23842
  • kiscife6
    Sziasztok egy kis segítségre lenne szűkségem meg tudnátok mondani hogy melyik az a mappa ahol napraforgót is lehet ültetni a alap mappa terményeivel együtt.
  • Martinez01
    Én viszont most mondom utoljára:
    Ha mégegyszer öntörvényeskedsz tökönrúglak!
  • Martinez01
    Nincs korlátozva semmi.
    Szerintem te ronthattál el valamit
  • Ander76
    A következő kérdésem lenne. Láttam valahol egy olyan modot, hogy a jobb felső sarokban a játékidő alatt a valós időt is kijelezte. De ez nem működött. Valaki tudna egy működőt?
  • calmar
    Lehet ez nekem szólt??? :)
    Bocs!
  • calmar
    Kétféle bálázó van az alapjátékban is, nézd meg. Az egyik kocka, a másik kerek bálát csinál, ennyi. :)

A másik: Ember, nekem eszembe nem jutott hogy te nem szállsz ki a traktorból! :) De örülök hogy sikerült végül.
  • AXmen
    LS13 oroszul..

• Ander76
    Természetesen nem haragszom.
    A nagy bálát nem tudom melyik géppel lehet megcsinálni, így ezért ezt írtam le. De ha ez az arány is működik ,akkor én is kipróbálom. A nagy keverőt letöltöttem, köszönöm szépen.
  • gogabi79
    Tisztelt hg érdeklödöm,hogy miért nem tudok képet feltenni ide és videót?.Ha nem tetszik az arcom vagy valami az ok,de nem kellene korlátozgatni,ezt azt.
  • bartajani70
    köszönöm a segitséget mindenkitöl sikerült minden
  • kitt2000
    gyalog kell oda menni R betűt nyomni ha van elég pénzed rá
  • szecsko77
    Esetleg kiszállni a traktorból, és úgy odamenni a kis ikonhoz a föld közepén....
  • bartajani70
    szeva géppel bementem semit nem csinált hiába nyomtam az R betüt
  • calmar
    bartajani70
    Figyelj, bementél a föld közepére, megtaláltad az ikont? Működnie kell. Az ikonnál R betű, és meg kell tudni venned!
  • talloli
    Szevasztok!
    Valaki tudja használni ezt a kis hasznosnak tűnő programot?

Hogyan kell megnyitni vele egy mod-ot? Kell még kozzá más program is?
    Köszönöm a segítséget előre is!
  • bartajani70
    sziasztok ismét kérdeznék sehogy se sikerül több földet szereznem csak gy van ha tudna valaki segiteni meg köszönném.
  • calmar
    Javítanám Ander76-ot, ha nem haragszik, egy nagy bála szalma és egy nagy bála széna elég bele. Plusz a siló. Minek pazarolni, nem igaz? :) Plusz most jelent meg olyan keverő mod, EZami garifikára ugyan az mint az alapjátékban, csak 48000-es a tartálya. Na, abba kell legalább két nagy bála szalma és két nagy bála széna, és így már indulhat a keverés. :) Mondjuk még nem sokat próbálgattam, de jobb a két nagy bála plusz egy kis bála szalma, plusz a két nagy fű, de szerintem abból is a két nagy és egy kicsi lesz a nyerő.
  • Ander76
    Természetesen.
    Tyúkokat nem kell, a birkákat sima levágott fűvel.
    A tehenek már kicsit macerásabb, mert ha 100%-os hatásfokot akarsz elérni, akkor kevert táp kell hozzá.
    Az elkészítéshez szükséged lesz széna és szalma bálára, valamint silóra.
    A siló elkészítése a silózóban lehetséges úgy, hogy a kukorica szecskázóval leszecskázod a kukoricát, beöntöd, és ha legalább 10%-osan feltöltötted a silózót, akkor le lehet fedni "R" gombbal. Ha megérik, kész a siló. A takarmány összeállításához szükséged lesz egy tápkeverőre [én az önjárót ajánlanám], és akkor bele kell pakolni 1 bála szalmát [barna], 2 bála szénát [zöld], majd odaállsz a silózóhoz, és felszippantasz kb35-40 %-ot, de látod jobb oldalt, amikor az ikon átvált. Ezzel kész a kevert takarmány. lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de ha beleszoksz, dől a lé a tej eladásából.
  • atomantal22
    Van annyi pénzed,hogy megvegyed a földet?
  • Ander76
    Letöltöttem a fehér nagyot. Nagyon király. Hálás köszönet.:)
  • Kezy
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a FS2013-at a hivatalos weboldalon, de abban nincs benne a magyar nyelv.
    Ezt lehet valahogy utólagosan telepíteni?

