Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris von Bone
Ennyi ökörséget egy pár hsz alatt rég olvastam!
1. Nem tudom hány száz méteres vetõvel dolgozol, ha az alap növényidõnél mindent be tudsz vetni a térképen mire kinõ, mert én a kikötõ melletti földnél, nem bírtam végig sem érni a földön.
2. 900000 felett már 1.8e, 3.6e stb értékek a mérvadók, de majd nézz meg fórumokat, hogy mért.
3. ha kombi után felakasztasz egy bálázót, attól az még vígan elmegy "H"-val (helferrel), de még AP-val is
4. "Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni." ez igen csak könnyelmû kijelentés: Hány olyan modot adjak amikkel, ha meg gebedsz sem tudsz munkást felvenni? Az hogy tudsz-e vagy sem, az attól függ, hogy hogy csinálták meg a modot, avagy mennyire jól sikerült.
5. köszi hogy reklámozod a cikkem, de a courseplay sem jó mindenre, így is kezdõdik a cikkem, mert pl aratni nem nagyon tudsz vele, illetve elég bénán.

Minden elismerésem azoké, akik hajlandóak segíteni másoknak, de hülyeséget azért már ne mondjunk nekik!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Hello!

Melyik az a pót, amelyik a legnagyobb kapacitással bír(gabona,kukorica)?,és melyik a legnagyobb kapacitású kombájn?😊 a válaszokat elõre is köszönöm!
yoe
természetesen több óra anyagot is tudsz rögzíteni vele csak ahhoz regisztrált kell vagy egy feltört

http://ostermelo-agrarteam.hu/

boky84
csak eredeti játékkal lehet multini

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

hali

egy kis segítség kellene.megvettem a mezõgéppackot,vagyis ezt hozták mivel nem én voltam a boltban,és azt szeretném kérdezni hogy ha ezt felteszem akkor birok e ezzel multizni,vagy a teljes játék is kell?a válaszotok elõre is köszönöm.
Ezekkel lehet 30 másodpercnél többet is felvenni, vagy ahhoz meg kell venni a programot? Ugyanis kipróbáltam többet is, de 30, vagy 45 másodpercet rögzít, illetve a HyperCam-nál bármennyi idõt lehet rögzíteni, de a felvétele éléggé gyenge minõségû. Nálam a fraps elég jól futott, de az is csak 30 mp-t rögzít. 😞
tudom köszi
yoe
elküldtem neked privátba

csõ YOE!
nekem elküdheted a GameCam programot
yoe
sok jó program van rá Pl: Fraps,,CamStudio,,Hypercam
csak mindnek van hibája a Frapshoz egy erõmû kell és rengeteg helyet zabál felvételkor Pl egy 5 perces videót csinálsz 5-10bg csinálja
én a GameCam használom nagyon jó kis program és helykímélõ ha kell el is küldöm neked

Helló Dávid!

Bizonyos munkafolyamatokra nem lehet munkást felvenni! Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni.

Bonyolult kettõ vagy több gép összecsatolásával járó munkafolyamatot nem tud lekezelni a játék. És ha jól tudom, akkor az autópilótás gépek sem tudnak így közlekedni.

Én javasolnám, hogy használd a courseplay-t, ha több munkafolyamatot szeretnél egyszerre végezni. Errõl nagyon jó leírást találsz a gamefarm.hu weboldalon a cikkek között.
Hello!

Most például letöltöttem ezt a kombájn+bálázó. Erre van munkás mód? vagy ha 2 munkafolyamat megy nem is lehet soha munkást felvenni?

Köszönöm a válaszokat elõre is!
Az alap idõ az "kilencvenezer" én az "540 000"-ret szoktam használni. Egyszer túllõttem a célon és egymillió körüli érési idõt állítottam be és nem akartak nõni a növényeim. Az alap térképen már minden földet bevetettem, megtrágyáztam, lepermeteztem és még utána is eltelt majdnem 1 hét (16szoros játékidõben) mire beértek.

