Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabi! légyszi töröld a 11539 és 11540 hsz-t!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Hali. Szupin néz ki. 😊
Hali sziasztok!
Kis segítséget kérnék tõletek.
Aki tudja hogy a teheneket (marhákat) hogy tudom betenni a készülõ mapomon a karámba, az légyszi írjon nekem.
Helyzet a következõ.
Csinálok egy saját mapot, de. Amikor beteszem játékba, és veszek teheneket (marhákat), azokat a játék, az eredeti gyári map szerinti helyre teszi le, nem oda, hol a karámot szerkesztettem. Nekem a karámom épp hogy a map, a fent írt hellyel szemben, az ellentétes szélén van!
Eõre is köszi a mielõbbi választ
Kis segítséget kérnék tõletek.
Aki tudja hogy a teheneket (marhákat) hogy tudom betenni a készülõ mapomon a karámba, az légyszi írjon nekem.
Helyzet a következõ.
Csinálok egy saját mapot, de. Amikor beteszem játékba, és veszek teheneket (marhákat), azokat a játék, az eredeti gyári map szerinti helyre teszi le, nem oda, hol a karámot szerkesztettem. Nekem a karámom épp hogy a map, a fent írt hellyel szemben, az ellentétes szélén van!
Eõre is köszi a mielõbbi választ
Valaki bele tudna javítani ebbe a félpótkocsiba, hogy a 4 alap növényen kívül még lucernát, komlót, paradicsomot, sárgarépát, cukorrépát, burgonyát, borsót, napraforgót is tudjon szállítani?
Giga Tipper

Giga Tipper

akor vegyek ki valamejket
Valamelyik mod zavarja.nekem is volt ez a gép!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

