23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#14319 Találtam egy jó leírást, ezt pedig lehet neked írták:)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=13862 -
light001 #14318 Rájöttem,hogy nekem is viszonylag reálisan termelnek,csak közben elvitte a tejesautó.Most azt figyelem,hogy mennyi az ára,mert a pénzemen nem sokat lökött.Kár,hogy a tejet nem lehet úgy leadni,mint pl a búzát. -
Balázs 17 #14317 nekem a 10 tehén elég szépen termelt, csak kicsit fel kellett pörgetni az időt, pedig nekem se volt 100% -
light001 #14316 Még nincs.Akkor nem értem,hogy miért csak 80% a termelés.És elég kevés tejet is adnak. -
#14315 Az állatoknak nem kell víz, csak a melegházaknak kell ha már van olyanod. -
light001 #14314 Az állatoknak nem kell vizet adni? -
Balázs 17 #14313 nekem a köd tetszik a legjobban, ha már eső nem bír esni:D -
#14312 Ezt találtam róla, úgy tudom csak eredeti játékra megy fel.
Patch v1.4 javítások:
- Bug javítások:
Javított a növények érésének ideje
A Bergmann Shuttle póttal nem lehet üríteni a teheneknél
Amazone D9 javítva
Grimme Maxtron animációi javítva
Grimme Maxtron helfer (vezetői segéd) javítva
Különleges ajánlatok javítva
Több egérrel vezérelt eszköz javítva
A tojás, a gyapjú, az állatok termékenysége szinkronizálva multiplayerben
Multiplayerben javítva a fű vetése
Javított vezetői segéd (nem omlik össze tőle a játék)
Javítva néhány "láthatatlan fal" az alap térképen
stb.
- Fejlesztések:
Köd a reggeli és felhős napokon
Optikai fejlesztések számos eszközön és gépen
Grimme Tectron hátsó kereke már nem ér bele a kaszniba
Krone BigX már nem akadozik segédnél
Kotte Garant hibás animációja megjavítva
Különböző fékerő a különböző eszközöknél
Számos kisebb javítás a térképen
A repce valamvel magasabbra fog nőni
Egyes menük, feliratok javítva
Néhány eszköz megbízhatóbb lett -
endy papp #14311 Én is feltettem az új 1.4 pachet de nekem nem kért semmilyen aktiválási kódot ,megy (indul)minden ahogy előtte.
Az is igaz, hogy eredeti a játék,talán nálad ez is gond lehet ,vagy nem tudom.
Más:
Ha lenne oly kedves valaki és leírná hogy miket is javított az új pach,(ha lehet magyarul)nagyon megköszönném.
-
#14310 Szerintem tárcsával végighúzod és eltűnik. -
VDani1992 #14309 Sziasztok!
Feltettem az új Pachat, de mikor kéri az aktiválási kódot, hiába beírom, nem fogadja el. Mit lehet ezzel csinálni? Köszi
-
#14308 Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne.
A problémám a következő: mit lehet kezdeni az elfonnyadt fűvel, mivel és hogyan lehet kitakarítani a szántó föld mellöl.
A segítségetek előre is köszönöm. -
Balázs 17 #14307 mit csinálsz annyi trágyával? -
calmar #14306 Kétezernél sem jobb a helyzet, de képzeld el mi lenne ha ennyi tehén egy adott helyen egymás hegyén hátán lenne, hogy nézne ki? :) -
#14305 A tehenek nem mind látszik, nekem 30 van de kb. 6-8-at látok. -
light001 #14304 576-ban 3999 magyar forint. -
#14303 De nem ér hogy a helyi tescoban nincsen. Pedig felpöccintettem volna egy dobozt -
calmar #14302 a Tacskóban kb 3500. Ennyit vastagon megér, még ha nem multizol, akkor is. -
vlv760 #14301 Hali egyszerűen vegyél egy KRONE begyűjtőt ami gyárilag benne van azzal felszeded a szalma rendet és már mehet is alájuk. -
Ander76 #14300 Mennyi most egy gyári játék legolcsóbban? -
light001 #14299 Vettem 6 darab tehenet.Van nekik ennivaló(feeding trought(silage 13503)),meg szalmájuk (straw 9003),de semmi nem történik.Nem is látok tehenet az olban.Valamit rosszul csinálok? -
Petke77 #14298 Pót -
Petke77 #14297 Bocsi, levették! -
Petke77 #14296 Én így csinálom:
Szalma -
faragoteam #14295 Szia, érdekelne te melyik etető utánfutóval csináltad és pontosan hol öntöd be? Mert akármivel próbálom nem lehetséges a szalmát tehenek alá önteni. A zárt terű etetőnél próbáltam. Köszi -
#14294 Letöltöttem és feltelepítettem az 1.4-es PATH-et.
