23839
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#14081 Köszönöm! -
Petke77 #14080 Üdv joceruza!
Én is jártam már így, egy-két mappal! Amit ilyenkor csináltam: Dokumentumok\MyGames\FarmingSimulator\savegame:AZ A SZÁMÚ AMIN JÁTSZOL (1 vagy 2 vagy 3,...) careerSavegames, itt megkeresni: <farmSiloAmount fillType="manure" amount="4009.799072" /> és a számot átírni valami "jónagyra"! :))) -
#14079 Sajna nem csinál semmit. Most azt csináltam hogy kitöröltem és újra importáltam a mapba. Kíváncsi leszek...
(lehet hogy köze van ahoz hogy a kapacitása 350.000 volt?) -
calmar #14078 Ettől függetlenül nem próbáltál odamenni egy homlokrakodóval, hogy mit csinál? Poénból próbáld már meg hogy felszedi-e, engem nagyon érdekel. -
#14077 Ezt lehet valahogy orvosolni? (mindíg olyan térképeket fogok ki amin valami nem jó)
Legyetek olyan kedvesek és segítsetek! Köszönöm! -
light001 #14076 Sajnos nincs belőle másik.De még normális gépszállító trailert sem találtam.Csak traktorhoz kapcsolhatót.Én még inkább kamionost szeretem. -
Ander76 #14075 ja...és én el is adtam néhány traktort miatta.... -
Ander76 #14074 Volt már nekem is ilyen.A mod rossz. Cseréld le egy másikra. -
light001 #14073 Hali!
Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a gonddal:letöltöttem az Iveco Kcr-t,szépen beraktam a modokhoz,de amikor meg akarom vásárolni a következőt írja ki:No more space!Remove the purchased items first!
Először azt hittem,hogy túl sok gépem van,de összesen 6 darab van.
Valaki tud rá megoldást? -
Ander76 #14072 calmar....ne is buzdíts "csalásra".
Elég, ha engem rontottál el.
Egyébként én a nagy pótot is alárakom a cukorrépásnak, csak annyi kell, hogy odaállsz, átváltasz a betakarítóra, kikapcsolod a munkást és manuálisan ürítesz. Kicsit macerásabb, de működik. -
calmar #14071 Akkor ha tudod, mié nem öntöd oda nekik???? Had éhezzenek? HEEEE?? :) -
atomantal22 #14070 Amúgy tudom,hogy hova kell önteni teeeeeeeeeeeeeee :D -
atomantal22 #14069 jah, a kicsivel nyírkálod a füvet,aztán ki tudod önteni egy kupacra,de onnan sehova tovább. Tiszta hülyeség :) -
calmar #14068 Basszus! Há de nem kiönteni kell akár hová, hanem beönteni a teheneknek! :) -
calmar #14067 Nem is értettem minek ez a cirkusz! :) Nem lehet hogy csak valami díszítő tereptárgy volt? Vagy a kicsiből öntötted ki? -
atomantal22 #14066 én sem bohóckodom a kicsivel,csak belenéztem egy map-ba és ott volt ez a kupacosdi,de semmi nem szedte fel utána,még a gyűjtő pót sem.
Ennyi elég is volt a kicsi fűnyíróból :) -
calmar #14065 Akkor az én kérdésem meg az, hogy a kuplungot tudtad használni? És hogyan? Sajnos nekem valami gond volt vele, mert gondolom van eleje meg vég, az elejét a pálca jelzi, csakhogy amikor megveszem, akkor félig a földben van, én nem tudom összekapcsolni az utánfutóval. Persze azt nem próbáltam meg, hogy visszaállítom, hátha a telepen fel tudnám venni, de most hogy így eszembe juttattad ezt, biztosan kipróbálom.
At srb-35 meg elég jó, van egy másik ami még nem rossz, CLAAS, nekem ez is bejött, de nem lehet sorba rakni. Arra nem bíztatlak, hogy te is írd át a raktér mennyiségét... :) -
szoszibá #14064 Na a kuplungot meg is találtam, második kérdésre valaki? Ki mivel tolja? -
szoszibá #14063 Múltkor mintha láttam volna, hogy több kröner agroliner srb3-35-öt egymás után lehet kapcsolni valami moddal. Tudja valaki hol találom ezt meg, vagy tudtok valamit tanácsolni irgalmatlan mennyiségű cukorrépa és krumplis szállítására? Linkelt itt valaki egy 610 000 litereset de az nem támogatja a cukorrépát.
