23838
  • fbandy72
    Köszi, már azzal is próbáltam. Ez a kis siló már ott volt a kezdésnél mintha csak valami dekoráció lenne.
  • calmar
    Van egy Kuhn SPV 12-24? Mindegy. Nevű önjáró tápkeverő, azzal ha odamész, akkor elméletileg az utolsó darabig felszed a silóból mindent. nekem sosem volt ilyen bajom hogy maradt benne. Próbáld ki.
  • fbandy72
    Hát van benne kis siló de azt nem lehet semmivel felszedni, de a bálatárolóból se lehet bálát kivenni ha oda öntöttem akkor elvette mintha leadtam volna. A silóban is van egy kevés ami olyan hogy a gép kereke nem megy rá föl hanem átmegy rajta mintha ott se lenne. De közben arra gondolok, hogy azért van mert nem az eredetivel kezdtem hanem letöltöttel:) Köszi a segítséget, de mindenképp meg veszem a játékot, mert jobban leköt mint a NFS.
  • izirajder83
    Köszönöm :)
  • Petke77
    fbandy72!

Én már 2hete ezen a pályán játszom, semmi gondom vele!
    Ugyanúgy megy nekem minden,vagy fűvet vagy silót öntök bele tömörítem, lefedem és kész!
    Nézd meg, hogy nincs-e valami véletlenül beleöntve?
  • fbandy72
    A Fogadó a 7-es és 8-as föld határán van, a GPS térképpel megtalálod egy billencs ikonja jelzi. A térképet az "I" billentyűvel hozod elő a GPS-t, a "9"-es billentyűvel nagyítod.
  • izirajder83
    Sziasztok.Most kezdtem a játékot és az lenne a kérdésem-a fogadót merre találom?Azt írta ki hogy a fogadó 18 óráig képes egy nagyobb összeget fizeti pl. a búzáért.De nem jövök rá hogy hol van és nem jelzi semmi.
  • fbandy72
    Egy olyan kérdésem volna, hogy találtam egy térképet a " The Map by Mario". Ami nagyon tetszik, mert a tehenek meg szinte minden egy helyre került, de a GPS térkép maradt vagyis az eredeti terület kiosztással. Azt szeretném kérdezni játszik-e valaki vele, mert a siló tároló ami a teheneknél volt az is ott van a farmon de nem lehet bele önteni sehogy. Ha silót akarok csinálni a teheneknek akkor a biogáz üzemben tudom és onnan kell hordani.
  • roby2011
    áttettem egy kombájn packot 13-ba de ha a kombájnt megveszem a kamera megbolunful ez mitől lehet?
  • Petke77
    Csak a pontosság miatt:

"A betakarítás kezdete mindig a cukorgyárak ütemtervétől függ.
    Általában szeptember és október hónapokban takarítjuk be hazánkban a cukorrépát."

(bocs, nem tudtam kihagyni) :)))
  • gamer2000
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idő ameddig a cukkorrépa megnő?
    megtrágyáztam és az idő 120szorosára van gyorsitva és hogy mennyi idő?
  • atomantal22
    Az úgy mindjárt más :)
  • Pikaccsu
    Ok, kössz ezt én is tudtam:D
    Annyi volt a gondom, rájöttem, hogy egy jelentéktelen mennyiségű beérett siló maradt a tárolóban és ezért nem engedett borítani:D
    Azért még1x kösz.
  • atomantal22
    A tehenek mellett kell lennie egy olyan tárolónak,aminek mindkét vége nyitott,általában a trágya tároló mellett van. Na,oda tudod leönteni,azután meg kell taposni,majd lefedni és azután tudod majd széna,illetve szalma bálával összemixelni és az etetővályúba tenni.
  • Pikaccsu
    Szasztok
    Olyan gondom van, hogy hiába silózok, nem engedi kiüríteni sem a tározóba sem a tehetneknek.A teheneknél azt írja, hogy chaff is not accepted here, tehát szecska itt nem elfogadott.Mi lehet a baj, ill hova tudom ezt kiüríteni?
  • calmar
    Beleakad a traktor és nem fordul el, mi? Marha egyszerű, én a vetőgéppel szenvedtem így, aminek az elején permetező volt. Én azt csináltam, hogy beálltam párhuzamosan a fallal, végigmentem a mezőn egyszer, mert ez volt a szélessége, utána ugye hosszában ment a traktor, de mivel látja hogy az már megvan munkálva vagy be van vetve, ott megfordul, de így már van neki helye a fordulókhoz. Már ha veszel fel embert a munkára ugye. Amúgy csak mapeditorral tudnál változtatni a pályán.
  • bustakutya
    hogy lehet a fakat el tuntetni a fold vegerol?
  • Jancsika1016
    KÖSZÖNÖM MEGOLDOTTAM
  • kiscife6
    sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy melyik az a mappa amelyikben az alap nővényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
  • calmar
    A "pénz kódot" oldd meg te is magad, bemész a játék mentésének könyvtárába, van egy Carriersavegame.xml, hozzárendeled a WorldPadhoz, megnyitod, megkeresed azt hogy money, valahol az elején van, ami szám utána van, átírod arra ami tetszik, mented, indítod a játékot, és örülsz. :)
    A másik meg: Piros traktor? Ez meg mi? Nekem van még zöld, sárga meg fekete is. :)

