Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Többször nem mondom!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Kovács Tamás
Akkor valószínûleg nem önmûködõ, csak bárhova vontatható.
Annyira nem gond mert ha rákapcsolom az egyik gépre akkor újra tölti
Akkor bocsi, de per pill nem tom mi lehet az oka, hogy nem hordja a trágyát.
Én is töltöttem le ilyen gépet, de még nem használtam. Majd kipróbálom.
Hát trágya az van a tárolóban mert azt megnéztem csak van a felhordónak egy bizonyos menyiségû trágyája amit egy etapba felvisz..és az a gondom hogy amikor az az egy etap elfogy akkor nem töltö magát újra,hogy azt hogy tudom orvosolni..lehet hogy kicsit értelmetlenül fogalmaztam azért bocs
p
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)
azt hogy tudom megcsinálni hogy a trágya rakás ne ilyen íves legyen hanem ilyen·"dimbes,dombos·"mint egy rendes rendes trágya rakás
A PDA-n tudod megnézni a trágya mennyiséget. Ha ott nincs trágya, akkor nem is fog addig hordani a szalag amíg új nem termelõdik.
Ha viszont a PDA-n még van trágya akkor sajna nem tudom mi lehet az oka.
Odaáltam a trágyához vele töltött is a pótba de azt án lefogyott a szalagról de trágya még volt a tárolóban
Kérdés hogyan kell újra feltölteni a szalagot?
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Vagy ha valaki megcsinálja nekem úgy is jó lenne és megköszönném
Az jelezzen aki tudja és vállalná és belinkelem a pótot
GTS
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Pedig nagyon tetszik!
Még a traileren
És most már a földön:D

GTS
Így bírom leg egyszerûben leírni:D
Ha csak a mázsát rakod át akkor nem fog mûködni be inportáltál 1 kockát is vele azt is át kell tenni!
Speciel én a pálya szerkesztést magam tanultam meg csak kell idõ meg kitartás!
Ezért írtam ezt!:)
Ha van egy mtz, belemész az a moddeskbe és megkeresed azt a 4-est átírod t-vel!
Nem tudom miért nem tudsz 1 hsz-ba írni meg azt sem tudom hogy miért nem tudsz keresni vagy egyszerûen megkérdezni hogy valaki tud linkelni egy mtz-t ami manuálisan indul csak ne 4-esel!
De nesze itt van 1
2
És tanulj meg kutatni, de ezt úgy találtam meg ls2011 mtz!
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"