23842
  • light001
    Sziasztok!

Valaki tudja esetleg,hogy a 2013ban hol van a bolt mappája.Ebben a mappában vannak a gépek árai és a boltban található leírások.A 2011ben volt is volt ilyen,de az ideiben nem találom.
  • calmar
    Jól mondod, MENÜ! mert általában van nekik. Ki lehet választani hogy automata vagy manuális módban szedje amit kell, azt is be kell állítani milyen bálát szedjen, kicsit, kereket vagy gyapjú bálát. Be kell állítani hol tegye le, jobbra vagy balra vagy hátrafelé akár. Általában Z, X, V, O, B betűkkel működnek.
  • kitt2000
    vannak ezek az automata bála felszedő pótkocsik!
    (kamion,tractor)

Valaki letudná írni hogy kell ezeket használni!
    menü!

Köszönöm!
  • calmar
    8-as gomb gyorsít, 7-es gomb lassítja az időt.
  • pzs75069
    :D
    hali

meikel kell időt gyorsítani
  • calmar
    Ez igen! Jó kép.

A Bokor-i traktormajális ugye mindenki naptárába be van írva? :)Már ha a veterán traktoroknál tartunk. 2013.05.11-n lesz.
    Traktor majális
  • AgrárMezőTsz
  • calmar
    Hali!

Mapeditor cucc csak csak az van ami fenn van a hivatalos oldalon?
  • vlv760
    Köszi jó lesz ,nekem elsőre sikerült berakni és működik!
  • toni1981
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérem még pegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én indítottam szerót ő pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplős játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap előtt már multiztunk és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget előre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
  • Jancsika1016
    oké köszönöm
  • calmar
    Hát elméletileg ugyan úgy a MODS könyvtárba kell tenni, aztán új játékot indítani, és miután kiválasztottad a nehézséget utána lehet mappot választani, ott kell lennie a listában, nekem ott volt szépen, működött, ezen játszom most is.
  • Jancsika1016
    ezt a mapot hova kell berakni mert a mod mapába berakom akkor játék nem látja vagy honnan tudom hogy azt iditja új játék esetén ?central kanas map marol lenne szó
  • vlv760
    Köszi megnézem!
  • Vadász92
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy melyik gépekkel lehet elvinni a gyapjút a boltba?Mert én a weidemann 7240-el próbáltam de mindig leborúl róla.
    Előre is köszi.
  • calmar
    Hozza inkább szép gyorsan. :) Köszi!
  • Petke77
    Csak fel kell tölteni őket, szép lassan hozza a pénzt!:)
  • calmar
    Az lenne a kérdésem, hogy a fóliasátor, az üvegház és a gyógynövényes magától eladja a cuccot ha beérik, vagy van vele valami dolga az embernek azon kívül hogy feltölti trágyával és vízzel? Még csak most próbálgatom. :)
  • calmar
    Off...

Vedd elő Pl Európa térképét... Bocsi, nem bírtam magamban tartani... :)

On...

Amúgy ajánlanám EZT, elég közel vannak egymáshoz, és jó kis map. Eddig a legjobb, nekem ez jött be a legjobban.
  • vlv760
    Halihó! Keresnék olyan mapot ahol a birkák és a tehenek egy helyen vannak! Köszi
  • atomantal22
    Jaja,ezeken én is végigmentem,de sajna.....
    De,kösz a gyors reagálást :)
  • calmar
    Kipróbáltam, nekem sem működik, nem ismeri fel szerintem a játék. Sehol nincs benne.
  • calmar
    Egészen pontosan nyolc .zip meg egy pár kép van belecsomagolva.
  • calmar
    Ez RAR! Ezt is ki kell külön csomagolni. Mikor elkezded lementeni, már látod hogy rar. Töltsd le, aztán csomagold ki a MOD könyvtárba, néha így csomagolják be, mert ebben több minden van egyszerre. Nézz bele, szerintem több .ZIP van benne.
  • AXmen
    De, nem kizárt, hogy:

