23841
  • atomantal22
    Jajj :)
    A Scania R500
  • calmar
    Rosszul linkeltél, öt féle van az oldalon, melyikkel van a baj?
  • atomantal22
    Ez a gép működik valakinek? http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/trucks-farming-simulator-2013/page/3
    Nekem meg sem jelenik :(
  • calmar
    Sziasztok!

Olyan embert keresnék, akinek van mapeditora, nem fél használni, és segítene is egy kicsit. Egy pályán kéne összevonni földeket, hogy ne legyen annyira elaprózva. Kérdés az is, egyáltalán megoldható-e, mert mapeditorral még nem találkoztam. Előre is köszi!
  • LeWyTy
    Ha megveszed nekem akkor jövök
  • kukesz0529
    Valaki nem jön multizni? Lehetőleg olyan akinek van skype vagy ts3! :D
  • roby2011
    Sziasztok valaki ingamelné nekem 13-ba ezt a packot?
    http://www.mediafire.com/?5ttex71o84so80b
  • calmar
    Nézd át típus és márka szerint is, mert valamelyik listában azt hiszem nincs benne. Nekem azonnal működött.
  • Ander76
    Nem, a pótot.
    A másik működik.
  • calmar
    A Xerion? Azt ki kell csomagolni, mert több zip van benne.
  • Ander76
    Nem is úgy értettem. :)
    Beraktam, de valami miatt nem jelenik meg a boltban.
  • calmar
    Nem azt mondtam hogy gagyi. :) na! :) Bocs! :)

Amúgy meg nem az átírás a lényeg, azt én is átírom, mindenki átírja, de ez a pót még méretes is, tehát passzol a nagy igényekhez. :)
  • Ander76
    Na, egyszer akarok valami "menőt" mutatni, erre kiderül, hogy gagyi.
  • Pikaccsu
    Szasztok,
    Tök mind1 milyen pótja van az embernek, át kell írni a kapacitását és kész!Én így nyomom!:D Nomeg az árakat is átírom:D
    Ez így csalás mondjuk, de kit érdekel, traktorozom és ez a lényeg!:D
  • calmar
    Ez a mod nem annyira jó. :( Ez jobb: Xerion
    Rakd utánna ezt a pótot: Giant, na, és ezt töltsd meg. :) Az első modban a traktor sokkal jobb mint amit te beraktál, próbáld ki. Sokkal többet tud, jobban kidolgozott. Majd meglátod. :)
  • Ander76
    Ja, nem írtam le....
    A pót 200000-es, nem lehet szinte megtölteni.
  • Ander76
    Hogy én is segítsek egy kicsit....
    http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/xerion-saddle-trac-with-depression-v-0-2-mp.html#more-8715
    Akinek még nem lenne meg.
  • Ander76
    Kerestem, feltettem, megvettem, működik.:)
    A permetező és vetőgép páros is jó.....leszámítva, hogy a vetés közben a traktor "ugrálva" megy, csinálja a dolgát. Csak nem szabad sokáig nézni, mert tengeribeteg lesz az ember.
  • AXmen
    Látom hiába raktam ki!
    Kár is volt..
  • calmar
    Hiába, én is jártam így. Nekem is volt amin előre billent. Ezen nem. :) Különben nem nagy titok szerintem hogy kísérletezni kell. Én sok időt töltöttem meg töltök is vele. Megnézem mi mivel működik, mert a modok sem mind jók pl, vagy van ami ezzel működik, de azzal meg nem. Próbálgatni kell.
  • leviantor80
    sikerült megcsinálni. társítottam a jegyzettömbhöz és már tudtam szerkeszteni is
  • Ander76
    Kipróbálom.:)
    Egyébként olyan traktorra raktam, ami tud forgatni, csak egyszerűen előrebillen. DE akkor kipróbálom a Fendt-el.
  • calmar
    Elméletileg lehet elötte utána szórni, én azt csináltam hogy egy Claas Saddle Track elejére felraktam egy permetezőt, hátra a vetőt, és voilá, megszületett a tökéletes vetőgép. :) Nem kell külön permetezni, mert maga előtt megszórja a földet és kész.
  • calmar
    Azért nem tudod átírni, mert a .xml-t rendeld hozzá mondjuk a note padhoz, vagy ha pl totalcommandert haszálnál akkor a fájlon nyomj egy F4-et, az a szerkesztés mód, így már megjelenik, át tudod írni és el is tudod menteni.
  • calmar
    Olyan traktorra kel feltenni, ami elöl is tud forgatható cuccot kezelni. Én pl Fendt 936 Vario-val használom. Ki kell próbálni mi az ami megforgatja, mi az ami nem. Kísérletezni kell.
  • leviantor80
    AXmen segits lécci rámentem arra a modDesc re és ott nekem az internet explorer jött be meg találtam a két price közt a számot. de azt nem lehet átírni. hgy kell akkor átírni?
  • Ander76
    Másik kérdés... Ha egy permetezővel az ültetés előtt szórom meg a földet, az baj? Csak azért, mert eddig műtrágyával szórtam, de a permetező valamivel szélesebb, gyorsabban haladnék.
  • Ander76
    Köszönöm szépen calmar, ez megvan, de ha elölre kapcsolom fel, nem vágja a füvet.
  • vlv760
    Ezt a két gépet nem tudom berakni ,kibontottam kétszer kivettem visszaraktam ,bűvöltem de nem jelenik meg! HELP http://modai.lt/uploads/posts/2013-01/thumbs/1357905756_fsscreen_2013_01_11_13_49_00.png
  • AXmen
    Ahhoz át kell írni az árát:
    1. Kibontod a mod mappáját
    2. Kikeresed, majd duplakatt a "modDesc"-re!
    3. Keresd ki a <price></price> sort! Nyilvánvalóan a két "price" között szám van, amit átírhatsz pl.: 1-re!
    Utána MENTÉS!