Köszi
  • bartajani70
    sajnos igy se sikerült földet szereznem .
  • AXmen
    1.Használj válaszgombot!
    2.Ez a kép, még a játék első részéből van(FS08)
    3.Ez egy kiegészítő hozzá (ModAgriV3), amit sajna már nem lehet leszedni:S
  • light001
    Valaki tudna segíteni,hogy melyik állatot mivel és hogy kell etetni?
  • atomantal22
    Szuper! Ez már megvolt nekem is,de nem az automata póttal. Hálás köszönetem :)
  • calmar
    A fehér szépen lerakja, de közben rájöttem, hogy EZmég jobb. Próbáld ki. Nekem kétféle pót van benne, az egyik tud automata töltést, a másik nem. Illetve ha nem tudja, van egy pontosan ilyen grafikájú ami tud autótöltést és tényleg nagyon szépen rakja le. Nem mint ha sokat számítana. :) Csak kb egy helyen legyen. :) Az előző fehér a legjobb szerintem, mert jó sok bála ráfér, ebbe kevesebb.
  • atomantal22
    Nálam a fehérrel nincs gond,a piros tényleg szétdobja a bálákat
  • talloli
    Köszönöm a segítő szándékot!
    Sajnos ezeket már próbáltam. Az a baj velük, hogy amikor lerakom a bálákat, szétrepülnek minden felé.
    Olyan megoldás kellene ami egyben, szpen rendezve rakja le a rakományt.
  • calmar
    Na kész. :) Most mondjam lassan??? :)
  • bartajani70
    nem a teszko polcrol torrent töltöttem le. de köszi a segitséget
    meg probálom.
  • calmar
    Gondolom FS 2013? Odamész a földhöz, besétálsz (traktorozol) a közepére, ott lesz egy forgó ikon, közel kell menni hozzá, majd R betű megnyom, és ott kiírja hogy mennyibe kerül és hogy mekkora terület. Sok sikert!

És ugye azt akartad mondani, hogy letöltötted a Tesco polcról? :)
  • bartajani70
    Sziasztok buék mindenkinek. Segitség kelene nekem letöltöttem a játékot de csak eggy földem van hogy tudok több fold höz hozzá jutni megvásárolni aki tud segitsen nekem .Elöre is köszönöm.
  • kitt2000
    MULTIN:

Two Rivers v1.1 final verzióval játszanak AprajafalvaMGTSZ néven !

Ha valaki ismeri vagy tagja az szeretnék csatlakozni ha lehet még?
    Én is ezen a mapon játszok ismerem jól!
    Kellene amódok amivel betudnék lépni?

A privát üzenetbe írjanak már!
    Hogy hol tudnám letölteni a használt módokat!

Előre is köszönöm!
  • Joschka
    Na, közben már megoldottam a letöltött modok használatát is...mégis csak a boltban vannak csak a kategóriáknál kellett kattintgatnom...van már Rába , meg K700-asom is...DDDD
  • Joschka
    Köszi a linket...ez tényleg jó oldal le szedek egy rakat dolgot, mert az unokatesóm is nagy FS mániás...szét fogja a sok gép láttán örülni magát!!!...DDDD
  • Joschka
    Köszi!

No de a játékban ezeket hogyan tudom előhozni, mert a boltban pl a K700a-t nem láttam a traktorok között.
  • calmar
    ZIP formában hagyd őket, úgy kell neki. Arra érdemes még odafigyelni, előfordul néha hogy duplán csomagolnak be dolgokat. Ezt általában a letöltött fájl nevében jelzik, hogy ezt még tömörítsd ki, de akkor is .ZIP-ek lesznek belőle. Ha a hivatalos oldalról szedted a cumókat, azok exe-k voltak, bekerültek ahová kell, kész. Szedj innen cumókat, több van: Link
    És milyen jók... :) Nekem már összeszaladt 6,5 gb. :)
  • Joschka
    Szevasztok! És Boldog Újévet Mindenkinek!

Le töltöttem jó néhány modot a hivatalos oldalról telepítettem is őket de fogalmam sincs, hogy azokat miként kell működésre bírni a FS 2013 játékban. A zip fájlokkal kell még valamit csinálnom a Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappában, vagy abban a formában tudja a játék használni őket? Előre is köszönök minden segítséget.
  • calmar
    Próbáld ezt: Link1
    Egy másik: Link2
    Még egy: Link3
    Ez utóbbi nekem is van, nagyon jó, asszem 97 normál kocka bála ráfér. :)Meg kerek meg amit beállítsz. :)
  • talloli
    BUÉK mindenkinek!

Tudnátok ajánlani egy jól működő, automata bálaszállítót, ami nem szórja szét a bálákat a lerakodásnál?
    Előre is köszönöm!