23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bikboy #13758 Sziasztok műtrágya feltöltőt honnan lehet le tölteni légyszí segitsetek -
AXmen #13757 Szántogattam!
-
AXmen #13756 VGA baj lehet.. -
#13755 Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??
-Nos visszaraktam az Ls 2011-et ott szintén keresi shader model 2.0-át... de már EZ a játék volt fönt régebben ... ( természetesen azóta nem volt cserélve semmi a gépben ,csak op. rendszer max win 7.re xp-ről )
AKKor magyarázza el nekem légy szives h miért nem indul most !! -
AXmen #13754 Sry a HG-től, csak ez az egész már idegesítő! -
AXmen #13753 Úristen..
Naja meg:
LS13 A Napisz*r.com-on. Ezt kb 2 percig lehet bírni! -.-
Ui:Grat a sok állatnak, h ezt összehozták! -
AXmen #13752 Pl.: Fraps-sel lehet. -
janika1974 #13751 Sziasztok A játékban hogy lehet fotózni? köszi -
#13750 endy papp szerint meg lehet de a legkisebb piros traktorral húzva nem adta ki a lehetőséget
Amúgy mit éri meg vetni ?
-
huhuhorgasz #13749 nem csinálsz semmit sem rosszul. vannak bizonyos munkák amikre nem lehet munkást felvenni. ilyen egyszerű :) -
#13748 Cukorrépa hámozógépnél és az aratógépnél nekem nem írja ki hogy munkás felvétele..
Grimme BM 300
ls
Grimme Rootster 604ről beszélgetünk
Csak vetni tud a munkás, mit csinálok rosszul ? -
#13747 köszönöm szépen igazad van! -
Papp Gergő #13746 Köszönöm! -
Ander76 #13745 Nagyon egyszerű. Elszáradt. Túl sokáig nem arattad le, és elszáradt. Valószínűleg a termés érésénél gyorsra van állítva a növekedés. -
vlv760 #13744 Szasztok ! Csak nekem probléma hogy alig van gép amit be tudok rakni vagy másnál is? -
#13743 szép estét!
valaki nem tudja hogy mért nem lehet learatni ezt a búzát és miért ilyen fehér?
-
Jancsika1016 #13742 print screen -
Papp Gergő #13741 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a játékban példáúl hogy lehet lefotózni?Valamelyik billentyűt kell megnyomni?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
#13740 A privát melleti válaszra nem ártana rá kattintani.és képeket feltölteni is. -
atomantal22 #13739 Én is tudok munkással aratni krumplit is és cukorrépát is. -
endy papp #13738 Akkor nálad valami nem kerek.
Mert eddig soha nem én takarítottam be ezeket a terményeket ,hanem a munkás akit felvettem.
Minden termény aratására lehet fel venni embert,legalább is nálam,így van. -
#13737 most néztem a burgonyánál és a cukorrépánál nincs lehetőség embert felvenni a munkára :( -
light001 #13736 Igen,gyorsítottam.Akkor kezdem az elejéről.Köszönöm a segítséget!!! -
#13735 szátítsd meg és rendezd sorba, addig nem megy -
#13734 későn akartál aratni, gondolom gyorsítottad az időt és
elszáradt.
Az ESC gombbal, mint elöttem írták tudod figyelni a kelést, érést, fenn görgesd az ablakot, látod melyik földön mi van épp elvetve és hogy áll a növekedése.
-
light001 #13733 Térképen piros színű,"withered".Szótár szerint fonyadt,elszáradt,meghiusult.Mit csináltam rosszul?Most keztem a karriert,tehát se trágyázni,se locsolni nem tudom. -
kitt2000 #13732 lehet hogy még nem érett meg meg kell nézni a növekedés térképen annak színét!
Esc elmentésnél jobbra vigyed ott lesz a növekedés térkép úgy tudom hogy sötét zöld legyen vagyis betakarításra készen szín kell figyelni a területen! -
light001 #13731 Szisztok!
Nekem fura problémám akadt az új részben.A farm mögötti szántón,ami alapból a farmhoz jár(térképen 16)a már meglévő búzát le bírom aratni,de amikor már én vetek oda az szépen kikel,meg is nő,de valamiért nem bírom learatni.Találkozozz már valaki hasonlóval? -
huhuhorgasz #13730 Helló mindenkinek!
Valakivel előfordult már, hogy a mentett játékát nem lehetett a neten folytatni? Viszont, ha kezdek egy új pályát a neten, akkor simán engedi. a meglévő mentésemet meg nem akarja betölteni az istenért sem, ha neten akarok játszani haverommal. Miért lehet ez?? Valakinek valami ötlete? -
Jancsika1016 #13729 hát nem tudom miért de nem jön ősze a fü bebálázása se kör se kocka bálázóval hiába forgattam át . -
kitt2000 #13728 (tractor?teleszkóp)vagy bármely rakodó ami fel veheti a villát!
Raklapot kell elszállítani egy megadott helyről egy másikba!
Idő alatt!
Pénzt kapsz érte ha sikerül ha nem akkor nem kapsz!) -
#13727 Sziasztok
Lenne egy kérdésem
állandóan ilyen feladatot ír ki:
Szállítás: Elülső kanál, emelő villával" ez mi akar lenni ? -
kitt2000 #13726 levágott füvet átforgatod majd rendsodróval rendre szedi majd a bálázás!
(körbálázó) -
Jancsika1016 #13725 oké hogy átforgatom de akkor se megy -
#13724 Itt is úgy pattognak a bálák, mint a 2011-ben? Még nem jutottam el a bálázásig. Ott katasztrófa volt a bálákat szállítani, lepotyogtak a kocsiról. Csak az önrakodó bálázó ért valamit. -
67 laci #13723 Elöbb át kell forgatni. -
Jancsika1016 #13722 hali a levágott füvet hogy lehet bebálázni ? -
gabec198 #13721 Köszi Dani a segítséget!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy az mind1-e hogy a birkáknak a levágott füvet adom enni vagy azt kiszárítom és a szénát adom nekik enni? -
VDani1992 #13720 Sziasztok!
gabec198 Szerintem a kockabála előnyösebb, mint a kőrbála. Egyrészt kisebb és jobban tárolható, másrészt géppel össze lehet szedni. A kőrbálát villával elég nehéz felpakolni, és sokkal nagyobb is. Ebben a játékban ezt a kőrbálás dolgot szerintem nagyon elrontották. A villa beleragad a bálába, hozzáragad a bálaszállítóhoz,felborítja, stb. Ezért a kockabálát ajánlom.
-
gabec198 #13719 Hali! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik szalma bálát érdemesebb készíteni. Vagy melyik bálának mi az előnye és hátránya?!
Köszi előre is