Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Kiváló pálya lesz:) <#eljen>

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Warez!
Többször nem mondom!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Ma silóztunk :D

dávid 001
Na üzeneteidet töröltem,misem megyünk szidni lshungaryt<#levele>

grt
Jó lett grat
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek...csinosítgattam a térképet megint....<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Hali tudtok egy olyan kanalat amivel meg tudom rakni a pótot mert az eredeti kanál nem veszi fel a gabnát.Köszi!

Kovács Tamás

van legalább egy olyan oldal,ahonnan le lehet tölteni egy rába 250est??????amit eddig találtam,azt nem lehet letölteni,mert már nevették az oldalakról.
KÖSZI A VÁLASZT,AKK KERESGÉLEK :D
köszi majd meghálálom! :D
Akkor lehet, hogy mindig rá kell legyen kapcsolva 1 traktorra?

Akkor valószínûleg nem önmûködõ, csak bárhova vontatható.
ok
Annyira nem gond mert ha rákapcsolom az egyik gépre akkor újra tölti
Én is a mobil traktorral vontathatóra gondoltam.

Akkor bocsi, de per pill nem tom mi lehet az oka, hogy nem hordja a trágyát.

Én is töltöttem le ilyen gépet, de még nem használtam. Majd kipróbálom.
De ez olyan felhordó csiga ami nem fix hanem tudom mozgatni mobil magyarul gépek után lehet akasztani
Hát trágya az van a tárolóban mert azt megnéztem csak van a felhordónak egy bizonyos menyiségû trágyája amit egy etapba felvisz..és az a gondom hogy amikor az az egy etap elfogy akkor nem töltö magát újra,hogy azt hogy tudom orvosolni..lehet hogy kicsit értelmetlenül fogalmaztam azért bocs
itt nézz szét
p
Chris von Bone
Az a tolólap csak a BGA mod 2-höz jó, szerezz be egy sima silótolólapot.

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

szevasztok lécci segítsetek!!! tudtok olyan mtz-t amelyiken van elsõ hidraulika!!NEM HOMLOK RAKODÓ!!!! ha van akkor léci adjátok le a linkét elõre is köszi!!! lécci segítsetek!!!segítsetek!!!
Dolgoztam kicsit az új pót nagyon bejön végre találtam olyat amilyet szerettem volna

azt hogy tudom megcsinálni hogy a trágya rakás ne ilyen íves legyen hanem ilyen·"dimbes,dombos·"mint egy rendes rendes trágya rakás
A tárgya tároló mindig ugyanakkora kupacot mutat, legalábbis én úgy látom. Nem úgy mint a silónál ami egyre nagyobb lesz minél többet teszel rá.

A PDA-n tudod megnézni a trágya mennyiséget. Ha ott nincs trágya, akkor nem is fog addig hordani a szalag amíg új nem termelõdik.

Ha viszont a PDA-n még van trágya akkor sajna nem tudom mi lehet az oka.
A mázsa még mindig nem jó pedig az egészet áttettem a kockát is és nincs másik transformban<#conf>
Valaki tudja hogy hogyan kell használni azt a felhordó csigát?
Odaáltam a trágyához vele töltött is a pótba de azt án lefogyott a szalagról de trágya még volt a tárolóban
Kérdés hogyan kell újra feltölteni a szalagot?
karesz1000
sziasztok hiába írom át az indító betût ha berakom a játékba nem mûködik a mod. van valami tanácsotok?? tudom már többet kérek tõletek a kelleténél. és nagyon sajnálom , de most tényleg szükségem van rátok.nagyon szépen kérlek segítsetek.

