23835
  • fbandy72
    Találtam egy jó leírást, ezt pedig lehet neked írták:)
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=13862
  • light001
    Rájöttem,hogy nekem is viszonylag reálisan termelnek,csak közben elvitte a tejesautó.Most azt figyelem,hogy mennyi az ára,mert a pénzemen nem sokat lökött.Kár,hogy a tejet nem lehet úgy leadni,mint pl a búzát.
  • Balázs 17
    nekem a 10 tehén elég szépen termelt, csak kicsit fel kellett pörgetni az időt, pedig nekem se volt 100%
  • light001
    Még nincs.Akkor nem értem,hogy miért csak 80% a termelés.És elég kevés tejet is adnak.
  • fbandy72
    Az állatoknak nem kell víz, csak a melegházaknak kell ha már van olyanod.
  • light001
    Az állatoknak nem kell vizet adni?
  • Balázs 17
    nekem a köd tetszik a legjobban, ha már eső nem bír esni:D
  • fbandy72
    Ezt találtam róla, úgy tudom csak eredeti játékra megy fel.
    Patch v1.4 javítások:

- Bug javítások:

Javított a növények érésének ideje
    A Bergmann Shuttle póttal nem lehet üríteni a teheneknél
    Amazone D9 javítva
    Grimme Maxtron animációi javítva
    Grimme Maxtron helfer (vezetői segéd) javítva
    Különleges ajánlatok javítva
    Több egérrel vezérelt eszköz javítva
    A tojás, a gyapjú, az állatok termékenysége szinkronizálva multiplayerben
    Multiplayerben javítva a fű vetése
    Javított vezetői segéd (nem omlik össze tőle a játék)
    Javítva néhány "láthatatlan fal" az alap térképen
    stb.

- Fejlesztések:

Köd a reggeli és felhős napokon
    Optikai fejlesztések számos eszközön és gépen
    Grimme Tectron hátsó kereke már nem ér bele a kaszniba
    Krone BigX már nem akadozik segédnél
    Kotte Garant hibás animációja megjavítva
    Különböző fékerő a különböző eszközöknél
    Számos kisebb javítás a térképen
    A repce valamvel magasabbra fog nőni
    Egyes menük, feliratok javítva
    Néhány eszköz megbízhatóbb lett
  • endy papp
    Én is feltettem az új 1.4 pachet de nekem nem kért semmilyen aktiválási kódot ,megy (indul)minden ahogy előtte.
    Az is igaz, hogy eredeti a játék,talán nálad ez is gond lehet ,vagy nem tudom.

Más:
    Ha lenne oly kedves valaki és leírná hogy miket is javított az új pach,(ha lehet magyarul)nagyon megköszönném.
  • LeWyTy
    Szerintem tárcsával végighúzod és eltűnik.
  • VDani1992
    Sziasztok!

Feltettem az új Pachat, de mikor kéri az aktiválási kódot, hiába beírom, nem fogadja el. Mit lehet ezzel csinálni? Köszi
  • Dante del Umro
    Üdv Mindenkinek!

Ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne.
    A problémám a következő: mit lehet kezdeni az elfonnyadt fűvel, mivel és hogyan lehet kitakarítani a szántó föld mellöl.
    A segítségetek előre is köszönöm.
  • Balázs 17
    mit csinálsz annyi trágyával?
  • calmar
    Kétezernél sem jobb a helyzet, de képzeld el mi lenne ha ennyi tehén egy adott helyen egymás hegyén hátán lenne, hogy nézne ki? :)
  • fbandy72
    A tehenek nem mind látszik, nekem 30 van de kb. 6-8-at látok.
  • light001
    576-ban 3999 magyar forint.
  • LeWyTy
    De nem ér hogy a helyi tescoban nincsen. Pedig felpöccintettem volna egy dobozt
  • calmar
    a Tacskóban kb 3500. Ennyit vastagon megér, még ha nem multizol, akkor is.
  • vlv760
    Hali egyszerűen vegyél egy KRONE begyűjtőt ami gyárilag benne van azzal felszeded a szalma rendet és már mehet is alájuk.
  • Ander76
    Mennyi most egy gyári játék legolcsóbban?
  • light001
    Vettem 6 darab tehenet.Van nekik ennivaló(feeding trought(silage 13503)),meg szalmájuk (straw 9003),de semmi nem történik.Nem is látok tehenet az olban.Valamit rosszul csinálok?
  • Petke77
    Pót
  • Petke77
    Bocsi, levették!
  • Petke77
    Én így csinálom:
    Szalma
  • faragoteam
    Szia, érdekelne te melyik etető utánfutóval csináltad és pontosan hol öntöd be? Mert akármivel próbálom nem lehetséges a szalmát tehenek alá önteni. A zárt terű etetőnél próbáltam. Köszi
  • talloli
    Letöltöttem és feltelepítettem az 1.4-es PATH-et.
    De nem fogadja el a játékhoz kapott regisztrációs kódot. :-(
    Tudtok valami megoldást, vagy telepítsem újra a path nélkül a játékot?
    Köszönöm a segítséget előre is!
  • Petke77
    "De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka."

