23843
  • talloli
    BUÉK mindenkinek!

Tudnátok ajánlani egy jól működő, automata bálaszállítót, ami nem szórja szét a bálákat a lerakodásnál?
    Előre is köszönöm!
  • calmar
    Ez érdekes, a múltkor én is próbáltam, és nekünk is nagyon szaggatott. A kombájn szépen felment a dombtetőre mire újra irányítani tudtam. :)
  • RadarJammer
    Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek aki Fórumot olvassa. Azt szeretném kérdezni, hogy a multi(többszereplős) játék alatti laggolást hogyan tudnám csökkenteni?

Köszönöm a válaszokat
  • calmar
    Én inkább minél szebb és nagyobb traktorokban gazdag új esztendőt kívánok! :)
  • dimre
    Hali!
    Kicsit görgesd lefelé, regisztráció nélkül is lehet tölteni.
    A "directdownload",az oldal saját szerveréről való letöltés, általában "uploaded" a másik, ha van prémium előfizetésed akkor onnan is gyorsan lejön, ha nincs vársz fél percet és lassabb, félóránként egy fájlt tudsz letölteni.Ha rákattintasz bármelyikre, mindig külön oldalra nyitja meg a letöltési linket.
  • atomantal22
    Terményekben gazdag boldog újévet kívánok minden farmer társamnak! :)
  • light001
    sziasztok!

Esetleg van valakinek tipje,hogy mitől függ a földárverés gyakorisága?Egyből az elején volt 2 is,ebből egyet meg tudtam venni,de azóta elment 8 nap és semmi.
  • toni1981
  • toni1981
    VDani! Gondolom a Modhosterről ugye? Mikor bejöna kép és az adatok a bizonyos gépről görgess lefelé és általában két letőltő link van és a Directdownload az gyorsabb. Remélem tudtam segíteni
  • VDani1992
    Nekem sem akar összejönni ez a letöltés.
  • toni1981
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérem pégpegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én inditottam szerót ő pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplős játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap előtt már multiztun és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget előre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
  • Ander76
    És hogy lehet letölteni? Már be is regisztráltam, de nem találom az oldalon, hogy hol a letöltés. Lehet, hogy vak vagyok?
  • dimre
    Hali!
    Elég tuti gép, próbáld ki.
    Vontató
    Pótkocsi (régebbi verzió, csak a pótkocsi kell)
    Trailer gépek szállitásához

illetve,
    Scania R560+pót
  • Pikaccsu
    Szerintem új mapot használ
  • calmar
    Axmen, mitől lesz ilyen a skin? Átlátszó, és mások az alsó jelzések is, nekem nagyon bejön.
  • Jancsika1016
    a 7 es gombal gyorsitod a játék menetet a 8 as gombal lasitasz
  • AXmen
    Hogy ne csak OFF legyen:

• AXmen
    Nyilván a másik nyíllal, ami a kisebb beállítások vannak pl:

Idősebesség: 5x

Ezt átállítod a sorban lévő bal nyíllal (asszem).

Ha nem, akkor passzolok!

#13803 - Grat a stílusodhoz!
  • Robertoo21
    az időt hogy lehet lassítani, vagy egy ütemre állítani? amire bevetem a földet a másik felén elszárad a repce...
  • AXmen
    Használj válaszgombot!
  • janika1974
    LS2013.com-rol tudsz letölteni nekem nincs gond a modokkal
  • VDani1992
    Sziasztok!

Valaki tudna néhány megbízható módosítást linkelni A 2013-as verzióhoz. Kellene egy kamion pótkocsival, egy olyan tréler amin lehet is szállítani, illetve állítólag van egy olyan módosítás amivel össze lehet kötni két traktort. Neten van mindenből annyi, mint a szemét, de a fele semmire sem jó.

Köszi előre is!

