Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem tudom hány száz méteres vetõvel dolgozol, ha az alap növényidõnél mindent be tudsz vetni a térképen mire kinõ, mert én a kikötõ melletti földnél, nem bírtam végig sem érni a földön.
2. 900000 felett már 1.8e, 3.6e stb értékek a mérvadók, de majd nézz meg fórumokat, hogy mért.
3. ha kombi után felakasztasz egy bálázót, attól az még vígan elmegy "H"-val (helferrel), de még AP-val is
4. "Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni." ez igen csak könnyelmû kijelentés: Hány olyan modot adjak amikkel, ha meg gebedsz sem tudsz munkást felvenni? Az hogy tudsz-e vagy sem, az attól függ, hogy hogy csinálták meg a modot, avagy mennyire jól sikerült.
5. köszi hogy reklámozod a cikkem, de a courseplay sem jó mindenre, így is kezdõdik a cikkem, mert pl aratni nem nagyon tudsz vele, illetve elég bénán.
Minden elismerésem azoké, akik hajlandóak segíteni másoknak, de hülyeséget azért már ne mondjunk nekik!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Melyik az a pót, amelyik a legnagyobb kapacitással bír(gabona,kukorica)?,és melyik a legnagyobb kapacitású kombájn?😊 a válaszokat elõre is köszönöm!
http://ostermelo-agrarteam.hu/
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
egy kis segítség kellene.megvettem a mezõgéppackot,vagyis ezt hozták mivel nem én voltam a boltban,és azt szeretném kérdezni hogy ha ezt felteszem akkor birok e ezzel multizni,vagy a teljes játék is kell?a válaszotok elõre is köszönöm.
nekem elküdheted a GameCam programot
csak mindnek van hibája a Frapshoz egy erõmû kell és rengeteg helyet zabál felvételkor Pl egy 5 perces videót csinálsz 5-10bg csinálja
én a GameCam használom nagyon jó kis program és helykímélõ ha kell el is küldöm neked
http://ostermelo-agrarteam.hu/
Bizonyos munkafolyamatokra nem lehet munkást felvenni! Aratásra, szántásra, kultivátorozásra, vetésre biztosan lehet munkást felvenni.
Bonyolult kettõ vagy több gép összecsatolásával járó munkafolyamatot nem tud lekezelni a játék. És ha jól tudom, akkor az autópilótás gépek sem tudnak így közlekedni.
Én javasolnám, hogy használd a courseplay-t, ha több munkafolyamatot szeretnél egyszerre végezni. Errõl nagyon jó leírást találsz a gamefarm.hu weboldalon a cikkek között.
Most például letöltöttem ezt a kombájn+bálázó. Erre van munkás mód? vagy ha 2 munkafolyamat megy nem is lehet soha munkást felvenni?
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Úgyhogy véleményem szerint bõven elég az 540 000 így durván egy heti játékidõ alatt érnek be a növények. Én a "kilencszázezret" soknak tartanám.
ez sok vagy kevés vagy pont jó???????
Nézd meg ezt a képernyõrõl videót készítõ programot. Én még nagyon keveset használtam. És biztos van ettõl jobb is. Én ennyit tudok neked segíteni. Egy gond van vele, hogy amíg ingyenes progit használsz egy "unregistered hypercam" felirat fog látszani a képernyõ bal felsõ sarkában.
HyperCam
VOLVO FH 16 700
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Egy másik kérdésem is lenne van olyan kombájn ami mögé fel lehet akasztani a bálázót?😊 Köszönöm a választ elõre is!

tesco, 576 nál asszem még mindíg 1000 forintért lehet kapni de az eredeti ára 2000 HUF
utána ha beléptél a játékba akkor kezdj el aratni majd a tárolókból is kezdd el hordani a gabonát
szánts, tárcsázz, trágyázz,permetezz arass, add el a terményt, vegyél tehenet, nagyobb korszerûbb gépeket
etesd a teheneket fûvel és silóval
szal gazdálkodj okosan
ha belejöttél az alapokba akkor a Game Farm.hu-ról és Õstermelõ Agrar Team oldalairól regisztráció után tudsz letölteni a játékhoz megfelelõ plusz gépeket un, modokat melyeket XP esetén ide kell tenni:
c:\Documents and Settings\falhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\
jó játékot
ha valamit nem tudsz a google is nagy segítség lehet a megoldásban valamint a videomegosztó oldalakon is böngéssz szorgalmasan
itt egy jó kis csapat tagja lehetsz ha betartod a szabályokat
igyekszünk mindenben segíteni amiben tudunk vagy amire van idõnk
üdv:boky
Pár napja szedtem le a játékot, és szeretném megérdeklõdni, hogy a Karrier módban,hogyan kezdjem el a játékot? Ugyanis 2 sima traktorral és 2 kombánjszerûvel kell kezdenem. Egy kis segítséget adhatnátok,ha nem gond. Köszi szépen.
Üdv.: Gio
ne tedd bele semmilyen mappába
<specialization name="motorIgnition" className="motorIgnition" filename="motorIgnition.lua" />
<specialization name="motorIgnition" />
<input name="IGNITION" category="VEHICLE" key1="KEY_KP_enter" button="" />
és megszûnt létezni a géped manuál indítása
biztonsági másolatot csinálj a géprõl mielõtt nekiállsz bárminek!!!!!!!!
majd ellenõrizd hogy a gépben melyik billentyû van kiosztva a manuál indításra
vedd ki a gépbõl a manuálindítást és minden problémád megszûnik
Mi lehet a gond, hogy egy traktort sem birok elindítani, amelyiket a numpad enter billentyûvel kell??
A válaszokat elõre is köszönöm!
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
Azért köszönöm szépen!
tudna valaki linkelni egy nád textúrát?
<#wink>#wink><#help>#help>
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

amint látjátok már munkára fogtam õket 😄 és nem akartam zaklatni kínai35-t!és ha írok msn-n légyszi irj vissza.