Szántás után lehet egyből vetni is- nincs dupla munka, legfeljebb lassabb! :)))
  • beatrix0425
    Elég a talajmegmunkáló, az ekével területeket tudsz összevonni. De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka.
  • Balázs 17
    Hi
    Kezdésnek kapunk egy talajmegmunkálót meg egy ekét, de én mindig csak a talajmegmunkálóval megyek végig és ültetek is
    Mind a kettőt használni kéne vagy ez nem számít?
  • light001
    Tejet nem lehet manuálisan leadni?Csak a tejesautó viheti el?
  • light001
    Igen,nekem is voltak.Hibás mod okozta.
  • Balázs 17
    hi
    másnak is van olyan problémája, hogy betettem pár modot és elképesztően elkezdett akadni a játék?:S
  • AXmen
    1. Felrakod a frissítést(patch)
    2. Feltelepíted
    3. Bemész a "Többszereplős játék"-ba

Ott van két menüpont, az elsővel szervert lehet keresni, a másodikkal pedig te csinálhatsz szervert! De akkor ki kell választani a mentést, majd megkérdezi, h milyen módon szeretnél játszani(könnyű, közepes, nehéz). Utána megjelennek az MP-s opciók. Ezalatt van, h "MOD-ok kiválasztása". Oda bemész, és a fenti opciók közül katt az "Összes mod kijelölés"-ére. Utána az MP-s opciókban beírhatod a nevedet, kiválaszthatod a netsebességet, meg azt, h hány emberrel játszanál. A "polys" vagy mittomén mit, azt haggyad. Utána írány multiba, de előtte három szerverből kiválasztasz egyet(Concential Europe, meg a másik kettő)
    Ennyi lenne remélem tudtam kicsit segíteni
  • faragoteam
    Próbáltam, de nem jelenik, meg a kirakodás füvel sima ügy. De a szalmával nem megy, nem hinném, a kocsi méret okozná a problémámat?
  • kis kindertojás
    Szép estét!

Lenne egy kérdésem:
    -hagyan lehet multyzni fs 2013-ban? ha megvettem a lemezt mert valami frissítét akar velem letöltetni azt le kell szednem be kell tenni a mod mappába és azután lehet? vagy hogy? valami ötlet?
    Köszönöm a segítséget!
  • atomantal22
    Több vályú van,ahová lehet önteni dolgokat (füvet,silót,erjesztett silót,keveréket...). A tehenek alá szalmát ott lehet beönteni,ahol a tető alatti résznél levő vályú van (általában ez a hosszabb). Rátolatsz a felszedős póttal és beszórod. Van,hogy nem látszik amit beszórtál,de a GPS-be ha megnézed,ott kell lennie.
  • light001
    Nem hibás.Annyira jöttem rá,hogy a pótkocsiknál van semitrailer,meg trailer.És némelyik kamion az egyik fajtát hajlandó fölvenni,némelyik a másikat.Csak nem tudok rájöni,hogy miért.
  • faragoteam
    Köszönöm a segítséget így már jó ;)
  • izirajder83
    Mi az a Patch???
  • izirajder83
    Köszönöm a segítséget így már jó ;)