Üdv
  • Pikaccsu
    Janika azzal sajna nem működik:S:S
  • kitt2000
    Ha multi játékot akarok indítani akkor hogy kell?
    új pályán!
  • Robertoo21
    Hali! szívesen csatlakoznék multi csapathoz! Régóta játszom, csak komoly játék érdekel. Valahova lehetne csatlakozni, az írjon üzenetet.
    üdv.
  • janika1974
    F1 gomb
  • Pikaccsu

Nekem a bal felső sarokban lévő panel tűnt el, valahogy kikapcsoltam, de nem tom visszakapcsolni:S
  • Pikaccsu
    Viszont nekem is segíthetne valaki abban, hogy a mérföldórát hogy lehet átállítani kph-ba.
    Próbáltam megkeresni a game.xml fájlban, de nem találtam.
  • Pikaccsu
    Van egy javító patch, szerintem (ha nem töltötted még le) akkor érdemes, majd feltelepíted és próba akkor.
    Ha ígysem jó, akkor rakd újra mindenképpen a játékot hátha akkor jó lesz
    Én amúgy akkor tapasztaltam ilyet multiban, amikor más ember (letöltöttem a netről) akti kódját használtam, és ugye amikor ő belépett volna nem tudott mert én játszottam:D.
    Viszont amikor ő játszott és én kezdtem volna el játszatni, na akk bizony jött a fagyás:D:D
    De ez csak MULTIBAN!!!!!
  • Lacee10
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy próbálok multiban játszani és mindig amikor belépek tudok játszani kb 1-2 percet aztán befagy a kép és leáll a játék. Nem a géppel van a gond vszínűleg, mert a másik gépen is ugyan ez történik. Ha valaki esetleg tudja hogy ilyenkor mi a teendő akkor az legyen szíves segitsen. Előre is köszönöm!
  • Pikaccsu
    A szarvasmarhatelepre kell vinned a szalmát, a folyékony trágyatároló mellett van egy vájú, oda kell kiürítened.Viszont nem bálás szalma kell, hanem csak szimplán fel kell szedned a Krone ZX ,,pótkocsival"
  • kitt2000
    Two Rivers v1.1 final verzió

játékom alapja a realitás, van fűnyírástól kezdve szarvasmarha etetés, aljazás, minden.
    még nem multiztam de mindegyik részét ismerem!
    -mikrofon nincs!
    -skype nincs

Irjátok meg:

-hova kell csatlakózni(mi a neve)
    -Mikor van multi(ma is lehet)
    -Ha van kód mi az
    -ha mód kell honnan tudom letölteni

üzenet be írjatok!
  • Jancsika1016
    az miért van hogy egy csomó szalmabálát csináltam de azt irja hogy nulla az miért van vagy hova kell lerakni ?
  • calmar
    Én sem vettem rossz néven, én is poénból írtam, hogy osztom itt az észt, holott két hete vettem meg a játékot kb. Viszont akár hogy is van, neked is ezt ajánlanám, nem drága, simán megéri az árát. Tescóban két pizza árára becseréled és kész.

A másik: Azt írod KIS bála szalma... Én mit írtam? NAGY bála szalma. A kerekkel működik Nagy kerek bála szalma és fű. Egy-egy, plusz utána a siló.
    Mutatom: Kuhn SPV Confort 12
    Na, én is itt láttam. :) Utána már jó volt. Modom, ha elszúrod az arányt, tényleg másnak rakja be.
  • janika1974
    Sziasztok Azt szeretném kérdezni hogy az üvegházban termesztett növényeket ellehet adni és ha igen hogyan? köszi
  • Pikaccsu
    Ő írta, hogy figyelitek mekkora a pofám?Én csak válaszoltam rá.Legyen továbbra is ilyen nagypofájú és segítőkész.Távol álljék tőlem, nem akarok én vitát elindítani, csak hülyeségből írtam nem kell komolyan venni.Amúgy is nyomtam utána két mosolyt.
    Az nem warezolás ha megossza.Leírja h itt és itt van ez meg ez és kész.Nem kell ide feltenni.
    Én nem hiszem, hogy bárkit is megsértettem volna.Ha szabályszegésnek veszed a hsz, hát legyen, nem izgat, szerintem semmi rosszat nem tettem.
    Közben rájöttem miért nem arat:
    elhalt a termény:S:S
  • Martinez01
    Legközelebb mellőzzed az ilyen HSZ-eket! /Az elején vitát próbálsz szítani, a végén meg warezolsz... szval legközelebb inkább ne!/
  • calmar
    Nézd meg nincs-e duplán becsomagolva, nekem volt olyan, igaz gépek, amit így kellett kicsomagolni. Mapnál sosem volt ilyen. Próbálgasd, majd jó lesz.
  • 67 laci
    Hiába teszem bele nem történik semmi, pedig a 2013 hoz való.
  • vlv760
    Hali az a kérdésem hogy egy bizonyos MTZ 82 KUN gép miért teszi vásárláskor a gémet a talajba. Több helyről is letöltöttem de mind ezt teszi.Köszi ha segítesz!