Úgyhogy véleményem szerint bõven elég az 540 000 így durván egy heti játékidõ alatt érnek be a növények. Én a "kilencszázezret" soknak tartanám.
boky84
a növényeim növekedési ideje: growthStateTime="900000"/>

ez sok vagy kevés vagy pont jó???????

Szia Karesz!

Nézd meg ezt a képernyõrõl videót készítõ programot. Én még nagyon keveset használtam. És biztos van ettõl jobb is. Én ennyit tudok neked segíteni. Egy gond van vele, hogy amíg ingyenes progit használsz egy "unregistered hypercam" felirat fog látszani a képernyõ bal felsõ sarkában.

HyperCam
karesz1000
heló heló valki nem tudna nekem egy jó vidi készítõ progi-t ajánlani?? mert az ls2011-em rõl akarok egy vidit. persz ide is felteszem. akk valaki tudna nekem egy jót ajánlani?? nagyon megköszönném köszi.
VOLVO FH 16 700

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

marko37
Pl keress olyant hogy GLENVAR MÓD
ez is olyan

Ez a kombi meg mindjárt báláz is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Köszönöm szépen a 90%-nál sikerült a maradéknál valami más néven van biztos, mert nem találtam.
Egy másik kérdésem is lenne van olyan kombájn ami mögé fel lehet akasztani a bálázót?😊 Köszönöm a választ elõre is!
boky84
csak eredeti játékkal lehet multizni

tesco, 576 nál asszem még mindíg 1000 forintért lehet kapni de az eredeti ára 2000 HUF

GioVaNNi ToMi
Köszi szépen. Illetve annyi kérdés még, hogy szervert tudok létrehozni magamnak, hogy pár ismerõsömmel játszani tudjunk?

boky84
elsõnek lõdd be az irányítást saját igényeidnek megfelelõen
utána ha beléptél a játékba akkor kezdj el aratni majd a tárolókból is kezdd el hordani a gabonát
szánts, tárcsázz, trágyázz,permetezz arass, add el a terményt, vegyél tehenet, nagyobb korszerûbb gépeket

etesd a teheneket fûvel és silóval

szal gazdálkodj okosan

ha belejöttél az alapokba akkor a Game Farm.hu-ról és Õstermelõ Agrar Team oldalairól regisztráció után tudsz letölteni a játékhoz megfelelõ plusz gépeket un, modokat melyeket XP esetén ide kell tenni:
c:\Documents and Settings\falhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\

jó játékot

ha valamit nem tudsz a google is nagy segítség lehet a megoldásban valamint a videomegosztó oldalakon is böngéssz szorgalmasan

itt egy jó kis csapat tagja lehetsz ha betartod a szabályokat

igyekszünk mindenben segíteni amiben tudunk vagy amire van idõnk

üdv:boky

GioVaNNi ToMi
Szép jó estét a mélyen tiszelt publikumnak.

Pár napja szedtem le a játékot, és szeretném megérdeklõdni, hogy a Karrier módban,hogyan kezdjem el a játékot? Ugyanis 2 sima traktorral és 2 kombánjszerûvel kell kezdenem. Egy kis segítséget adhatnátok,ha nem gond. Köszi szépen.

Üdv.: Gio

boky84
csak simán másold a géped fõkönyvtárába a .lua és a .dds fileokat

ne tedd bele semmilyen mappába

Tudnátok segíteni egy gépet akarok megcsinálni eslimiteresre és letöltöttem a megfelelõ fáljokat és azt írja hogy be kell másolni a gép könyvjelzõjébe. Na az hol van?
boky84
a gép moddesc.xml-bõl töröld a következõ sorokat (a megfelelõt a megfelelõ helyrõl)

<specialization name="motorIgnition" className="motorIgnition" filename="motorIgnition.lua" />

<specialization name="motorIgnition" />

<input name="IGNITION" category="VEHICLE" key1="KEY_KP_enter" button="" />

és megszûnt létezni a géped manuál indítása

biztonsági másolatot csinálj a géprõl mielõtt nekiállsz bárminek!!!!!!!!

