23843
  • vlv760
    ugyanoda kell tenni ahová a gépeket. MODS mappa
  • 67 laci
    Ha telepiteni akarok egy új térképet akkor melyik mappába kell tenni?
  • calmar
    Van ez a jó kis pack:Kronne Big X 1100 PackIsmeri valaki? Letöltötte valaki? Működik valakinek? 2011 alatt szépen ment,de nekem 2013 alatt nem működik. Pedig van hozzá való csinos kis utánfutó meg minden.
  • calmar
    Itt már mindenki tudja hogyan kell használni, csak te nem. :P :)
    Vetsz, aratsz, kaszálsz. (Pénzt)
    Ilyen egyszerű. :)

Figyelitek mekkora nagy a pofám, két hete játszom. :)

Kellemes karácsonyt!
  • kis kindertojás
    hali valaki tudja hogy kell ezt a programot használni?

Ui.:ha valaki keres embert multiba engem felvehet!
  • calmar
    Azért nem arat, mert nem érett a cucc. Nyomj ESC-t, felül válts nézetet, ott a teljes térkép, látod mi van bevetve, és hogy mi érett vagy betakarítható.
    Bálát pedig nagy bálázógéppel tudsz csinálni, azzal ami nagy kör bálát csinál, de le kell kaszálni a füvet, és mindenképp MEG KELL FORGATNI, különben nem bálázza be. Legalábbis nálam nem csinálta meg. Rendforgatót keress. Lehet letölteni 18 méteres KRONE disc-es vágót meg kb akkora rendforgatót, na az nagy királyság, előre a vágó, hátra a forgató... Na azt próbáld ki...
    Ez is egy megoldás a bálázásra, kipróbálom: Kombi
    Bálázó: Krone
    Benne van a játékban élből.
  • Pikaccsu
    Hát azaz igazság, hogy ebben a pillanatban rakta újra a játékot, de a mentéseket meghagytam, de így sem jó sajna.No, mind1, elboldogulok anélkül is.Az újabb gépeknél vagyok bajban egy kicsit mert nem tom, hogy mi mit csinál. Egyébként ti jártatok úgy, hogy a kombájn nem arat?Megy az asztal ,de nem vág semmit.Próbáltam munkással is de úgy sem.
    Most szedtem le egy mod-ot, elméletileg (most próbálom ki) kph-ban lesz a sebességmérő:D
  • AXmen
    Akkor esetleg a beállításokban kéne kikapcsolni!
  • Pikaccsu
    Nyomom én mint a hülye, de semmi, nekem az f1-el nem mükszik. Pedig kipróbáltam a gombot, jó, annyira még azért nem szar:S
    A tempomat fasza, így már mindjárt másabb:D
    Nagybálást honnan szerezzek?Nekem nem bálázza be a lucernát.Gondolom nektek sem, az fsz11-ben is így volt.Töltök le egyet, úgy befogja bálázni.
  • Pikaccsu
    Calmar nagyon szépen köszönöm!
  • AgrárMezőTsz
  • vlv760
    Köszönöm szépen! Kipróbáljuk.
  • talloli
    Ezen pont egymás mellett vnnak a karámok. És szerintem egy egyszerű, de nagyszerű map!
    http://www.modhoster.de/mods/big-european-map
  • vlv760
    Hali ! Tud valaki olyan mapot ahol egy helyen vannak a birkák és a tehenek? Agyamra megy a rohangálás.
  • skinnyman
    Sziasztok!

Egyik ismerosnek kellene a Farming Simulator 2013, es ami fontos, hogy Msc OS X-re kellene. A hivatalos oldal szerint letezik ilyen verzio, viszont csak Download Version-rol irnak. Ugyanakkor ha ramegyek, hogy megvegyem, ugy irja ki, hogy "Farming Simulator 2013 (Win/OSX)", mintha egy verzio mindket platformmal kompatibilis volna.
    Szoval a kerdes: a dobozos verzio nem megy Mac-en es Mac-re csak letoltheto verzio van?
  • AXmen
    Hé! AXmen vok, nem "TSZ kartás"! -.-
  • vlv760
    Hali! Miért van az hogy ha kormányt és pedált szeretnék használni akkor a gép kúszik vagy elindul teljes gázzal ? Mit állítsak át?
  • calmar
    Pikaccsu

Én YouTube-on néztem meg hogy kell. Így:
    A recept:
    -Végy egy nagy bála szalmát! (Tedd bele.)
    -Végy egy nagy bála kaszált megforgatott fűből készült nagy bálát! (Tedd bele.)
    -Bekapcsolod, odamész a megerjedt silóhoz, és engedsz felvenni annyit, hogy minden zöld értéken belül maradjon.
    Kész, mehet az etetőbe.
    Azért annyira nem egyszerű, mire lesz siló meg minden összeáll hozzá. :)

Ja, és jól mondta a TSZ kartás, F1 gomb, mindenképp, akkor a billentyűzeteddel van a baj.

