LEMKEN-tárcsa, minden elismerésem a készítõnek, zsír, jó vele dolgozni! 😉 Csak így tovább! 😊 Végre megy a game normálisan a gépen, megoldottam, már etetem a bocikat, vágom nekik az abrakot, vizsem a silót, szal....XD Mindig örömmel tölt el egy új jármû vagy eszköz megjelenése, fõleg ha még jól mûködik is! 😊 Üdv!

dávid 001
Igen!

hali azt szeretné megkérdezni hogy ac3d programmal lehet traktort csinálni?
dávid 001
Akkor nem multisak !

jó lesz
Köszi de ott ahol be kell x-elni otsem jelennek meg.

Kovács Tamás

dávid 001
Amikkor indítanád a szerót akkor ot van egy olyan gomb hogy mod ott be kell x-elni hogy benne legyen!

Hali a multiba nem teszi be a gépem a letöltött modokat amelyeket a My Games-be raktam de a sima karrierben
benn vannak ,segítenétek hogy a multiban is megjelenjenek? <#whatever>

Kovács Tamás

dávid 001

A másik része! a videónak!

dávid 001
Köszi! Repül meg minden már,a hangja igazi kamov! csak még nem sikerült rávágni a vidire!

marko37
egész jó <#eljen>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

dávid 001

Nem valami agy de azért haladok vele!

marko37
Fiuk a tejes kocsi útvonalát hogy tudom elõhozni vagy megszüntetni?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
itt csak MTZ vannak tessék barátom válogass
az index pedig a num 1es 2 es 3 as gombal müküdik ha van a traktoron

dávid 001
Ti (vagy te) Nagyon szép pályát csináltok 😊 Ügyesek vagytok,<#eljen>
Kamovot kipróbálnám rajta 😄

Tescobetyár
Szép estét mindenkinek....pár kép tõlem.<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

sziasztok tudnátok mtz traktorakat adni ajátékhoz nagyon meg köszönném és atraktor mejk gombal indexel
huzd be a kéziféket kis gyerek
dávid 001
Köszönöm szépen 😄
Nyugodtan írhatsz akármit ki leszel tiltva megint!

dávid 001
Na nyugodjál le! Mutass fel valamit és akkor ócsárolhatod más munkáját <#levele><#szomoru2>

gogabi79
Már fut a játékban a Herriau am 6 gépezet.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Üdv.

Nem tudom kaptál e már választ a kérdésedre, de egyszerû a dolog. Azt a mapot amit betettél a C meghajtóra a maps mappába, azt szedd ki onnan, és csomagold be Zip fájlba, utána meg tedd be a mods mappába a módok közé!

Az eredeti "gyári" map-ra én nem teszek rá másikat, és a helyére sem, mert akkor az összes betett mapnál kiírja azt az Erroros szöveget!
Egyszóval, tedd vissza az eredeti map cuccait, és úgy indítsd a játékot. Nem fogja kiírni akkor újra!
lécci!
valaki küldjön már egy jó ifát ami bálahordós és nem esik le róla a bála
valaki please priviben adna egy linket az üres maphoz?
Tescobetyár
Na arra ne nagyon számíts mert van 1-2 emberke a fórumon akik miatt meggondolandó bármit is kiadni.Legyél türelmes és bizakodj ,hogy a készítõ nem így gondolja..Legyen szép napod..<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Csak azért kérdezem mert nagyon tetszik a map

Igen, olvastam.
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek....<#email>

Köszi szépen!
DXTBmp progi neve beirod google keresöbe és kidobja
Tudna valaki ajánlani egy képszerkesztõt amellyel lehetne normálisan menteni .dds fájlokat? A net azt írta hogy az irfanwiew-hez töltsek le egy plugint, letöltöttem de mégse lehet vele dds filet menteni. Az adobe photoshop meg mindig hibát ír ki ha azzal akarok menteni dds-t.
Sziasztok 2 normális ember jöhet multizni.Pm be jelentkezzetek.
gogabi79
Igy igaz!.Wareznak számit itt az sg-n az ilyen kéregetés,vagy bármi,más, vip mod megosztása.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

ah nagyon <#worship>