Ui: Sztem nem olyan "mintha" ingyen kapnád meg őket.. Azért mutattam meg, hogy hogy kell a modok árát átírni, hogy könnyebben meg tudd venni az adott modot!
  • AXmen
    John Deere 2266 & John Deere 600R in LS13 By: AXmen

Letöltés

Használjátok egészséggel!
  • leviantor80
    sziasztok! a modokat be másolom ide:C:\Users\Felhasználóneved\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\mods\ és a játékba a farming shop ba meg is találom de pl. letöltöttem egy kombájnt a legújabbat és 300.000 pénz be kerül . de a modoknak nem az a lényegük hogy beletöltesz valamit és csak pár pénzbe kerül és olyan mintha ingye kapnád meg őket?
  • calmar
    Novadisc
    Ez kell neked. :)
  • gogabi79

Letöltés:
    Rába Steiger 250
  • Ander76
    Valaki tudna nekem linkelni egy előre felkapcsolható fűkaszát? Akkor két menettel be tudnám bálázni a füvet.
  • jutiput
    Köszönöm szépen, akkor körbe nézek, hogy melyikkel tudok úgy vetni! Köszi, üdv!
  • LeWyTy
    Nekem lenne kedvem... Csak elöbb mek kellene vennem.

Nem tud valaki 2000pénz alatt csak serialt?
    Jelenleg nincs többem, de marhára megvenném.
  • kukesz0529
    Megvettem a játékot, és meg szeretném kérdezni, hogy nincs valakinél tagfelvétel? Vagy esetleg nincs e kedve valakinek jönni multizni majdnem minden nap elérhető vagyok! Akinek jó írjon p.ü. ben ! Köszönöm! :D
  • LeWyTy
    Ezt én is eljátszottam... azt speckó vetőgéppel kell... kölön van krumpli meg kukorica/cukorrépa.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Nálam csak a négy alapnövényt lehet vetni, a többit vajon miért nem ? Tud valaki segíteni? Köszi előre is! Üdv.