23835
  • becike22
    Sziasztok Gazdák! LS13 Olyan kérdésem lenne,hogy hol lehet találni tükökket,átirni mennyiségeket pl:trágya/lé/,takarmány,fü........stb! a segitséget köszi.
  • beatrix0425
    Tud valaki egy olyan gépet ahol nem bálavillával kell a kockabálákat mozgatni?
  • vlv760
    http://ls-portal.eu/category/ls2013/implements/
  • vlv760
    Krone Big Pack 1290 v 2.0 [sp]
  • vlv760
    www.farming-simulator-2013.com/.../krone-big-m-500-attac.
  • atomantal22
    Kérném a linket :)
  • vlv760
    Hali én úgy "csalok" hogy van olyan bálázó ami bebálázza a zöld füvet ,ráakasztom egy Krone kaszáló gépre és ahogy vágja már bálázom is.
  • atomantal22
    Asszem 10%-nak kell lennie minimum, aztán megtaposni 100% és letakarni.
  • fbandy72
    Nem kell teli lenni csak meg kell taposni, viszont azt hogy lehet-e rátölteni még nem próbáltam. Ha le van fedve hamar beérik, adni a takarmánykeverővel a legjobb abba mehet a széna, szalma és oda kell állni a silóhoz azt bekapcsolni és felszedi a silót közben keveri. Utána oda állni a vájúhoz, beönteni. Én egy-egy bálát szoktam meg a silót keverni.
  • light001
    És muszáj teli lenni neki?Illetve ahogy fogy folyamatosan tölthetem utánna?Kb mennyi idő múlva adhatom a teheneknek?Jah,és mivel a legjobb rakodni?
  • fbandy72
    Mert az egyik a telítettség úgyhogy még fér bele, a másik a tömörség meg kell taposni géppel és ha 100% akkor lehet letakarni.
  • light001
    Én most öntöttem le füvet,azt írja fill level 25000 (8%) compactin 6%.De nem tudom letakarni.
  • beatrix0425
    Köszönöm szépen.
  • fbandy72
    A silót meg kell taposni traktorral és ha a 100% akkor lefedni az "R" gombbal kis idővel beérik és eltűnik a takarás. A szalmát és szénát keverőkocsiba kell rakni utána silóval keverni, úgy adni a teheneknek. De teheneknek lehet sima füvet is adni, meg szalmaszóróval szalmát szórni alájuk abból lesz a trágya.
  • beatrix0425
    Nem, meg kell venni a játékot, én legalább is így tudom.
  • LeWyTy
    A demóval nem lehet multizni?
  • beatrix0425
    Én csak azt szeretném kérdezni, hogy ha a silóba ömlesztett füvet is meg silót is rakok akkor az etetögépbe csak szalma bálát kell raknom? Mert még csak nem próbáltam.
  • light001
    Akkor ezt volt a gond.Mert a bálázó is meg a felszedő is csak a szárazat tudta kezelni.Köszönöm a segítséget.
  • atomantal22
    Bálázni csak akkor tudod,ha a vágás után átforgatod (barnás színű lesz),azután rendsodrod és utána bálázhatod. Ha csak silóba,vagy etetőbe akarod rakni ömlesztve,akkor nem kell átforgatni,csak a levágott zöld füvet rendsodrózni,aztán felszedni a betöltő póttal. A pótot először a "B" gombbal el kell indítani,hogy felszedje.
  • fbandy72
    A gépeket külön be kell kapcsolni a "B" gombbal, ha nem kapcsol be akkor a "G"-vel lehet az eszközöket váltani, hogy melyik aktív, jobb alsó sarokban mutatják az ikonok. A bálázáshoz meg száraz széna kell azt rendsodrás előtt szénaforgatóval kell átforgatni, hogy száraz legyen és utána rendsodorni. A boltban úgy is van kiírva asszem"szénaforgató" ha jól tudom ez:"poettingerHit 130 A" Ja és a bálázóból csak a negyedik bála jön ki addig tömörít és is úgy jártam vele azt hittem nem jó valami:)
  • light001
    Rendsodróval összeszedtem,de se a betöltőkocsi,se a bálázó nem csinál vele semmit.