- hibás a mód
    - duplán van csomagolva
    - a neve rosszul van megadva
  • atomantal22
    Köszi az igyekezetet, de ezt megtaláltam én is,csak sajna a teherautó hiányzik,amire a konténereket fel lehetne rakni és szállítani.
    Van egy olyan változat is [URL=http://www.ls2013.com/page/2?s=container] ,ahol kamion is van a képen,de nálam nem teszi be a játékba.
    Ha van ötleted,hogy lehetne szívesen venném. Köszi :)
  • AXmen
    Javasolnám:

Mindig ellenőrizd, hogy duplán van-e csomagolva! Csak a ".zip" kiterjesztést ismeri fel a játék normálisan!
    Ellenőrizd a nevét! Nem lehet pont ".", speciális karakter, illetve szám a nevében! Ha mégis van, akkor azt töröld ki!
  • calmar
    Konténer szállító
    Amit kerestél, most véletlenül megtaláltam. :)
  • AXmen
    Nem tudom :S
    Ha szeretnéd, akkor keresgélj, mivel én is így találtam rá egy jó pályára..
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Valaki régebben felvetette, hogy jó lenne egy feszületet készíteni ami 3 dimenziós. Kápolnákat már mások készítettek, de azok csak sík képekből álltak. És a kérdés/kérés arra irányult, hogy 3d-ben jobb lenne. Nos én találtam egy alakot a neten, kell rá text, meg kicsit át kell alakítani, de a nagyja készen van. Bárki használja szívesen!

Itt letöltheted!
  • AgrárMezőTsz
    Farming szimulátor 2011/2013-hoz módosítások ittelérhetőek!
  • Triantafillo
    Hello4

Egy hozzáértő modder segítségét kérném, a következő problémámra:
    Van egy pótkocsim, ami "mindent" szállít.
    A gond, hogy amikor szecska van benne, akkor a búza textúra jelenik meg a pótban.
    Na most, amit tudtam átírtam az xml fájlban, i3d-ben, a textúra is jó helyen van. sőt Importáltam a modba particleSystem.xml-t is, ami a kiöntést szimulálja, és tökéletesen működik: kiöntésnél szecska amit kiönt, de a pótban búzát mutat.
    Remélem tudja valaki a megoldást.Az istennek sem tudok rájönni a dologra.
    Előre is köszönöm.
  • Lacee10
    Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy esetleg valaki nem tudna adni linket egy nagyobb vagy más fajta szalma befújóra? Mert az alap nagyon macerás és a kocka bálát szinte lehetetlen bele rakni... szval megköszönném ha valaki linkelne egyet! Előre is köszi! :)
  • Robertoo21
    azt tudod hogy ez melyik map? :)
  • AXmen
    Azért is jó mert pl: Ha multizni akarsz, akkor csak az eredeti játékkal teheted meg.. Például, ha multiban vagy, és játszani szeretnél mondjuk egy haveroddal, és ha nagy földet műveltek, akkor arra jó, hogy hamarabb végzel vele.. Nameg tájékoztat a játék frissítéseiről, ami kint van a hivatalos oldalon.
  • AXmen
    Egy kis reggeli önindító!

#13879 - Nem.
    #13882 - Oops, pardon!

Ui:A képeket nem én csináltam, csak megtetszettetek, ezért gondoltam kirakom.
  • calmar
    ITTbiztosan találsz, csak keress, ne légy lusta. :) Valahol biztosan láttam, de most had ne keressem meg, viszont te biztosan megtalálod! :)
  • LeWyTy
    Továbbá lenne még 1 kérdésem.
    A offical trailerben láttam xbox360 támogatást.
    Azt remélltem kariblárlás nélkül játszhatok majd a pc-X360 kontroleremmel.
    Ahhoz képest fel sem ismeri.

Azzal mit kezdjek?
  • LeWyTy
    Lenne egy nagy kérdésem.

Most játszom a 2013"demo" val :)
    De nem látom értelmét az után a játéknak hogy mindenből megvan a legjobb.

Tehát a kérdésem hogy, miért jó ezt megvenni és multizni?
    Nem arra gondolok hogy mért ne támogatnám a készítőket....(mert tetszik meg minden)
    Hanem hogy nem lehet megunni 1-2nap alatt?

A választ köszönöm.
  • atomantal22
    Konténer szállító trélert nem tudtok valahol?