És tempomat is van, méghozzá itt:Speed Limiter
    Nagyon jó, én nagyon szeretem. Minden majd dupla sebességgel mehet.
  • Pikaccsu
    Igaz, hogy a billentyűzetem nem csípi az f1-et, mert erősen kell nyomni, hogy engedelmeskedjen, de azzal sem mükszik:S:S
    A takarmánykeverőt megtaláltam, meg vettem, de isten igazából nem tom használni, a siló (lucerna és tengeri keveréke) megrohadt, megért, felszippantottam, tettem bele 3 kis bála szalmát, majd mikor beleöntöttem a vájuba, sima silónak vette, nem mix-en. Mit rontottam el?Lucernát nem lehet báláztatni?Mert próbáltam ,de nem jött össze:S:S
  • Krszti1160
    Gondolkodás van, hogy 12 euért steammen meg vegyem-e :DDD most nagy a kisértéss 2 órám van elgondolni :D
  • 67 laci
    F1 gomb?
  • Pikaccsu
    Az O gomb nem mükszik mert az a Km számlálót és az órát kapcsolja ki.Nekem a bal felső sarokból tűnt el az információs panel, amely mutatja, hogy az adott gépen melyik gomb mit csinál.
    Nem templom kell hanem tempomat:D
    Mihejst valaki talál, az tegye fel ide pls, mert nagy szükség lenne rá.
  • xFreex
    Ez a gépek üzemeltetési költsége. A kereskedésben láthatod, hogy mennyit fog levonni naponta az adott járműért, eszközért.
  • AXmen
    Bocs, nem neked ment, hanem mani13nak!
  • AXmen
    Ezt találtam, de most szólok, hogy 11-es, és NEM 13-as, mert abba még nincs!
  • AXmen
    1.Nem, csak a barikat, meg a teheneket.
    2.Nincs olyan!
    3.Nincs! EZT tanulmányozd! , Vagy ebben talán van, de ha találsz is templomot, azt nem fogod tudni berakni, mert az FS11-es objekt!
    4.O gomb!
  • Pikaccsu
    Olyan gondom lenne még, hogy a Hud-ot véletlen kikapcsoltam, és nem tom visszakapcsolni.Óra, km számláló van, a bal felső sarokban lévő panel tűnt el!
  • mani13
    valaki belinkelné nekem azt a modot amikor trágyát bárhova lelehet önteni nagyon fontos lenne
  • light001
    Sziasztok!
    Valaki tudja,hogy mi is az a "vehicle running costs"?Eddig azt hittem,hogy az autopilot,de akkor is számol,amikor egyik gép sem dolgozik.
  • Pikaccsu
    szevasztok, érdeklődni szeretnék, hogy
    -a tyúkokat lehet-e ill, hogy lehet etetni őket
    -takarmánykeverőt honnan tudok szerezni én a boltba nem látok
    -tempomat van-e a játékban(ha jól sejtem nincs), hogy lehet betenni ha lehet-e

szeretnék multizni, de sajna nem vettem, hanem letöltöttem a játékot, így nincs kódom
    Angolul tudtam csak letölteni, feltettem a patch-et is (az is angol) kellene nekem hozzá magyarosítás, honnan tudom leszedni mert sehol se találok

válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
  • mazsola89
    Sziasztok! Mely értéket kell átírni a bálázó fájljában ahhoz hogy kicsivel több bálát készítsen? Úgy emlékszek hogy a 2011es részben ezt megoldották csak már nem emlékszem és nem találom egyik GYÍK-ben sem. Előre is köszönöm!
  • AXmen
    Ha jól olvastam, az LSPortalforumon van egy Somló tsz kft. Regisztrálj, és kérdezd meg "djnorci"-t, habár abban a csapatban tagfelvétel van!
    Oda esetleg jelentkezhetsz!

Ezt ajánlom MINDENKI figyelmébe!

Tanács:Az adott weboldalon(LSHUNGARY), ott lehet tölteni gépeket (modokat), stb...
  • calmar
    Sziasztok!

nekem az lenne a kérdésem, hogy csapatjátékhoz lenne kedve valakinek? Esetleg beszállnék valahová, ha lehet. (FS 2013)

Üdv!
  • atomantal22
    Köszönöm a gyors és hasznos választ :)
  • AXmen
    Nos!
    Innentől felvállalom, hogy AKINEK TUDOK, ANNAK SEGÍTEK!
    Az érdeklődőkkel megosztom a max. tudásomat erről a jatékról!
    Pl.:
    -Hogyan tudok gépeket (modokat) betenni a játékba?
    -Mit kell tenni, hogyha pl:lefagy a játék,stb...
    Naés:
    -Hogyan tudom kikapcsolni az infópaneleket?

Akit érdekel, azt várom privátban!
  • AXmen
    Talán gyenge a géped..
  • AXmen
    Gyerünk havatlapátolni!

• AXmen
    Nem mondhatnám. hogy van de itt ahhoz hasonlót (permettartályt) is találsz!
  • xFreex
    Felpattintod az ekét, eldöcögsz a föld szélére leereszted majd megnyomod az O mint Olga gombot és többé nincs határ.
  • atomantal22
    Üdv, Farmerek!

Hogyan is tudom összeszántani a két egymás utáni földet?

Köszi