23841
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mtz 82 zts #13962 Tud nekem valaki linkelni ls 2011-hez kék ifát olyat amivel trágyát is lehet szállítani mert sehol nem találok előre is köszi -
AXmen #13961 Patch v1.4 - Hamarosan!
Hamarosan érkezik az új javítás a játékhoz. Sajnos a december végi megjelenés váratlan hibákból adódóan elmaradt. Pontos időpontot nem tudnak mondani a Giants-nál sem, de ígérik, hogy hamarosan publikálják.
A tesztelések már karácsony előtt megkezdődtek, viszont számos új hibába ütköztek, melyeket kénytelenek javítani.
A javítás jelenlegi fázisa szerint közel 150 nagyobb hibát javít.
Várhatóan 1-2 héten belülre tervezik a kiadását, viszont platformonként eltérő lehet!
(Steam, PC, Mac, Amazone verzió stb.)
Forrás: Stegei, Giants Software / LSHungary -
calmar #13960 Ó, bocsesz! Azt hittem eltévedtél, nem is értettem. :) -
kisspeter1979 #13959 Köszi a választ!
Én a készülő LS2011-es térképre csinálom a sínhálózatot. Persze nem milliméter pontosat készítenék, de mégse legyen aránytalan. Azért tettem fel itt a kérdést, mert amikor a V43-as mozdonyomat készítettem itt is tudtak nekem segíteni. Azért még egyszer köszönöm szépen. -
calmar #13958 A vasúti vágány nyomtávolsága csak névlegesen 1435 mm, a vasúti pálya és a vasúti járművek kölcsönhatása folytán a kapcsolószerek és sínek elkerülhetetlen kopása, az aljak romlása miatt, valamint a használat során átalakuló pályageometria következtében a mértéke attól jelentősen eltérhet.
A nyomtávolság a MÁV előírása szerint 1430 mm-nél kisebb, illetve a – bizonyos méretű ívsugarak esetén alkalmazott – nyombővítést is figyelembe véve 1465 mm-nél nagyobb nem lehet. Alárendelt állomási vágányokban a megengedhető legnagyobb nyomtáv 1475 mm lehet.
A többi most nem ugrik be fejből, de tedd fel a kérdésedet esetleg ITT, hátha ott többet tudnak segíteni, mert itt mi főleg traktorokban meg tehenekben utazunk, de abban aztán minden mennyiségben. :)
-
kisspeter1979 #13957 Vasútnál dolgozók, vagy hozzá értők segítségét szeretném kérni készülő sínhálózatomhoz. Jól tudom-e, hogy Magyarországon a sínek nyomtávolsága 1435 mm, a vágányok távolsága 4,75-5 m és a vasúti felső vezeték földtől való távolsága 6-6,5 méter?
Valamint, a képen látható összeállítást 1, vagy 2 kézi váltóval kell váltani, ezek külön-külön váltanak, vagy egyszerre működnek?
Előre is köszönöm! -
gabec198 #13956 Köszönöm a segítséget kedves calmar :D -
atomantal22 #13955 Ne hülyéskedj!!! Komolyan gondoltam,hogy tök rendes tőled a rengeteg segítség! -
calmar #13954 Bocs ha sokat okoskodok... -
atomantal22 #13953 És Calmar gazda ismét..... :D
-
kiskopi #13952 Köszönöm szépen,ezt nem tudtam.Bocsi,hogy ha kicsit értetlen voltam,csak a 2013-asban még kicsit kezdő vagyok.Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! :) -
calmar #13951 Nem! Így kell hagyni ZIP-ben. Minden modot, így kezeli a játék. Amúgy kemény kis map, ilyen lerobbant TSZCS-telepet csak életben látni. :) -
kiskopi #13950 Köszi a gyors választ.Szóval akkor csak simán bontsam ki a mods mappába? -
calmar #13949 Kipróbáltam, letöltöttem, azonnal felismeri, ott van a listában. Ellenőrizd jó könyvtárban van-e. Más gond nem lehet. Az oldalon van LEÍRÁSis hogy hova kell tenni, de alapban Win 7- nél ide:
c:\Users\TeFelhasználód\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\ -
kiskopi #13948 Sziasztok!
Lehet hogy béna vagyok,de nem tudok egy mapot betenni a játékba,új karriernél csak a Hagenstedt alappályát adja be.Mit kell csinálni,hogy működjön? Erről a mapról van szó:Minimap by Farok Segítséget előre is köszönöm! -
calmar #13947 Tessék, egy jó kis pót, jó sok szalma meg fű belefér:
Pottinger Jumbo -
calmar #13946 Hogy ne kelljen keresned, megkerestem a saját okoskodásom:
Van erre pótkocsi. Az alapjátékban is van egy Kronne márkájú zöld és vaj színű pótkocsi, utánakötöd egy traktor után, bekapcsolod a B betűvel, végigmész a szalma sorokon, szépen összegyűjti a pótba, odatolatsz ahová kell amikor tele van, és szépen beönti. Gyors, egyszerű, megfelel? :) Modok között esetleg találsz még nagyobb kapacitású pótkocsit ugyan erre a feladatra, de az alap KRONNE is 55000 kapacitású, nem rossz.