Másik, cukorrépa arató mellett ti milyen pótot használtok? Csak mert ez a nagy nem fér be alá, valami alacsonyabb profilú kellene... -
vlv760 #14062 Köszi ! Kimerítő válasz volt mindent meg tudtam oldani. -
calmar #14061 Hát én a 18 méteres novadiscel szoktam nyomulni, szóval a kicsivel nem nagyon van tapasztalatom, de én a helyedben biztosan megpróbálnám egy öngyűjtős pótkocsival, hátha az felszedi. Próba szerencse. -
atomantal22 #14060 Calmar prof!
A kis fűnyíróval kupacba rakott füvet lehet mozgatni valahogy? Nekem sem trágyavillával,sem rakodógéppel nem megy.
Köszi -
calmar #14059 A beállításoknál van egy olyan opció hogy módosítások, ott lehet törölni a letöltött modokat. Keresd ki, és töröld ki. :) Vagy egyszerűen a zipjét is törölheted. Modoknál vigyázz még arra, hogy van ami .rar-ban van, azt ki kell tömöríteni, mert több zip lehet benne. A rart nem kezeli a játék, csak a zipeket. Általában a packok ilyenek. De sokszor a fájlnév is olyan hogy unzipmefirst vagy hasonló. -
vlv760 #14058 Köszi a választ így már megy ,de az objektum se lehetett jó mert így is a sokadik jelent meg. Lehet még 1 kérdés? ha beraktam ,megvettem ,elhelyeztem de nem tetszik hogy tünik el ? eladni nem tudtam. -
#14057 Én ilyet még nem tapasztaltam. Nekem a Horsch kultivátorral kombinált vetőgépe csinálja azt, hogy látszólag bedarálja a szalmát is a földbe, de aztán ha ott elmentem és újra betöltöm, akkor a kikelt vetésen még mindig ott van a szalma. Elég idegesítő, bár jelentősége nincs, mert a búza a szalmán is átnő. Ezen csak az segít, ha vetés előtt kultivátorozok is, bár akkor minek a kultivátorral kombinált vetőgép? -
#14056 Minden friss. Eddig csak ezen a mapon csinálta. Azt hittem van rá orvosság mert ez a legjobb map a 2013-hoz.
Más:
Meg tudnád mondani hogy lehet a növények magasságát megváltoztatni? A "height" résznél rengeteg a szám...
Köszönöm! -
calmar #14055 Hát szokásos tanácsok, driverek frissítése meg hasonlók. Én nem tapasztaltam ilyen hibát. Bár most nézem a képeidet, meg hogy ez a Two rivers map. Én azt nem próbáltam, de a helyedben azonnal kipróbálnék egy másik térképet, hogy azon is gond van, mert ha nem... Akkor a térkép rossz. -
#14054 Köszönöm hogy végre valaki válaszolt! A cucc már aratható,de valamiért random helyeken eltűnik. Aratás közben pedig amikor odaérek,hirtelen megint ott lesz az a rész. Valami ötlet? Nagyon hálás lennék! -
calmar #14053 Szerintem csak az segít, hogy ha permetezel, vagy trágyázol. A vetőgépnél szerintem annyi a különbség, hogy nagyobb vetőgéppel gyorsabban vetsz be egy adott területet, az is fontos szerintem. -
szoszibá #14052 Enyémre valaki? Bár már sejtem... -
calmar #14051 A letöltött módosításokat KICSOMAGOLATLANUL(!) zipként tedd ide:
c:\Users\ATEFELHASZNÁLÓD\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\
Aztán indítsd a játékot, és a boltnál keresd a módosításokat, ne keresd az eredeti traktorok között, mert ott nem fogod megtalálni.
Ha böngészel egy kicsit itt, jó sokszor leírtuk már. ;) -
vlv760 #14050 Hali! Megtudná valaki mondani hogy a letölthető objektumokat hogyan lehet betenni? Megvehetőek ? ha igen hogy kell betenni ? köszi -
AgrárMezőTsz #14049
-
calmar #14048 Nem mondtam hogy elegáns, de megoldás. :)
Agrár: Jók ezek a képek. :) Viszont a térképeteket nem sikerült letölteni. :) Lehetséges ez? -
AgrárMezőTsz #14047
-
Ander76 #14046 Köszönöm szépen calmar. Tudtam, hogy rád számíthatok.
Nem így akartam, de ha nincs más, legyen. -
szoszibá #14045 Sziasztok! Egy gyors kérdés, utánanézhetnék a forráskódban, de így gyorsabb, hátha tudja valaki élből.
Szóval, egy jobb típusú vetőgéppel, kombájnal, permetezővel el lehet érni nagyobb terméshozamot? Többet tudok betakarítani ugyan akkora területről, ha mindenből a legjobb cuccom van? -
#14044 Meg tudná mondani valaki hogy miért van ez?
A Two Rivers 1.2-es map. Köszönöm! -
calmar #14043 Köszi! :) -
Puhos #14042 Köszi.