Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a traktor!:http://uploaded.to/file/hh985qf4
csak az a baj hogy nekem vala miért nem tudja elindítani a letöltést!de valami máson pl.:hotfilére segítsetek elõre is köszi!
Valaki tudna segíteni a multiplayerbe?Fel patcheltem 2.2-re a játékot leszedtem a multis crack-et beírtam az eredeti cd kulcsot és amikor szerverre akanék belépni akkor azt írja ki ,hogy Játékverziód régi telepísd a frissitéseket!Mi lehet a gond ?
Nálam legalábbis ez okozott hasonló problémát.
Valaki nem tudja véletlen ha beállítom hogy mennyi pénzt szeretnék akkor miért nem annyit tesz be???
Csak egy nagyobb beruházást akarok csinálni😄<#mf1>#mf1>
Nem nehéz de nekem most azt nincs idõm leírni😄
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
érdeklõdnék hogy tud e valaki segíteni hogy az újonnan betett növényeim miért nem nõnek??
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
az odáig oké hogy erre rájöttem de jobban izgatott volna ha a .lua-ban találtam volna meg amit át kellett volna írni
ami aképen van zölden jelölve át irod pl: 6 ra és akkor aval indul
emlékeztek hogy többször is feltettem a kérdést hogy miként lehet beállítani a fendt 939 est hogy ne dupla kerékkel induljon kezdéskor
a megoldás a következõ lett elõszedtem a régi 8530 asom és átmásoltam a 939 be a Einblendung.lua Setblends1Event.lua Setblends2Event.lua file-kat
és egybõl szimpla kerékkel indul
volt olyan gondom is hogy duplán kellett 8 és 9est nyomni hogy eltûnjön a dupla kerék ez is megoldódott
Írtam neked privátban ! megkaptad ?.
mert:
ha azt csinálod amit én kérdeztem akkor kell egy kisebb erõmû a számítógép házába
mert én átállítgattam a cuccokat és még az editor is akadt de rendesen a játékról meg fõleg ne beszéljünk
szóval én megpróbálnám a traktor külsõ kameráját közelebb vinni
azt hiszem hogy 35 méterre van állítva alapból a nézet én nem bántanám
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
<input name="ESLimiter_PLUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pageup" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="ESLimiter_MINUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pagedown" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="IGNITION_START" key1="KEY_KP_enter" button="" />
<input name="IGNITION_STOP" key1="KEY_KP_enter" button="" />
vagy az mtz mód desc xml ben megkeresed ezt
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
vagy ide irb be a 4 est vagy hozz létre az asztalon 1 mód mappát abba másolj át mindent utánna töröld a mód mappádat kezd el a játékot kapsz 1 üres mód mappát csak az mtz t rakd bele és kezd el megint a játékot
Valaki tudna nekem segíteni a játékban hogy lehet pénzt szerezni és ha egy modellt letöltök az internet-rõl azt hogy kell aktiválni a játkba vagy berakni???<#conf>#conf>
Elõre is köszi és aki tud segíteni írja meg privátban<#pias>#pias>
Csak mondtam hogy csinálj biztonsági mentést!
Mert ha elbaszod akkor kezdheted elõröl az egészet
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
És egyébként én már csak akkor szoktam kérdést feltenni, ha már végképp nem tudom megoldani a problémámat.
De semmi gond kínlódok addig míg meg nem oldom, vagy hagyom a fenébe és leszarom h nem látszik!
Köszi láttam az elõzõ hozzászólást. És ezért kérdeztem, hogy mielõtt fölöslegesen szétgányolnám a térképemet megkérdeztem, hogy át kell e egyáltalán írnom a láthatóságot.
Kispéter.bokynak a kérdésére a válasz itt van! #11818
Segítséget elõre is köszönöm!
[/url][/img]