23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
vlv760 #13799 ugyanoda kell tenni ahová a gépeket. MODS mappa -
67 laci #13798 Ha telepiteni akarok egy új térképet akkor melyik mappába kell tenni? -
calmar #13797 Van ez a jó kis pack:Kronne Big X 1100 PackIsmeri valaki? Letöltötte valaki? Működik valakinek? 2011 alatt szépen ment,de nekem 2013 alatt nem működik. Pedig van hozzá való csinos kis utánfutó meg minden. -
calmar #13796 Itt már mindenki tudja hogyan kell használni, csak te nem. :P :)
Vetsz, aratsz, kaszálsz. (Pénzt)
Ilyen egyszerű. :)
Figyelitek mekkora nagy a pofám, két hete játszom. :)
Kellemes karácsonyt! -
#13795 hali valaki tudja hogy kell ezt a programot használni?
Ui.:ha valaki keres embert multiba engem felvehet! -
calmar #13794 Azért nem arat, mert nem érett a cucc. Nyomj ESC-t, felül válts nézetet, ott a teljes térkép, látod mi van bevetve, és hogy mi érett vagy betakarítható.
Bálát pedig nagy bálázógéppel tudsz csinálni, azzal ami nagy kör bálát csinál, de le kell kaszálni a füvet, és mindenképp MEG KELL FORGATNI, különben nem bálázza be. Legalábbis nálam nem csinálta meg. Rendforgatót keress. Lehet letölteni 18 méteres KRONE disc-es vágót meg kb akkora rendforgatót, na az nagy királyság, előre a vágó, hátra a forgató... Na azt próbáld ki...
Ez is egy megoldás a bálázásra, kipróbálom: Kombi
Bálázó: Krone
Benne van a játékban élből. -
Pikaccsu #13793 Hát azaz igazság, hogy ebben a pillanatban rakta újra a játékot, de a mentéseket meghagytam, de így sem jó sajna.No, mind1, elboldogulok anélkül is.Az újabb gépeknél vagyok bajban egy kicsit mert nem tom, hogy mi mit csinál. Egyébként ti jártatok úgy, hogy a kombájn nem arat?Megy az asztal ,de nem vág semmit.Próbáltam munkással is de úgy sem.
Most szedtem le egy mod-ot, elméletileg (most próbálom ki) kph-ban lesz a sebességmérő:D -
AXmen #13792 Akkor esetleg a beállításokban kéne kikapcsolni! -
Pikaccsu #13791 Nyomom én mint a hülye, de semmi, nekem az f1-el nem mükszik. Pedig kipróbáltam a gombot, jó, annyira még azért nem szar:S
A tempomat fasza, így már mindjárt másabb:D
Nagybálást honnan szerezzek?Nekem nem bálázza be a lucernát.Gondolom nektek sem, az fsz11-ben is így volt.Töltök le egyet, úgy befogja bálázni. -
Pikaccsu #13790 Calmar nagyon szépen köszönöm!
-
AgrárMezőTsz #13789 -
vlv760 #13788 Köszönöm szépen! Kipróbáljuk. -
#13787 Ezen pont egymás mellett vnnak a karámok. És szerintem egy egyszerű, de nagyszerű map!
http://www.modhoster.de/mods/big-european-map -
vlv760 #13786 Hali ! Tud valaki olyan mapot ahol egy helyen vannak a birkák és a tehenek? Agyamra megy a rohangálás.
-
#13785 Sziasztok!
Egyik ismerosnek kellene a Farming Simulator 2013, es ami fontos, hogy Msc OS X-re kellene. A hivatalos oldal szerint letezik ilyen verzio, viszont csak Download Version-rol irnak. Ugyanakkor ha ramegyek, hogy megvegyem, ugy irja ki, hogy "Farming Simulator 2013 (Win/OSX)", mintha egy verzio mindket platformmal kompatibilis volna.
Szoval a kerdes: a dobozos verzio nem megy Mac-en es Mac-re csak letoltheto verzio van? -
AXmen #13783 Hé! AXmen vok, nem "TSZ kartás"! -.- -
vlv760 #13782 Hali! Miért van az hogy ha kormányt és pedált szeretnék használni akkor a gép kúszik vagy elindul teljes gázzal ? Mit állítsak át? -
calmar #13781 Pikaccsu
Én YouTube-on néztem meg hogy kell. Így:
A recept:
-Végy egy nagy bála szalmát! (Tedd bele.)
-Végy egy nagy bála kaszált megforgatott fűből készült nagy bálát! (Tedd bele.)
-Bekapcsolod, odamész a megerjedt silóhoz, és engedsz felvenni annyit, hogy minden zöld értéken belül maradjon.
Kész, mehet az etetőbe.
Azért annyira nem egyszerű, mire lesz siló meg minden összeáll hozzá. :)
Ja, és jól mondta a TSZ kartás, F1 gomb, mindenképp, akkor a billentyűzeteddel van a baj.