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

amikor a kukoricasilót lerakom a tároló elõtt,akkor ezzel felveszem http://www.simulatormods.com/2012/farming-simulator-2011/holaras-silageschild.html és odamegyek a tárolóhoz,de nem üríti ki.Mi lehet a gond??
gogabi79
szia!Hát át lehet rakni másik potra azt amit akarsz,de célszerü olyan potot keresni! Hw60.11 és hasonloak

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Azt hogy tudom megcsinálni hogy van 1 pót amivel tudom szállítani az alap növényeket és hogy tudjak még vele szállítani trágyát?
Vagy ha valaki megcsinálja nekem úgy is jó lenne és megköszönném
Az jelezzen aki tudja és vállalná és belinkelem a pótot
Szép napot fórumozók! :) Hát sajnos sehogy sem sikerül megoldanom hogy gond nélkül fusson a game, úgy hogy pc bõvítés után próbálkozok majd, ami nem mostanában lesz amilyen a gazdasági helyzet...:/ Szal marad a 2009-es game, az még elfutogat...:D Üdvözletem!

péistike
Nekem a Sillent Valey v2 mapon nagyon laggolt. de utána megnéztem ezen a mapon amelyiken készült a kép és itt nagyon szuper:) igaz néha nagyon kicsit laggol. de mi nem laggol egyszerse?

GTS

gogabi79
Szia Egészen egyszerü!.Meg duplázod,ha engedi.majd save.és kész!.De én azért egybe csinálom,acben,meg be is ingamelem játékba.Mert mostmár tudok én is ingamelni:)

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Én sajnos nem tudom használni ezt a 750-es lexiont. Állandóan belaggol. :(

Pedig nagyon tetszik!
péistike
Sziasztok! Csináltam pár képet az új gép meghozataláról.:)

Még a traileren

És most már a földön:D

GTS

Hogy tudom egy pótnak megmagasítani az oldalát mert akár hogy próbálom nem sikerül
Hali! Pls ha valaki tud linkeljen már nekem egy jó mapot...a lényeg, hogy minél jobban hasonlít a való világhoz annál jobb Tehát pl a mezõgépes map az nem vmi jó, kicsit uncsi meg ilyenek...de ha valaki ismeri a JZD Rudá Hvézda mapot, na az egész jó volt, valami ahhoz hasonló kellene. Elõre is köszi. Üdv!
valaki nem tud valami jó multis gépet??
Chris von Bone
Ne tedd be más transformba....

dávid 001
A láthatatlan kockát átraktad?
Így bírom leg egyszerûben leírni:D
Ha csak a mázsát rakod át akkor nem fog mûködni be inportáltál 1 kockát is vele azt is át kell tenni!

Szerkesztem a mappomat van benne 1 mázsa 1-ik helyen mûködött áttettem máshova az egész mázsát és most nem mûködik valaki tudna ez ügyben segíteni?
Chris von Bone
De mit nem lehet kiüríteni? Játszhatunk kitalálósdit de sokáig fog tartani. Próbáld kicsit részletesebben leírni mivel, mikor hol miért mi a gondod!!!

nem lehet kiüríteni a silóba mi lehet a gond???
ja
dávid 001
Senkinek sem volt 1-szerû, valakik a videók nélkül tanult meg!
Speciel én a pálya szerkesztést magam tanultam meg csak kell idõ meg kitartás!

de azonis olyan nehéz rájönni de egyszer ugyis rájövök
dávid 001
Videó!

a ac3d vel nehéz modokat csinálni
dávid 001
Igaz,de általában a 80-as mtz ami gombra indul az ilyen!
Ezért írtam ezt!:)

Chris von Bone
Ha csak a modDesc-ben írod át, az nem biztos, hogy elég lesz, fõleg ha más mod is használja azt a scriptet. Jobb az inputBindigs.xml-ben átírni, akkor tutira jó lesz.

Chris von Bone
Mit?

dávid 001
Na ide figyelj!
Ha van egy mtz, belemész az a moddeskbe és megkeresed azt a 4-est átírod t-vel!
Nem tudom miért nem tudsz 1 hsz-ba írni meg azt sem tudom hogy miért nem tudsz keresni vagy egyszerûen megkérdezni hogy valaki tud linkelni egy mtz-t ami manuálisan indul csak ne 4-esel!
De nesze itt van 1
2
És tanulj meg kutatni, de ezt úgy találtam meg ls2011 mtz!

karesz1000
amit a t betûvel inditok be. de jó olyan is ami magától indul csak kérlek mtz-legyen. vagy régi 82-es vagy ujj. nagyon megköszönném. elõre is köszi

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"