23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Ben66 #13718 Sziasztok.
Hol tudnám átírni a kultit,hogy olyan legyen min az eke? -
#13717 Max csak 4.000 ft,és nem valami nagy szám a 2013 seria!. -
xFreex #13716 A magyar verzióhoz a magyar patch.
http://patchelj.hu/patch/Farming_Simulator_2013_1.3_patch
-
#13715 A demo letölthető a feljebb megtalálható linkről. Ha megtetszik a játék, el kell sétálni megvenni! Nem olyan drága! Ha belegondol az ember, hogy mennyi órát öltek bele a készítők és mennyi óra élényt nyújt neked ez a játék, igazán lehet rá ennyit szánni! -
gabec198 #13713 levágom a füvet azon átmegyek a szárítóval aztán azt adom nekik és megeszik meg a termelékenység is 100%-os a birkáknál, csak elfogy kilépés után a kaja.
gwyon és milyen frissítés oldotta meg a problémád ha tudnál segíteni megköszönném:D -
gwyon #13712 Nálam is volt ilyen gond, hogy kaja kilépés után elfogyott. A frissítés megoldotta a problémát! -
kitt2000 #13711 füvet vagy grass kell adni nekik csak!
Szénát nem lehet adni nekik! -
gabec198 #13710 Az lenne a kérdésem, hogy adok a birkáknak enni szénát, kiírja hogy 6napig elegendő nekik a kaja. Mentem a játékot aztán kilépek és mikor újra belépek már azt írja hogy nincs kaja nekik a vályúban és ennyi idő alatt tuti hogy nem eszik meg.
Szerintetek mivan ilyenkor? -
Ben66 #13708 Sziasztok!
Multihoz keresek egy játékost.
Feltételek:
-legyen meg az Ls 2013.
-normálisan tudj játszani.
-ne okoskodj.
jelentkezés: írj üzenetet.
Üdv Bence! :) -
#13707 Próbáljátok ki egy kis földön: Szántás, Borona, Trágya, Vetés, Műtrágya Permetezés és Aratás figyeld meg h mennyi a termés utána csak szántást végezz meg vetést meg permetezést és megláthatod h ugyan annyi lesz a termés :D Jahh és a permetezés, műtrágyázás, trágyázások ugyan az az eredményt hozzák ;) -
AXmen #13706 Kedvenc képem:
-
Ander76 #13705 Szerintetek melyik trágyázás a leghatékonyabb?
Én most jelenleg a műtrágyát használom, mert az a leggyorsabb. -
#13704 Ls 2011 hez manitou mlt 730 lsu
-
#13703 -
gwyon #13702 Trágyázás: én a folyékonytrágyát tartálykocsival szórtam szét, akkor amikor már zöldelt a vetés. A repcénél három vetésnél 6400-6700 termett. Trágyázást követően 1326-13300 között volt a termés. Szóval jól megdobja. -
#13701 helló valaki tudna nekem linkelni egy Volkswagen transportert utánfutóval az ls 2013-ban -
Matetrucker #13700 Szia Fikus!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Igen van 15 tehenem és igazad van ott is van trágya.
-
Fikus #13699 Szia!
Amit te fel szeretnél markolni az nem trágya hanem fűkupac,és azt nem lehet felszedni,a lekaszált füvet ráborítod és pénzt kapsz érte.Trágyát a teheneknél találsz amennyiben vannak teheneid és eteted is őket. -
Mániás #13698 Sziasztok! Légyszi válaszoljatok ha tudtok! A kérdésem az lenne hogy hol lehet állítani hogy egyes gépekre milyen pótot lehessen felakasztani ? A másik kérdésem hogy hol lehet állítani hogy nagyobb sebességgel lehessen szántani ? -
Matetrucker #13697 Szép estét mindenkinek!
Pár napja kezdtem én is ezt a szuper kis játékot.
A játék tesztelése alatt egy kérdés merűlt fel: A kicsi homlokrakodós Deutz-al miért nem lehet a trágyacsomóból markolni ?
Kell esetleg más tartozék a markoláshoz vagy ezzel a géppel nem is lehet trágyát markoni?
Íme egy kép a gépről amikor próbálnám felmarkolni:
A kérdésemre a választ előre is köszönöm!
-
AgrárMezőTsz #13696 -
Ander76 #13695 megtaláltam....köszi:) -
Ander76 #13694 hát nekem nincs ilyen mappa. Lehet, hogy azért, mert nem a C-re raktam a játékot, hanem másik meghajtóra? Vagy talán azért, mert tört a játék? -
wervos #13693 Hi! Nem a játék könyvtárában van a mod mappa hanem a dokumentum mappában
csinál magának egyet a játék. Nekem úgy van: dokumentumok mappa, my games mappa, farming simulator 2013 mappa. Ott már megtalálod! :)
-
Ander76 #13692 Segítsen valaki abban, hogy ha letöltök egy modot, akkor azt hogy kell betenni a játékba? Például, letöltöttem egy kamiont. Zip fájl, kicsomagoltam, de hova kell másolni? Nekem nincs mod könyvtár a játékban. -
Fikus #13691 Köszi -
#13690 Sziasztok !
Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??
-
kitt2000 #13689 fű,grass -
Fikus #13688 Sziasztok!
A bárányoknak mit kell adni enni? -
AXmen #13687 Aratgattam!
Szép képek lettek? -
kitt2000 #13686 sale of manure and slurry Mod
Ilyen módon szeretném betenni
eszt:
foragestorage_V_1_1
valki ebbe tud segíteni! -
kitt2000 #13685 valaki tudna segíteni?
Two Rivers
Ebe a térkébe szeretnék rakni a tehenészethez és a hofba egy objektumot
elhelyezni!
egy ilyet!
foragestorage_V_1_1
foragestorage_V_1_1
vagy valaki eszt a modot úgy megcsinálni mint a méhészet berakni!
-
hekus2011 #13684 Sziasztok, nekem olyan segítség kellene, hogy a multiplayer-ben nem látcanak a modok azt hogyan lehet meg csinálni, hogy lásam őket?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ander76 #13683 A takarmány, mármint a kevert táp [ezzel 100% a hatásfok] 1 bála szalma [barna], 2 bála széna [zöld] és a maradék siló. Én megvettem a kis keverőt, de nem jött be. A naggyal [önjáró] keverem a tápot. A silózást meg mindenkinek ajánlom, mert sok pénz van benne a biogáz üzemnél. Az üzem körüli 3 földet megvettem, és dől a lé. -
bustakutya #13682 mi a takarmany mibol tudom elo allitani
-
gwyon #13681 Butaságot mondtam, a trágyázás oktatása az előző játékban volt.
Viszont akkor mondanám, hogy arányoktól függetlenül "tápot" akkor kapunk amikor a keverőkocsinál a jobb oldali jelzés nem bordó, hanem világos. -
DANIELTRUCKER #13680 Segítsetek!
Az miért lehet hogy a játék nem áll rá rendesen a monitorra? -
gwyon #13679 A trágyázást úgy a legjobb végrehajtani ahogyan az oktatórészben van. -
wervos #13678 Hát, ment utána is... :) -
VDani1992 #13677 Köszi a tippeket wervos!
Azért gondoltam, hogy trágyázni kultizás előtt kell, mert akkor a kultivátor összeforgatja a földel. Ha viszont olyan vetőgépet használok ami kultivál is, akkor gondolom előtte kell. Vagy akkor is utána?