boky84
mindnek elõtt ellenõrizd a játék beállításaiban a manuális indításhoz hozzárendelt billentyût

majd ellenõrizd hogy a gépben melyik billentyû van kiosztva a manuál indításra

vedd ki a gépbõl a manuálindítást és minden problémád megszûnik

Lehet 1 c-re 2 gombot is le kell nyomnod, vagy ellenõrizd be van-e kapcsolva a num lock, vagy hibásak a traktorok... Én is találkoztám már olyannal, amin minden mûködöt, kivéve nem bírtam beindítani, minden billentyût végignyomtam de semmi... Szal vagy felejtõsek vagy mondd rá valaki még valami okosat! 😄

Szevasztok!
Mi lehet a gond, hogy egy traktort sem birok elindítani, amelyiket a numpad enter billentyûvel kell??

A válaszokat elõre is köszönöm!
Elütött egy román traktor, de .ar ez így hófúvásban! XD

Tescobetyár
Köszi....próbálok valóságos térképet készíteni...

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Sejtettem.

Azért köszönöm szépen!
felejtös
Maradok is! Csak az érdekelt volna, hogy azon mehet-e 2 vonat eltolt idõvel (vagy hogy is mondják). Elöl menne a személy vonat utána meg pl a tehervonat. Arra gondoltam, hogy úgy élethûbb lenne. Persze csak ha nem túl bonyolult a dolog.
szerintem maradj akétvonalú sinpár mellet
jó mapocska majd ütök össze énis egy igazán fullost ha a mostani elkészül id be lehet nem leszkicsi de nagyon nagyse de majd lássuk
8 fajta növény -termény tároló telep tehenészet - nagy földekidáig ez van lesz leadohejy a terményeknek id nem fogja meghaladni a 10 megát majd ahogy halad ugy lesz fel tüntetve képekben amugy nem tartom meg csak magam nak megosztom ha kész lesz semmi értelme nincs avpes cuccnak miért? mert nem tudodmeg soha az emberek véleményét amunhádról hogy mien 2én legalábis annak örülök ha valakinek tetszik és játszani is akar rajta azért csinálok dolgokat hogy más is örömét lelje benne ne csak én és igy szeretem adolgokat látni nállam nincs vip
csõsztök a FEHÉRAKÁC TSZ_T le lehet majd tölteni?
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek.....A dombos tájon a földutak alaposan sárosak és ezért élvezetes a játék.... <#nyes>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

szia ezekett honnan töltöted le nem tudnád oddaadni a linkett?
Köszi szépen most már jó 😄 😄
boky84
már megoldódott<#falbav><#falbav><#falbav>

boky84
hello mindenkinek

tudna valaki linkelni egy nád textúrát?

karesz1000
heló valki nem tudna nekem egy jó vidi készítõ progi-t ajánlani?? mert az ls2011-em rõl akarok egy vidit. persz ide is felteszem. akk valaki tudna nekem egy jót ajánlani?? nagyon megköszönném köszi.

marko37
HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsit keresek potato és sugarbeet modosat ne kiméljetek toljátok a linkeket
<#wink><#help>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

karesz1000
bocsi nem neked akartam hanem david001-nek. bocsi

karesz1000
és majd irj vissza msn-n légyszives.

karesz1000
Na itt a két ujj szerzeményem:

amint látjátok már munkára fogtam õket 😄 és nem akartam zaklatni kínai35-t!és ha írok msn-n légyszi irj vissza.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a térképen meg lehet e azt csinálni, hogy ugyanazon a vonalon kétféle vonat közlekedjen? Arra gondolok, hogy egyik tehervonat a másik meg személyvonat lenne. Kell hozzá módosítani valami a zugschranke.lua fájlban?
dávid 001
Megakarja majd😊
Csak hagyni kel nem kell zaklatni😊

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!