23835
  • Balázs 17
    magával a bálázással... én nem is használom, vhogy nincs sok értelme
    csak kevert táphoz kéne igazából, de a nélkül is termelnek a bocik szépen:)
  • endy papp
    Üdv.
    Ez az új 1.4 pach kicsit megváltoztatott néhány dolgot a teheneknél,legalább is eddig ezeket tapasztaltam.
    Gondoltam leírom netán segít annak aki még most kezdi.
    Eddig 1 bála szalma 2 széna a keverőbe majd ezután felszippantani a silót.
    Nos most ez így már nem működik, mivel a silót először kell felszedni a keverő kocsival,persze vigyázni kell mennyit mert nagyon gyorsan szedi,én kb 30%-ot szedek fel majd ezután a széna és a szalma bálát és ezután ürítem ki a vályúnál így kevert takarmányként üríti.
    Az is érdekes hogy eddig (1.4 pach előtt) a vályúkból pillanatok alatt kifogyott a takarmány ,természetesen vizuálisan,most sokáig lehet látni a vályúkban.
    Ugyan ez igaz a birkáknál is.
    Más különösebbet nem vettem észre eddig,mivel mindent még nem tudtam kipróbálni.
    Ja de mégis, a vetőmag továbbra sem fogy a vetőgépekből ahogy a pach előtt sem,de ez legyen a legfőbb gond,nagyon nincs jelentősége.
    Azért még pár bug maradt benne ,de ettől még játszható ,de gondolom ezeken már nem nagyon fognak javítani,de ki tudja talán még is.
    Ha lesz még valami megosztom veletek.
    Üdv.
  • light001
    Nem tudom,hogy a nagy kocka bálával is ilyen sok a gond?
  • light001
    Kipróbáltam,de sajnos nem fogja meg a bálákat,hanem ahogy zár össze kicsúsznak belőle.
  • Petke77
    Az létezik, hogy csak körbálákat lehet velük szállítani- autómata módban?
    Nekem nem engedi sem a kicsi, sem nagybálákat felpakolni!

Köszi :(
  • fbandy72
    Próbáld meg ezt:
    Link
  • light001
    Ezt is ismerem,de villára vagy valami kanálra gondoltam.Mert a gyári villa mire belemegy a bálába,addigra kg 2 méterrel arrébb tolja.
  • calmar
    Van egy olyan, ami magától felszedi, odagurulsz, és szépen beemeli, én azt kerestem, de nem találtam. Az kéne neked...
    De, Meglett. :)
  • light001
    Igen,ez van most,de nem túl élethű.A raktárból akarom kirakni a bálákat.azt hiszem a 10-ben volt direkt körbálához fogó,de most nem találok.Olyan kellene,amivel meg bírom fogni őket és főlrakni kocsira,aztán leszedni.
  • calmar
    Automata bálafelszedő? :)
    Pl EZ egy jó kezdet, de van több féle is.
  • light001
    Van valakinek egy jó tippje a körbálák pakolására?
    Pótkocsira akarom rakni,de nem bírok vele.
  • AXmen
    Újabb szerzeményem - JD4650

• kiscife6
    Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudna e valaki abban segíteni hogy melyik az a mappa amelyikben az alap növényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
  • light001
    Az alap mapon 0,786 az ár.
  • light001
    Köszönöm szépen!Kár,hogy már nem tudok keverni.
  • AXmen
    Keresel egy jó helyet, és rákattintasz!

#14342 - Olyan nincs.
  • enosz100
    Köszi a választ siker
  • Mexi22
    Hali ! Tudna valaki segíteni abban h a kihelyezhető dolgokat mért nem tudom lerakni? pl.:Garázsok Köszi előre is :P
  • vlv760
    Hali ! Nincs meg valakinek véletlenül az ERDÉLY map?
  • fbandy72
    Mert a karriernél új játékállast kell kezdeni, amit külön ment, "savegame1,2," stb. 30 térképet tudsz elmenteni. Rákattintasz egyre amin azt írja, hogy nincs használatban, kezdés, utána mutatja a ZIP-be lévő mappokat, kiválasztod amelyiket akarod.
  • enosz100
    Köszi a választ oda raktam ahova irtad de semmi változás s zip -be vot de eredmény változatlan
  • AXmen
  • calmar
    Van haszna, pénzt termel napról napra.
  • Balázs 17
    napkollektornak meg szélturbinának van valami haszna, vagy csak úgy van?
  • vlv760
    Köszönöm szépen!
  • fbandy72
    A térképeket vagyis Map-okat szintén a játék "mods" könyvtárába kell tenni mint a járműveket, azt is csak ZIP fájl ként fogadja el.
  • fbandy72
    Igen ISO-ba és Daemon-nal lehet akkor csak a Daemon-ba kell több virtuális meghajtót csinálni, az egyikbe az egyiket a másikba értelemszerűen a másik ISO-t. Multiba ugyan úgy menni kell neki ha eddig ment.
  • vlv760
    Halihó! Eredeti Ls 2011 és 2013 játékom van ,megoldható az valahogy hogy mindkettővel tudjak úgy multizni hogy ne kelljen lemezt cserélgetni? a gépem bírja mindkettőt és tudom hogy be lehet rakni talán iso fájlba meg daemon ba de a kérdés az hogy így multi képes e? remélem érti valaki!
  • enosz100
    Ja vagy valami videó róla valahol ha van aszt is köszi
  • enosz100
    Sziasztok valaki tud nekem infót ha le szedek egy kérképet aszt hova kell beraknom a játékba hogy más legyen a kinézet vagyis pl ne legyenek hegyek fák elöre is köszönöm az infót.
  • Dante del Umro
    Üdv!

Köszönöm a segítséget, megfogadtam az ötletedet és bejött.
    Köszönöm még egyszer.
  • fbandy72
    Sokat melóztam ilyen piros trakival a valóságban:) nagyon ergonomikus kialakítása volt:)
  • endy papp
    Köszi a választ
  • traktorista
    Örömmel tapasztaltam, hogy az 1.4-es patch javította a kombájnok vágóasztalának problémáját. Eddig akkor is arattak, ha a vágóasztal fel volt emelve. Most már hiába pörög a motolla, ha nincs leengedve az asztal, nem vágja a gabonát. Igaz ezt már az LS 2011 is tudta, azért volt ez elég súlyos visszalépés. A krumpli szárvágó gépet még most nem próbáltam, de az is vágta a szárat emelt állapotban is.
  • Ander76
    Ha a termelt tej mennyiségét beszorzod 1.6-el, akkor kijön a pénz, amit kapsz érte. Szép összegeket lehet kaszálni vele. Persze azt nem tudom, hogy ez különböző térképeken nem-e változik, de nekem eddig két térképen is ennyit adott.
  • calmar
    Bocs, de nem megy a kombájn ahhoz a jó kis traktorhoz. :)

Amúgy jó képek. :)
  • AXmen
    Nah, vélemény?

• Mitsurob
    A forrást nem szégyen megjelölni :)
    Ez a nyílt bétára vonatkozott, a hivatalosan kiadott patch mást tartalmaz.
  • fbandy72
    Igen ez jó én is használom. Meg találtam még ezt a másikat ami azért jó mert gyűjti mint a kombájn és úgy is ürít, és megy munkás felvétellel is.
    http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=1318&Itemid=271#leírás
  • Balázs 17
    kiegészíteném, hogy szeritenm fűből könnyebb silózni, kevesebb munka van
    megveszed ezt a gépet aztán kész:)
    krone big l500