oké
Melyik géprõl is van szó? Mutass képet😊
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
sziasztok szerintetek addutra rába traktort mért nem tudom meg vanni ajátékba hatudtok küldjétek el amit meg tudok venni vagy át kell írnom apénzt nagyob öszegre
kössz
Letöltöttem 2 db lexion 770-es autópilótás kombájnt és az irányítási panelen nem találok repcét. Autópilótában nem lehet repcét aratni? Lehet esetleg az autópilótában elhelyezni repcét, hogy azt is arasson?
Ne legyen ékezet a könyvtár nevében. Nálam az okozott hasonló problémát.
Lenne 1 olyan kérdésem.
-Miért van az hogyha bemásolom a models mappába a letöltött objekteket beteszem a térképre,de mikor újra belépek akkor nincs rajta textúra (GIANTS-editorban)?
-Miért van az hogyha bemásolom a models mappába a letöltött objekteket beteszem a térképre,de mikor újra belépek akkor nincs rajta textúra (GIANTS-editorban)?
sziasztok aforf tv 251 es traktort eltudnátok küldni köszi
megvolt és így is lefagy
Ki kell tömöríteni a zip fájlt. Ha így is lefagy, akkor sajna nincs más ötletem.
de ha nem nyissa meg,lefagy a Giants editor!?
Köszi, megpróbálom, hátha sikerül!
Igazad van!
Elfelejtettem írni, hogy a térképet meg kell nyitni a Giants editorral és az eladóhelyeken (pl: eredeti térképen Port, Malom) a grainstationtriggernél az "user attributesban" be kell írni a plusz növényeket.
Eredetiben valami hasonlót látsz:
FruitTypes: wheat barley rape maize
PriceMultipliers: 0.9 0.9 0.95 1.0
És akkor ezeket átírod pl így:
FruitTypes: wheat barley rape maize sunflower soybean pea
PriceMultipliers: 0.9 0.9 0.95 1.0 0.8 1.1 1.3
Ahány növényt beteszel pluszban annyi árat is kell megadni, és mindig legyen köztük szóköz!
A PDA elvileg tudni fogja az összes beírt növényt.
Remélem tudtam segíteni.
Elfelejtettem írni, hogy a térképet meg kell nyitni a Giants editorral és az eladóhelyeken (pl: eredeti térképen Port, Malom) a grainstationtriggernél az "user attributesban" be kell írni a plusz növényeket.
Eredetiben valami hasonlót látsz:
FruitTypes: wheat barley rape maize
PriceMultipliers: 0.9 0.9 0.95 1.0
És akkor ezeket átírod pl így:
FruitTypes: wheat barley rape maize sunflower soybean pea
PriceMultipliers: 0.9 0.9 0.95 1.0 0.8 1.1 1.3
Ahány növényt beteszel pluszban annyi árat is kell megadni, és mindig legyen köztük szóköz!
A PDA elvileg tudni fogja az összes beírt növényt.
Remélem tudtam segíteni.
annyit szereték csak,hogy ha ezeket az átírásokat megcsinálom akkor hol kell átírni még a PDA-t valamint a tárolókat,és az árat?szeretnék betenni még 3 növényt az eredetiek mellé.
szia http://www.gamemoding.com/page/2 itt lesz kb a harmadik mod második oldal
jó de melyik ifa pótot??
ha belinkelnéd azt megköszönném
ha belinkelnéd azt megköszönném
De lehet!
Csak a map01.i3d-t is módosítani kell hozzá.
Itt olvashatsz róla bõvebben:
növények berakása
Csak a map01.i3d-t is módosítani kell hozzá.
Itt olvashatsz róla bõvebben:
növények berakása
Tényleg nem lehet másféle növényeket használni az FS2011-ben, csak azt a 4-5-öt?
Pécs alatt márt fehér a táj
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
szia kiskopi probáld ki a
IFAPOT-ot
szerintem jo lesz a magok szállitására<#hawaii>#hawaii>
IFAPOT-ot
szerintem jo lesz a magok szállitására<#hawaii>#hawaii>
Hali tudtok olyan modot belinkelni nekem amivel akárhova leburíthatok gabonát és megrakhatok vele a pótot?
Kovács Tamás
gogle beirod ls2011 mtz vagy belarus kidob egy rahedli oldajt ahonnan letöltheted
sziasztok akkor senkisem tudna segiteni nekem? folyton azt irja ki amikor megveszek valami modot hogy a giants engine mûködése leállt,már nagyon idegesitõ,meg nagyon szeretném játszani a játékot :/
belerusz traktorokat tudtok küldenbi köszi elõre is
nem hiszem azért kérdezem ijen nincs tudtommal ha lenne már fent lenne valahol meg leszedtem volna már
Hallotam,hogy van ilyen mod
Vagy nincs?
Vagy nincs?
hol láttál ijet?
Tud nekem valaki olyan sár modot linkelni ami ha esik az esõ akkor a földeken sár lesz?
Aki linkel nekem ilyet az léci írja már meg hogy hogyan kell berakni
Aki linkel nekem ilyet az léci írja már meg hogy hogyan kell berakni
deha egy traktor vagy mád modnál áttirod az árát pl:-1000000 megveszed utánna eladod több lesz a pénzed ez is egy megoldás
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy a pénzt át lehet irni benne?elõre is köszi<#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
sziasztok
tudna nekem valaki olyan pótkocsit ajánlani amiben répát paradicsomot stb lehet szállítani a pótkocsi az õstermelõ barátok agrár tsz mapra kellene mert az ott termesztett növényeket nem tudom elszállitani segitséget köszi
tudna nekem valaki olyan pótkocsit ajánlani amiben répát paradicsomot stb lehet szállítani a pótkocsi az õstermelõ barátok agrár tsz mapra kellene mert az ott termesztett növényeket nem tudom elszállitani segitséget köszi
Az a kérdésem lenne, hogy mit kell átírni egy vetõgép, kultivátor, vagy tárcsa adataiban, hogy nem csak az egyes tempómattal, hanem kettessel is lehessen vontatni talajmûvelés közben?
Csak egy ötlet volt!
ezt tudtam énis de megvárom hogy lejárjon 30 nap amugy 2008 ota nyomom az lst 4. éve
Nem tudja valaki hogy lehet FS2011-ben másféle növényeket feltenni? Moddal feltettem, de nem tudok vetni ilyen növényeket (burgonya, retek stb...) Mod-os jármûvek mennek, de vetni nem tudok. Szóljon, ha valaki tudja a választ!
sziasztok abusz packot ki kel csomagolgatni és úgy kell betenni amód mapába mert van 3darab fáléyl becsomagolva még külön ezt szeretném meg kérdezni
Én bemásoltam a linket ezt link egy új lap megnyitásával , és le tudom tölteni a free download gombra kattintva , csak utána mikor letöltesz egyet , akkor a következõt ha ugyan errõl az oldalról szeretnél letölteni , tudol letölteni , békén kell hagyni kb 1 - 2 óra hosszát , és újra tudsz letölteni a free download gombbal .