És tempomat is van, méghozzá itt:Speed Limiter
Nagyon jó, én nagyon szeretem. Minden majd dupla sebességgel mehet. -
Pikaccsu #13780 Igaz, hogy a billentyűzetem nem csípi az f1-et, mert erősen kell nyomni, hogy engedelmeskedjen, de azzal sem mükszik:S:S
A takarmánykeverőt megtaláltam, meg vettem, de isten igazából nem tom használni, a siló (lucerna és tengeri keveréke) megrohadt, megért, felszippantottam, tettem bele 3 kis bála szalmát, majd mikor beleöntöttem a vájuba, sima silónak vette, nem mix-en. Mit rontottam el?Lucernát nem lehet báláztatni?Mert próbáltam ,de nem jött össze:S:S -
#13779 Gondolkodás van, hogy 12 euért steammen meg vegyem-e :DDD most nagy a kisértéss 2 órám van elgondolni :D -
67 laci #13778 F1 gomb? -
Pikaccsu #13777 Az O gomb nem mükszik mert az a Km számlálót és az órát kapcsolja ki.Nekem a bal felső sarokból tűnt el az információs panel, amely mutatja, hogy az adott gépen melyik gomb mit csinál.
Nem templom kell hanem tempomat:D
Mihejst valaki talál, az tegye fel ide pls, mert nagy szükség lenne rá. -
xFreex #13776 Ez a gépek üzemeltetési költsége. A kereskedésben láthatod, hogy mennyit fog levonni naponta az adott járműért, eszközért. -
AXmen #13775 Bocs, nem neked ment, hanem mani13nak! -
AXmen #13774 Ezt találtam, de most szólok, hogy 11-es, és NEM 13-as, mert abba még nincs! -
AXmen #13773 1.Nem, csak a barikat, meg a teheneket.
2.Nincs olyan!
3.Nincs! EZT tanulmányozd! , Vagy ebben talán van, de ha találsz is templomot, azt nem fogod tudni berakni, mert az FS11-es objekt!
4.O gomb! -
Pikaccsu #13772 Olyan gondom lenne még, hogy a Hud-ot véletlen kikapcsoltam, és nem tom visszakapcsolni.Óra, km számláló van, a bal felső sarokban lévő panel tűnt el! -
#13771 valaki belinkelné nekem azt a modot amikor trágyát bárhova lelehet önteni nagyon fontos lenne -
light001 #13770 Sziasztok!
Valaki tudja,hogy mi is az a "vehicle running costs"?Eddig azt hittem,hogy az autopilot,de akkor is számol,amikor egyik gép sem dolgozik. -
Pikaccsu #13769 szevasztok, érdeklődni szeretnék, hogy
-a tyúkokat lehet-e ill, hogy lehet etetni őket
-takarmánykeverőt honnan tudok szerezni én a boltba nem látok
-tempomat van-e a játékban(ha jól sejtem nincs), hogy lehet betenni ha lehet-e
szeretnék multizni, de sajna nem vettem, hanem letöltöttem a játékot, így nincs kódom
Angolul tudtam csak letölteni, feltettem a patch-et is (az is angol) kellene nekem hozzá magyarosítás, honnan tudom leszedni mert sehol se találok
válaszokat, segítségeket előre is köszönöm! -
#13768 Sziasztok! Mely értéket kell átírni a bálázó fájljában ahhoz hogy kicsivel több bálát készítsen? Úgy emlékszek hogy a 2011es részben ezt megoldották csak már nem emlékszem és nem találom egyik GYÍK-ben sem. Előre is köszönöm! -
AXmen #13767 Ha jól olvastam, az LSPortalforumon van egy Somló tsz kft. Regisztrálj, és kérdezd meg "djnorci"-t, habár abban a csapatban tagfelvétel van!
Oda esetleg jelentkezhetsz!
Ezt ajánlom MINDENKI figyelmébe!
Tanács:Az adott weboldalon(LSHUNGARY), ott lehet tölteni gépeket (modokat), stb... -
calmar #13766 Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatjátékhoz lenne kedve valakinek? Esetleg beszállnék valahová, ha lehet. (FS 2013)
Üdv! -
atomantal22 #13765 Köszönöm a gyors és hasznos választ :)
-
AXmen #13764 Nos!
Innentől felvállalom, hogy AKINEK TUDOK, ANNAK SEGÍTEK!
Az érdeklődőkkel megosztom a max. tudásomat erről a jatékról!
Pl.:
-Hogyan tudok gépeket (modokat) betenni a játékba?
-Mit kell tenni, hogyha pl:lefagy a játék,stb...
Naés:
-Hogyan tudom kikapcsolni az infópaneleket?
Akit érdekel, azt várom privátban! -
AXmen #13763 Talán gyenge a géped.. -
AXmen #13762 Gyerünk havatlapátolni!
-
AXmen #13761 Nem mondhatnám. hogy van de itt ahhoz hasonlót (permettartályt) is találsz! -
xFreex #13760 Felpattintod az ekét, eldöcögsz a föld szélére leereszted majd megnyomod az O mint Olga gombot és többé nincs határ. -
atomantal22 #13759 Üdv, Farmerek!
Hogyan is tudom összeszántani a két egymás utáni földet?
Köszi