Na de tényleg, pontosabban? Milyen típus? Ha az alapjátékbelit használtad, lehet nem a hozzá valót próbáltad meg felrakni. Amúgy én csak bálavillát használok, mert azzal szépen lehet raklapot is pakolni, semmi baja. Nem kjell cserélgetni. Én a ZÖLD Deutz Agrovectort használom, és mindenre nagyon jó. :)
  • zolika217336
    Üdv ! A játék elején melyik raklapvillát vegyem meg mert nem engedte felrakni 1iket sem...( a piros traktorral voltam..)... esetleg pénz kódot vki tud ?
  • calmar
    Na, újra, megkerestem a sajátom, bálázó van itt, ne zavarjon, mindenre működik.
    Oldd meg magadnak. :) Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverőhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
    Lassabban:
    -Kikeresed a bálázó zipjét.
    -Mondjuk Total Commanderrel belemész.
    -Egyből a főkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
    -Legegyszerűbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na ő a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.

Ez a módszer mindenre működik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövőre mondom. :)
  • calmar
    Fogsz egy total commandert, belemászol a zipbe, és azon belül is át lehet írni, miután átítad, mented, aztán rákérdez hogy újracsomagolja, erre te azt válaszolod, hogy igen kedves, mindenképp, és kész!
  • Petke77
    Sorry,
    Én mindent kitömörítettem, pont az ilyenek miatt!
  • Jancsika1016
    már bocsi de be van tömöritve igy nem tudom jegyzet tömbbel megnyitni vagyis még nem tudom
  • Petke77
    Az útvonal a szokászos...\mods\CATxml\megnyit: pl. jegyzettömbbel\megkeresed ezt a sort:<capacity>35000</capacity> és átírod a neked megfelelőre! :)))

jó játékot, így már gyorsabb...
  • Jancsika1016
    köszi . az értéket hogy tudom átírni ?
  • joceruza
    Ok! Köszönöm!
  • Petke77
    Én ezt használom:
    CAT
    Természetesen átírva a kanál kapacitása!:)
  • Jancsika1016
    silót akarnám a bió gáz üzem nél . lizard az kicsi lassan megy vele
  • Petke77
    Mire használnád?
    Mit hova rakodnál vele?
  • Matetrucker
    Köszi Jancsika, mindjárt kipróbálom! :)
  • Jancsika1016
    a bunker az gondolom a siló tároló . a füvet megtaposod trakival utána befeded és ha megerjedt feltudod szedni
  • Jancsika1016
    én egy extra nagy rakodót keresnék tud valaki segiteni ?
  • Matetrucker
    Sziasztok farmos kolégák!
    Valaki tudja közületek esetleg, hogy a bunkerból hogyan és milyen géppel lehet a füvet kiszedni, mert mást akarok a bunkerban tárolni.Sok gépem van mindegyikkel már próbáltam nem tudtam egyikkel sem kiszedni belőle.Aki tudja, hogyan lehet kérem segítsen!
    Köszönöm!
  • calmar
    Szerintem ezt pálya válogatja, én olyan pályán játszottam, ami össze vissza 100000 kapacitású volt, és kész. Ott kb 6000-ret sosem tudtam már a végén felszedni.
  • mazsola89
    Szerintem 11833-nál még nem kell látszódnia mert valljuk be az szinte semmi (2 pórkocsi). Nálam 50-60000 körül kezdtek látszódni a kupacok.
  • AXmen
    Asszem GE-ben kéne a trágya plane-jét feljebb emelni..
  • joceruza
    Nálam ez a szám 0.000000 volt,pedig már több mint 20.000 volt belőle.Nem értem... Hiába írtam át,nem változott semmi.
  • joceruza
    Köszönöm!