De nem fogadja el a játékhoz kapott regisztrációs kódot. :-(
Tudtok valami megoldást, vagy telepítsem újra a path nélkül a játékot?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Petke77 #14293 "De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka."
Szántás után lehet egyből vetni is- nincs dupla munka, legfeljebb lassabb! :))) -
beatrix0425 #14292 Elég a talajmegmunkáló, az ekével területeket tudsz összevonni. De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka. -
Balázs 17 #14291 Hi
Kezdésnek kapunk egy talajmegmunkálót meg egy ekét, de én mindig csak a talajmegmunkálóval megyek végig és ültetek is
Mind a kettőt használni kéne vagy ez nem számít? -
light001 #14290 Tejet nem lehet manuálisan leadni?Csak a tejesautó viheti el? -
light001 #14289 Igen,nekem is voltak.Hibás mod okozta. -
Balázs 17 #14288 hi
másnak is van olyan problémája, hogy betettem pár modot és elképesztően elkezdett akadni a játék?:S -
AXmen #14287 1. Felrakod a frissítést(patch)
2. Feltelepíted
3. Bemész a "Többszereplős játék"-ba
Ott van két menüpont, az elsővel szervert lehet keresni, a másodikkal pedig te csinálhatsz szervert! De akkor ki kell választani a mentést, majd megkérdezi, h milyen módon szeretnél játszani(könnyű, közepes, nehéz). Utána megjelennek az MP-s opciók. Ezalatt van, h "MOD-ok kiválasztása". Oda bemész, és a fenti opciók közül katt az "Összes mod kijelölés"-ére. Utána az MP-s opciókban beírhatod a nevedet, kiválaszthatod a netsebességet, meg azt, h hány emberrel játszanál. A "polys" vagy mittomén mit, azt haggyad. Utána írány multiba, de előtte három szerverből kiválasztasz egyet(Concential Europe, meg a másik kettő)
Ennyi lenne remélem tudtam kicsit segíteni
-
faragoteam #14286 Próbáltam, de nem jelenik, meg a kirakodás füvel sima ügy. De a szalmával nem megy, nem hinném, a kocsi méret okozná a problémámat? -
#14285 Szép estét!
Lenne egy kérdésem:
-hagyan lehet multyzni fs 2013-ban? ha megvettem a lemezt mert valami frissítét akar velem letöltetni azt le kell szednem be kell tenni a mod mappába és azután lehet? vagy hogy? valami ötlet?
Köszönöm a segítséget! -
atomantal22 #14284 Több vályú van,ahová lehet önteni dolgokat (füvet,silót,erjesztett silót,keveréket...). A tehenek alá szalmát ott lehet beönteni,ahol a tető alatti résznél levő vályú van (általában ez a hosszabb). Rátolatsz a felszedős póttal és beszórod. Van,hogy nem látszik amit beszórtál,de a GPS-be ha megnézed,ott kell lennie. -
light001 #14283 Nem hibás.Annyira jöttem rá,hogy a pótkocsiknál van semitrailer,meg trailer.És némelyik kamion az egyik fajtát hajlandó fölvenni,némelyik a másikat.Csak nem tudok rájöni,hogy miért. -
faragoteam #14282 Köszönöm a segítséget így már jó ;) -
izirajder83 #14281 Mi az a Patch??? -
izirajder83 #14280 Köszönöm a segítséget így már jó ;)