  • fbandy72
    Azt egy betöltőkocsival tudod fölszedni, ha csak ömlesztve akarod úgy mehet a silóba is vagy a teheneknek. pl.:Krone ZX450 GD
    Vagy szénaforgatóval átforgatni és utána rendsodróval összesodorni, és bálázni.
  • light001
    A levágot füvet miért nem tudom összeszedni?
  • AXmen
    Látom muszáj lessz PM-ben warezolnom!:S
  • light001
    CALMAR,BEATRIX0425,FBANDY72 nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
  • calmar
    Szalmát a legegyszerűbben úgy lehet alájuk tenni, hogy összeszeded ilyen önrakodós utánfutóval, ami ugye összegyűjti a szalmát, odatolatsz, és beöntöd. Megspórolod a bálázást meg egy csomó hercehurcát. Egyszerű és nagyszerű.
  • beatrix0425
    Igen, én az automatával csinálom szerintem könnyebb.
  • light001
    Tehát akkor kell egy gép ami alájuk szórja a szalmát(pl Kuhn Primor 3570) és egy ami az etetőbe (Kuhn Profile 1880)?
  • calmar
    plusz a szalma ami alájuk megy, és kell nekik fű is. Ha megynomos az "I"-t, akkor ott még a "9"-essel tudod a nézeteket váltogatni, és egyszer csak lesz egy oldal ahol látod miből kell nekik, és hogy miből mennyi van. Amíg nincs meg mindenük, addig nem fognak 100%-on termelni.
  • beatrix0425
    Szia,
    A teheneket 3 félével kell etetni: szalma, széna és erjesztett silóval. A szalma a búza vagy árpa aratása után bálázod, a széna a szárított fü bálázva, az erjesztett siló pedig a kukoricát szecskavágóval learatod majd a silótárolóba leöntöd amit a teheneknél találsz elöl-hátul nyitott és ha megtelik letakarod ez megerjed és ezeket teszed bele az etetögépbe. Remélem tudtam segíteni.
  • fbandy72
    Az a szalmaszóró, az etetéshez keverőkocsi kell abba lehet keverni szalmát, szénát és silót, azzal lehet etetni.
  • light001
    Valaki tudna segíteni?
    A teheneket mivel tudom etetni?
    Az etető pótba raktam bálát,de azt nem az etetőbe szórja,hanem a tehenek alá.
    Mit tegyek bele?
  • calmar
    Hát rajta kéne lenni a cd-n. Vidd vissza és meséld el szépen hogyan jártál...
  • fbandy72
    Hát a Tesco-ban az a baj, hogy mindenbe belenyúlkálnak meg kiszednek belőle dolgokat, cd-ket. Én is jártam így már, hogy vettem valamit és nem volt benne a driver cd.
  • kis kindertojás
    nincs kézikönyv... semmi csak a lemeztok meg a lemez és még a lemezen sincs rajta sehol nem találom ha esetleg lenne egy kódom akkor lehetne rajta multizni? vagy nem :(
  • atomantal22
    Köszi LeWyTy! :)
  • atomantal22
    Vonóhorog
  • Martinez01
    Elvileg a kézikönyv hátulján rajta kell lennie...
  • kis kindertojás
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni?
    Tegnap vettem a félegyházi TESCO-ban meg a Farming Simulator 2013-as kiadását.Minden nagyon szép és jó már csak egy kérdés merül fel benne: hol a fenében van ezen rajta az aktiválókód?Valaki vett már ilyet, esetleg járatos-e benne?(azért vettem meg hogy majd tudjak rajta multizni...)
    Várom válaszaitokat!

Üdv.: kis kindertojás
  • LeWyTy
    1.Klikk
    2.a link bemásolása.
    3.a megjelenő kék szöveg beírása.
    4.