23841
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
calmar #14043 Köszi! :) -
Puhos #14042 Köszi. -
AXmen #14041 Látom nem köszöni senki! -.-
Nah mindegy, rem lessz aki aki majd játszik vele! :) -
calmar #14040 A PDA-t ha bekapcsolod, váltogatsz az ablakok között, és van olyan ablaka ahol az állatok termelékenységét is mutatja, ott ott van hogy mire van szükségük. -
calmar #14039 A bociknak nem kell víz. -
Puhos #14038 Na még egy kérdésem volna, vinném a bociknak a vizet, de hova engedjem? -
AXmen #14037 KTU-10 NEW
Modell: MAC
Texture: MAC
InGame: MAC
LS2013: AXmen
Használjátok egészséggel, és jó játékot!
Letöltés -
AXmen #14036 Ugyan, nincsmit! :D -
Puhos #14035 Köszi szépen.
-
AXmen #14034 A kék folyónál kell.(Megtalálod a térképen.) -
Puhos #14033 Hali!
Vettem egy tartálykocsit (víz szállításhoz), de nem tudom, hogy hol tudnám teletölteni? Valaki leírná nekem, nagyon megköszönném. -
#14032 Köszi! Petke77 -
Petke77 #14031 fbandy72!
Dokumentumok<MyGames<FarmingSim<gamesettings, megnyitod jegyzettömbel< megkeresed ezt <traffic density="1"= átírod nullára!!! :) -
calmar #14030 Ander. Oldd meg magadnak. :) Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverőhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
Lassabban:
-Kikeresed a bálázó zipjét.
-Mondjuk Total Commanderrel belemész.
-Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
-Legegyszerűbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na ő a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.
Ez a módszer mindenre működik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövőre mondom. :) -
Ander76 #14029 Valaki tudna olyan bálázót, ami nagyobb bálát csinál, mint a gyári játékbeli? Az 4200-ast csinál, de eddig nem találtam annál nagyobbat. -
#14028 Sziasztok! Kár, hogy itt nincs keresés vagy csak nem találom, azt szeretném kérdezni, hogy a Ls 2013-ban ki lehet-e kapcsolni a közúti forgalmat? Mert már idegesítő az, hogy ha "munkás felvétele" módban a fordulóban jön egy autó akkor minden megáll az autó meg várja a "forgalmi dugó" létrejöttét. Amúgy király játék eddig egy sem kötött le ennyire. -
#14027 Hát ezt binyony nem értem!Hiába teszem fel a képet,rámék a kép beszúrására,és nem teszi fel,de pont csak nekem?.Nem egyszer raktam már fel képet ide,még annó is amikor HG voltam. -
AgrárMezőTsz #14025
1 kis Ancsa
Meg 1 300-as.. -
atomantal22 #14024 Jah,köszike :) -
calmar #14023 Köszi az infókat! :) Nem mindenki tud angolul, jól jött. -
AXmen #14022 Patch 1.4 - További infók:
Gyors beszámoló:
- Az utolsó simításokat végzik a javításon a készítők.
- Megjelenés várhatóan a jövő héten
Eddigi javítások:
- Bug javítások:
Javított a növények érésének ideje
A Bergmann Shuttle póttal nem lehet üríteni a teheneknél
Amazone D9 javítva
Grimme Maxtron animációi javítva
Grimme Maxtron helfer (vezetői segéd) javítva
Különleges ajánlatok javítva
Több egérrel vezérelt eszköz javítva
A tojás, a gyapjú, az állatok termékenysége szinkronizálva multiplayerben
Multiplayerben javítva a fű vetése
Javított vezetői segéd (nem omlik össze tőle a játék)
Javítva néhány "láthatatlan fal" az alap térképen
stb.