A kockabálákat meg a kereket is eladni is lehet. Van erre általában hely a pályán. Bár gondolom nem mindegyiken, pálya válogatja. Odamész, általában szalmacsomó van előtte, belököd a bálát, és kapod a pénzt. Úgy is működik hogy fent említett pótkocsival felszeded, odatolatsz, és beöntöd mint a teheneknek. Akkor nem kell bálázni meg összeszedni és vergődni hogy betuszkold. :) Próbálgasd. -
atomantal22 #13945 Kedves gabec!
Ha pár sorral lejjebb tekersz,akkor megtalálod igen kedves és segítőkész CALMAR gazdatársunk teljesen érthető leírását az általad feltett kérdésre.
Traktorra fel! :D -
gabec198 #13944 És a tehenek alá hogyan tudom berakni a szalmát? Valaki részletesen írja már le legyenszíves :D -
gabec198 #13943 Akkor most feleslegesen csináltam meg egy csomó kocka szalma meg széna bálát? Vagy mire tudom őket és hogyan felhasználni? -
#13942 Akarokmultiznidenincspénzemrá -
Jancsika1016 #13941 én úgy csinálom felbálázom a bálázóra felakasztom a bálafelszedöt és igy elviszem a tehenekhez és utána ledarálom . Bármelyik bálát belehet rakni a keverőbe . -
AXmen #13940 Gondolom, abba csakkörbálát lehet rakni :( -
gabec198 #13939 Sziasztok!
A bála aprító gépbe miért nem tudom belerakni a nagy kockabálát? Vagy abba csak a körbála vagy bele? -
light001 #13938 Sales-menüpontban vannak most leakciózott termékek,de hiáb van rá pénzem nem tudom megvenni.Rányomok a "buy" gombra,de semmi.Mit csinálok rosszul?Azt írja,hogy még 6 órán keresztül van az akció. -
calmar #13937 Amikor learattad a cuccot, és ottmaradt a szalma, odaviszed egy traktorral, aztán be kell kapcsolni B-vel, és szépen végigmenni a soron, és felszedi a szalmát. Aztán mehet a teheneknek. Vagy ahova kell. -
AgrárMezőTsz #13936 -
vlv760 #13935 Hali ! Hogyan veszi fel az önjáró KUHN takarmányozó gép a szalmát? Bála kell neki vagy lehet ömlesztett szalmát lerakni vagy hogyan? Köszi a választ! -
#13934 Nem tudom miért gondoltam hogy mindent lehet ültetni a legjobbal xD
Köszi -
janika1974 #13933 AMAZONE EDX 6000-es vetőgéppel -
#13932 Hogy a francba tudok kukoricát ültetni?
-
#13931 Tudnátok ajánlani egy jól működő,nem tól nagy, MAGYAR készítésű map-ot, aminek jó a PDA-ja is?
Köszönöm! -
calmar #13930 Nagyon jó kis videó, gratulálok! Van felvétel hozzátok? :) -
AgrárMezőTsz #13929 -
Ander76 #13928 Vagyis megvan a hiba. Én állat a füvet gyűjtöttem össze vele. Persze, hogy a vályúba öntötte..... Köszönöm a linket, kipróbálom. -
Ander76 #13927 DE az nekem csak a vályút töltötte fel. Én az alájuk való szalmát gyarapítanám, amit úgy kell aláfújni. -
calmar #13926 Tessék, megkerestem neked.
Strautmann -
calmar #13925 Van erre pótkocsi. Az alapjátékban is van egy Kronne márkájú zöld és vaj színű pótkocsi, utánakötöd egy traktor után, bekapcsolod a B betűvel, végigmész a szalma sorokon, szépen összegyűjti a pótba, odatolatsz ahová kell amikor tele van, és szépen beönti. Gyors, egyszerű, megfelel? :) Modok között esetleg találsz még nagyobb kapacitású pótkocsit ugyan erre a feladatra, de az alap KRONNE is 55000 kapacitású, nem rossz. -
Ander76 #13924 Sziasztok.
Tud valaki egy gyorsabb megoldást arra, hogy a tehenek alá bejuttassam a szalmát? A játékban található befúvóval elég macerás egyesével belerakva a bálákat. -
light001 #13923 Sziasztok!
Valaki tudja esetleg,hogy a 2013ban hol van a bolt mappája.Ebben a mappában vannak a gépek árai és a boltban található leírások.A 2011ben volt is volt ilyen,de az ideiben nem találom.