23843
  • bikboy
    Sziasztok műtrágya feltöltőt honnan lehet le tölteni légyszí segitsetek
  • AXmen
    Szántogattam!

• AXmen
    VGA baj lehet..
  • zolika217336
    Felraktam a Farmer Sim. 2013-at magyarul , de mikor elindulna kiírja hogy: 3D rendszert nem tudja előkészíteni mert nem találja a Shader Model 3.-0-át ; és h telepítsem a legfrissebb videokártya +hajtóprogramokat !
    Nos megnéztem a vidikártyám ( NVidia Geforce 9600 GT) illesztőprogramjait de nem kellett frissíteni őket... Valaki tudna segíteni ??

-Nos visszaraktam az Ls 2011-et ott szintén keresi shader model 2.0-át... de már EZ a játék volt fönt régebben ... ( természetesen azóta nem volt cserélve semmi a gépben ,csak op. rendszer max win 7.re xp-ről )
    AKKor magyarázza el nekem légy szives h miért nem indul most !!
  • AXmen
    Sry a HG-től, csak ez az egész már idegesítő!
  • AXmen
    Úristen..

Naja meg:

LS13 A Napisz*r.com-on. Ezt kb 2 percig lehet bírni! -.-

Ui:Grat a sok állatnak, h ezt összehozták!
  • AXmen
    Pl.: Fraps-sel lehet.
  • janika1974
    Sziasztok A játékban hogy lehet fotózni? köszi
  • Holdpro
    endy papp szerint meg lehet de a legkisebb piros traktorral húzva nem adta ki a lehetőséget

Amúgy mit éri meg vetni ?
  • huhuhorgasz
    nem csinálsz semmit sem rosszul. vannak bizonyos munkák amikre nem lehet munkást felvenni. ilyen egyszerű :)
  • Holdpro
    Cukorrépa hámozógépnél és az aratógépnél nekem nem írja ki hogy munkás felvétele..

Grimme BM 300
    ls
    Grimme Rootster 604ről beszélgetünk

Csak vetni tud a munkás, mit csinálok rosszul ?
  • kis kindertojás
    köszönöm szépen igazad van!
  • Papp Gergő
    Köszönöm!
  • Ander76
    Nagyon egyszerű. Elszáradt. Túl sokáig nem arattad le, és elszáradt. Valószínűleg a termés érésénél gyorsra van állítva a növekedés.
  • vlv760
    Szasztok ! Csak nekem probléma hogy alig van gép amit be tudok rakni vagy másnál is?
  • kis kindertojás
    szép estét!

valaki nem tudja hogy mért nem lehet learatni ezt a búzát és miért ilyen fehér?

• Jancsika1016
    print screen
  • Papp Gergő
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a játékban példáúl hogy lehet lefotózni?Valamelyik billentyűt kell megnyomni?
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
  • gogabi79
    A privát melleti válaszra nem ártana rá kattintani.és képeket feltölteni is.
  • atomantal22
    Én is tudok munkással aratni krumplit is és cukorrépát is.
  • endy papp
    Akkor nálad valami nem kerek.
    Mert eddig soha nem én takarítottam be ezeket a terményeket ,hanem a munkás akit felvettem.
    Minden termény aratására lehet fel venni embert,legalább is nálam,így van.
  • Holdpro
    most néztem a burgonyánál és a cukorrépánál nincs lehetőség embert felvenni a munkára :(
  • light001
    Igen,gyorsítottam.Akkor kezdem az elejéről.Köszönöm a segítséget!!!
  • Endre
    szátítsd meg és rendezd sorba, addig nem megy
  • Endre
    későn akartál aratni, gondolom gyorsítottad az időt és
    elszáradt.
    Az ESC gombbal, mint elöttem írták tudod figyelni a kelést, érést, fenn görgesd az ablakot, látod melyik földön mi van épp elvetve és hogy áll a növekedése.

• light001
    Térképen piros színű,"withered".Szótár szerint fonyadt,elszáradt,meghiusult.Mit csináltam rosszul?Most keztem a karriert,tehát se trágyázni,se locsolni nem tudom.
  • kitt2000
    lehet hogy még nem érett meg meg kell nézni a növekedés térképen annak színét!

Esc elmentésnél jobbra vigyed ott lesz a növekedés térkép úgy tudom hogy sötét zöld legyen vagyis betakarításra készen szín kell figyelni a területen!
  • light001
    Szisztok!

Nekem fura problémám akadt az új részben.A farm mögötti szántón,ami alapból a farmhoz jár(térképen 16)a már meglévő búzát le bírom aratni,de amikor már én vetek oda az szépen kikel,meg is nő,de valamiért nem bírom learatni.Találkozozz már valaki hasonlóval?
  • huhuhorgasz
    Helló mindenkinek!

Valakivel előfordult már, hogy a mentett játékát nem lehetett a neten folytatni? Viszont, ha kezdek egy új pályát a neten, akkor simán engedi. a meglévő mentésemet meg nem akarja betölteni az istenért sem, ha neten akarok játszani haverommal. Miért lehet ez?? Valakinek valami ötlete?
  • Jancsika1016
    hát nem tudom miért de nem jön ősze a fü bebálázása se kör se kocka bálázóval hiába forgattam át .
  • kitt2000
    (tractor?teleszkóp)vagy bármely rakodó ami fel veheti a villát!
    Raklapot kell elszállítani egy megadott helyről egy másikba!
    Idő alatt!
    Pénzt kapsz érte ha sikerül ha nem akkor nem kapsz!)
  • Holdpro
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem

állandóan ilyen feladatot ír ki:

Szállítás: Elülső kanál, emelő villával" ez mi akar lenni ?
  • kitt2000
    levágott füvet átforgatod majd rendsodróval rendre szedi majd a bálázás!
    (körbálázó)
  • Jancsika1016
    oké hogy átforgatom de akkor se megy
  • traktorista
    Itt is úgy pattognak a bálák, mint a 2011-ben? Még nem jutottam el a bálázásig. Ott katasztrófa volt a bálákat szállítani, lepotyogtak a kocsiról. Csak az önrakodó bálázó ért valamit.
  • 67 laci
    Elöbb át kell forgatni.
  • Jancsika1016
    hali a levágott füvet hogy lehet bebálázni ?
  • gabec198
    Köszi Dani a segítséget!
    Még annyit szeretnék kérdezni hogy az mind1-e hogy a birkáknak a levágott füvet adom enni vagy azt kiszárítom és a szénát adom nekik enni?
  • VDani1992
    Sziasztok!

gabec198 Szerintem a kockabála előnyösebb, mint a kőrbála. Egyrészt kisebb és jobban tárolható, másrészt géppel össze lehet szedni. A kőrbálát villával elég nehéz felpakolni, és sokkal nagyobb is. Ebben a játékban ezt a kőrbálás dolgot szerintem nagyon elrontották. A villa beleragad a bálába, hozzáragad a bálaszállítóhoz,felborítja, stb. Ezért a kockabálát ajánlom.
  • gabec198
    Hali! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik szalma bálát érdemesebb készíteni. Vagy melyik bálának mi az előnye és hátránya?!
    Köszi előre is