- Fejlesztések:
Köd a reggeli és felhős napokon
Optikai fejlesztések számos eszközön és gépen
Grimme Tectron hátsó kereke már nem ér bele a kaszniba
Krone BigX már nem akadozik segédnél
Kotte Garant hibás animációja megjavítva
Különböző fékerő a különböző eszközöknél
Számos kisebb javítás a térképen
A repce valamvel magasabbra fog nőni
Egyes menük, feliratok javítva
Néhány eszköz megbízhatóbb lett -
rokshow #14021 Köszi szépen! -
calmar #14020 Honnan máshonnan, mint INNEN -
rokshow #14019 Sziasztok, az ls 2011-et honnan tudnám megrendelni????? Linkeljétek már be köszi, az egyik haveromnak kellene!!! -
calmar #14018 Én kipróbáltam, azon nem tudsz segíteni hogy nem lehet embert felvenni. Ilyen a mod és kész. Viszont én megspékeltem még egy bála szedő póttal is, és aratott szépen, bálázott is. Figyel arra mit kapcsolsz, mert néga előfordul hogy valamit bekapcsolsz, átváltasz, és amikor azt bekapcsolod, kikapcsolja az előzőt. :) Néha trükkös, én találkoztam ilyennel. Próbálgasd, valahogy menni fog. -
atomantal22 #14017 Multizni nem lehet egy seriallal,de amúgy műxik. -
atomantal22 #14016 Munkást nem lehet rá felvenni,de amúgy működik egyszerre csak a "G" gombbal kell váltani a bálázó és a vágóasztal között és úgy kell indítani a "B" gombbal külön-külön őket. -
VDani1992 #14015 Szevasztok!
Lenne gy kérdésem. Van az a letölthető Class kombájn amire bálázót lehet kapcsolni. Mért nem lehet rá dolgozót felvenni, és mért van az, hogy ha én akarok aratni akkor meg vagy a vágóasztalt kapcsolja ki vagy a bálázót?? Egyszerre nem megy.
Köszi -
#14014 Azt figyeli a játék hogy 1 seriallal nem játszhat egyszerre több kiens?
-
#14013 Ó csak kb. 1.5-2 -t, köszi majd kipróbálom. -
Ander76 #14012 Mennyi szalmát szedtél fel?
Ugyanis a gépben mindig marad 2 bála, csak amikor a harmadikat tömöríti, esik ki az első. -
#14011 Az a gondom, hogy szalmát akartam bálázni de a szalmát felszedi de bála nem jön ki belőle egy se. Már többféle bálázóval próbáltam. -
calmar #14010 Látom azért valahogy mindenkinek a Rába a kedvence, lehet mindenkinek ennek a szaga és hangja csapta meg az agyát? :) Én gyerekkoromban ha meghallottam a hangját, ember nem volt aki itthon tartson, már mentem is, a sofőrök mind ismertek, már szálltam is fel. :) Hihetetlen volt. :) Régi szép emlékek. :) -
calmar #14009 Szóval. A program megvan, próbáltam használni, próbáltam utánanézni, néztem videókat, de még mindig nem tudom azt, hogyan lehet mezőket összevonni. Sajna azt sem tudom hogyan kell szántókat létrehozni. Ha valaki leírná egy kicsit, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszi! :) -
AgrárMezőTsz #14008 -
calmar #14007 S működék! Már csak ki kell tanulni hogyan működik! :) -
calmar #14006 Ez nagy segítség volt, minden hasznos infó benne van, eddig nem tudtam hol keressem az editort, egyből meglett! KÖSZÖNÖM! :) -
kisspeter1979 #14005 Szia!
Tudtommal csak Giants Editorral lehet térképet szerkeszteni. Azzal lehet földeket összevonni, úgy kell csinálni, mintha simán szántóterületeket csinálnál terrian editinggel. Gondolom találkoztál már ezzel a leírással: GE tutorial. -
atomantal22 #14004 akkor nem én vagyok a hülye :)
azért köszi ismét :) -
calmar #14003 Letöltöttem, kipróbáltam, nekem sem jelent meg sehol. :(